3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
per aspera ad astra
Az animaciorol nem is beszelve...
A rendeles sebessege oriasi kulonbsegeket elhet meg ugyanazon a cpu-n.
Foleg kis studioknak nem eri meg ilyet hasznalni.
Nincsen ilyen renderido osszehasonlitasod vagy valami?
A kep utolagos beallitasi lehetosegei nagyon jonak tunnek a video alapjan.
Renerido az minden.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
A VFX és a közepes/nagystúdiós pipeline más dolog. De ilyesmivel egy átlag archviz vagy prodviz ember nem szembesül élete során.
per aspera ad astra
Te szivatsz minket az uj featuresben nem olyan nagyon jelentos a kulonbseg a regi kozott. Pedig azt irjak 6x is lehet a sebessegkulonbseg.
Cpu only pedig lassu sajnos.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Contra akkor van, ha VFX-re is szeretnéd használni, de meggyőződésem, hogy archvizre, termékvizre jelenleg a legjobb/legkényelmesebb megoldás. VFX-re, vagy összetetebb feladatokra, ahol magát a renderelést, kompozitot bontogatni kell, nem a legjobb, de nem is ezt a piacot célozták meg. Sok projektet zavartunk már le coronával, mindig nagy megelégedéssel. Interioroknál kifejezetten remekel. Van egy nagyon eltalált port production rendszere a framebuffer nézőkébe építve, ami méginkább leegyszerűsíti a pipeline-t. Ez főleg azoknak lehet hasznos, akik nem nagy csapatban dolgoznak.
@nenad: erre nagyon nem tudok mit mondani, napi szinten használjuk és szeretjük, teszi a dolgát és bevált, nem akarom senkire rábeszélni, akinek van egy kis érdekeltsége a renderelőkben, az úgyis fogja, és utánajár, neki mi a legszimpatikusabb. 😊 CPU-kon renderelünk, GPU-nk gyakorlatilag nincs, csak amit a viewportokhoz használunk. Ez lehet, hogy jó, lehet hogy rossz, de működik, és egyelőre tervezhető, tudunk vele kalkulálni, ha bejön egy projekt, meg tudom mondani, mi mennyibe fáj majd.
per aspera ad astra
Nagyon regen kirpopaltam es annyira hasznalhatatlan szar volt hogy nem.
Az hogy a chaosgroup megvette az csak azt bizonyitja hogy eszmeletlen szar donteseket hoznak.. Es eszmeletlen szar dolgokat dobalnak ki. A trial kezelo bandajuk meg egyensen rohejes, ha valami lefagy (az egesz windowzt lefagyasztja ) ok akkor screenshotot akarnak.... Stb
Hat ennyit roluk. Biztosan szopatsz vagy elmentel vele...
En radeon prorendelek es a legtobb kep 1-5 s alatt megvan. Persze ezek egyszeru dolgok, de akkor is vray es masoknak ilyen minosegben legalabb 1 perc kellene vagy tobb.
Amúgy pedig:
Boldog Szülinapot Kívánunk!
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Ez de LOL
Az intelnek befellegzett! 😄😄😄
http://index.hu/tech/2017/11/07/egyutt_fejleszt_az_intel_es_az_amd/
Utoljára szerkesztette: nenad, 2017.11.07. 09:56:19
a 2018-ra gondoltam
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
es fel is veszi a gyogyos...
mouse simi
😄😄
Utoljára szerkesztette: nenad, 2017.10.08. 08:39:11
Én is probálnék átszokni rá, de teljesen más szemlélet mint a max, .Maxban minimálisan kell a billenytüzetet használni, a blendernél meg anélkül meg sem lehet mozdulni.
Pedig a kis méret az ingyenesség a gyors fejlesztés és az all in one nagyon jó lenne
Vivaldit használok annál csak ezt adja be és ha a részleteknél a nem bizonságos oldalbetöltésre megyek akkor teljes képernyössé válik ez a piros lap és csak a folyamatok bezárása zárja be.
IE alatt meg normálisan bejön figyelmeztetés nélkül.
kép
Amúgy nekem bejön. Jobb alul van egy apróbetűs "ignore..." link és az odavisz.
DE innen nem tudok tovább sem menni csak bezárni az oldalt vagy bővebb leirást ehhez az uzenethez,de nem enged belépni az oldalhoz.
!gb fölött a BB i/o errorra fut. Ötlet?
per aspera ad astra
Van nyilvántartásotok arra, hogy 1-1 szoba kb hány munkaóra alatt készült el átlagosan?
Ha szabad megjegyeznem, első mondat, moths-ból kimaradt egy n. 😊
"Jabar sa bu eeda murishani!"
per aspera ad astra
Ki korán kel, poligont lel.