63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Hm, megint láma kérdés:
van egy iroasztal, de nem egybe hanem a darabjai külön mozognak. Ha kijelölöm az egészet és ugy forgatom akkor mindegyik a saját tengelye körül forog. Hogy lehetne megcsinálni, hogy egy közös tengelyen forogjanak?
Ja ezt hogy kellene elérni (füst)
http://grizzly33.atw.hu/kep.jpg -
nenad #18571 http://www4.discreet.com/products/
balra kicsit lejebb max7 trial.
bedobsz valami nem hasznalatos email cimet (egyebkent en erre direkt tartok egyet) es letoltod -
Adaptive degradation, úgy műxik, ahogy nenad mondta. :) O (ó, nem 0) gomb kapcsolgatja ki/be. :) -
Sziasztok nem tuttok egy trial verziót ami ugyanazt tuggya mint a teljes?
A dc-n ne emlegessétek mert mire letölteném kilép a felhasználó:(
Előre is THX!!!
-
Az a vray miatt lehet hogy néhány üveg anyag teljesen fekete? Ha igen akkor mit lehet ezellen tenni?
kép -
AHA. Ezt még nem is tudtam hogy lehet ilyet csinálni. THX FREE -
nenad #18566 viewport -
nenad #18565 nyomj F1et
mi az amivel problemad van?
vieport
azon belul?
texture
azon belul?
resolution
a help search dialogba beirod
viewport texture resolution
es lon csoda ott a megoldas. :) -
jelöld ki azokat a faceokat és tegyél rá egy uvw mappingot. és kész is -
Redfox #18563 Halika!
Anno pár hete vkinek volt olyan problémája, hogy autókészítésnél a textúra a plane-en (a blueprint...) eléggé maszatos, életlen, és nem adja vissza az eredeti képet... Erre vki írt is egy megoldást, de már nem találom.:( Lenne szíves az illető ismételten beírni a megoldást, mert eléggé bosszantó, és így nem lehet "dolgozni"...
Előre is köszönet érte! -
Azt hogyan lehetne megcsinálni hogy azon a falon ahol az ablakok vannak egyenletes legyen a textúre ne olyan hogy itt-ott nyomott meg szélesebb stb...
kép -
Itt egy kis anim a füstről és tűzről :):
http://members.chello.hu/riczak/atti/bomba.avi -
Én akkor csináltam füst animot utóljára amikor a 3dworld-ön a bomba tutort csináltam. -
4D #18559 Az anime rendben van, de folyamatos dejavuem volt közben (LOTR). -
na ilyen füstöt akarok!
http://grizzly33.atw.hu/kep.jpg
1600*1200 a felbontása, nagyjából jól látszik, a manus lábánál lévő füst kellene, persze úgy hogy jobban látszódjon. -
4D #18557 Háát ez meg mivóóót? -
Culram #18556 Sziasztok! Nem tudom láttátok e a Lineage2-nek az egyik videoját, de szerintem nagyon durva. Én jáccottam vele és pont ez a karakter voltam (a csaj), így hogy most láttam magam, teljesen belémzúgtam, és most már tényleg úgy gondolom hogy jó választás volt.
ftp://ftp.lineage2.com/E3_2005_CG.zip -
Darkboy #18555 megy a V-Ray! ThX EVO!! KURVÁRA HEPPI VOK :)
HOLNAP MEGYEK STRANDRA IS SZAL AZ IS JÓ :)))) -
ok kössz már nem is csinálja ;) -
GixEr #18553 Ez az Adaptive degradation owerride hatasa (gyorsbillentyuje az O) hasznos, ha sok nagy polygonszamu objektum van a sceneben, gyors lesz a viewport mert mozgataskor csak a bouldingboxokat kell megjelenitenie. -
ok, kössz csak megijedtem hogy én csináltam valamit :) -
nenad #18551 :)
hehe, ezt max csinalja. nemtom hogy be lehet e allitani valahol, talan be, de ha nem er el egy bizonyos farame ratet akkor automatikusan bounding boxra valt, ha megallitod akkor vissza es a renderinget sem bantja ugyhogy nem kell aggodni. :) -
GixEr #18550 tergorbitovel osszekototted?? Vagy ha Pflow akkor raktal be force-t es oda beraktad a wind-et?
