63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
putyi #58563 a "vnc" lehet a megoldás. -
Dinike0009 #58562 KEdves Forumozok!
Fonokomnek Amerikaban van egy Dell blade chassis-e valami renderfarm feleseg, es be akar segiteni renderelni, hogy tudnam megoldani, hogy vrayel tudjak ott renderelni? Van valami kliens vagy ilyesmi amit telepiteni tud? Sosem csinaltam meg net rendert, valaki segitsen!:)
Koszi -
#58561 na mivan irjatok ma is :D -
putyi #58560 az olvadt vashoz lehet, hogy elég a sima particle flow,de lehet próbálkozni még : vagy glue, vagy phoenix, vagy fumefx. -
putyi #58559 én mondtam hülyeséget, mert már annyiszor raktam ki-be, hogy azt hittem az is megvót. azt' mégse. -
nenad #58558 ha ugyanolyan "méretű" típusú időzítésű. Dula chanel egyébként nem számít sajnos olyan sokat, Szerintem renderelésnél meg egyeltalán nem. -
bencsab #58557 És akkor hogyan lehet, hogy külön tesztelve jók voltak? -
#58556 köszi szépen, utána nézek. -
JackMeadow #58555 realflow
-
#58554 Valaki tudna segíteni egy kicsit? Kértek tőlem egy olyan videót amiben a "kovács" kiönt egy gyűrűt, a kiöntés milyen plugint(?) oldható meg ? Csinálnék egy formát amibe "beleönti" a "olvadt vasat" és annak kéne felvenni-e az alakját.
Előre is köszönöm a segítséget. -
putyi #58553 nos, úgy tűnik megoldódott. két ram modul volt sérült, természetesen a ram-párokból egy-egy. így legalább kipróbálhatom, hogy jelent-e valamit a páronként használt ram. erős a gyanúm, hogy nem:-)
Köszönöm, a segítséget. -
marcee #58552 Időzítés csökkentés illetve feszültség növelés is segíthet. -
bencsab #58551 lehet, hogy nem a ramokkal van gond, hanem a memóriavezérlővel. ha i7 procid van, akkor szívás, mert annál már a processzorba integrálták a memóriavezérlőt, a core2quad-nál még az alaplapon van. próbáld mind a 4 slotot egyesével végigtesztelni, esetleg kiszárni, hogy hátha valamelyik 2 modulod összeveszik egymással dual channelben. -
putyi #58550 bocs a 9. próbánál a véletlen patternek vagy mi a szösz. -
putyi #58549 Kedves hozzáértők!
Hogy van az, hogy memtest a 9 próbánál hibát jelez, ha mind a 4 ram benn van. Viszont a ramokat egyenként tesztelve, a slotokat egyenként tesztelve minden OK.
Erre ment el a mai napom brühühü. -
nenad #58548 megjelentek a 6gb-os vga modellek, talán lassan vége a cpu renderelésnek. :D
http://prohardver.hu/hir/sapphire_vapor-x_radeon_hd_7970_ghz_edition_amd.html -
nenad #58547 így kell kiütni a konkurenciát :D:D -
#58546 Magyarország én így szeretlek :)
pl. -
#58545 A tanácsokra adott reakcióid alapján tehát: Elvállaltál egy olyan munkát, aminek az elvégzéséhez nem rendelkezel a megfelelő tudással. Ez egy nagy pirospont! Ha úgy vállaltad el, hogy az árajánlatoddal kiütöttél még pár valódi szaktudással rendelkező céget vagy szabadúszót is, akkor újabb piros pont! Így épül, szépül a világ, előre hát! -
putyi #58544 az a baj, hogy modellezni is kell, hogy lehessen renderelni és ahogy láttam azzal is gondok vannak. azon pedig a maxwell sem segít. egyedül a zénó féle javaslat lenne a megoldás.
