63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Második, asszem utolsó felvonás. Még plusz pár perc meló a sahderen, és ennyi volt.
-
Shadow_THH #17646 köszönöm esetleg ilyen oldalt még tudtok? [élősködik] -
Fisch #17645 

-
Na meg egy olyan proba hogy honnan szereztetek meg a V ray 1.46 -os nem kuldi el nekem valaki mailban hatha az a rossz ?? ;) -
Shadow_THH #17643 kössz de én nem tudtam rákattintani mert nem töltött be semmi lapot -
jesszus ember. fent van a lapon a menü. Free Stuff azon belül modelling és ide jukatsz ki ha a mondellnigon belül kattintgatsz :c)))
http://67.15.36.49//ffa/meshes/meshmechanoids.asp -
de felulirtam azt is es nem megy es foggalmam nincs hogy miert nem tudom mar hogy meg mit csinalhatnek vele :( -
Ha tenyleg igy csinaltad, akkor azt rontottad el, hogy nem irtad felul a vrlserver.exe-t a MAX root konyvtarban. De talalkoztam mar olyannal is, hogy mindent jol megcsinaltunk es ugy se ment. Sot, olyannal is, hogy nem indul el a vrlserver, vagyis hogy ott van a task managerben, de nem teszi ki a traybe... -
Ramesz az oldalra es a bal felso sarokban van olyan hogy free stuff arra ramesz egerrel es ott ami kijon menu kivalasztod a models-t -
Shadow_THH #17638 bocs de én itt nem tudok sehova kattintani, adnál egy direkt linket vagy valami útmutatást? :) -
Nekem ez komplett nem mukodik 
-
ott van mögötte zárójelben. :) (localhost, 127.0.0.1) az egyik a localhost neve, a másik meg az IP-je. A localhost mindig az akuális gép, amin a progi fut. -
Bocsi de ezt a localhostra utalo nevet ezt most nem ertem lehet tul lama vagyok de kifejtened bovebben? -
hat jobbgomb a my compiuter-ra es ott a compiuter name nem? :) -
Mit írsz be computer name-nek? Biztosan jól tudod a géped nevét? Elsőnek, csak a licensz szerver belövéséhez használj valami localhostra mutató nevet. (localhost, 127.0.0.1) Ha így se jó, akkor nézd meg a licensz szerver logját, megtalálta-e a Vray, stb... -
Culram #17632 A NOD-ot nem tudod lelőni. Mindig respawnol. :)
Bár ez a z IMOM dolog és a kivételek közé vevés működik? Asszem nekem nálam nem ment, de megprobálom mégeccer. -
Na ez erdekes ugyanis en a kovetkezokkepen csinaltam.
1. Beinstalaltam a Vray 1.46-ot
2. Becopyztam VRFLServer.ini in c:\program files\common files\ChaosGroup
3. Elinditottam vrlserver.exe
4. Elinditottam a 3D maxot es beirtam a comiuter namet ujrainditottam es ezt a hibat irja ki es a NOD le van love komplett es nem hasznalok tuzfalat "Could not obtain a license"
Mit rontottam el? -
vááá, mér vagyok ilyen láma, hogy meg se fordult a fejemben, hogy lehet konfigolni. T_T -
Imont nem kell leloni, csak a beallitasainal fel kell venni a vrlserver.exe-t a kivetelek koze (Misc/Edit).
Culram: Az vagyok :) -
aha akkor a nod lesz a ludas mert azom van. a verzioszamot meg azert kerdeztem mert a hivatalos honlapon a letoltesek kozott nincs az 1.46 os es hat azert kerdeztem logika alapjan en is arra tippeltem hogy ez az ujjabb :) -
Hát, egy kis logikázásssal ki lehet találni, hogy melyik VRay az újabb. Az egyik verziószáma 1.09, a másiké 1.46. Kerekítve az egyik 1, a másik 1.5. Így talán könnyebb a levezetés. most jön a csavar, remélem figyeled: 1<1,5. Ha valaki kételkedik, nem a kerekítéssel csaltam. Ha nagyon ráér, kiszámolhatja az eredeti értékekkel is, uygan ez fog kijönni.
