3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.redrival.com/Youth3d/flego/Forumra.jpg
http://www.redrival.com/Youth3d/flego/1.jpg
Szerintem nagyon fejlõdsz!!! hajrá! csak így tovább!!!
Youth
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Hogy csináljam meg hogy a halnak csak az uszonyain legyen transparency hogy kell megcsinálni? help? de ne csak annyit hogy mappel hanem mint és hogy! de ha bármit tudsz róla ne tartsd vissza az információt!!!! 😊
--------------------------------------------------------------ELÕRE IS KÖSZI!!!--------------------------------------------------------------------
Youth
Youth
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
ftp.wklub.hu
felhasználói név: visitor
jelszó: visitor
The World is Yours
Offtopic: Az elkészült kocsikámból akarok majd egy pár másodperces animot is összehozni. Zenének a Need for Speeed 1 fõmenüjének zenéjét akarom bberani. Biztos emlékeztek rá. Nem ismeri valaki az elõadót? Mert uygan felvettem a játékból, de nem túl jó a minõség..
Udv
X3:
Azonosító: sman2
Jelszó: sman2x
Ftp: ftp.x3.hu
Elõre is thx.
Aldaryn: nem az a baj, hogy nem tom mi az...hanem , hogy nem megy...nálad megy????
SoftFX
Nyugalom a hosszú élet ritka!
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Ha azt szeretned hgy ici picit mozogjanak, akkor egy ici pici turbulenciat benyomathatsz... 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Youth
Youth
per aspera ad astra
Frenie: a csillagok a minõsítést jelentik 😊) 4-5 csillagnál megkapja az ember fis a cg awardsot...
HELP!!!!
Hogy kell csinálni vizi környezetet? hogy érhetem el hogy olyan legyen a környezet mintha épp a vízben lennék és épp pislogok ki a szemembõl.. a 3dluvr-on találtam egy tutort de nem mûködik nekm :_((( állítólag kis homály és részecskék kénének, de hogy csináljam ha tudok írjatok nekem egy rövid tutort, Köszi!!!
Youth
per aspera ad astra
Hi. A material editorban találtam egy combustion (asszem ez a neve, állítólag deep paint 3D kicsiben/ meshen készített textúra😊 mat.-ot, de nem megy...nem találja a dll-jét...Mit tehetnék?
Egy mûködõ Deep Paint 3D letöltõhelyet, plz...thx
Még várom a választ...fõleg az elsõ kérdésre
SoftFX
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Quasar: nagyon jol alakul a kocsid! Az oldalso uveg es ajto viszont nem jol illeszkedik
Nyugalom a hosszú élet ritka!
Quasar:nagyon jó lesz a nissan, nekem is azok a bemélyedésk nem testzenek,az élükön lehetne élesíteni egy kis chamferrel vagy extruddal,ill. az elsõ ájtó és az ablaka nem stimmel.DE nagyon szépen alakul!
fle go:Bocs haver de nemtudom feltenni a képed mert átmenetileg szar az ultraweb
Ja és énis elmegyek 1 hétre nyaralni ugyhogy nem leszek addig 😞 viszont valakinek elküldeném a lamborghinimet hogy ne maradjak ki a parkolós projektbõl. Valaki aki onlájn jelentkezzen már ICQ-n hogy elküldjem neki!persze olyan aki ittlesz.Addig is jó munkát mindenkinek!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.