-
putyi #58543 +1
-
Csicsó3d #58542 size multiplier-t vedd kisebbre -
#58541 Sziasztok. Van egy jó kis szoba scene-m két ablakkal, és egy Vray-sun világítja meg, az ablak elé egy fát raktam aminek levelei jó lenne ha árnyékot vetnének. de valahogy nem az igazni. nincsenek jó éles árnyékaim. mit tegyek hogy legyenek :D? -
Csicsó3d #58540 maxwell render. beimportálod, anyagozol, megnyomod a gombot és kész!
igaz, mire kiszámolja, valszeg megintcsak "ősz lesz"
nincs olyan gomb, hogy "make good cg image" -
zenoka #58539 de most mit vartal...?! googlet vegignezted? tessek baratom elso talalatok egyike 5-6 program nevvel
http://home-design-software-review.toptenreviews.com/
segithetek meg valamiben???? -
Szeki26 #58538 Köszönöm a gazdag hozzászólást, kár volt itt kérdeznem -
zenoka #58537 fizetsz egy alvallalkozonak... foleg ha melo.. es gyorsan.. es nem ertesz hozza.. :) szerintem:) -
Szeki26 #58536 igen, tudom, kezdő szinten értek a maxhoz, de mire leszedek ilyen 3ds file-okat, állítgatok, renderelek, addig ősz lesz.
Szóval nekem valami egyszerűbb megoldás érdekelne. -
zenoka #58535 hat elsosorban 3dsmaxot.. majdnem fotominosegu tereket lehet.. bar hallotam meg lattam is hogy cinema4dvel mayaval es belnderrel is sikerult egy ket embernek....
-
Szeki26 #58534 Sziasztok !
Tudom egy kicsit off topic kérdés, de milyen programot tudnátok ajánlani, amivel egyszerűen, de majdnem fotóminőségű belső tereket csinálhatnék.
Kellene csinálnom most egy katalógust, ahol a bútorokról csak képek vannak fehér háttérrel, és ebből kellene összehoznom enteriőr képeket.Szóval csak szobákat kellene renderelni ablakkal, növénnyel egyéb bizbaszokkal, és a többit ps-el összehoznám. -
nenad #58533 egész jó lett! :-) -
nenad #58532 ez animáció vagy állókép lesz? -
Csicsó3d #58531 akkor már én is jelentkezek, hamár v-ray challenge :) Én azért több napot szántam rá, bár nem lett feltétlenül lett jobb is :S :D
Személy szerint annyira nem vagyok elégedett, azzal a fickóval lehetett volna még foglalkozni bőven, de első karakterként jópár kezdő hibába belefutottam. Anyway: Gutenberg és a könyvnyomtatás decisive momement-je :)
-
nenad #58530 A vray challengre a final képem. Csak kb 2 napom volt rá, így nem dolgoztam agyon a témát, de azért remélem lesz valami visszhangja a versenyen! :D
link -
Accca #58529 Picit állítgattam még a beállításokon, de még mindig világít a fiókok fölötti rész.
-
#58528 Segítséget szeretnék kérni.
Úgy gondoltam, hogy ismét Max-oznék egy kicsit. Feltettem a 2011-es verziót. Szomorúan tapasztalom, hogy megváltoztatták a viewport kezelést. Míg régen az active nézetet a vetületek betűjelével lehetett változtatni most már külön az active viewportoknak lehet billentyű parancsot adni... :S
Az első kérdésem, hogy valahogy be lehet-e az új maxot konfigolni, hogy úgy működjön mint a régebbiek?
Illetve ha nem, akkor mi okozhatja azt, hogy az 1. active viewt nem tudom kiválasztani maximált view esetén a beállított billentyűvel? Ha minden vetület látszik a képernyőn akkor meg odaugrik a billentyűparancs lenyomásával. -
#58527 Valaki át tudna konvertálni nekem egy SLDPRT file-t hogy max meg tudja nyitni vagy importálni? -
#58526 Ha kijelölök egy vertexet és w-t nyomok a nyilak nem a megszokott irányba mutatnak hanem ferdén állnak, azt tudom hogy be lehet állítani hogy a nézőponthoz igazodjanak a nyilak (vagy valami hasonló) csak már nem emlékszek hogy hol kell vissza állítani normálra -
nenad #58525 túlmelegedtek a szerverek! :D -
#58524 repeatrepeatrepeatrepeatrepeatrepeat?:)