3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

youth
Kössz tesók 😊
tényleg nem tudom kii ez a fazon, de nem is érdekel...

Youth

FRenkie
ja és Aldaryn,a Kránra beszólás nagyon felvidított😊
bár én inkább így mondanám:"Teremtõ Kyel!"

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
jóreggelt mindenkinek!
kijeza BEN?haggyad békén a tesó!
Borg,te írtad át?mindenesetre ez kellett.
még nincs meg a MAX csak a natúr 100 megás verzió,de ha meglesz a 3cd-s,akkor milesz?küldjem el icq-n?😊

K.András
Nagyon egyszerü,ha unod Youth-ot akkor ne menjél oda ahova ö,de mivel mész igy viszont már mi unjuk azt hogy ezt a magnora felvett szöveget nyomogatod.Szal ha nem tetszik a rendszer akkor nem menjél se designe 21-re meg ide se.
A tv társaságot is felhivod ha nem tetszik a musor?LOL,te bolond vagy 😊))

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Téma címe átírva.
youth
Én meg nagyon unom hogy ezt mondod, mi lenne ha inkább csinálnál is valamit és nem csak engem szidnál????

Youth

Aldaryn
Tudtam, tudtam hogy elb*szom! Tavaly, azt mertem mondani, hogy dobjon már meg valaki egy MAX 5 ISO val, és a válasz az volt, hogy nem EGY, hanem KETTÕ... 😄D

BEN: Mér? "Era of Youth..." 😊

Szóval? Van valakinek 3 ISO-s MAX 6-ja? ...

per aspera ad astra

K.András
3cd-s állitolag...

Aldaryn
Idõnként komolyan olyan "international" hangulata van a fórumnak ezekkel a hozzászólásokkal... Hiába, a világ sohasem alszik... 😊

Én már raktam be képet. De Kránra! Nem akar megjelenni!!

MAX 6.0 van már valakinek full verzióban? (mind a 2 CD ISO...)

per aspera ad astra

Vorpal
didcs

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Aquli
ja mellesleg van itt valaki most?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Letszi mindenki rakjon be egy kepet arrol, amit epp most csinal.
Egyebkent szep porod iskolai tablara van otlete valakinek?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aldaryn
Szupi. Ezek szerint le lehet tölteni! 😊)

Nem, Dungeon Siege-et nem nagyon csípem... Cska úgy a mindennapos fantasy hangulat szüleménye...

per aspera ad astra

FRenkie
hé ez tök jó!
klassz ötlet,honnan jött?csak nem a dungeon siege-bõl?ott vannak ilyenek.
raj.

youth
azt mondom hogy maxban csináltam és akkor mi van?? 😊
vagy Brazillal renderelem és az maxban van szóval maxos alkotás...

Youth

Mivel maxos az oldal nem lehet mással, de a maya-s alkotásokat is szívesen lepontozzuk, és írunk róla értékelést.
Aldaryn
És vajon honnan mondnaná meg valaki egy képrõl, spéci ismertetõjelek nélkül, hogy mivel készült? 😄DDD

(Ja, tudom, ha szép, akkor Maya... 😉 )

per aspera ad astra

youth
Most akkor tényleg csak maxos alkotással lehet indulni?????????

Youth

Sziasztok!
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a #7143 -ik hozzászólásban leírt versenyt népszerûsítse..😊
Aldaryn
Már nekem se... Úgy néz ki behalt a szerver... 😞( Mind1.

per aspera ad astra

youth
Nekem nem jön be a kép... 😞

Youth

Aldaryn
Lehet, akkor majd átnevezzük a fórumot MAX-rõl idõjárásjelentéssé... :> (ilyen szmálylit még nem láttam... erõltetett hülye mosoly? talán...)

Na, csak hogy legyen MIBE belekötni, berakok valami fos dolgot:

Én ezzel megyek majd legközelebb CGTalkra, ha elkészülök. Még csak 1 nap meló van benne, és a lépcsõt sem fejeztem be. Amúgy egy elhagyatott torony lesz, ha valaha elkészül...

Kritics plíz...

per aspera ad astra

youth
Max 4 és 5 között szinte semmi különbség nincs... a gombok is tök ugyan ott vannak... De akkor csináld azt hogy max 5-ben beállítod a kezelõfelületet max 4-re és akkor már tényleg tök ugyan az lesz még a színe is...

Youth

youth
Szerintem sokan Max bibliával kezdik... össz olyan 10 ezer forint... Talán ez is segít valamennyit:
http://download.render.hu/Tutorial/3dstudiomax4.zip

Aldaryn: szerintem nem jó dolog... (újabb alkalom hogy beléd kössek 😄DDDDDDDDDDDDD, fel fog lendülni a fórum pár ilyen hozzászólás után 😄DDDDDDDD)

Youth

Aldaryn
Szerintem tök jó dolog a havazás... Akár még ihletet is szülhet az egyszeri CG-snek... 😊)

per aspera ad astra

youth
Sound: Egyetértek...

