63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
putyi #58603 de nem mi készítettük:-(
ééééérted.
mindig csak ment a dünnyögés, hogy fel kéne venni a kapcsolatot, meg ilyen-olyan fasza lenne stb.
-
zenoka #58602 putyi, Al:
nem ertem ezzel a cikkel kapcsolatos problemat miert szomoru fejjel kommenteltetek facebookon:
http://online.wsj.com/article/SB10000872396390444508504577595414031195148.html#articleTabs%3Darticle
ez csak jo nem? -
szomjaska #58601 Akkor ezzel nem lehet ilyeneket csinálni: Endorphin -
#58600 Ha már ember, nagyon jó kis plugin:
link -
szomjaska #58599 Bocs, kapikának szántam. -
szomjaska #58598 -Merre: google: free 3d characters
-Mire jó? jó egyszerű, hogy sokat betehess a jelenetbe, vagy jó kidolgozott közeli képekhez? Jó divatos ruhában, vagy jó fantasy kosztümben? Állóképhez, vagy animációhoz? Arc, haj számít?
-Ingyen: csak otthon csavargatnád a lábait, vagy pénzt akarsz vele keresni?
-Sok-sok éve kiadták a Poser 4-et és a Poser 5-öt ingyen, ha kell oda tudom adni. Vagy daz3d.com, csak regisztrálnod kell. Sok sikert! -
zenoka #58597 feher boru vagy azsiai? feloltozve vagy csupaszon ( te kis huncut)..pozolva vagy cask ugy.. vagy mire gondolsz?
itt nez korul:
http://www.turbosquid.com/Search/?keyword=human&sort_column=A5&sort_order=asc -
kapika #58596 Hali! Tudnátok segíteni abban, hogy merre találhatóak jó ember modellek ingyen? -
zenoka #58595 ezzek ilyenek... vetes vele otthonra egy - ket renderslave gepet... vagy optimalizald a scenet hogy ne tartson sokaig:D -
Dinike0009 #58594 ahh marad az itthon render. Nem fogok vele kinlodni.. csak picsog allandoan hogy sok ido -
zenoka #58593 nah persze jah... de nem hiszem... -
putyi #58592 csak akkor van gond, ha használnak néhány plug-int a renderer-en kívül. -
zenoka #58591 jobar jartok lassan ha valami kinai-indiai renderfarmot bereltek egy ket oracskara-napocskara.. feltoltod az anyagot es mar kapod is a cuccot.. -
GixEr #58590 az also hangon is 3k dollar, minimum :) -
putyi #58589 amikor ilyen hiba van, általában ez nem megoldás, de bencsab azt írta, hogy az animációs útvonal is elromlik, az pedig nem egy klikk.
-
putyi #58588 lehet szemmel veréssel is, de egyszerűbb, ha megmondod, a főnöködnek, hogy telepítse a gépekre a max-et vray-t stb. -
GixEr #58587 Akkor is elfordul a kamera. Bar azt ket klikk visszallitani. (kamera kivalaszt "move"-ra fent jobbklikk es roll=0)
es visszall. -
Dinike0009 #58586 koszonom a gyors valaszt:) De erted nekik nincs meg a studio max meg a vray a szerverukon, akkor telepitsem azt is remote desktopon keresztul? -
putyi #58585 talán az lehet a megoldás, hogy mindent hozzálinkelsz egy dummy-hoz és a dummy-t forgatod el 103 fokkal.
