3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRenkie
pontosan mi a baj?a tied sötétebb?a skylightnál nézd meg meg az rgb levelnél hogy ne e nézted el,ha nem ,akkor egyszerûen nyomd fejjebb a tiednél...(vagy lejebb)

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

SaWo
Srácok. Kezdem kitépkedni a hajszálaimat 😛 Van egy tutorial file, tök ugyanazt megcsináltam én is, de valahogy az õ jelenetében a hdri kép sokkal sötétebb, pedig ugyanaz minden beállításunk. Én feladom. Kérem, aki tudja töltse már le a két max file-t és segítsen már nekem, mi a hiba. a pohár.max az én file-om, a másik pedig a tutorial file. a hdr file is ott van mellette. a poharak beZIPpelve

Egy kérdés. Ti hogy tudtok ekkor file méretet feltenni az uw-s ftpre, mert nekem nem engedi.

youth
Értem... Nos a cd-k azért vannak hogy ne legyen olyan "kopár" a kép, dehát lehet hogy csak elb*szom vele? na mindegy még a fényen is változtatok: olyan napsütés jellegûre 😊

Köszi Frenkie!!!

Youth

FRenkie
tehát élethûség szempontjából a 23 as jobb,de próbáld ki más kamerából.

FRenkie
szerintem a 23 as jobb mint a 24 es 😊 😞 az a dof nem a legjobb meg a kis zaj sem kellene rá.

FRenkie
1. szerintem hagyd ki a cédéket
2. a playernek furcsa alul a materirálja olyan mintha self illuminationje lenne,semmi tükrözés...,és nem a legszerencsésebb helyzetbõl van "fotózva" maga a kép,mert így hátulról nem olyan jó,mintha elölrõl lenne(ez persze csak vélemyén)
3. a fülhallgató sem látszik rendesen ,pedig dolgoztál vele rendesen,és elég jó is lett

summa: szerintem lökd el a cd-ket,és forgass -90 fokot a kamerán és próbáld meg úgy!

(mosat nem dícsérem,mert már megdícsértem az elején 😊

youth
És megint!!!

Miért a 23-as képet rakja be????? Picsába!!! Bocsi fiók ez jó lesz: Remélem jó kép... :/

Youth

youth
Bassza meg elcseszrtem 😞((

Mégegyszer nem rakok be képet úgyhogy inkább a link: KÉP

Youth

youth
És egy kis utómunka után:

100 K alatt vannak a képek 😊) figyelek a modemesekre is látjátok!!!! 😄

Youth

youth
Hahó embercsoport! 😄D

Rég volt képem:

Még mindig nem vagyok megelégedve vele és addig nem akarom beragni cgtalkon a finished workbe... szóval erõteljes fikázást várok bármi téren 😊

Bodypianitrõl: Olyan mint a Deep paint??? szóval testre leeht festeni? amúgy hogy van a maxszal a kapcsolat? van egy plugin ami összeköti õket?

Youth

fle go
Frenkie: holnap délelöttig fent tudod fent tudod hagyni a Body P ? csak akkor tudnám letölteni

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

FRenkie
hát akkor egyenesen tökéletes lesz...l

Nenad, Frenkie: köszönöm 😊
A lámpa felsõ határolószéle az igazin is lejt a belseje felé, ezt direkt megnéztem, mert én is fucsállottam 😊
A motorháztetõ széle is éles, legalábbis én annak látom 😊

FRenkie
pff elbasztam 😊

FRenkie
na csendesek vagytok
fle go mester! van a Body Paint R2!mindenkinek másnak is.Itt

FRenkie
ment egy vissza

fle go
Frenkie kuldtem neked mailt nezd meg.
Koszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

FRenkie
hû mostmár télleg jól alakul! még csak elöl van összeweldelve látom,meg (lehet igazából is ilyen) de elöl a motorháztetõneél a szél ,nem túl éles?meg mintha a lámpa felsõ határolószéle a belselye felé ewgyre lentebb kerülne.ez igaziból is ígyvan?

