3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aldaryn téged nem láttalak 2. nap,de Liont láttam Anikóval.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Bye
Youth
Egyébként télleg jó volt.
Nemesys
Íme én mint a Sudio21 alkalmazottja 😊 mindenki feltette ez volt a poén és amikor kinn álltunk a csarnokban vagy mi a neve egy igazi Studio21-es odajött hogy õ miért nem kapott ilyet vagy mi van hogy van? erre mondtam hogy csak poénból raktuk ki 😊))
Na igen itt még nbem voltak a többiek ha minden igaz nagyban ZH-t írtkak 😄D vagy rosszul emlékszem? a lényeg hogy elszállt az egész kóceráj 😄DDD
És végül Aldaryn a menatl Ray GI-jét próbálgatja, elég hamar rájött mi hol van fura nekem ezfél nap 😄DDD
Még van pár kép, de az már tényleg holnapra marad (XSI, stb...)
Bye!
Youth
Azért jó buli volt.
per aspera ad astra
Kics csapatunk a New Media Expon járt (Aldaryn, Lion, Nemesys és jómagam)
Íme 2 kép (a köv 2-õt Nemesys írja...muinkamegosztás 😊)
Lion következõ kocsián dolgozik mit se hederítve a körülötte bámészkodókra. Épp a Shell módosítót próbálgatja ami annyit tesz hogy megvastagítja a testeket olyan mintha extrudálá aztán a keletkezett testet összeköti a régivel (példa: kocsi ajtaja 0 vastagságú, rádob Lion egy Shellt és kifele vagy befele meg tudja vastagítani... )
A következõ képen lelkes barátunk Aldaryn látható, amint szakít rám egy kis idõt és a kameráknak pózol akár egy TV sztár 😄DD a fotó végeztével megy is vissza a géphez hogy a Menatal Raxt próbálja vagy modellezni? már nem emlékszem, mindenesetre íme a sztár (😄D):
Ahogy eszembe jut comment még írok, de egyenlõre ennyi hamarosan jön Nemesys és még 2 képet berak. Lehet hogy holnap még felteszünk képet...
Bye!
Youth
Felnyomok 2 képet New Media Expo 2003-ról.
Hd kamera. Valami ilyesmivel forgatták a Mátrix reloadedet is.
Lion TR, Aldaryn meg én lefoglaltuk a max 6-os gépeket.😊
Szal jó volt. Aki nem jött el az bánhatja.
Nemesys
per aspera ad astra
No crits please. Csupán gyors 1 órácska szórakozás Vray GI lehetõségeivel. A render direkt szemcsés. Így tetszett. Szal ennyiii. 😊
FleGo: HeLL! Baromi jól halad a móka, sorry, hogy nem küldtem semmit, de baromira kifitottam mindennemû idõbõl... Két hétre elõre... 😄
Jó lerr a dzsuva, meg minden.De ha már itt tartasz, a neon egyik darabja igazán ki lehetne égve. Bocsi, hogy ezzel nyaggatlak, de nekem EZ az ami hiányzik a képrõl.
Amúgy egy MAX 6 Biblia színes oldalaira már bõven beleférne! 😊 Hajrá!
per aspera ad astra
Ja, lehet, hogy mégis pangunk. 😊 Kellene valami jó vita, ami ráadásul csak sarkosan érinti a 3D-t, és akkor biztos fellendülne a topic... 😊 Huh, ez gonosz volt. De olvassunk csak vissza. 😊
per aspera ad astra
Fle go: reszemrol mar nem baj, hogy nagy a kep, mer mult heten nyomtak vmit a netten, es most brutalisan gyors lett 😊 Szepen alakul a kocsma, tenyleg kene ra vmi jobb homoktex. Meg a teto felso resze zavarja a szememet, tul "szabalyos" az alant elterulo kaoszhoz kepest.
Most en tudom rosszul, es a hyperthreadinget tenyleg hypertradingnek (=hiperkereskedelem) kell irni?...
NME: hat penteken nem sikerult talalkoznom veletek, a discreet eloadason benn voltunk Anikoval, gondolom ti is, utana viszont siettem a buszra (amit persze lekestem...)
