3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
?? Pedig ennek amúgy mûködnie kellene... 😞
Két inverz normálú felület, és ennyi... Nemtom. Tényleg. Ha talán egy képet, vagy max-file-t be tudnál dobi, azzal talán többet tudnék. De az is lehet, hogy valaki fél perc mulva bedobja a megoldást ide.... 😄

per aspera ad astra

Aldaryn
Nyugi... 😊

Mellesleg én épp most dobtam neki az egeret a falnak. Még mûködik... 😉 Most szállt el a délutáni munkám. Kellemetlen...

per aspera ad astra

FRenkie
Al!
van egy polygon felületem,ezt solidifyozom.így végülis egy széleséggelrendelkezõ lapom lesz.erre brazil glasst adok.De.HDRis képen túl nagy volt rajta a tükrözõdés túl nagy,és nincs átlátszósága?mi a gáz?régen valami olyasmirõl volt szó,hogy a normálokat kell flippelni,de az 2 szembelévõ lapnál volt...

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

youth
Én is találkoztam ezzel amikor a trabi iportáltam vagyis csak akartam...

Nézem a discreet.com-ot...

Youth

K.András
tököm tele van ezzel a szájbabaszott geci maxal komolyan mondom csinálsz valami modellt és baszik rendesen behozni miközben semmi baja nincsen a modellnak pusztán az a baj hogy annyira otvaros a max hogy képtelen egy modelt beolvasni iges fájlbol ami annyira vicces hogy hihetetlen na ezért nem használják komolyabb dolgokra a maxot mert egy nagy szar fing semmi

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Aldaryn
Esetleg a www.discreet.com? Nem nézted meg a produkts közt? 😉

Mármint ha Discreet cucc....

per aspera ad astra

FRenkie
van egy rakat,mindenféle...

nekem pedig valaki mondana egy download linket a power booleanhoz?

youth
Frenkie, vevõ vagyok mindenre ezért ha tudsz nekem adni textúrát kérlek tedd meg icq-n ma este vagy majd holnap leszek... esetleg e-amilban nmég jobb lenne: [email protected]

Ja és egy valami nagyon böki a csõrõm mégpedig az hogy nem tudom mi az a Discreet Flame... valaki hallott róla?

Youth

szerintem nem is rossz, akar egy lehetne az is hogy eppen az agy melle rakta le a lejatszot a padlora. 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

FRenkie
correction...
"lapatextúra"= fa textúra 😊

FRenkie
hello!
már dícsértem a modellt, a kompozíció szerintem sem a legjob,mi nem tetszik az hogy mindig azt a csúnya lapatextúrát használod(halnál,trabantnál is)pedig annyi fasza kering a neten.Szal szerintem egy faxa mp3 lejáccó nem pászol egy deszkákból összerakott asztalhoz(padlóhoz?).

youth
Nem erre gondoltam amikor azt mondtam hogy építõ kritika 😄

Youth

RelakSfromhome
Olyan a lejáccó, mintha valami rizses képminõségû tv-rõl szedted volna le 😄
Egyébként meg szar a fényképezõd 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

youth
Oké cselekedni fogok!!! 😊)

De a kép nem értem miért nem jött be már Nemesys is mondta icq-n... Hogy jött be mégis a kép?

Youth

Aldaryn
Na, bejött. Nemtom mér nem láttam. Bocs. 😉

Halad a kép. Látom, azért a HDRI környezet lassan elmaradhatatlan tartozéka lesz minden képnek...😊 Hehe...
Teljesen egyetértek Nenaddal a kompozíció tekintetében, meg a CD-ket egy kicsit el kellene vinni a kép aljáról, még jobban lefelé, mert így túl sok szerepet kapnak. Holott Az Mp3 lejátszóról szólna a kép, nem igaz? Az viszont nagyon kicsi a többi objektumhoz képest. Kicsit elõrébb jöhetne. És a fejhallgatót is beljebb kellene hozni, bár ez azt vonja maga után, hogy újra le kell modellezned a kábeleket, amik szerintem fenomenálisan élethûre sikeredtek, mármint a hajlát, görbülés tekintetében... 😊 Referencia rulez.

