3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bye
Youth
Please help!!! Elõre is köszi.
Youth
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
http://www.redrival.com/flegos/hiba.jpg
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A redrival amúgy néha csináll vicces dolgokat, pl tegnap azt mondta nekem nincs ilyen felhasználó ma meg jól ment minden...
Youth
http://www.redrival.com/flegos/weld.jpg
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
na mit mondjak a renderng eleg pocsek lett... 😊
Szoval ha pl lagyforrasztast akarsz csinalni azt igy csinalnam, ha kisebbet akarsz ertelemszeruen kozelebb csinalod a curveket a sarkokhoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
De az a géz hogy Rhinoban szeretném megcsinálni NURBS-el... Nenad nagy Thinos barátom 😊 hogy lehetne ? vagy inkább ha beimportáltam utána modellezzem polyval utána?
Youth
per aspera ad astra
ftp.x3.hu a ksizolgáló
1.
felhasználó: maxsg
jelszó: 3dmax
2.
felhasználó: maxsg2
jelszó: 3dmax
The World is Yours
Arra jöttem rá a napokban hogy sss csak GI-vel együtt mûködik tökéletesen ami végülis érthetõ is...
(És egy rossz hír nekem: CgTalkon csak 3 csillagom van már csak 😞((( )
Egy kérdés: hogy lehet megcsinálni azt hogy amikor 2 fém felület találkozik a kettõ között a forrasztás nyoma ott van... ugyanis egy bicajt fogok csinálni és hogy csináljam meg jól a két felület találkozását? ha lehet modellezéssel és ne mappal...
Elõre is köszi
Youth
Phantoom: szivesen
Köszi Phantoom...1001 hála...
(remélem meg tudod tartani egy kicsit=> lassú a netem)
SoftFX
-Csak elfelejtettem.
Akkor most még ne küld...elöbb leszedem a cuccokat róla...aztán majd üzenek, hogy küldheted, ha még mindig megtennéd...
SoftFX
ide:
Kiszolgáló: ftp.uw.hu
Felhasználónév: 3dmaxsg2
Jelszó: 3dmax
akinek kell töcse
Köszönjük fle go!

The World is Yours
http://www.redrival.com/flegos/dof.jpg
Phantoom: Deep Paint müködik?
The World is Yours
Egyebkent az elozo automnal nekem is csinalta ezt a feketesegtemat, de en minimalisan atlattam rajt, csak torzult a belseje.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Sawo: jó a gép de valami történt a kocsi oldalának alsó részén, a HDRI összevan törve (torzul), ha jól látom, azt kikéne küszöbölni.
De mégis hogy hozzam össze az sss-t a transparencyvel?? mit agyak rá milyen materialt?
Youth
per aspera ad astra
A kocsiddal kapcsolatban: Milyen fényforrással van megvilágítva? Amit Orange írt, könnyen lehet a problema!
per aspera ad astra
Én most megint belekezdtem, már itt tartok:
http://free.x3.hu/sawo/19.jpg
Léci segítsetek már.A belseje is le van modellezve, de nem tudom beállítani úgy az anyagmintát, hogy átlátszó legyen. A brazil glass-nál szép fekete lesz, és tükrözõdõ, meg a standard glass materiallal is ilyen fekete lesz. Ha kipróbálom az üveg material-t önmagában, akkor szép üveg "színû" meg átlátszó, de amikor berakom a szélvédõre, akkor így befeketedik. Ki hogy csinálta a zélvédõ material-t?
Minál világosabb adott ponton a mapod, a számérték annál nagyobb lesz ott.
Ha a hal uszonyait akarod átlátszóvá tenni, akkor a hal egésze kapjon fekete mapot, az uszonyok meg egy kicsit szürkés, zöldes árnyalatot, úgy, hogy ahol a csont vigigfut benne, ott fekete maradjon. (Vagy nagyon sötét)
Ezek mellett a glossy refraction-t is bekapcsolhatnád, mert az sokat dobna az átlátszóságon.
Csak tipp, de mindezek felett egy wax shadert is shellaccolhatnál a tetejére, csupán azért, hogy legyen egy kis SSS az uszonyoknák. Ennek mappolására (Intensity) használhatnád szintén a transparency mapodat.
Sok sikert!
per aspera ad astra
meg egy 😊
itt is van cloud sectioba
http://www.nikclark.com/materials_bitmap.htm
Sajnos nem tudok mas helyet, de ha rakeresel szerintem talalsz.
The World is Yours
Joeccakat!
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
nem nagy összesen 80mb a kettõ de pluginnek képkeknek.... elég lesz sztem
akinek van valami jó dolga tölcse fel és akkor mindenki le tudja tölteni
Kiszolgáló: ftp.uw.hu
1. tárhely
Felhasználónév: 3dmaxsg
Jelszó: 3dmax
2. tárhely
F.: 3dmaxsg2
J.: 3dmax