3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt például több maskot használhatsz egy képre, valamint nagyon sok filtert layerként használhatsz, amikre megint csak több maskot tehetsz. De ez egy idő után oda vezet, hogy egy súlyosabb trip után ha visszatérsz egy adott munkához igencsak elveszettnek érezheted magad.
Egyébiránt az adobe camera raw ami nagyon hiányzik belőle(bár az is igaz, hogy az meg a 32bit-et csapja agyon), viszont elméletileg az adobe plugineket tudja használni.
per aspera ad astra
Ami kicsit hiányzik az a blur gallery-ből a spin és a motion, illetve még nem találtam meg layer clip-et(ha van)
MAX 2017 telepítésétől midnenkit óva intenék. Egy bughalmaz. Win10 alatt 1080p-nél nagyobb felbontásokon (1440p, 2180p...) pedig folyton szétesik az UI. Nem kicsit, nagyon.
per aspera ad astra
Szerelmes vagyok ! <#szeret>#szeret>
Asszem adobe-éknak van mit tanulni. Full 32bit-es kezelés, minden smart object(photosopos nyelven, itt ez alapértelmezett), a filterek egy része adjustment layer-szerűen kezelhető, vannak különböző scope-ok, ami a psp-ből tudja a jó ég, hogy miért hiányzik, de a profi munkához nagyon fontos lenne és még egy csomó dolog van ami úgy van megoldva, hogy könnyű vele dolgozni. Ami kicsit gatyás még az az ecsetek száma, egyenlőre nem találtam meg az ecsteknél a scattert, illetve nem volt lehetőségem digi táblával kipróbálni(kéne végre venni egyet :-) )
És mindez 300 MB és 40 dollár.
3D-s munkára keresek 1 embert.
<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2016.12.07. 19:44:50
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Egyszer valaha régen játszogattam ilyen programmal 😄
Amúgy mi az a perzsa? O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Mi most frissítettünk mindent, és épp megy a vacilálás, hogy 16 v. 17 legyen. Nagy az eesélye, hogy 16 lesz, mivel a 17 két instancának telepítée után is errororkat dobált (mental ray, display driver, ...) és kifagyott (material editor nyitás...) a rendernode-okon. Még méregetem mitől lehet, de nem egy jó kezdés. :| Pedig a nagyobb felbontású monitorokon, főleg 4K-n nagyon jó lenne az új 2017-es UI.
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
igaz e most is hogy a paratlan verziok a jobbak?😊
Egy titka van, hogy a max render felbontasa elore be legyen allitva arra a foto meretaranyara amit a sketchupba be lett importalva (+safe frame a viewpotrban bekapcsolva). Import utan cameranezetre valtva pont ugyan azt kapod mint a sketchupban volt.
Kapok csilliard helyszinfotot, de csak par meretet. Konkretan fel lehet epiteni mindent kis elteressel egy ket "behasalt" merettel.
Maxban megprobaltak integralni de egy proplema (zoom) miatt nem ment nekik. Pedig az, hogy a vertikalis roviduleseket is megprobaltak az nem volt rossz otlet. De igy, hogy csak lowres viewportbol kell megtalalnom/finomitanom az osszetarto vagy barmilyen eleket es nem tudom beloni a meretaranyokat igy reszemrol hasznalhatatlan. Kellene oda egy Grid, hogy mi mekkora is azon a fenykepen.
pld: PLD.
Utoljára szerkesztette: GixEr, 2016.11.14. 22:06:41
Szerintem annyi van, hogy a skecsapot bölcsész hallgatók írják. És 300 dolcsit kérnek(nének) érte :-(
Skecsápból import. Aztán render során, saját gép számol, akkor rendben(már amennyire a skecsáp import rendben lehet). Viszont, ha hálózatba kiadom, akkor bizonyos objektumokat nem számol a gép. Új jelenetbe mergelés már letudva, box-hoz attach letudva, vray2side materiallal van anyagozva.
per aspera ad astra
Először megpróbálom, ha nem megy akkor marad az After Effect.
Köszönöm
\"Be Cool, Play Pool!\"
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Vagy van ilyen 3DSMAX-on belül, esetleg plusz plugin kell?
\"Be Cool, Play Pool!\"
Segítség kellene, egy fény effektet szeretnék készíteni. (kezdő vagyok)
Hasonlót mint a Sony logo videója.
A fény effekt mint kép az OK, de hogy animálva legyen(felcsillan és eltűnik), nem tudom hol kell.
Segítségeteket előre is köszönöm
\"Be Cool, Play Pool!\"

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.