3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1.0 pay 30 dodo if you want use it..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

npeter
pixelpuncik fognak integetni az ablakokból a függönyt elhúzva 😛
vagy lesz 1 create new sity gomb 😊

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
De már a 0.6 -ba is belenyom függönyt, akkor mi lesz a full 1.0-ba?

\"So always look on the bright side of death\"

ahogy thomas mondta most kell lementegetni mert tuti elobb utobb fizetos lesz

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Aldaryn
Hihetetlen, mennyi energiát tolt már ebbe bele. 😊 Nagyon fasza kis program.

per aspera ad astra

király a cucc. Talán nekem is kellene nyomnom vele valamelyik nap egy komolyabb jelenetet.
Köszi.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

ThomasGins
building generátorba megint van pár ujitás, kezd elmebeteg kategóriás lenni
link

npeter
jaja: no warez, no politika <#kuss>

amúgy amelyik megrendelõnek megfelel az alanti papír minõség, vessen magára 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

az utolso mondatot en kernem hogy ne folytassuk a topicban ha lehet..

lac coo
25 000 -öt kér egy ilyen rajzért ! 😄DD
Beajánlottam neki, hogy 5-ér megrajzolom neki KD-val, de azt sokallja ... 😊))))

A zsidó-hülyék viszik elõre a világot ! 😄DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

nc XD hat igen isten szereti a hulyeket mivel van par beloluk

the world is mine

Free
látod az elég papírból alakult ki a 3d nyomtatás is 😊))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
" egy kreatív elme "

nem kell fikázni ezt a dolgot. mindig az egyszerû és lusta emberek vitték elõre a világot.
lehet hogy épp ebbõl az elgondolásból fog valaki kifejleszteni egy új bútorgyártási eljárást

na jó mondjuk erre kicsi az esély de hátha 😊))))))))

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Jim Morrison
Istenem<#falbav>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ThomasGins
Papirtömb neki és akkor 6 oldalra is tud rajzolni😊

lac coo
Az ! 😊
A vicc, hogy simán nekiálltunk volna gyártani egy egyenes bútort ha nem szól.
Nagy az isten állatkertje ....

De olyan is volt, hogy egy térben álló térelválasztó bútort úgy rajzolt, hogy a lap egyik felére elölrõl a másik oldalára meg hátulról volt rajzolva a bútor . Az is 3D volt, még forgatni is lehetett !!! 😄DDDD

ThomasGins
kreativ😄

Met
<#falbav>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

lac coo
Sóher fõnököm sajnál pár ezer forintot látványtervre... Ez itt az õ "mûve" ilyenekkel eteti a vevõit ( már akit tud ...)
Aki nem értené ez egy konyha bútor "L" alakban befordulva a sarkon....
Ezt jelzi a hajtás a papíron ! Ezt így kell nézni !!!

Ez a real 3D !!!!!!!!<#idiota><#falbav>.

ThomasGins
Természetes fénynél, a nulla nagyságu pont alig észrevehetõ😊 <#fogmosas><#fogmosas><#fogmosas>

azon röühögtem itt magamban, hogy gyakorlatilag minden müvész UV texturázás használ, és vajon ki az aki a W koordinátát kézzel állítja be, hogy teljesen elkerülje a torzítást... Pl egy plane meghajlítva. Bár a textúra koordináta UVW térben van és így is ábrázolja MAX, de a W értéke valami hihetetlen módon 0. Azaz, gyakorlatialg UV csak. Gyáúúúú.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Szerintem tettünk róla, hogy már nem. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
😄 Pont azért, mert egyértelmû, nenad nem is vette komolyan. 😊 Azt szeretem ebben a fórumban, hogy kialakult már annyi családias tisztelet itt, független attól, ki mit csinál, hogy kötekedni is lehet. 😄

per aspera ad astra

Azért ez eléggé egyértelmû szerintem, hogy mit értett ezalatt... ne szivassátok!

de nenad! kérlek! ide lányok is járnak!