-
putyi #58584 nem voltak előtte group-ban? akkor szokott hasonló lenni, ha kitörlöd úgy a group-ot, hogy az objektumok megmaradnak. -
putyi #58583 igen kb. ez lenne az indulás, de használhatod a remote desktop-ot is a windowsban. a cél az, hogy te lásd és kezeld, az egyik ottani gépet úgy mintha a sajátod lenne. ha ez megvan, akkor átmásolod a file-t, amit előtte egy archive parancssal a jelenetből készítettél arra a gépre, majd belépve megnyitod a jelenetet és elindítasz az ottani hálózaton egy sima hálózati rendert. aztán pedig örülsz és átküldesz nekem egy jelképes összeget tanácsadásért:-) -
Dinike0009 #58582 Senki mas nem tud nekem segiteni, hogy hogyan rendereljek a fonokom gepein? VNC az kiraly, bar nem ertem mit kellene tennem, mondjam neki, hogy rakjon fel egy vnc servert en meg egy vnc viewert? Valaki kicsit bovebben avasson be. -
bencsab #58581 Egy beanimált kameránál meg aztán nem csak a nézőpontok vesznek oda, hanem az útvonal is elmászik. -
bencsab #58580 Ebben ki tud segíteni. Az egész jelenetet (kamerástól, napostól) el akarom forgatni balra 103,..... fokkal a szerkesztőablakban. CTRL+A, Use selection center kiválasztva, elforgatom, és a kamerák bedőlnek.
De ugyanígy eldőlnek, ha a kamerát választom csak ki a középvonalánál fogva, és elkezdem forgatni. Na, mit javasoltok? -
#58579 Kösz a választ, akkor majd legközelebb így fogom.
Csak a tutorial-ban volt, hogy akkor most avi-ban rendereljünk és majd kéri a codec-et. És azóta sem tudtam megadni mást, szóval akkor marad ez. Bár visszaolvasva tényleg mindenki így csinálja. -
GixEr #58578 Renderelj TGA-ba vagy JPG be. Megmented magad jo par ora idegeskedestol. Utana osszefuzod barmivel es probalgathatod a codec-eket. -
nenad #58577 LOL,
lehet hogy lesz benne, bár hova máshova kerülne? -
#58576 Sziaszotok,
most kezdtem el csinálgatni a tutorialokat és lenne egy kérdésem.
Egyszer már adtam meg codec-et rendereléshez miután kiválasztottam hova mentse az avi-t. Viszont azóta nem kérdez rá, hogy milyen codec-et szeretnék használni, pedig valószínűleg sikerült a legtrágyábbra rábökni.
Hol lehet még codecet változtatni? -
putyi #58575 nagyon optimista vagy azzal a 3gb-tal. :-) -
#58574 de ha mégse akkor csak forradalmian átalakítják a material editort, és a kezelőfelületet (+3gb) -
putyi #58573 no nemsokára lesz vízszimuláció a max-ben:
http://www.cgrecord.net/2012/08/autodesk-buys-naiad.html
lehet majd anyázni a fagyásokra. vajon ki fogja használni mind az egy szálat a képernyő frissítéshez? -
putyi #58572 http://www.youtube.com/watch?v=U9rgG2vPAvQ&feature=player_embedded#! -
putyi #58571 Nnna!
Végre egy EMBER, aki jól veszi a kanyart. Eddig egy ilyen élcelődés hullámra a úja 99%-a sértődéssel beszólással reagált.
Engedd meg, hogy tiszteletemet fejezzem ki!
-
Dinike0009 #58570 Rendben koszi! -
zenoka #58569 jo penzert meg orulnel is neki egy kis kiruccanas amerikai fonokhoz:DD -
#58568 Lépcsőzzé' inkább egy kicsit, aztán dobj valami vállaszt... -
putyi #58567 dehogynem.
most csomagolok, aztán indulok beállítani a vnc klienst, aztán letesztelem, majd egy rövid oktatást is tartok. -
zenoka #58566 meg segiteni sem akarsz neki?! you bastard!:) -
putyi #58565 mondjuk írd be a google-be, hogy "vnc" és elemezd ki az első néhány találatot. ha ez nem megy akkor szerintem nem kellene erőltetni ezt a dolgot. -
Dinike0009 #58564 vnc? nekem kellene valami tutorial, v leiras, csak azt sem tyudom hogy keressem