Ami a DOF ot illeti, akár a beépített Brazil DOF-fal is megcsinálhatod. Csak az lassú. De legalább szép. 😊)

per aspera ad astra

Aldaryn
Az lehet, hogy csak 71K, de én semmit nem látok belõle, hacsak az új képeden nem egy piros X a fõszereplõ... :/ Na, bíbelek vele, hátha bejön...

per aspera ad astra

youth

Bocsi az elõbbiért ez csak 71 Kbyte ha minden igaz

Youth

amugy sokkal jobban nez ki mint az elobbi 😊
a kompozicio is vagany, bar en azt csinalnam, hogy a player letolnam balra le, a fejhallgatot pedig behoznam jobbra felulre. es akkor megmaradna az a "rezsutos vagas"

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

youth, 847kb, ne tegyel fel ekkora kepet mert akinek lassu a nete az nem nezi meg azt gondolvannincs ott semmi sem, foleg hogy nem progressziv... 90-95% compression boven eleg. Sot...(180~300K)

youth
http://www.freeweb.hu/youth/mp3player/13.jpg

Most itt tartok... a modellek még low polyk... azért nem simítottam el hogy ne szaggasson a nézetablakban a cucc és ezek úgyse komoly renderek még... Építõ kritikának örülnék 😄

Youth

youth
Sziasztok!

DoF-ot hogy lehet szépen csinálni??? mert ha max dof-jával csinálom akkor a fókusz testnek meg másnak is körvonala lesz... ami igen zavaró: a gombok körül pl vastak fekete csík van aminek nem kéne lenni... hogy lehet kiküszöbölni?

Youth

Aldaryn
Na, azért ez durva volt. Pedig én igazán azt hittem, hogy idõben rápöktem a kis ikszre, miután észrevettem, hogy nem pont azt akarom beírni, ami eddig pötyögtem... Na mind1. #4683 : Hozzászólás WIP... #4684 : Hozzászólás....

per aspera ad astra

Aldaryn
Yeah! neked is van végre logód! Lassan eltûnnek a kis fehér szövegek... Karaj! 😄 Bár még nenadét sem szokta meg a szemem: Mindig néz nagyot: 'Hát má megin ki írt bele a fórumba?!'... aztán kicsi holtidõ... és bekattan. 😊)

per aspera ad astra

Aldaryn
Jeah! neked is van végre logód! Karaj! 😄 Bár még nenadét sem szokta meg a szemem: Mindig néz nagyot: 'Hát má megin ki art bele a fórumba?!'... aztán kicsi holtidõ... és bekattan. 😊)

per aspera ad astra

szivesen.

fle go
K.Andras: a kerdesedre a felelet> 30 eves vagyok
nenad: koszi az utbaigazitast

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

SaWo
Ha olvasnád a fórumot, akkor tudnád 😊 Anikó a nickje, és lehet visszaolvasni, akkor megtudod a többit is 😊

RelakS
Modemmel én is jártam így, a csaj fejének a fele lejött, a többi meg nem 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aldaryn
Hmmm... Jó ötlet. Köszi. 😊)

per aspera ad astra

RelakS

ja lefenykepezte, feltette atlatszo texturanak egy planere, aztan alafestette az arnyekokat, amik persze nem sikerultek tul jol es meg van kepe megkerdezni hogyan csinaljon jobbat. Bedoltem neki! 😊))))))))))))))))))

RelakS
Tõccsed le letöltésvezérlõvel, vagy 66-szor reloadolj 😞

RelakS
Elhiszed neki, hogy saját kezével csinálta? Lerakta, oszt lefényképezte az új kamerájával

SaWo: Mi a lányka Nickje/emailje? :-)

Nikásze peeri menó

Aldaryn
Nekem pedig az elsõ a tanévben! ...
Mind1. Lesz még nyáriszünet. Ezerrel. Na jó, ha valaki tényleg bevégezte pl. tavaly akkor neki nem. És ez nem biztos, hogy jó...

