3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SaWo
Figy van egy jó tut az esõkészítéshez. Illetõleg az vízesés, de szeriontem be tudod lõni esõnek is ...szóval 3d.sns.hu - és itt keresgess a tutorialok köözött.

FRenkie
glow.azt is meglehet hogy megvilágítsa.berakhjatsz olayn kékes színû lámpát is.az esõben nem tudok segíteni

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
igen.el lehet tolni a kulcskockákat egyszerûen.tudod ott van alul a kis sáv amin a kulcskockákkat jelzõ téglalapok vannak.a megfelelõeket simán kijelölöd és egyszerûen arrébb mozgatod...akár elõre akár hátra.

SaWo
Tudom, nem szeret senki se warezolni, meg ez nem is arra van itt, de nagyon Vágyom egy Discreet Combustion-ra. Leszedtem már sok féle Rip-et, de egyik se indult el, meg van egy full cd-s iso-m is, deasse müxik, ha valaki kisegítene ...

FRenkie
na azér...

Galy
Yoroshiku Onegal csinálta 😊

asszem
FRenkie
a kijövõ füstöt-vagyis a részecskéket különbözõ térgörbítõkkel(space warps) el tudod deformálni(mármint az útjukat a részecskéknek).
pl- szél,motor(ami forgatónyomatékot gyakorol a részacskékre) stb...direkt olyan is van hogy egy adott útvonalhoz igazítja a részecskék útját.

FRenkie
ha ez igaz ...akkor visszvonom adícséretet

FRenkie
Hella!!emberek...Románia eg ylepukkant hely...
na.. Gally kíbasz**tt zsér a verdád.
trabantal mi lezs?

Bubba: tar.hu/rob_bal

Sound
nem akarok senkit se megsérteni, de a lent látható kép nem Galy-jé. Hacsak nem Yoroshiku Onegal-nak hívják eredetileg 😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

youth
Szia!!
A Picasso polyval készült. Csináltam egy kockát átkonvertáltam polyvá és utána addig alakítottam amíg ilyen nem lett... De szerintem érdemes NURBS-bõl megcsinálni én is most kezdem tanulni a Rhino-t...
Bye

Youth

Rigley
ezt te csináltad ? khiráj

dddstudio.tk

SoftFX
Hi. Polygon alapú modellezéssel kapcsolatos kérdések:

1. Ha egy felületet másolok, hogyan tükrözzem (csak a kijelölt felületet, ne az egész modellt)?

2. LionTr & all: a box-modeling modellezésbe beletertozik, a nurbs-ös meshsmooth /a poly-beállításoknál/?
Te használtad a poly kocsidnál az élek összemosását???

Lion TR & ALL aki box-modellt csinált:
Beraknátok egy-egy drótvázas modellt a kész kocsitokról, hogy megnézhessem ki milyen technikával dolgozott, ezt írjátok oda??? /nem másolás, csak a képrõl könnyen tanulok/

Youth: a Picasso-d milyen technikával készült /mesh, poly, patch/?

Elõre is köszi...

SoftFX

Klon
Köszönöm !

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

PhantomW
http://www.onnovanbraam.com/index.php?main=home&group=update itt van honda civic blueprint

The World is Yours

PhantomW
Galy flesh a kocsi

The World is Yours

youth
K**va jó!!!!
Minden elismerésem!!! Mivel és hogy csináltad? 😊
Bye

Youth

Galy
Rég volt kép:

Galy

Nézz körül itt:

http://online.retro-style.ru/forum/forum.php?board=3

(valamiért nem tudom linké varázsolni)
Klon
tudna mondani valaki egy olyan helyet, ahonnan honda civic terveket(adatokat, méreteket) lehet leszedni???

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

fle go
Youth: fogalmam nincs még mit csinálok a 2 hét alatt de ki fog sülni valami az tuti 😊)

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

FRenkie
Les: bármikor segítek ha tudok.

evribády: Elutazok 4 napra...addigis legyetek jók és Mexezzetek sokat(youth meg rhinózzon),miután ittvagyok belevághatunk a trabant kiállításba.Azt még mindig nemtudom ki akar trabit csinálni?
na akkor pá mindenki

FRenkie
ezt még igy sosem próbáltam ,hanem csak egy kockából ... pl. egy eltorzított kockát alakítottam át.Az "A" betûdnek mesh objektumnak kell lennie és ugynaannyi vertexbõl álljon mint a kocka amibõl átalakul.