Igenyes munka, gratulalok, csak igy tovabb, most el kell lepnem egy idore utana jelentkezem az en verziommal(!!)
😊
szia

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sziasztok!
Itt tartok az autóval:
http://members.chello.hu/belim.aniko/volvo.html
Most csak 2238 poli meshsmooth nélkül 😊

most elhuzok egy idore ha addig nem lesz meg akkor felteszem neked.
Csao
N

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

fle go
nenad koszi

fle go
nenad mail ment megint

fle go
Nenad küldtem mailt, vess ra egy pillantast
Koszi

oda van irva minden, patch es valaszthatsz mit akarsz, bodypaint 3dr2 vagy cinema4d+BPr2 stb. Hadd ne irjam mar le megegyszer, ha mar fennemaradt ezert (is)

Elméletileg lejött. 1000-el. 1 perc se volt. Utána kicsonmagolom aztán elinítom patch és menni fog?

ment

AZ a mail már nem jó, bocs. nem tudom meg változtatni sehol sem. Ide ird plz [email protected]. THX!!!

QUASAR csekkolj emilt

PhantomW
fának modify-ban van ez a szél

The World is Yours

FRenkie
szasztok!
phantom! a pálmádat milyen wind fújja?reactoros,sima space warp,vagy a treestormnak külön windje?

NENAD! Plz egy Body Paint 3D r2-t dobjatok fel valahova plz. Nagyon kell!!!

n verzio

melyiket mit? vray, speedtree az alabiakkban.
na joccakat mindenkinek.

nem idonkent fr, brazil, RenderQeen, Insight, Cinema4d.
De leginkabb vray. Sajnos hianyzik meg belole egy ket dolog vagy maxbol ami masban benne van

ezeknek a rendererknek meg az antialiasingon kene tunigolniuk...(sebessegben)
http://free.x3.hu/losmurdello/tree2.swf ~2MB

na eleg volt mara ebbol 😊

youth
Figyu András!!!
Szerintem a materialokkal még kísérletezz, mert szerintem te is fotórealizmusra törekszel mint mindenki 😊 Szóval a kocsi nem ennyire tükrözõdik vagy eza zöld kicsit elõnytelen nem? Mert a modell jó csak így ebben a környezetben annyira nem öt 😊
Ja és szerintem csinálj elõsször egy olyan képet amin csak úgy egy fehér talajon van GI-vel vagy GI nélkül mindegy és itt be is tudod lõni a materialokat...

Persze ez csak az én álláspontom...

Kirá' lesz!

Youth

K.András
Nem szoktam 😊

http://druglord.buzz.hu/ ;)

PhantomW
treestorm szelével van
nenad te csak vrayt használsz?

The World is Yours

azert ha elsore nem megy ne add fel..! 😊

K.András
Thx!!!

K.Andras
*losbellos.uw.hu/VRay.rar*

fasza a szel!

phantom megy az csak instancolni kell... csinalsz 5 felet 2-3 bokor aztan forgatod meg mindent csinalsz veluk, nem latszik. A renderer meg tudj amukodtetni instanckent is oket igy memoriat sporolsz meg.

5 perc volt a prekalkulacio 😊)

PhantomW
ja mondjuk treestormal nem nagyon lehet kisebb erdõd csinálni mert rohad sok poly lenne arra jobb a speedtree

The World is Yours

K.András
Speed tree-vel csinálta nagyon cool...

PhantomW
hop a link lemardt
http://phantomw.uw.hu/palm.swf

The World is Yours

Treestorm nekem is a kedvencem, ez speedtreevel keszult, mondjuk tenyleg csinalhattam volna masikkal is, ezen neha ugy latszik minha valami baja lenen a faknak. (negyzetek tunnek fel) De azert nem rossz.