Youth: Kicsit lehetne még ennél is átlátszóbb a plexi. Tudom, amit küldtem material sem volt biztosan ennél átlátszóbb, de lehetne... 😊 Bár ezt ítéld meg úgy, hogy a képed csak 40%-ban jelenik meg... bármit teszek is... 😞
Amúgy pedig karaj.

per aspera ad astra

FRenkie
Youth!nagyon tetszik a pléjer , milyen reflection van magán a lejátszón?mert ilyen jó homályos,vagy nem?mivel lett olyan?
na emberek, utolsó hozzászólásom a nyári szünetben 😞

SaWo
Nekem Brazil, meg Vray van fenn, és A brazil olyan nagy hibákat nem szokott csinálni,viszont néha behülyül, és néha iszonyatosan belassul. Pl egy 300000 face-s tárgyba raytrace meg semmi nélkül úgy belassul, hogy a Windóz már azt is kiírja, hogy Nem válaszol. Aztán persze dolgozik õ, csak olyan lassan, hogy ember legyen, aki kivárja

nezz el a RenderQueen forumra itt az sgn 😊)
Egy renderer amugy, minimalis grafikus interfaceval, lehet programozni, es a GIje a legszebb amit lattam eddig szerintem 😊

youth
OKsa

Mi az a renderqueen??? lécci írd le eg ykicsit le pár mondatban...

Youth

K.András
Mennyi idös vagy, ha meglehet kérdezni???

PhantomW
Youth: jó a lejátszó a árnyék tényleg érdekes különösen a fülhalgatónál

The World is Yours

http://supergamez.hu/forum.php
baloldalt felul klikk felhasznalo infok:
aztan megtalalod amit keresel.

fle go
Sawo: mi lesz a logocskaval azt hogy lehet ide belinkelni vagy felrakni, hogy minden beszólásomnál ott legyen??

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Youth: király a lejátszó!!!
Frenkie: negyon úgy néz ki én vagyok itt a legöregebb, meg a legtudatlanabb is!😊
De hát ez van ezért járok ide hogy tanuljak töletek mert van mit!
Egyébként jó látni képeket a fórumozókról, csak többen is küldhettek volna fényképet.

egy kicst nyomhatsz a multiplieren is, eles setet van ott.

tobb sample kene. vagy tegyel be egy self illuminated planet megcelezova vele a targyaidat, az mejd keszit nekik szep finom arnyekokat.

De lerenderelheted RenderQuennel is... 😊)))

youth
http://www.freeweb.hu/youth/mp3player/06.jpg

Miért ilyen szarok az árnyékok??? Sima skylight van benn (Brazil)

Youth

K.András
Nem nem,igazábol a brazil nekem akkor is csinál hibát ha egyedül van,van olyan hogy kinyitom a material editort és elszáll mint a gyözelmi zászlo!Aztán amikor visszatöltök még a geometriába is csinál egy szép hibát ráadásul ha elmentem külön a fájlt és azt töltöm be akkor annál is hibás lesz,probáltam már másik particiora menteni akkor is hibás lett miközben nem is használom ezt a fájlt, szoval eléggé fura tud lenni ez a brazil.Most nekem final meg brazil együtt van fent és semmivel nem csinál több hibát mintha egyedül lenne szoval szvsz mind1 mennyit raksz fel.Másik az hogy elvileg az a lényege a maxnak hogy beépülö modulokkal lehet fejleszteni, tehát ha felrakok hatszáz rendert akkor is jonak kéne lennie elvileg...

http://free.x3.hu/studiomaxx3d/pluginek.htm
FRenkie
köszi,szerintem nenados verzió lesz😊
aldaryn: cancelnél fagy ki,máshogy nem próbáltam
a fr stage 1 et valaki feltudná tölteni?