3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csinaltam egy uj kepet rq-val nezz at a topicra, ez eddig a legszebb, szerintem nagyon szep,kivancsi vagyok a velemenyedre(hatha elfogult vagyok 😊)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Laza, nagyon laza.
Nekem ebbõl Brazil+Illustrate van csupán.

per aspera ad astra

1 vray
2 brazil
3 illustrate
4 finalrender st1
5 vlightmax
6 mental ray

ereteileg ilyen sorrendben tettem fel oket. Hogy mennyit szamit osszesegeben nem tudom. Volt meg ketto masik, insight, es raymax(?) de az egyik nem ment halozaton a masik meg szar volt 😊)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
"most van font kb 5 renderer es egyis sem nyirja a masikat..." - Gratula!
Nekem miután felteszem az fR Stage-1 et, és Brazil szimultán, renderelés után közvetlen hibát generál a MAX, és közli, hogy ki fog lépni. 😞 Nem ismerem pontosan a probléma forrását, de az biztos, hogy a két programnak egyszerre kell fenn lennie, akkor elõjön. Mindig. Ha viszont csak az egyik, vagy csak a másik van fenn, akkor semmi baj. Az igazat megvallva már beletörõdtem, és nem is zavar... Úgyhogy mind1.

per aspera ad astra

K.András
Holnap küldöm enyémet, max holnapután...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

frenkie, ha letorlod a max konyvtarad (miutan uninstallaltad) tutko mennie kell... attol fuggoen hol van a brazil license managered.
Azt is nyird ki, aztan tedd az egeszt fel ujbol.
De elotte kapcsold ki a gepet egy kis idore (fullra) Nekem nem tom miota megvan a winodwzom latott egypar max verziot is. Es nehany full leinstallalast is, most van font kb 5 renderer es egyis sem nyirja a masikat...

Aldaryn
Nem vagyok ott a témában, de ha jól tudom, akkor a CS erre tartalmaz beépített cuccost. A crowd vezérlõk, m,eg miegyéb. Ez amolyan eseméynvezérelt (mindenféle diagrammal, meg gráffal) rendszer tömegszimulációra... (Pl egy nagy horda rohamozó ork... yeah) Nem biztos, hogy amit mondasz benne van, de lehet érdemes ránézni...

per aspera ad astra

Aldaryn
"A hölgy tényleg szép...de nem jut eszembe a nick-neve..." : Segítek: , de psssszt! Nem tõlem tudod... Nézzed meg a #4628-at...

per aspera ad astra

Aldaryn
Ha megpróbálsz bármit mozgatni/nyomkodni, stb... akkor fagy ki, vagy egyszerûen Nyomsz egy cancelt, és kifagy...
Mer ha ez utóbbi áll fenn, akkor próbálj meg kisebb bucketokban renderelni, akkor kevesebb rendszererõforrást használ fel egyszerre, és az egyes bucketok között lesz idõ a cancelre is rendszerszinten... 😊 Jó dolog, hogy a renderelés magasabb prioritáson fut, mint maga a MAX interface... 😊)

per aspera ad astra

FRenkie
segíccsetek már!!!!
#4629 !!!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

SaWo
SoftFX, el van mentve a max file, és rárakok még bárkit, aki rajta akart lenni
de én már 2 hete sziráénázok mindenkit hogy küldjön képet
SoftFX. Valahol a biped-nél van olyan ,hogy le lehet tenni ilyen kis gúlákat, amik üldözik egymást, és be lehet tanítani õket, hogy ne menjenek egymásnak, meg hogy az egyiket kövesse az összes. És az a poén, hogy ezeket a gúlákat ki lehet cserélni biped-ekre. Tudom nem sokat segítettem most így ezzel, de utána nézek. Mert láttam már, hogy hogy csinálják, csak az eszköz nevét felejtettem el.

implant, szar hogy nem lehet editalni az uzeneteket

nah szerencsed van, AI implnat a neve asszem ezzel lehet ilyeneket csinalni, keress ra a neten olvasd el es ha kell szolj... 😊

soft fx erre van egy plugin de elfelejtettem a nevet, bocs. ha eszembejut akkor mondom

RelakSfromhome
Nekem sem jön suli 😄DD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

FRenkie
jé!asszem fle go a legidõsebb 😊
nekünk viszont jön az a ku*** suli bázz...
még kevesebb idõ lesz mexezésre.bár,legalább nem fog olyan rettenetesen gyorsan nõni a hozzászólások száma.

RelakSfromhome
Dexter mit keres ott?

RelakSfromhome
Nah, így már jobb.,..
(megjelentek)

RelakSfromhome
No, nem látok üzit...

SoftFX
Ja rájött már valaki, hogy hogyan lehet Charakter Studio-ban, hogy a bipek randomban rohangáljanak egy szobában úgy, hogy se egymáshoz se a falakhoz ne érjenek???

SoftFX

youth
Várjuk...

Youth

SoftFX
ERRÕL is lemaradtam (4K)...Na majd pótolom...ha nem baj...
Egész más így látni titeket, mint csak a logon keresztül elgondolni az illetõt...
A hölgy tényleg szép...de nem jut eszembe a nick-neve...
Amugy tényleg értelmes fejetek van.
Szal ha megengeditek, akkor kipotolnám a képet...Stílusosan camera/match-el...

Megengeditek? Akkor ti is láthatnátok a fejem...
-Na attól mentsen meg az ég titeket😊

Egyuttal, ha valaki lemaradt volna róla mint én, és rajta szeretne lenni, akkor küldje el a képét e-mailban: [email protected] -ra...és ráteszem...