Tök szar hogy havazik, mikor fogok így focizni meg cangázni??? óóóó ennek nem örülök...

Youth

Az uborkaszezonban kell versenyezni..😊
Aldaryn
Fõleg, hogy HAVZIK! ....

per aspera ad astra

K.András
Oktober az azért nem uborkaszezon...

Sound
Youth: uborkaszezonba idõzítettél😊 ez egy dolog, de az is hogy megkaptad, Grat😊 abban lehet valami hogy nem érdemelted meg, de mégis megkaptad, és ez a lényeg😊

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Aldaryn
A hamutálat egyelõre hanyagolom, mert berágtam az újságra! Nem tudok újságot modellezni... 😞( Majd máskor. Egy-két hét múlva elõveszem...
Mostanában tanulok, és egy-egy napos munkákat csinálok...

És rajzolok. Gõzerõvel rajzolgatok... Meg kalandmodult írok (s illusztrálok...).

A honlapom tabutéma. Abszolút nincs idõm rá.
MAz elmúlt fél évben megcsináltam egy teljesen új layoutot, újfajta navigációval, megcsináltam a galériátr, meg írtam egy pár tanulmányt, csak az igazat megvallva nem volt se kedvem, se idõm, hogy összevarrjam a réseket rajta...
😞(
De az biztos, hogy karácsonykor meglesz.

per aspera ad astra

youth
Köszi skacok!

16 vagyok. A choice award egy díj amit a www.cgtalk.com fórumozói ítélhetnek meg valakinek, és persze ha a moderátoroknak is tetszik... cgtalk a leglátogatottabb fórum e téren...

De szerintem nem érdemlem meg és ezt komolyan mondom, nézzétek meg a többi Still lifeot és szerintem a többi százszorta jobb mint az enyém, de mindegy... megítélték és nagyon örülök...

Ettõl függettlen otthagytam a maxot...

Bye!

Youth

Aquli
Gratula Youth!
Aldaryn ez a Choice Award mit takar? csak kivancsisagbol kerdezem.

Youth hany eves vagy? (hogy te vagy a legfiatalabb)?

Aldaryn min dolgozol most? a hamutalas scennel mar kesz vagy?
Es mi van most az oldaladdal? Teljesen behalt? Mert regen irtad hogy idohiany miatt lealltal vele.

Aldaryn
😊 Ez mondjuk igaz.

per aspera ad astra

Az idövel nem tudok mit csinálni, ha nincs idö a versenyre, nem tehetek semmit..😞
FRenkie
grat.

Aldaryn
Nekem bejön... 😊 Eddig elég kér volt, hogy nem tolongtak az emberek pályamûveikkel nálatok...

Remélem ez most másként lesz. Legszívesebben, ha idõm lenne, én mindenhova nyomnék egy-egy nevezést, de hát... 😞

Pedig a középkoros versenyetekre elkezdtem a munkát... De hát idõ, idõ, idõ...

per aspera ad astra

Mi a véleményetek a versenyröl, és a témáról..?
(A www.studiomax.ini.hu oldalon meghirdettem 1 versenyt Jármûvek témával, és Total Textures CD-k nyereménnyel..😊
Aldaryn
Mert ugyebár az a kép még MAX-al készült...

per aspera ad astra

Aldaryn
Figyelem!

Youth , a fórum egyik legfiatalabb tagja, alig pár éves CG-s múlttal, és tapasztalattal, mindezek mellett bravúros kitartással, és fejlõdéssel, tanulással épp most kapott Choice Awardot a CGTalk nemzetközi, elismert CG, VFX és mûvészeti fórumon!

Gondolom, nem leszek túl egoista, és beképzelt, ha a MAX fórum nevében szólok...

Gratulálunk!

per aspera ad astra

FRenkie
zsér

A téma tehát !Jármûvek!
Szokásosan tág keretek között biztosítunk lehetõséget, hogy megvalósítsátok a gondolatotokat, akár Total Textures CD-k ért..
megéri, nem..?
Sziasztok, szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a www.studiomax.ini.hu oldal meghirdette újabb versenyét, amiben a pályázóknak Jármûvek elkészítésén kell fáradozniuk. A határidõ 1.5 hónap, és hogy kicsit felkeltsük az érdeklõdést, a nyertes Total Textures CD-ket kap.
Akit érdekel a verseny, kérem nézelõdjön a honlaponwww.studiomax.ini.hu
Aldaryn
Hmm... mondjuk az készítõ Websitja halott. (Under construction...)
Itt viszont vann fenn egy elég friss verzió...

per aspera ad astra

Aldaryn
Csak keress rá valamilyen böngészõben. Ötvenezer linekt fog kidobni. Mellesleg azt hiszem a Meshtools ráadásul freeware. Gyakorlatilag csak egy scriptgyûjtemény, ami felturbózza az editable mesh-t

per aspera ad astra

Aldaryn
Ááááá, LOL, LÁÁÁMER VAGY!!!!! Mit ugrálsz??! Mi??!! Így akarsz te valakibe "belekötni"???!!! Ejnye!

