3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár én inkább így mondanám:"Teremtõ Kyel!"
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
kijeza BEN?haggyad békén a tesó!
Borg,te írtad át?mindenesetre ez kellett.
még nincs meg a MAX csak a natúr 100 megás verzió,de ha meglesz a 3cd-s,akkor milesz?küldjem el icq-n?😊
A tv társaságot is felhivod ha nem tetszik a musor?LOL,te bolond vagy 😊))
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Youth
BEN: Mér? "Era of Youth..." 😊
Szóval? Van valakinek 3 ISO-s MAX 6-ja? ...
per aspera ad astra
Én már raktam be képet. De Kránra! Nem akar megjelenni!!
MAX 6.0 van már valakinek full verzióban? (mind a 2 CD ISO...)
per aspera ad astra
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Egyebkent szep porod iskolai tablara van otlete valakinek?
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nem, Dungeon Siege-et nem nagyon csípem... Cska úgy a mindennapos fantasy hangulat szüleménye...
per aspera ad astra
klassz ötlet,honnan jött?csak nem a dungeon siege-bõl?ott vannak ilyenek.
raj.
vagy Brazillal renderelem és az maxban van szóval maxos alkotás...
Youth
(Ja, tudom, ha szép, akkor Maya... 😉 )
per aspera ad astra
Szeretnék megkérni mindenkit, hogy a #7143 -ik hozzászólásban leírt versenyt népszerûsítse..😊
Na, csak hogy legyen MIBE belekötni, berakok valami fos dolgot:
Én ezzel megyek majd legközelebb CGTalkra, ha elkészülök. Még csak 1 nap meló van benne, és a lépcsõt sem fejeztem be. Amúgy egy elhagyatott torony lesz, ha valaha elkészül...
Kritics plíz...
per aspera ad astra
Youth
http://download.render.hu/Tutorial/3dstudiomax4.zip
Aldaryn: szerintem nem jó dolog... (újabb alkalom hogy beléd kössek 😄DDDDDDDDDDDDD, fel fog lendülni a fórum pár ilyen hozzászólás után 😄DDDDDDDD)
Youth
per aspera ad astra
Tök szar hogy havazik, mikor fogok így focizni meg cangázni??? óóóó ennek nem örülök...
Youth
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Mostanában tanulok, és egy-egy napos munkákat csinálok...
És rajzolok. Gõzerõvel rajzolgatok... Meg kalandmodult írok (s illusztrálok...).
A honlapom tabutéma. Abszolút nincs idõm rá.
MAz elmúlt fél évben megcsináltam egy teljesen új layoutot, újfajta navigációval, megcsináltam a galériátr, meg írtam egy pár tanulmányt, csak az igazat megvallva nem volt se kedvem, se idõm, hogy összevarrjam a réseket rajta...
😞(
De az biztos, hogy karácsonykor meglesz.
per aspera ad astra
16 vagyok. A choice award egy díj amit a www.cgtalk.com fórumozói ítélhetnek meg valakinek, és persze ha a moderátoroknak is tetszik... cgtalk a leglátogatottabb fórum e téren...
De szerintem nem érdemlem meg és ezt komolyan mondom, nézzétek meg a többi Still lifeot és szerintem a többi százszorta jobb mint az enyém, de mindegy... megítélték és nagyon örülök...
Ettõl függettlen otthagytam a maxot...
Bye!
Youth
Aldaryn ez a Choice Award mit takar? csak kivancsisagbol kerdezem.
Youth hany eves vagy? (hogy te vagy a legfiatalabb)?
Aldaryn min dolgozol most? a hamutalas scennel mar kesz vagy?
Es mi van most az oldaladdal? Teljesen behalt? Mert regen irtad hogy idohiany miatt lealltal vele.
Remélem ez most másként lesz. Legszívesebben, ha idõm lenne, én mindenhova nyomnék egy-egy nevezést, de hát... 😞
Pedig a középkoros versenyetekre elkezdtem a munkát... De hát idõ, idõ, idõ...
per aspera ad astra
(A www.studiomax.ini.hu oldalon meghirdettem 1 versenyt Jármûvek témával, és Total Textures CD-k nyereménnyel..😊
Youth , a fórum egyik legfiatalabb tagja, alig pár éves CG-s múlttal, és tapasztalattal, mindezek mellett bravúros kitartással, és fejlõdéssel, tanulással épp most kapott Choice Awardot a CGTalk nemzetközi, elismert CG, VFX és mûvészeti fórumon!
