3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

youth
Ja Fle go képei:

http://www.redrival.com/Youth3d/flego/Forumra.jpg
http://www.redrival.com/Youth3d/flego/1.jpg

Szerintem nagyon fejlõdsz!!! hajrá! csak így tovább!!!

Youth

fle go
Youth: köszi a tippet csak az a bajom hogy nincs brazilom, meg ha lenne se tudnám használni. Valami egyszerübb megoldás nincs amivel még is elfogadható fém érzetet lehet produkálni?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

youth
-------------------------------------------------------------HELP-------------------------------------------

Hogy csináljam meg hogy a halnak csak az uszonyain legyen transparency hogy kell megcsinálni? help? de ne csak annyit hogy mappel hanem mint és hogy! de ha bármit tudsz róla ne tartsd vissza az információt!!!! 😊

--------------------------------------------------------------ELÕRE IS KÖSZI!!!--------------------------------------------------------------------

Youth

youth
Én úgy csinálom mindig hogy Brazil advanced közepes tükrözõdéssel és színnek meg halványszürke... Environmentnek kis hdri-s panoráma és kész a tuti fém 😊) de ha valósághût akarsz kosszal az más tészta kicsit....

Youth

Aldaryn
Sorry, elnéztem, csak azt néztem, hogy Deep Paint 3D kicsiben... 😊

per aspera ad astra

fle go
Kerék abroncshoz kellene tuti jó fém material, tudna valaki segíteni?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Phantoom, SoftFX feltöltöttem a Deep Paintot, remélem használható a progi, én még nem használtam, azt se tudom müködik-e

PhantomW
megnéztem é letölteni nekem csak 1k val tölt szóval nem a legjobb

The World is Yours

PhantomW
csak csináljatok egy mapát amibe beleteszitek

The World is Yours

PhantomW
igen

The World is Yours

phantom: onnan barki leszedheti?

PhantomW
fle go: ftp.wklub.hu ide tölcsd az upload mapába ide lehet feltölteni visitor acoval is és le is lehet tölteni
ftp.wklub.hu
felhasználói név: visitor
jelszó: visitor

The World is Yours

fle go
SoftFX valami gond van az ftp-del mert nem tudom rátölteni a progit, kb 25Mb átmegy aztán lefagy😞 Lehet ki kéne üritened a tárhelyet.

PhantomW
Jó a kocsi csak egy kicsit erõs rajta a hdri

The World is Yours

fle go
Az én autóm seszinü😊 Nem hinném hogy rontanom kéne a parkolós projekt színvonalát az én verdámmal! Ugyan még senki nem látta a kocsit, igy azt se tudhatom kinek mi a véleménye róla, magammal szemben viszont szigorú kritikát gyakorlok!

SaWo
Ja, meg mondja már el mindenki, hogy nagyjából milyen színû lesz a kocsikája. Nekem tök mind1, milyen színû lesz az enyém, de hogy ne legyen 20 egyforma kocsi a parkolóban ...

Offtopic: Az elkészült kocsikámból akarok majd egy pár másodperces animot is összehozni. Zenének a Need for Speeed 1 fõmenüjének zenéjét akarom bberani. Biztos emlékeztek rá. Nem ismeri valaki az elõadót? Mert uygan felvettem a játékból, de nem túl jó a minõség..

SaWo
Én most így állok a kocsikámmal:
http://free.x3.hu/sawo/18.jpg

fle go
Akkor meg ma megprobalom egy par oran belul elkuldeni a progit! Asszem a 40Mb eleg lesz ha jol emlekszem 32Mb a file

Udv

SoftFX
40MB elég? ha igen:
X3:
Azonosító: sman2
Jelszó: sman2x
Ftp: ftp.x3.hu

Elõre is thx.

Aldaryn: nem az a baj, hogy nem tom mi az...hanem , hogy nem megy...nálad megy????

SoftFX

Arra gondoltatok, hogy azt le is kell renderelni?