Bocs, de nagyon kellett... :o)
Vírusirtó, vagy tűzfal ütközhet a licensz szerverrel. Ez mindenki számára fontos infó. A licensz szervert a nem blokkolt programok listájára kell vetetni tűzfallal, legalább lokális szinten, vagy kinyitni neki egy portot. (a defaultot, vagy megadni egy neked szimpatikusabbat) Vírusirtók közül kedves NOD32 hajlamos vacakolni. Ő esetében le kell lőni az IMON komponensét. -
#17623 re valaki nem tud megoldast? -
Shadow_THH #17625 köszi -
Fisch #17624 http://www.3dtotal.com -
Sziasztok.Azt szeretnem megkerdezni hogy most melyik a legujabb Vray az 1.09 vagy az 1.46 os mert a hivatalos oldalon az van irva hogy az 1.09 :)
Es meg az lenne a problemam hogy en az 1.46 os tettem be es mindent a leirtak alapjan csinaltam es olyat ir ki hogy valami bibi van a licencemmel ez miert lehet? -
Shadow_THH #17622 lécci valaki aki tud ilyet irjon -
Persze, végtelen sok olyan téma van, amiről nem tudok semmi épkézláb kétszavas mondatot se. :)
Na, jó, egyezzünk ki abban, hogy nem lesz Lion tutorial küldözgetés össze vissza, megkímélve ezzel őt, s engem a mailezgetéstől. :P Két héten belül kint lesz az immáron elkészült www.abbys.hu-n. Csupán szervert váltunk épp, a kész oldal az új szerveren fut majd, a mostanin nincs PHP futtatás se, épp ezért nem is fut. Okos mondat, tudom. -
nenad #17620 shell modifier a solidify max7 megfeleloje. -
Shadow_THH #17619 sziasztok nem tudnátok mondani valami jó oldalt 3ds modellekkel? (lehetőleg ingyenest)
igazából egy dinoszaurusz csontváz modell kéne
előre is köszi -
Hali!Ha nem nagy gond nekem is elküldenéd a magyar nyelvü tutort?Megnéztem az eredetit és eszméletlenül élethüre sikerült.Ráadásul a tutor olyan részletes, hogy ebböl talán én is el tudok indulni a modellezés rögös utján :)).Köszi
Itt a mail cimem :[email protected] -
Culram #17617 Lion te nagy autós lehetsz. :) Nem is mondtam milyen kocsi, te meg rá jöttél. Még én sem jöttem volna rá ha más csinálja. Grat hozzá.
Aldaryn? Van olyan téma amiben nem tudsz kimerítő választ mondani? Ilyenkor érzem hogy tök hülye vagyok. Én csak annyit tudtam volna róla mondani hogy digitális kimenet.... Na mind1.
Nem warez, mert ez reményeim szerint ingyenes. Solidify plugin van 7-eshez? Vagy játszadozzak az élek extrudálásával? -
köszönöm bevált a dolog :c))) -
Costumize/Preferences/Viewport (asszem) /Configure Driver, es itt a textura mereteket tedd nagyobbra, meg meg vmit be is kell xelni, nem emlekszem pontosan. -
Hogyan állítsam be a view et hogy ne töredezett legyen a textura a planen??? mrt pl van egy audi TT kép ez a leg egyszerűbb autó.. és hiába teszem rá a planera akkor is olyan mintha szarúl lenne megrajzolva és pont pont vesszőcske lesz a folyamatos vonalból
ilyen nekem ,
És ilyen az eredeti kép
-
Szepen halad az Eclipse, itt-ott vannak egyenetlensegek a karosszerian, de egy kis relax es vertextologatas megoldja a dolgot :) -
Feltolteni nem tudom, de elkuldom Alnek, hogy had haladjon a honlappal :)
Meg ha gondolod elkuldom neked is ha adsz egy cimet. -
vaklo #17611 igen, ha lehet így linkelve. előre is kössz -
Sracok koszonom szepen a segitseget!! -
Az SPDIF (Sony/Philips-Digital Interconnect Format) digitális I/O felület. (majd mindenféle ajzattal, optikán, koaxon, RCA-n, stb...) Ha tudsz digitális jelet bevinni a külső eszközről, (már egész régóta van digit kimenet egy csomó cuccon) akkor elvileg a legjobb minőségű csatlakoztatási mód. Az alaplapokra integrált kártyákon is elég régóta van be és kimenet, vagy pedig egy aljzat, és konfigolhatod be ill. kimenetre is.
Még plusz előny, hogy digit jelként könynebben (vagy egyáltalán csak így) vihetsz be többcsatornás hangot is. A lejátszó magát a kódolt többcsatornás jelet is átnyomhatja, hogy aztán a PC dolgozza meg. (ugye ezt általában az erősítő szokta)
Máskülönben amit Bon mondott, a Line-In kell néked. :) -
Line In bemenet szokot lenni minden gépen. Meg mikrofon de az nem jó most neked. Az S/PDIF az lehet kimentet de bemenet is (szeritem a bementet az ritkább) Az ABIt IC7-G alaplapomom van bemenet.