3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRenkie
de nem kell attacholni,mert ugyanott maradnak,így észre sem veszed hogy külön objektumok, bár nem biztos,próbáld meg

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
nem 😊

youth
És utána vissza lehet õket úgy attacholni hogy megmaradjon az UW beáéllítása?

Youth

FRenkie
pontosan

youth
Hát ez 2x ment el.. 😞 Hoppsz!

Youth

youth
És hogy detacholod? editable poly-ban? ez mit csinál? elválasztja és 2 külön test lesz vagy hogy?

Youth

youth
És hogy detacholod? editable poly-ban? ez mit csinál? elválasztja és 2 külön test lesz vagy hogy?

Youth

FRenkie
ja a fülének és a tesének más ID-t adsz meg,vagy csak eccerûen kijelölöd az aktuális polygonokatz és rányomod a materiált.Úgy is lehet hogy a különbözõ textúrával ellátandó felületeket detacholod egymástól így nem zavarnak be egymásnak a textúrázásban
A trabit már én is megdícsértem régebben,csak nekem ez a photoshoppos DoF nem jön be 😊

youth
Köszi mindenkinek!

De azért én se vagyok profi én is kezdõ vagyok ne féljetek... úgyhogy nyomom is a hülye kérdésemet: hogy lehet megcsinálni azt hogy van mondjuk egy bökre és úgy textúrázod hogy külön a fület kölön a testet.. ezt material ID-vel kell külön megcsinálni? vagy hogy lehet feldarabolni az UW-t?

Elõre is köszi!

Youth

Durva nagyon a trabi, de nekem egy kicsit magas ez a szint. Én még árnyékot se tudoka kocsi alá berakni.

nagyon csincsilla ez a trabi! 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

már jó

FRenkie
mondtam hogy ez a flesh

youth
Nos már van egy UW-s oldalam...

http://youth.uw.hu/trabi/01.jpg

Mondjátok ez bejön?
Remélem cgtalkon is már jó az UW-s link... megnéznéd Orange? mert nekem az elsõ is jó volt...
Köszi!

Youth

youth
Igen ezért szeretnék másik szervert de nem tudom melyik lenne jó... 😞(((((( Segíts!!

Youth

Youth: csak szólok, hogy a cgtalk-on még mindig nem látszik a képed

FRenkie
hello mindenki!
youth: én ultrawebes vagyok
flego: kurva cuki a kocsi!!!! 😊
mi újság van?

youth
Nem tudtok ingyenes tárhelyet??? az x3 állítólag 40MB-os de nekem 1 MB-nál állandóan szól hogy sok lesz 😞( mik vannak még? tar.hu meg ezek de mennyit adnak? nincs olyan ahol 100 MB is van? 😊)
Elõre is köszi!

Youth

youth
Íme Fle go kocsija:

http://free.x3.hu/youth3d/flego01.jpg

Várja véleményetek!

Nenad: igen a csípõjénél nemigazán jók a csontok hatáskörei... De nagyon belejöttél!!! Hajrá!

Youth

na sikerult valmi karakteranimot generalnom, ami mar mar megkozeliti az elfogadhatot. 😊)

Lehet rohogni! 😊
http://free.x3.hu/losalamos/1ca.swf

A csipeje eleg brutalis, mind1 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

en egyszeruen ugy csinalnam meg hogy ne kelljen meshsmootot hasznalni, szerintem az mar regen rossz ha az ember pontosan csinal valamit es utana meg smoohtolni kell. Mintha a fele munkad odveszne...

fle go
Youth elkuldtem a kepet

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

youth
csinálsz egy "sínt" vagy hogmondjam magának (Szalacsyyy 😊)) tehát az ablakot nem 1 vonal választja el a karosszériától hanem amellé rajzolsz még egyet így közöttük keletkeznek polygonok amit egyszerûen beextrudálsz...

Youth

Egy autó szerkesztési szaktanácsadás érdekelne. 😊 Hogy kerülitek el azt - ha el lehet kerülni - hogy mikor kész a kocsi karosszériája, és rádobunk egy meshsmootht akkor az ablakoknál összeugrik a mesh, tehát nem marad meg az ablak körvonala. Ezt hogy lehet kikerülni, mert nemkem úgy a legjobb ahogy a spilne-networkben beállítottam.

youth
Ragaszkodunk 😊 ha nincs hely küld a mailomra és felteszem...

