63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #58243 király! Ezzel minidg gondom volt! Mostantól egy katt és a polc meg van töltve könyvekkel! -
putyi #58242 az a baj, hogy még nem lehet letölteni, vagy mégis? -
putyi #58241 valaki mintha keresett volna a múltkor ilyesmit:
könyvesszekrényt könyvekkel megtöltő script -
zenoka #58240 nem probaltam de kenytelen leszek majd ha lesz hozza vray:) a 2012 kimaradt mint mindig a paros evjaratu:D -
nenad #58239 hahaha, a válasz általános csend! :D -
nenad #58238 max2013 -
#58237 Mov-nál talán lehet igy menteni,nem próbáltam, de itt a legtöbben egyből szekvenciálisan mentünk képbe, az esetleges fagyások miatt, hasznos hogy ha nem kell uj rendert inditani. -
#58236 No mindegy is :D
Rendernél be lehet állitani valahol,hogy úgy rendereljen videót, hogy ne legyen háttérszin, hanem üres legyen mint Png-nél? -
#58235 Az ingyen használható student verzió és egy tört verzió között van különbség, a legalitásán kívül? -
nenad #58234 duplikáljad az edgeket, majd pár közbenső pont beiktatásával kisimítod azokat... pl. -
JackMeadow #58233 en ugy csinalnam h pontosan ileszkedjen, hogy a hálónak kívánt edgeket a gömbön chamferelném az igy létre jöt polykbol egy uj object azokat extrude kicsit átalakitgatod aztan smooth,remélem érthető votam :D -
GixEr #58232 Spline? (raigazgatod -> outline -> extrude -> Turbo smooth) igy elso blikkre. -
Sanya2007 #58231 Sziasztok!
Egy fontos kérdésem lenne hozzátok Modellezés ügyben. A cégnél most modellezem a légzőrendszert, viszont a tüdő hörgőnél vannak ilyen kis erek amik háló szerűen fonják be a gömböket.
Kérdésem lenne, hogy milyen modellezési technikával lehetne megcsinálni ezt a "háló részt"??
Köszönöm előre is!
Mellékeltem egy képet, azon be van karikázva az,
amiről szó van.
-
nenad #58230 hmm, 2012 es max még minidg bugos, az animációknál a slidertime állítása bizonyos esetekben nem lehetséges scriptből. Úgyanez simán lefut max 2011 alatt... édekes -
James33 #58229 Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Még a régi gépemen fel volt telepítve a 3ds max 2011. 32 bit.
Újra lett rakva a windows,de már 7,és 64 bit.Próbáltam újra rakni a max-ot de nem lehetett.Nem fogadta el a kódot ,mondom rendben leszedtem újra a gépről aztán újra fel de már akkor nem telepítette a maxot,csak az autodesk kiegészítőket.installáláskor pedig úgy látszik mintha már rajta lenne a gépen és azért nem telepíti.A kérdésem az lenne,hogy a registryből mit kell törölni,hogy tiszta lappal újra rakhassam a maxot?
A válaszokat előre is köszönöm.(probáltam a 32,64 bitet is felrakni.) -
GixEr #58228 Ha makod van akkor FBX, elvileg visszamenoleg lehet par verziot lepni vele. Ha nincs akor marad az Obj, 3ds stb.
Elozorol jut eszembe, nem talalkozott valaki olyan scripttel ami a jelenetben/selectionben levo anyagok(standard) leveszi a self illuminationt 0-ra vagy beallit megadott erteket?
(egyik kollegam maniaja, osszevissza allitgat mindent ezert lenne jo egy "oneclick killer":) ) -
#58227 Üdv, régen jártam erre:) A kérdésem a következő lenne, van arra valami mód, hogy 2012-es maxból 2009-es verzióba mentsek? Előre is köszi:) -
GixEr #58226 Vannak scriptek amik ide-oda konvertalnak anyagokat.
Scriptspot -
kypd #58225 Heló emberek. Látom éppen a V-ray a téma, és a helyzet az, hogy lenne vele kapcsolatban egy kérdésem.
Szóval nem régóta használom a V-rayt, tehát régebbről vannak munkáim, ahol még nem V-ray Materialokat alkalmaztam. Ezeket nagyon sok munka volt rendesen le Materialozni és az lenne a kérdésem, hogy ahhoz, hogy a V-ray olyan szépen kirenderelje mint VrayMtl-ekkel, ahhoz feltétlenül szükséges előröl kezdeni a Materialozást, vagy fényekkel és egyéb beállításokkal lehet ugyanolyan szép eredményt kapni? -
nenad #58224 csövekebne lámpák, kisebb nagyobb távolságra elhelyezve a cső végétől... Mindenképpen foltos lett sajnos. -
bencsab #58223 ennél konkrétabban... -
nenad #58222 hihetlen egyszerű jelenetet nem tudott vray renderelni, gyorsan írtam redqueenhez egy animációs modult és vereti neki! Most csalódtam vrayben egy kicsit! :-( -
nenad #58221 van windowsos is..
vraynek is van linuxos verziója.
-
bencsab #58220 Nem tűnik drágának, de ki dolgozik 3d-ben linux-al? -
nenad #58219 Amazon Elastic Compute Cloud
High-CPU Extra Large instances each have 8 cores and 7GB of RAM and currently cost about $0.68-0.30 per hour.
Meggondolandó alternatíva, a végső munkákhoz, még akkor is ha egy gyors net nem árt hozzá. Linuxos. -
nenad #58218 vraylight material -
JackMeadow #58217 vrayben hogy tudok világító object et csinalni? -
nenad #58216 egyértelmű! -
zenoka #58215 oksa:), policy powa':) viszont majd ha kijon a termek egy link johet:) -
nenad #58214 kössz!
nincsen kép sajnos, szerződés... -
zenoka #58213 gratula! linket vagy kepet:) -
bencsab #58212 gratula! képet szabad/lehet mutatnod? -
Midas #58211 gj -
putyi #58210 -
nenad #58209 fuuuúú, már éppen írni akartam, hogy nincs e valakinél valami kis extra modellezgetős meló amikor beütött a siker. A philips-nél nyertem design versenyt! LOL, újfajta megoldással a teremékek tárolására.
Valaki itt egyébként embereket keresett egy régi fórumos, ki is volt az?
-
kypd #58208 ja jó megvan rájöttem, bocs a zavarásért! -
kypd #58207 heló!
azt szeretném kérdezni, hogy 3D Studio Maxal, hogyan tudok megnyitni .ms fáljt. Mivel Boujouval letrackeltem, aztán kiexportáltam 3D Studio Max Type-hoz, amit .ms-ként mentett el. A neten keresgéltem ott írták, hogy MAXScriptel nyissam meg, de ott amit megnyitott valami szöveges dokumentum volt, nem pedig a kameratrack. Szóval hogyan tudom rendesen a trackelést megnyitni? előre is köszönöm! -
nenad #58206 snap? és az adott ponto (vertex ) -nél megragadva cibálod a másik objektum vertexére vagy mire kell? -
JackMeadow #58205 azt az opciot hol találom meg h egy random elforgatott plane re egy másik object pont illeszkedjen? -
Csicsó3d #58204 huhhhh
google -> 3ds max background settings
amúgy 8-as gombot megnyomod (felső számsor) és kiválasztassz egy színt a background-nál