3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két inverz normálú felület, és ennyi... Nemtom. Tényleg. Ha talán egy képet, vagy max-file-t be tudnál dobi, azzal talán többet tudnék. De az is lehet, hogy valaki fél perc mulva bedobja a megoldást ide.... 😄
per aspera ad astra
Mellesleg én épp most dobtam neki az egeret a falnak. Még mûködik... 😉 Most szállt el a délutáni munkám. Kellemetlen...
per aspera ad astra
van egy polygon felületem,ezt solidifyozom.így végülis egy széleséggelrendelkezõ lapom lesz.erre brazil glasst adok.De.HDRis képen túl nagy volt rajta a tükrözõdés túl nagy,és nincs átlátszósága?mi a gáz?régen valami olyasmirõl volt szó,hogy a normálokat kell flippelni,de az 2 szembelévõ lapnál volt...
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Nézem a discreet.com-ot...
Youth
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Mármint ha Discreet cucc....
per aspera ad astra
nekem pedig valaki mondana egy download linket a power booleanhoz?
Ja és egy valami nagyon böki a csõrõm mégpedig az hogy nem tudom mi az a Discreet Flame... valaki hallott róla?
Youth
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
már dícsértem a modellt, a kompozíció szerintem sem a legjob,mi nem tetszik az hogy mindig azt a csúnya lapatextúrát használod(halnál,trabantnál is)pedig annyi fasza kering a neten.Szal szerintem egy faxa mp3 lejáccó nem pászol egy deszkákból összerakott asztalhoz(padlóhoz?).
Egyébként meg szar a fényképezõd 😛
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
De a kép nem értem miért nem jött be már Nemesys is mondta icq-n... Hogy jött be mégis a kép?
Youth
Halad a kép. Látom, azért a HDRI környezet lassan elmaradhatatlan tartozéka lesz minden képnek...😊 Hehe...
Teljesen egyetértek Nenaddal a kompozíció tekintetében, meg a CD-ket egy kicsit el kellene vinni a kép aljáról, még jobban lefelé, mert így túl sok szerepet kapnak. Holott Az Mp3 lejátszóról szólna a kép, nem igaz? Az viszont nagyon kicsi a többi objektumhoz képest. Kicsit elõrébb jöhetne. És a fejhallgatót is beljebb kellene hozni, bár ez azt vonja maga után, hogy újra le kell modellezned a kábeleket, amik szerintem fenomenálisan élethûre sikeredtek, mármint a hajlát, görbülés tekintetében... 😊 Referencia rulez.
Ami a DOF ot illeti, akár a beépített Brazil DOF-fal is megcsinálhatod. Csak az lassú. De legalább szép. 😊)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
a kompozicio is vagany, bar en azt csinalnam, hogy a player letolnam balra le, a fejhallgatot pedig behoznam jobbra felulre. es akkor megmaradna az a "rezsutos vagas"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Most itt tartok... a modellek még low polyk... azért nem simítottam el hogy ne szaggasson a nézetablakban a cucc és ezek úgyse komoly renderek még... Építõ kritikának örülnék 😄
Youth
DoF-ot hogy lehet szépen csinálni??? mert ha max dof-jával csinálom akkor a fókusz testnek meg másnak is körvonala lesz... ami igen zavaró: a gombok körül pl vastak fekete csík van aminek nem kéne lenni... hogy lehet kiküszöbölni?
Youth

per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
nenad: koszi az utbaigazitast
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nikásze peeri menó
...
Mind1. Lesz még nyáriszünet. Ezerrel. Na jó, ha valaki tényleg bevégezte pl. tavaly akkor neki nem. És ez nem biztos, hogy jó...
Youth: Kicsit lehetne még ennél is átlátszóbb a plexi. Tudom, amit küldtem material sem volt biztosan ennél átlátszóbb, de lehetne... 😊 Bár ezt ítéld meg úgy, hogy a képed csak 40%-ban jelenik meg... bármit teszek is... 😞
Amúgy pedig karaj.
per aspera ad astra
na emberek, utolsó hozzászólásom a nyári szünetben 😞

Egy renderer amugy, minimalis grafikus interfaceval, lehet programozni, es a GIje a legszebb amit lattam eddig szerintem 😊
baloldalt felul klikk felhasznalo infok:
aztan megtalalod amit keresel.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Frenkie: negyon úgy néz ki én vagyok itt a legöregebb, meg a legtudatlanabb is!😊
De hát ez van ezért járok ide hogy tanuljak töletek mert van mit!
Egyébként jó látni képeket a fórumozókról, csak többen is küldhettek volna fényképet.
De lerenderelheted RenderQuennel is... 😊)))
Miért ilyen szarok az árnyékok??? Sima skylight van benn (Brazil)
Youth
http://druglord.buzz.hu/ ;)