63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    haamrosan lesz más szoftverekhez is.. nem tudom mennyi ideig tart a kalkuláció...
  • zenoka
    ez egesz fasza
    http://www.youtube.com/watch?v=Tx8S8_1TH6s csak ha jol lattam csak sketchuphoz van..
  • nenad
    Lument RT 2.0 egész hnagulatos és alulról már súrolja az elfogadható minőséget! (új GI engine) Érdemes megtekinteni!
    http://www.youtube.com/eonsoftware
  • kgee
    Hello!
    Látványterv és animácó árakról kinenk tehetnék fel kérdést (mondjuk priviben)?
    Köszi
  • Atika :o)
  • zenoka
    +1 vagy hogy mondjak a fiatalok:)
  • JackMeadow
    nem láttam de en biztos hogy nem kockáztatnék, szedj még össze 7 ropit es vegyel egy wacomot, az biztos h tablet marad 5 év mulva is és kurva jó minőségű sztem
  • nenad
    hamarosan megosztom... :-)
  • zenoka
    :)) akkor oszd meg velunk:)
  • nenad
    megoldottam közben...
  • nenad
    nincsen valakinek egy földimogyorrós jelenete? Kis fa tálkával vagy ilyesmi.
  • repvez
    Nem tudja valaki hogy az aldiba most amit lehet kapni 10k-ért digitalizáló táblát az milyen gyártmány és hogy megéri e az árát? mert semmi felirat nincs rajta.
  • Ronin666
    Na hogy állsz az olvasásával? :)
    Ha nem érdekel a dolog, jelezz vissza és keresek tovább.
    Ha érdekes, akkor beszéljünk róla.
    Nekem még nem jött vissza semmi üzenet tőled.
  • zenoka
    tenyleg komoly:D mondjuk ehhez is rajzolni kenne tudni:D
  • ThomasGins
    Jópofa kis cucc!
    És nem is annyira drága...
  • Gomber
    Átszeretném konvertálni a Physique karaktert Skin modifilerbe, néztem googléba de nem nagyon találtam rendes leírást... valaki tudna segíteni?
  • James33
    Köszönöm a hasznos információkat.
  • nenad
    egy pályázatra dobtam be...

pályázat
  • zenoka
    koszi! igen igy utolag nekem is feltunt.. noh majd eccer javitom vagy a kovi jobb lesz:D
  • npeter
    jóféle szék. talán azok a henger alakú "feszítő" részek kicsit vékonyak az eredetihez képest, de amúgy frankó lett.
    grat
  • zenoka
    letoltheto modellt valaki?:)
  • zenoka
    ezzel a programmal nem de ebbol a programbol tudsz menteni szekvenciakat amit osszepakolova ugye kapsz egy videot.. azt a videot kell beallitani a winben hatterkepnek sajna nem tudom hogy megy ez de keres ra google kidob egy csomo variaciot... igazabol en nem latom ertelmet mert ha nagyfelbontasu vidio fut folyamatosan a hatterben haaat az nem biztos hogy nyero..
    ilyen kis gadgetet tudsz csinalni magadnak arra rakerestem
    http://www.sevenforums.com/tutorials/29644-gadgets-create-custom-clock-gadget.html elindulasnak talan megteszi (nem probaltam ki a modszert)
  • James33
    Kedves bencsab!
    Köszönöm a gyors,és hatékony válaszodat.
    Esetleg még valaki meg tudná mondani,hogy ha elkészítem az órámat akkor evvel a programmal megtudom csinálni,hogy az elmentett animált órát kitegyem az asztalra,vagy háttérnek,vagy képernyőkimélönek?
    Tehát meg lehet csinálni a programmal?
    A válaszokat előre is köszönöm.
  • bencsab
    Pedig ez nem bonyolult. Ha tudod, hogy 25frame/sec sebességgel animálsz (ami a PAL szabvány), akkor egy perc alatt 60×25=1500 frame meg le. Ez azt jelenti, hogy amíg a 0. frame-nél 0 fokos a mutató elfordulása, az 1499.-nél pedig 360 fok.
  • James33
    Üdv mindenkinek!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni.
    3ds max-al dolgozom épp egy órát szeretnék elkészíteni,és animálni.
    A probléma az,hogy sehogy nem tudom beállítani az animáció sebességét,hogy az óra egy perc alatt egy fordulatot tegyen meg. Ha valaki találkozott már hasonló problémával és rájött a megoldásra szívesen venném ha megmondaná a megoldást. A válaszokat előre is köszönöm.
  • Czicsa
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem! Továbbtanulás szempontjából az egyetemi Ipari termék- és formatervező mérnök szak érdekelne, de nem tudom, hogy ez most pontosan mit takar. Van itt valaki esetleg, aki ezen a szakon végzett, vagy még mindig erre jár? Érdemes erre menni? Fogok munkát találni ilyen végzettséggel? Nagyon szeretek 3ds maxxal tervezni, rajzolni, ezért gondoltam arra, hogy ezen a szakon folytatnám tanulmányaimat!
  • VO101Tom
    Köszi, ezt megnézem.
  • zenoka
    koszi!
  • Met
    lakásokhoz és helyiségek belső látványtervei

-hoz

Nem köcsögösködök csak én az ilyeneket észre veszem
  • Klon
    szép lett! :)
    majd kérdezek :D
  • zenoka
    Megtisztelsz:)
  • npeter
    engem érdekelt, megnéztem, lájkoltam ;-)
    szívesen nézem mások munkáit, képeit.
  • zenoka
    ha erdekel valakit:P
    http://sandorfenyes.com
  • atila4
    Jah igen azt én is olvastam. De ez pontosan mit jelent?
  • putyi
    hali!
    nekünk a 3d ripper dx nevű okosság vált be.viszont ha a pontosság fontos, akkor a google modellel nem vagy beljebb. én arra az esetre a dobozmodell plusz camera projection kombót ajánlanám.
  • zenoka
    mekkora szopo volt amikor ilyet kellet hagytam a francba az egeszet es inkabb egy par nap alatt lemodeleztem a fel keruletet.. texturara lehet randomot hasznalni epuletek magassagara meg jo a google earth.
  • marcee
    Ismer valaki működőképes megoldást google earth-ből textúrázott, 3d-s épületmodellek exportálására valamely 3d formátumba? Budapest belvárosának egy kisebb részletére lenne szükségem, de eddig bebuktam, amikkel próbálkoztam. SketchUp-ba csak terep és a warehouse-ban lévő modellek hívhatóak be, 3dvia PrintScreen-es OpenGL "lopó" alkalmazás nálam kiakad (végtelenségig "please wait", miközben nem dolgozik).
  • marcee
    Sikerült beizzítani a Vray RT-t OpenCl alatt GTX460-on. A 270.61-es driver-rel megy! Ha minden igaz ez az utolsó, amivel a 2.00.02-es RT működik, újabb változatban (2.20.xx?) már javítva van elvileg, az menne friss driver-rel is. Az eddig próbált jelenetekben tizenegynéhányszor gyorsabb a 3GHz-en futó q6600-nál.
  • Aldaryn
    Jé, kaptam privát üzeneteket. :D Ejj, bocsi, teljesen elkerülte a figyelmemet a felirat itt az arcom előtt, szerintem már egy jó ideje. Olvasom!
  • Ronin666
    Aldaryn nem tudlak elérni, küldtem emailt illetve priv uzeneteket, de nem jött meg semmi válasz. Megkaptak őket?