ThomasGins
<#fogmosas>

basszátok meg! 😄
Az ami természetes hat.

Aldaryn
Ejj, azt hiszem elõbb el kellene olvasnom, mit írt Thomas elõttem. 😊 Sebaj. Már ketten érdeklõdünk. 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Én itt elvesztem, mi a természetes fény egy virtuális világban?

per aspera ad astra

ThomasGins
Csinik!
Mi a természetes nálad?😊

néhány természetes, és mesterséges fénnyel megvilágított kausztika experiment. Path tracingel és a progressive photon mappal.

Klon
igen, elképzelhetõ 😄

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

ThomasGins
Akkor a materialoknál... environt and effectsnél az ambinet nem fekete, és valamelyik jelenetbõl bent maradt.
A másik passz,valamit elrontottál😛

Klon
nem hiszem, mert egyik pillanatról a másikra lett ilyen. azt se tudom, h a gammát hol kell állítani... 😊
másik bajom is van: elkezdtem ezt a tutort és a plane-rõl eltûnik a blueprinthez használt kép. szintén, csak úgy magától. hogy kell ezt vissza csinálni?
elõre is köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

végül kiderült, hogy RQ-ban van valami gond az OBJ importal. Egyenlõre nem sikerült rájönnöm miért hiányoznak polygonok. Aztán sok kis objeketumra nem jó, de egy átlagos jelenetnél sokkal gyorsabban exprtál. Volt még 1 probláma, DotNet alatt néhány maxscript command egyszerûen nem hajlandó normálisan viselkedni. Pl a select node nem müködik. Ilyen alapdolog nem.. Sajnos.

ThomasGins
gammát?

Klon
segítsetek!
Mit állítottam el, hogy ilyen lett?
link

Aldaryn
Én lemaradtam itt, azt hiszem...

per aspera ad astra

ThomasGins
szivesen teszteljük ha van demó😊

hétvégén lazulás képp, átírtam az RQ exporterér, max beépített obj exporterét használja. kb 12 sec/1 milla poly teljesítménnyen. Nemtom a plugin tud e futni több szálon, ha igen akkor kibaszott király lesz a cucc.

imádom amikor egy félre ment mondat, így megtalálja a helyét 😄

Hú,de beindult a topic 😄

ThomasGins
Aktuális lesz az az alkalomhoz illõ bor?
Le kéne védetni ezt a nevet😊

Sámán
Egyébként meg gratula, egyben részvét az újabb elveszett léleknek aki a házastársi (nem)lét mezejére lép... <#puszi><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Hát én csak annyit tudok hogy már a sokadik olyan mail-t kapjuk látván 1-2 "bénább fejlesztésünket..." hogy nincs-e kedvünk pl 3d helikopterszimulátort tervezni -és ilyen kis apró cégek kisembekéitõl mint pl a MIL-MI helikoptergyár amerikai kirendeltségének a vezérigazgatójától... meg hogy minden segítséget megkapnánk stb... -ment tovább a mail egy tervezõpárosnak, akikkel korábban tartottuk a kapcsolatot, mert részünkrõl egyenlõre ez nem kivitelezhetõ...

És ha csak 1 ilyen lenne... -de tény... ilyen ajánlat vagy jön vagy nem -de egy sima kiegészítõért is egészségesebb összegeket kérnek -amiket azért már most meg tudnánk csinálni -és amiket sokan csinálnak is -még a gyengébbekre is van kereslet... -de részemrõl ha valaha valamit áruba bocsájtok az nem kontármunka lesz...

De ne aggódj -még nem szakítottam az unikornisokkal sem... <#awink><#smile>

FeketeVipera 77 SS

Free
úú csak nem bekötõdik Al feje ? 😊

ha igen akkor gratulálok
ha nem akkor meg azért 😊

megházasodsz?

lol <#idiota>

the world is mine

Basszus, nem neked akart menni, haben AL-nak. 😄

na ki házasodik? <#hehe>...