Amúgy a Longhorn a köv. Windows kódneve. (Vagy igazi neve??!) Elég jó. Nekem bejön. (Mármint az ami jelenleg kinn van belõle... 😊 ) Pl. feltelepítettem, és semmi drivert, etc. nem kellett installálni, mindent beállítot magának (Na jó, egy legújabb detonator, az felment...)

Mellesleg nekem az XP az elmúlt 1,5 évben kb. 4-5 XP miatti lefagyást produkált, ami az elõzõ Windows generációk nálam gyakran napi 2-3 átlagához képest majdhogynem Kánaán... 😊

per aspera ad astra

Aldaryn
Elkezdtem, és nekem nem jött be. Ennyi. Ízlések és pofonok. Kb. úgy van ez, mint van (most már) egy srác, akit ismerek, és esküszik a Paint Shop pro-ra. Hogy az mennyire állat. Biztos az. Tegnap este kipróbáltam, elég hosszasan ismerkedtem vele. És tényleg van benn pár dolog, ami állat. De én akkor is maradok a Photoshopnál.
Nevezzetek hülye begyöpösödött embernek, de én maradok a MAX mellett.
Úgy, hogy kipróbáltam a Mayát, és NEM SZÓLOM LE! Mert tudom, hogy jó, meg azt is tudom, hogy sok erõssége van. De csak a vérstabil NURBS miatt nem hagyom ott a MAX-ot. Poly pedig szerintem MAX-ban is van olyan jó. (Most már... fõleg mesh tools legújabb verziójával, mert az még gyors is... jééé)
Most is fenn van a gépemen a Maya. sõt Rhino, LW, és ha minden igaz ZBrush is nemsokára. (hozzák már... ) Bár utóbbit igazából kifejezetten használni is fogom, textúrázásra, az adaptív UV-je eszementül bejövõs...

Ja, amúgy érdekes dolgokat lehet bhallani a MAX 6 utáni generációról. Persze ezek mind 10-ed kézbõl infók, de ha csak a fele is igaz, akkor végre a discreet felveszi azt a bizonyos kesztyût. Csak úgy legyen ám! 😊) Habár, nekem elég lenne a teljesen új NURBS implementáció, amit állítólag most komolyan is gondolnak. Hát, ha az bejön, én már akkor boldog leszek...

Ja, akit érdekel, a Mental Ray integráció MAX-6 ban elég kiforrott, lassan úgy mûködik majd, mint egy fR, észre sem lehet venni, hogy van... 😊)

per aspera ad astra

K.András
Szerintem kezdjél el mayazni,egyszer fent volt már a gépmen maya és akkor nem fogott meg, de most😊!

youth
Te akartad bazz (csak azért teszem hogy fellendüljön a topic ) Most úgy beléd kötök mint még senki 😄

Mi is az a Longhorn? nem egy újabb Winfos termék az XP után???

Amúgy tesztelgetitek a max 6-ot mondjátok megmi jó mi nem, stb... persze nem mintha érdekelne, nagyon jó ez a maya

Na jó megyek...
MIndenkinek joccakát!
Azért nem felejtettelek el titeket 😄DDDDDDDDDDDDD
bye

Youth

Aldaryn
Amúgy szerintem visszaesett a fórum, keményen. Bocsi mindenkinek, aki ezt nem így gondolja. Szerény vélemény. Mint a neten általában minden... 😊
Most már kapásból hiányzik András meg Nenad vitája, pl. mindent végig kell olvasni... Ami mondjuk nem baj, mert az azt jelenti, hogy azért van, aki még foglalkozik a topiccal...
És sem kötekedek már mióta senkivel... Bazz, kössön már belém valaki..

Jó látni, hogy van, még, aki dolgozgat, és komolyan csinál is valamit a progival.
Én meg baromira sajnálom, hogy abszolút nincsen idõm dolgozni vele... :/ Most is, mit csinálok? Elf lánykát rajzolok a sketchtömbömbe... 😊 (nem pontosan, mot épp hozzászólást írok...)

Aki teheti annak további jó MAX-ozást...

per aspera ad astra