63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #58523 ez nagyon jó tapasztalat volt. -
nenad #58522 a nap fénypontja, a fagyasztóba helyezett nedves póló viselése! LOL! -
zenoka #58521 ez kerdes vagy kijelentes:D
annal mar csak az szebb hogy amikor ilyen olyan oldalrol letoltott jelenetekbe pkaolja a sajat szarjait es nem erti hogy mi miert van...
balcsi atuszasra nem mesz? -
Midas #58520 gj :) -
nenad #58519 vizes póló és vizes borogatás a tegnapi hosszú távú úszás után. Remélem bőrrák nem lesz belőle. :D -
nenad #58518 rábaszott.... sok ember használja a renderereket úgy, hogy nem is tudja melyik paraméter mire jó? -
zenoka #58517 legkondi van az irodaban:D ha delutan tolti fel ugy jart:) -
nenad #58516 zenoka ilyen melegben is segítőkész, segítsünk rajta! -
zenoka #58515 mutas man egy render settingset.. hatha megis.. meg tuti a model bar valszeg render settings.. -
nenad #58514 monodom, hogy az összes renderer xar! :D -
Accca #58513 De én nem a gyenge render végett kérdeztem, azt tudom állítani, de magasabb beállításokon is vannak ilyen hibák. pl itt a fiókok feletti deszka is olyan mintha teljes egészében esne rá fény, de hát nem eshet, és a polcos szekrény legfelső polcán belül is irreális az árnyék ami a sarokban világít... -
#58512 -
#58511 de nehezebb felvágni:) -
zenoka #58510 kevesbe romlik a hus:D -
#58509 Hmmm, egy norvég hentes az északi sarkon, jó munkahely.
-
zenoka #58508 norwegia.. eszaki sark.. kozeli hentes :D -
#58507 borospince, laptop, wifi:) -
nenad #58506 egész héten nagyon meleg lesz. hova lehet menekülni?! :D -
nenad #58505 nekem meg melegem van. De ha minden igaz ma is megyek ki úszni. -
putyi #58504 fáradok, komolyan szóval a "lasab" nevű étel a "lassabb" melléknév akart lenni. -
putyi #58503 biztos azért lasab, mert nem csalnak :-)
az egyik ügyfelünk tök szereti, ha foltosabb a render, mert számára sokkal természetesebb, mint a glatt felületek. -
nenad #58502 gi-ba mental ray lassabb sokkal mint vray... És ahogy elnlézem még foltos is a rossz interpoláció miatt. -
putyi #58501 de legalább gyors volt a render. -
nenad #58500 -
nenad #58499 átszakadtak a fotonok... -
Accca #58498 Meg tudná valaki mondani, hogy az a fény a jobb felső sarokba hogyan kerülhetett? Mental ray... -
nenad #58497 az meg már egyenesen bűncselekmény lenne! :D -
sanyicks #58496 neked igen, de az intel lehet hogy csepegtet neki mert terjeszti az intel igéjét :D -
nenad #58495 -
putyi #58494 -
nenad #58493 -
putyi #58492 azt tudom, hogy mi a különbség, csak az érvelésedet nem értem, illetve a mostani utasításkészletekkel nem vagyok tisztában. -
nenad #58491 kétszeres pontosságú floating pointot számolni sokkal számításígényesebb. Ez olyan mintha a leképzett jelenet szinskáláját a felére redukálnád.
Passz nem tudom, de nem ez a lényeg, ma már nincs értelme offline renderingbe egyszeres pontossággal számolni. -
putyi #58490 és az amd-nek mennyibe fájna írni egy ugyanilyen cuccot?
ezt az egyszeres-kétszeres pontosságot nem igazán értem. nekem az egészből az jött le, hogy a qmc-t számítást kezeli hardveresen. aztán persze lehet, hogy tévedek. mostanában már nem követem olyan intenzíven a fejlesztéseket. -
nenad #58489 nem ingyén adják, hanem rászopatnak intelre. Biznissz. A pontosság egyébként szerintem baromi sokat jelenthet. bár nekem nincsen ilyen procim de lehet kipróbálom és összehasonlítom. -
putyi #58488 ez akkor amolyan jézusi biznisz, ugyanis ingyen adják. -
putyi #58487 :-) -
nenad #58486 ez szerintem hülyeség, megint csaltak és biznisszt akartak csinálni. Nyilvánvaló, hogy az egyszeres pontosség viszi az egészet. Egyébként is az amd avx implementációja jobb. Majdnem biztos, hogy biznissz van mögötte. Nem kell meszebb menni most sem... -
putyi #58485 én ezt inkább úgy látom, hogy az intel látá, hogy senki nem használja ki az új utasításkészletben rejlő potenciált ezért közzé tett valami sdk-t, amit immár kényelmesen be lehetet drótozni az adott renderer-be. anno, ha jól emlékszem valami hasonló volt az sse utasítás készlettel. a mai napig ott vigyorog a use sse csekboksz a szkenlányban. -
nenad #58484 de azért a túldolgozott, túlhajtott fejetekkel most ne szálljatok rám...