Valaki hasznalja a PhotoshopCS2-t?? Nalam ritka szar a teljesitmenye. Nagy fajlokkal nem is merek dolgozni. A benti gepemen a 7-es "vigan dobal" 20x9meteres (30dpi-s) soklayeres allomanyokat. Ebben nem mernem megnyitni se. -
Ha nem mozgatom a kamerát akkor ilyen:
1.
Ha mozgatom akamerát akkor meg ilyen:
2. -
GixEr #18548 screenshoot?? igy nem konnyu kitalalni, hogy valoban mi a baja -
Segítsen valaki pls!
Valamit megnyomtam a max-ban és amikor forgatom a kamerát vagy közelítek stb... akkor a minden ami ottvan átalakúl vonalakká(pixeleké vagy hogyhívják). Mit kapcsoljak ki hogy ne ez legyen? -
Darkboy #18546 Hi!
F-Secure-ban hol lehet beállítani, h mennyen a v-ray?
Előre is kösz! -
nenad #18545 mutasd a kepet mit akarsz..
aztan tudok segiteni.
es legalabb 640*480 de inkabb nagyobb legyen a kep -
jóvanna:P
viszont már megy a füst, csak az az igazság, hogy nekem olyan füst kellene (bát valszeg állítani kell az értékeket), ami pl a Hitman2 főmenüjében van: fehér áttetsző, lentről megy felfelé, misztikusan.
mind1.
hogy lehet azt megcsinálni, hogy legyen egy szél, ami hat erre fizikailag? mert csináltam szelet de nem történik semmi. -
nenad #18543 magazinba vele! :)
egyebkent en nem mernek raulni a 120kilommal :) -
Nah, ugye hangoztattam itt nagyon, hogy Maxwellnek semmiség ez a caustics helyzet... hát, visszaszívom, ugyanis a lámpatest maga is műanyagból van, és mint olyan, tök fekete marad, mert ugye refraction/reflection -ben a caustics fények elég lassan jelennek meg, és akkor is csak zajosan. Szóval, kész...
Minden esetre a VRay-el való játszadozás tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak. -
Ühüm :) -
nenad #18540 read the fucking manual?
:)? -
kb eddig mindenki ezzel kezdte, hogy RTFM :P -
nenad #18538 smoke_tut_avi
techsmith coded kell innen -
Nem gondoltál még rá, hogy áttanulmányozd a helpet? Ha már mondták, sorry... -
megcsináltam a fire effectet (add-dal), mindent hagytam ahogy van kivéve az explosiont bepipáltam, aztán helpernél csináltam egy olyan kockát, render és semmi, feketeség. nem kell valahogy linkelné a kockát az effecthez? -
A plane átengedi a fényt?? Mert azt használom falnak és nem árnyékolódik. -
nenad #18534 az enviroment ablak aljan van hogy athmospehere.
ott jobrra van "ADD" vagy ilyesmi
a megjeleno ablakban kivalasztod a fire effectet.
-
ott ahol a helper objektumok vannak, megbokod a drop-down menut es kivalasztod az "athmospheric blablabla-t" Ott megjelenik hogy cube gizmo, spehere gizmo, stb
ezekkel a gizmokkal tudod behatarolni azt hogy hova szoljon a fust.
En szimplan csinaltam egy kockat( cube)
a fire effectnel atalitotod a szineket sotetre, majd alul az explosiot is beklikkeled. A parameterek neve tobbe-kevesbe magaert beszel.
gyorsan oszze lehet hozni. Azt tartd eszben ha a gizmo meretet megvaltoztatod akkor az effect is valtozik. -
lens flarenél vagy hol? nem látom, és nem történik semmi. na megnézem még1zer sugóban