3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
de köszi
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Brazilnak és maxnak is van DoF efektje, de én nem így használom...
Photoshopban utólag teszem rá:
-PS-benteszel rá Blurt és utána history brussal a "fókusztárgyat" visszamázolod... vagyis a kép eredeti minõségére... a környezet pedig bluros lesz... én így csináltam eddig mindig mióta max effektjében csalódtam, Brazilt meg azért nem használom erre mert a renderidõ nagyon nagy lett (lehet hogy én csesztem el de már mindegy) ez nekem bejött és kész... most ám nagy titkot árultam el
Tehát PS ben:
1. blur
2. history brus (szórakozhatsz az áttetszõséggel, elõsször csak olyan 30-40-es átlátszósággal körbefested majd a tárgyra 80-100%-ossal mehet...)
Nem tudom értelmesen elmondani ez van 😞
keress meg ICQ-n ha nem tiszta...
Youth
hogy kell használni azt az efektet amikor csak a fókuszban lévõ tárgyak az élesek, a fókuszon kívüliek meg homályosak?
A fejet úgy akarom textúrázni hogy a textúrát morpholom csak azt nem tudom hogy kell textúrát morpholni... elmondom mi az elképzelés: lemásolom a fejet és a vertexeket átrendezem (kiterítem a fült, orrot, stb...) és rányomok UVW mapet... és így az UW-k tökéletesek lesznek mivel kiterítettem a fület meg a zavarossab helyken... rányomom a textúrát, és itt jön a nagy balészerencse: hogy alakítsam vissza a fejet az eredeti állípotába úgy hogy a fej UW-je ne változzon csupán az alakja legyen az eredet...
Hogy csináljam ezt?
Elõre is kköszi!
Youth
VGA: GEFORCE 4 TI 4400 ASUS V8440 DELUXE 128 DDR
sürgõsen kellene segítség!
van egy animációm, amit el szeretnék menteni (illetve fileba renderelni) targa szekvenciaként, video postból!
hogy tudom megtenni?
video postban renderelek, mert kell lens effects glow és nem mentette el az animációmat és nem tudom rábírni, hogy megtegye! a helpet elõre is köszi!
Akkor en igen szerencses vagyok, nekem alig fagyik a MAX. Egyebkent milyen videokartyatok van?
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
köszi
http://free.x3.hu/quasar/lowpolyporsche01.jpg
Amúgy nekem napi 10 max fagyás az átlagos... már megszoktam de valamit kéne tenni...
Youth
Mi a tököm az az Aplication Error?????????
Ezt írja ki a max, ha betöltöm a kocsikám modelljét. Ugye nem azt akarjátok mondani, hogy kezd7em elõrrõl???

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Colt M4A1 (vagy inkább az alapján csináltam😊 )
Youth: a többi "mûhelytitok" 😊
Errõl a téma FEGYVER(ek), szóval látoghass el és nézd meg a kiírást... sajnos én még el se keztem a "mûvet" mivel elõsször megrajzoltam a szerszámíjat és most scanneli haverom és még nem küldte a képet... 😞
Nagyon baba Frenkie!! Mi lesz még hozzá? gránátos? 😊)
Youth
na én is berakok képet részletelemrõl😊
itt van a fresenyre készülõ WIP egyik eleme:
Morpher módosítóval lehet csinálni, én a textúrához nem nyúlnék amúgy ...
Egy kerdes a versenyrol: altalam fenykepezett kepet be lehet tenni hatternek (felhok) vagy mindent modellezni kell?
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Ja és egy nagyon fontos: 😊 A fejet lemásolom a vertexeket átigazgatom, feltextúrázom... utána viisszateszem az eredeti alakba és a textúrát is ráteszem de úgy ahogy az igazítotton van. Lehetséges ez? És hogyan? (A morpherrel lehet megcsinálni állítólag...)
Youth
Bocsi hogy bekavartam! Gondolom bármennyi játékos mehet... Tényleg bocsi csak félreértettem...
Ismét csak a szemet kérdezném:
MI a hiba? Még mindig nem az igazi vagy csak én érzem így? 😊)
Mit csináljak máshogy?
Elõre is köszi!
Youth
Youth
Vagy nem így van? én ezt szûrtem le a kiírásból...
Youth