Barpi
Valoban elirtam, szal GMC!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

FRenkie
mail ment

FRenkie
Youth: a suurlandon nincs GMG(nem GMC?) blueprint...szerintem
fle go:welcome
Sawo: freemail suxx...megy a chellóra...

youth
Végre itt!!! 😊
Örülök hogy már jól vagy! Mit készítessz ezalatt a 2 hét alatt? 😊

Frenkie: Miaz hogy nincs ott? 😊
Bye

Youth

fle go
Üdvözlet mindenkinek! Látom nem fecséreltétek el a drága idõtöket, hanem rendesen dolgoztatok😊 Nekem eddig sajnos nem volt lehetõségem, de meggyógyultam és van még 2 hét pihenõ idöm amit igyekszem majd hasznosan eltölteni 3D-vel!😊)
Jó munkát mindenkinek!
Fle-go

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

SaWo
LionTR, lécci ide küldd majd a fényképet(bármilyen nagy felbontású kép, vagy háttér jöheet ...)
Frenkie: Sajna nem kaptam semmilyen hdri cuccot 😞 Sztem a freemail a xar. Küldjétek már inkább erre a címre: [email protected]

FRenkie
ugyan ez jár nekem is a fejemben, nekem a HOnda Type-R túl nehéz lenne,vagyis nem túl nehéz,csak szerintem nem hasonlítana rá annyira amennyire elvárnám magamtól.majd késõbb.addigis...mindenki készüljön a trabi contestre!!
Kit érdekelne ez a dolog?mármint a trabi contest?
(trabi contest - bejön ez a szó,thx FREAK! 😊

FRenkie
héj!tényleg,de mire megjöttem elhúztál...na mind1
a keresett gomb ugyan ott van csak illetve a neve,valamikre rákattintasz és a Kulcs gombbal csinálsz kulcskockát.a két key között van különbség,de azt most nemtudom elmagyarázni de könnyen kipróbálhgatod egy gömbbel mondjuk ,uganugy animálod meg ,csak egyszer set-tel eccer meg auto-val.

FRenkie
Ott nincs

youth
Szia!
Ha még valaki kérné itt van trabi blueprint: 😊)
http://www.pyro-man.de/pictures/trabi-zeichnung.gif

Nézd meg ezt, hátha találsz:
http://www.suurland.com/blueprints_archive.php

Youth

Barpi
A Trabant Blueprintet nekem is kuldjetek el Please!

Barpi
Sziasztok! Amerikai autokrol kellene nekem blueprint. GMG-t peldaul sehol sem talaltam, pedig szerintem nagyon dogos autokat csinalnak. Ha valaki tud, az segitsen Please!
Kosz.

FRenkie
ez király ötlet...mindenmi megcsinálja a saját trabiját ,aztán egymásmellétesszük és valaki lerendereli...csak én elutazok 4 napra,de jövõhéten elkezdhetnénk!!

FRenkie
eltaláltad: csak úgy...mostmár biztosan alszom hogy van egy trabi blúprintem is a tarsolyomban 😊)

youth
Elküldve 😊)

Youth

PLz nekem is kuldjatek ela trbi blueprintet?

youth
Elkezdtem a TRABIT!!!! Éljen!!! 😊)
De most jöhet a kövezés: rhinoval kezdtem el.. 😊)) most ezt tanulgatom...
És ti elkezdtétek már? vagy csak úgy jó ha van egy trabiplueprint? 😄D
Bye

Youth

FREAK
csinálunk trabi contestet? 😄

Riszpekk

youth
Elküldtem mintkeõtöknek az e-mailjára... 😊

Youth

nekem is pliz

FRenkie
azt majd átpasszolod nekem is?

youth
Már megoldódott a trabi tervrajz... Riken segített...
Bye

Youth

youth
Sziasztok!!!
Hát én annyi tudnék ehhez hozzászólni, hogy mossta z én vinyóm is haldoklik 😞 a fontos dolgokat kimentem és megpróbálom visszavinni... 😊)

Nincs valakinek TRABI tervrajza? Fontos lenne!!!
Elõre is köszi

Youth

FRenkie
nekem múltkor egy 7 gigás winyóból 4 gigás lett 😊 nemtudom hogy ... aztán beszart... itt figyelnek a mágnesek belõle

A vinyom ugy szallt el hogy az NTFS fajlrendszerbol hirtelen csak egy HPFS (fingom sincs mi az) lett
Azota megy rendesen, de mar sejtem mitol lehetett

FREAK
frenkie írt....

Riszpekk

Aldaryn
Hali!Mindenkinek. Egy darabig nem leszek...Tõlem független körülmények miatt. Sorry.
A HDRI-s anyagot, majd valamikor feltöltöm, nem tudom még, hogy hogyan tudom majd megoldani... De a héten remélem lesz rá alkalmam. Ha más nem, majd pénteken, a suliban. De legkésõbb akkor.
Nyiri: Hogyan szállt el a vinyód? Nem lehet valami külsõs eljárással megoldani?
Arra gondolok, hogy nem próbálkoztál-e valami backup, vagy visszenyerõ progival, ami pl. FAT hiányában is képes látni a fájlokat...
De ha "fizikailag" halt meg, akkor nem szóltam...
Részvétem...

per aspera ad astra