SaWo
Srácok! Mindjárt itt a 4000. Bocsi, csak Ausztriában voltam 4 napig, erre ti itt összeírkáltok 2 teljes oldalt 😊 Szóval, hogy legyen? Aldaryn? Még mindig vállalod a parkoló elkészítését? Hogy oldjuk meg azt, hogy a kocsik egymáson is tükrözõdjenek? Ahhoz tényleg az kell, hogy egybe legyen az összes kocsika. Javaslom, hogy egy max file-t küldjünk el valakinek, aki összepakolja. viszont, hogy a textúrákkal se legyen gond, valami egyezményes könyvtárba kéne rakni a munkát, pl c:\cg4000> vagy bármi, de valaki aki jobban ért hozzá, véleményezze hozzászólásom, ez csak egy ötlet.

kössz! akkor valószínûleg ez volt a baj, mert én jpegbe kértem a renderelést.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

fle go
Aldaryn kuldtem neked mailt, ha lesz idod valaszolj. Koszi

Aldaryn
Dennnnksz! 😄

per aspera ad astra

mail ment
Aldaryn
Te merrõl gyûjtöttél be fR Stge-1-et? Nem találok semerre, pedig nagyon szívesen kipróbálnám.

per aspera ad astra

Aldaryn
Meg lehet úgy is csinálni, hogy készítesz egy "particle cloud"-od, és nyagyon kicsi értéket adsz meg a részecskéknek kezdõsebességnek, és az un. bubble motion-t (A részecskék "rángatózni fognak") is piszkálod. Ha pedig azt akarod, hogy a részecskeáram elinduljon valamerre, kössél hozzá egy szelet "Wind" force. Gravitációt így nem muszály belerakni. (Mert pont ettõl lebeg. 😊 )

per aspera ad astra

youth egyszeru, allits a gravitaciot es az alulrol felfele "fujo" szelt egyensulyba...
Ha azt szeretned hgy ici picit mozogjanak, akkor egy ici pici turbulenciat benyomathatsz... 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

youth
Aldaryn te se tudod hogy kell lebegõ részecskéket csinálni? azt ne mond hogy részecskrendszerrel 😊) lécci segíts ha tudsz gyere fel icq-ra...

Youth

youth
Aldaryn te se tudod hogy kell lebegõ részecskéket csinálni? azt ne mond hogy részecskrendszerrel 😊) lécci segíts ha tudsz gyere fel icq-ra...

Youth

youth
Te hülye vagy 😊))

Youth

Aldaryn
Hé, el sem hiszem.... Tényleg. Ez meglepõ. Mind1. Azért tovább dolgozom a nagy mûvön... * S ezzel Aldaryn lekpcolja a villanyt, és egy gyors mozdulattal szikrát rántva a mellette tornyosuló megfagyott viaszzuhatagra hátborzongató, mégis meleg, derengõ fénnyel árasztja el a kis asztallapot, melyen egy megkopott, õsrégi könyv hever. Majd érthetetlen szavakat suttogva lassan felemeli a nehéz bõrkötéses fedõlapot, és belelapoz a halállal szõtt történetekbe *

per aspera ad astra

youth
Jaja!!!

Frenie: a csillagok a minõsítést jelentik 😊) 4-5 csillagnál megkapja az ember fis a cg awardsot...

HELP!!!!
Hogy kell csinálni vizi környezetet? hogy érhetem el hogy olyan legyen a környezet mintha épp a vízben lennék és épp pislogok ki a szemembõl.. a 3dluvr-on találtam egy tutort de nem mûködik nekm :_((( állítólag kis homály és részecskék kénének, de hogy csináljam ha tudok írjatok nekem egy rövid tutort, Köszi!!!