SoftFX

PhantomW
Aldaryn: bethec néhány képet a régi cucaid közül😄

The World is Yours

Aldaryn
Skacok! Ez nagyon lol, megtaláltam a legelsõ MAX_os munkáimat. De szó szerint. 1 kivételével, ami tényleg a leges leges legelsõ lenne... szal megvannak. Eszement így vissaznézni, pedig akkor azt hittem, hogy jól néz k, amit csinálok...

Hoppá, ha jól belegondolok, most is úgy gondolom, hogy amit mûvelek, az jól néz ki... Ó a fene... !!! Hogy az a %/!%/!+/%+!/%! Ezek szerint... oké. Rájöttem. Mind1. Majd 10 év mulva nevetek egy jót a mostani munkáimon. Addig is Sorry...

per aspera ad astra

Aldaryn
Addig ne nevess, amíg te nem vagy a képen! Hé! 😄D
Mosolyalbum, az szentigaz!

per aspera ad astra

talan a license managerrel van gond, le kell allitani a servicet, uninstall, aztan install ismet.
--------

😊
Szivi
😊

FRenkie
isazonyat!!!nagyon vicces 😊

van egy problémám : beszrt a mexem.nyomom a barzillal a rednert,alapból 10 percig inícializál,utána elkezd renderelni,de ha mondjuk nem akarom megvárni vagy valami,és cancelezek akkor tök kifayg az egész mex.már reinstalláltam is de még mindig szar.mi lehet a gáz?

😊
Köszi
😊

feltettem egy csomo free car modelt, lwoban.
http://free.x3.hu/losmurdello/modelsfree/carmodells2.zip

http://free.x3.hu/losalamos/modelsfree/carmodells.zip

Egy tesztkep a modellekrol, nemelyik eleg komoly(!)
http://free.x3.hu/losalamos/carsfree.jpg
110+ van beloluk. ~30mega

youth
Ha nem lehetne a sima import/exportal akkor van egy olyan progi hogy PolyTrans próbáld meg azzal... ugyan én nem használok ilyen kiterjesztést, de lehet hogy az tud...

Youth

youth
Aldaryn mewlyik filmjébõl van a kép? 😄D

Youth

a holgy gyonyoru mindenesetre! 😊

HAHA! 😊))

SaWo
Nézzétek a 4K hozzászólást 😉 vagy aki lusta lemászni odáig, az nézze ezt:

youth a valasz egyszeru,
transzcendentalis meditacio...😊)

cskapi hova? Egyiken sem kaptam meg, nekem amugy az i verzo van meg. (51cad.com-rol)

youth
Lécci írd meg a mail címed amit használsz ha nem akarod a többiek elõtt akor ide: [email protected] elfejtettem amin régen dumáltunk a supergamezora meg nem válaszolsz...

Youth

nenad, ment egy levél a legfrissebb vray verzióval
Nah, ha valaki ilyenre adja a fejet, akkor kapcsolja ki a hardware accelerationt, es a modellezoben is a openglt(HA). Asszem negyszer kezdtem neki es mindannyiszor ellszallt mint az allat, mig vegul rajottem mi van. 😞 Szerintem mar csak holnap csinalom meg mara elegem van...

Nah, ha valaki ilyenre adja a fejet, akkor kapcsolja ki a hardware accelerationt, es a modellezoben is a openglt(HA). Asszem negyszer kezdtem neki es mindannyiszor ellszallt mint az allat, mig vegul rajottem mi van. 😞 Szerintem mar csak holnap csinalom meg mara elegem van...

Gladiator
öcsém! eképzleni nem tudom, hogy tudtok ilyen képeket csinálni.

az enyemet ne varjad...
-
Sajnos csak 800*600 ban vagy meg kisebben tudom a screen capturet megcsinalni, 1024*768-ban total lezabalja a gepet, nem lehet melette dolgzoni, 800*600 ban kb 50%ot kajal. 640*480 ra nem szeretnek lemenni, mert nem fernek ki az ikonok 😞

SaWo
Youth, köszi a képet. Még Nenad(esz), és SoftFX képét várom. Nyiri^sajnos nem tud "részt venni" a tablón, viszont ha gondolja valaki, bárkinek szívesen várom a fényképét.

youth
Nenad, vagy mostmár Nenadesz? na mindegy tudod kirõl van szó 😊 Írtam e-mailt! vagy nem szoktad nézni a zplayeres címed? mert odaírtam...

Youth

fle go
a brazil demohoz csak e-mailezesen keresztül lehet hozzájutni a splutterfishtöl, vagy csak rosszul értelmeztem? Vagy van más megoldás is?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Bodypaint, minden ami texturazas/material/festes egyutt.

Gladiator
Youth: sikerült felvennem a kapcsolatot egy olyan emberrel, aki már csinált fénykardot filmbe Combustionnal. Azt mondta szívesen elmondja. SZóval neked is kösz, hogy segíteni akartál, de nem kell tovább fáradnod. Majd leírom a fénykard topiccba, ha vkit érdekel.

youth
http://www.cgtalk.com/avatars/45830.gif

ez a kép elég lesz? vagy nagyobb kéne? lécci ne 😄DD

Youth

SaWo
Gyerekek, pénteken leraktam az utolsó vizsgámat, ami mellesleg halasztott vizsga volt, és a jövõ évem forgott rajta kockán. Ez volt a kerékkötõje minden maxozásomnak. Mama megtiltotta, hogy számítózzak, amíg le nem vizsgáztam 😞 Persze, ha 2 percig nem nézett ide, már Loading 3dsmax5 ... De most már nyugodtan ülök a gép elõtt, nem kell félnem, hogy rám nyitnak. Mennyire jó érzés 😊)))