Youth

fle go
Ha csak nem ragaszkodtok hozzá, hogy még is felrakjam😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Üdv! Mostanra én is elkészültem félig meddig egy autóval, de azt hiszem kritikán alulira sikeredett, úgy hogy nem mutatnám be😊 Még próbálozom talán következö próbálkozásra jobb lesz.

youth
Nenad!

Ha embert akarsz csontozni és mozgatni azt úfgy is megteheted hogy CS-vel beállítod a biped az emberre rányomsz egy physiquet (asszem íyg írják) vagy BonsPro val megcsinálod és rá skin és utána beviszed Motionbuilderbe ahol real-time tudod animálni...

Youth

youth
Sok sikert a diplomához!!

Youth

Megnéztem, és a nem látható edge-k megfordítása megoldotta a problémát 😊

Köszi

Köszönöm!

RelakS
A nem látható edge megfordítása ránézésre tényleg megoldhatja, otthon tesztelem is valami kutyafülin, ha tényleg van ilyen a max 5-ben 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Igen, a baloldali A oszolp, és a bal elsõ sárvédõ találkozásánál lévõ részre gondolok.
Nem spline-okkal csinálom, hanem a 3dtotal oldalon levõ Fiat500-as tutorial szerint (plane-val).

akkor te meg nem kaptal "KRITIKAT" 😊))

Lehet, hogy az a baj, hogy egy nem látszó edge rossz irányba van fordítva. Ha editmesh-t használsz, akkor ott van egy turn gomb azzal próbálkozz. De én nem javasolnám, hogy olyan poligont használj, ami több mint 4 vertex-bõl áll.

PhantomW
nem tudom milyen módszerel csinálod a kocsit azt nem mondtad, de ha spline-al rajzolod meg a drótvázat és surface teszel rá , akkor az ablaknál az a hiba hogy a két vonal közti szög túl kicsi
surfave ben ha steps-et 2 re állitod ás utána adsz rá edit poly-ba vagy meshsmoothba 2-3 iterationst akkor valameik esetben kijvítja
ha nem akkkor surface ben thresholdal is lehet trüközni

The World is Yours

RelakS
A baloldali A oszolp, és a bal elsõ sárvédõ találkozásánál lévõ részre gondolsz?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Sziasztok!
Most kezdtem el kidolgozni a diplomamunkámat, ami egy animációs reklámfilm lesz a VolvoXC90 -es autóról. Az autó modelljét 3DS Max-al próbálom elkészíteni. Nem rég kezdtem el használni a programot, szóval még kezdõ vagyok benne 😊 Tudnátok tanácsot adni abban, hogy mit rontottam el?
Képek itt találhatók róla:
http://members.chello.hu/belim.aniko/volvo.html
Az elsõ ajtó ablakának sarkánál van két bemélyedés, amit sehogy sem tudok eltûntetni 😞
Szeretem a kritikákat, mert abból lehet tanulni 😊
Segítségeteket elõre is köszönöm:
Anikó

Ajjaj, ez nagyon jonak latszik, letoltom a demot es attanulmanyozom.

próbáltad a humanIK-t ?

http://www.kaydara.com/products/humanik/index.php?filename=tutorials
LionTR
En is egesz jol haladok mar csak texeles van meg 1 kis utomunka.

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

PhantomW
belselyét nem tudom hogy csinálok e legfeljebb késõbb

The World is Yours

FRenkie
na én meg pár napra elmegyek, szóval jó alkotást mindenkienk,és jó nyarat!

FRenkie
klassz lesz a kocsi de van ebben kamera?azzal kéne rednerelni,ha meg van akkor boostolj rajta egy kicsit hogy ami távolabb van az kisebb is legyen!további jó muznkáét vele

FRenkie
szép a mell, szép a kocsi

FRenkie
én készen vagyok!

FRenkie
gf fx 5200

SaWo
De mért nem linkelte be? 😮
Toyota Camry

SaWo
Belseje lesz a kicsi kocsinak? Csak azért kérdem, emrt szeretnélek biztatni rá. Tök egyszerû megcsinálni, pár egyszerû box-extrude-meshsmooth az egész, enm kell nagfyon részletesre, mert a szélvédõ úgyis csillogni fog a sky light-tól, és mégia nagyon feldobja a látványt. Nos a kocsikámmal én már elég rég foglalkoztam, lehet, hogy már mutattam is a képet, de azért itt van mégegyszer 😛

cypher
Hagyjuk...
Szerintem is.