Youth

Aldaryn
Ha jól tudom ez a map a combustion nevû szintén discreet progihoz van, nem? Mármint hogy a MAX, meg a Combustion jól tudjon egymással együttmûködni (gondolom ezek amolyan spéci effektek, meg miegymás). A Combustion meg egy kompozitáló progi.

per aspera ad astra

Aldaryn
Wow,komoly? ???

per aspera ad astra

fle go
SoftFX: hotline servereken nézz szét, vagy ha van ftp-d ahová fel tudom tölteni a Deep Paintot akkor tudok segíteni.

SoftFX
RE:
Hi. A material editorban találtam egy combustion (asszem ez a neve, állítólag deep paint 3D kicsiben/ meshen készített textúra😊 mat.-ot, de nem megy...nem találja a dll-jét...Mit tehetnék?

Egy mûködõ Deep Paint 3D letöltõhelyet, plz...thx
Még várom a választ...fõleg az elsõ kérdésre

SoftFX

FRenkie
a puszulás virágáról bezsélsz?és mit jelentenek a csillagok?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

fle go
Aldaryn koszi!

youth
Hééé már van 4 csillagod is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Youth

youth
ALDARYN!!!! már több mint 400-n megnézték a képed van esélyed mégis!!!!!!!!! 😊)))

Youth

Aldaryn
Jaj, a mailcím: egyelõre [email protected], de jobb, ha inkább ICQ-n próbálsz elérni. (Ma ne... 😊 )

per aspera ad astra

Aldaryn
Értem, így gondoltad az átlátszó hátteret... Ha van háttérkép berakva, akkor annak az átlátszóságát ki kell maxban maskolni, ergó ugyan ott vagy: Photoshop, ha viszont azt akarod, hogy csak a renderelt objektum látszódjon, akkor az alapbeállítás jó, mert a max alapból a hátteret nulla alphán agyja, ami meg pont átlátszó. Csupán nem jpegben kell kimentened a renderelt képet, hanem pl. TIFF ben, akkor Photoshopban az átlátszóságot is vissazkapod.

per aspera ad astra

fle go
Frenkie: hat akkor egyenlore nem lesz a forumban kozzeteva a kocsim😞
Quasar: nagyon jol alakul a kocsid! Az oldalso uveg es ajto viszont nem jol illeszkedik

Köszönöm mindenkinek a segítséget. Ki fogom próbálni. Egyébként az átlátszó háttér azért lett volna fontos, mert weboldalra szerettem volna képet csinálni. És hogy ne photoshopba kelljen vele szarozni.

Nyugalom a hosszú élet ritka!

FRenkie
sziasztok!
Quasar:nagyon jó lesz a nissan, nekem is azok a bemélyedésk nem testzenek,az élükön lehetne élesíteni egy kis chamferrel vagy extruddal,ill. az elsõ ájtó és az ablaka nem stimmel.DE nagyon szépen alakul!

fle go:Bocs haver de nemtudom feltenni a képed mert átmenetileg szar az ultraweb

Ja és énis elmegyek 1 hétre nyaralni ugyhogy nem leszek addig 😞 viszont valakinek elküldeném a lamborghinimet hogy ne maradjak ki a parkolós projektbõl. Valaki aki onlájn jelentkezzen már ICQ-n hogy elküldjem neki!persze olyan aki ittlesz.Addig is jó munkát mindenkinek!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
Nagyon karaj. Kritizálni egyelõre nem merem, mer' hát ugye ez még nagyon nincsen kész. 😊 Talán a vágások élele (a rés) lehetne egy kicsit hangsúlyozottabb, és kevésbe lekerekített, de az magánvélemény. Leginkább azért mondom, mert így olyan, mintha az egyes elemek "kidomborodnának"...

per aspera ad astra

aha, nem neztem meg a masik kepet, innen jobban latszik.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Nagyon jó lett, csak az zavaró, hogy az ajtó és az ablak között rés van, de gondolom még változni fog.

Az ott nem hajlik fel csak igy nez ki. Mas szogbol lehet hogy nem hajlik fel. Én itt a sarkánál gondolom ezt. Ha máshol hajlik fel az úgy van.