Gondolom, nem leszek túl egoista, és beképzelt, ha a MAX fórum nevében szólok...
Gratulálunk!
per aspera ad astra
Szokásosan tág keretek között biztosítunk lehetõséget, hogy megvalósítsátok a gondolatotokat, akár Total Textures CD-k ért..
megéri, nem..?

Akit érdekel a verseny, kérem nézelõdjön a honlaponwww.studiomax.ini.hu
Itt viszont vann fenn egy elég friss verzió...
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Amúgy a Longhorn a köv. Windows kódneve. (Vagy igazi neve??!) Elég jó. Nekem bejön. (Mármint az ami jelenleg kinn van belõle... 😊 ) Pl. feltelepítettem, és semmi drivert, etc. nem kellett installálni, mindent beállítot magának (Na jó, egy legújabb detonator, az felment...)
Mellesleg nekem az XP az elmúlt 1,5 évben kb. 4-5 XP miatti lefagyást produkált, ami az elõzõ Windows generációk nálam gyakran napi 2-3 átlagához képest majdhogynem Kánaán... 😊
per aspera ad astra
Nevezzetek hülye begyöpösödött embernek, de én maradok a MAX mellett.
Úgy, hogy kipróbáltam a Mayát, és NEM SZÓLOM LE! Mert tudom, hogy jó, meg azt is tudom, hogy sok erõssége van. De csak a vérstabil NURBS miatt nem hagyom ott a MAX-ot. Poly pedig szerintem MAX-ban is van olyan jó. (Most már... fõleg mesh tools legújabb verziójával, mert az még gyors is... jééé)
Most is fenn van a gépemen a Maya. sõt Rhino, LW, és ha minden igaz ZBrush is nemsokára. (hozzák már... ) Bár utóbbit igazából kifejezetten használni is fogom, textúrázásra, az adaptív UV-je eszementül bejövõs...
Ja, amúgy érdekes dolgokat lehet bhallani a MAX 6 utáni generációról. Persze ezek mind 10-ed kézbõl infók, de ha csak a fele is igaz, akkor végre a discreet felveszi azt a bizonyos kesztyût. Csak úgy legyen ám! 😊) Habár, nekem elég lenne a teljesen új NURBS implementáció, amit állítólag most komolyan is gondolnak. Hát, ha az bejön, én már akkor boldog leszek...
Ja, akit érdekel, a Mental Ray integráció MAX-6 ban elég kiforrott, lassan úgy mûködik majd, mint egy fR, észre sem lehet venni, hogy van... 😊)
per aspera ad astra
http://druglord.buzz.hu/ ;)
) Most úgy beléd kötök mint még senki 😄
Mi is az a Longhorn? nem egy újabb Winfos termék az XP után???
Amúgy tesztelgetitek a max 6-ot mondjátok megmi jó mi nem, stb... persze nem mintha érdekelne, nagyon jó ez a maya
Na jó megyek...
MIndenkinek joccakát!
Azért nem felejtettelek el titeket 😄DDDDDDDDDDDDD
bye
Youth
Most már kapásból hiányzik András meg Nenad vitája, pl. mindent végig kell olvasni... Ami mondjuk nem baj, mert az azt jelenti, hogy azért van, aki még foglalkozik a topiccal...
És sem kötekedek már mióta senkivel... Bazz, kössön már belém valaki..
Jó látni, hogy van, még, aki dolgozgat, és komolyan csinál is valamit a progival.
Én meg baromira sajnálom, hogy abszolút nincsen idõm dolgozni vele... :/ Most is, mit csinálok? Elf lánykát rajzolok a sketchtömbömbe... 😊 (nem pontosan, mot épp hozzászólást írok...)
Aki teheti annak további jó MAX-ozást...
per aspera ad astra