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
De azért nem pangunk. Nézd már meg, azért szépen nõ a hozzászólások száma...
Nincs megint idõm semmire. Azért nem vagyok.
Ha szabad, beleszólnék a procis vitába. Én magam részérõl nagy Intel párti voltam. Komolyan. Olyannyira, hogy akár arra is vetemedtem, hogy leszóljam az AMD-s embereket... 😊)
Mostanra azért megváltozott a véleményem, valszeg a sok személyes tapasztalatnak köszönhetõen.
Továbbra is az a véleményem, hogy az Intel procik erõsebbek, stabilabbak, gyorsabbak az AMD-k nél, viszont mennyiért??
Annyiból, amennyibõl megveszek egy HT-s 3,06GHz-es Intel processzort, bõven megkapok 2db 2400+-os procit, és még a fennmaadó pénzbõl a hûtést is vígan megoldom egy márkás rendszerrel, és jelenleg neten és magazinokban terjengõ tesztek mindenhol arra engednek következtetni, hogy az utóbbi kiépítés gyorsabb, mint az elõzõ... Oké, tudom, ehhez be kell szerezni egy 2procis alaplapot, meg két ramcsíkot, de a 2 ram a HT-s Intelnél is kell, az alaplap meg kb 50 E HUF-ból van meg AMD esetén. (Ami sajnos dual procis Intel alaplapok esetében megint csak a fellegekben száll, mivel nem láttam még "nem szerverbe, hanem erõs munkagépbe" tervezett Intel dual procis alaplapot... a sok szerverkütyü árát meg minek fizessem meg, ha az ég világon nem fogom használni semmire...)
Na persze ez nagyo a jéghegy csúcsa, hiszen a magasabb körökben szintén dúl a verseny. Az Intel ott is messze elhúz teljesítményben az X generációs procijaival, de kétlem, hogy az a termékcsalád akár köszönõ viszonyba is kerülhetne a pénztárcámmal... (Nem mintha egy Optreonnal másképp lenne a helyzet... 😊 )
Na ez alapján lehet belém kötni az Intel pártiaknak. 😊) De kihangsúlyozom, ez erõsen SZVSZ volt, amit most jelenleg én gondolok. Nem állítom azt, hogy bárki hivatalos szerv véleményét tolmácsoltam...
Skacok, jó 3D-zést, meg vitatkozást mindenkinek!
per aspera ad astra
Youth
Youth
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Persze tény hogy nem kell dualprocis AMD vagy Intel, ha kevesebb a pénzzed akkor sima 1 procis gépet rakj össze Vorpal. Én csak amolyan AMD fanatikus vagyok, sorry érte 😄
Youth
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Valami normalis Boolean plugin kellene 😊
Max6-hoz ha lehet
flegos: kafa.az árnyék szerintem legyen világosabb picit,papir barnább.az eldõlt aztalra egy kis felcspódott homok textúra kéne.a kuka kifejezetten tezsik!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Bocs ha nagy lett a kep!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nikásze peeri menó
Szóval felsleges megvenned a drágábbat ha kiderül hogy szarabb... a legjobb megoldás egy Dualprocesszoros gép lenne 2 db AMD procival, vagy Intel Xoen procikkal de azok egyenként 1 millásak asszem így meg kijön össz 40-ezerbõl a provik ára és 3000-4000 Hz-en fut húzás nélkül ami szép!!!!!! márcsak alaplap kell hozzá...
Max 6 bemutatón amúgy egy dualprocis gép ment a rendererésnél észere lehetett venni mert nem csak egy kis kocjában folyt a számolás hanem 2-ben egyszerre... Dualprocit vennék én is ... legközelebb lehet olyan lesz, de mikor lesz az???? 😄D
Youth
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Joccakát mindenkinek már álmos vagyok!!
Youth
Youth
kii jön holnap NME-ra???
lesz még MAX6 poszter?
MINDENKI!!: gyertek el holnap a NME-re, ahol megtekinthetitek tobbek kozott Youth vs Aldaryn halalosan komoly kuzdelmet! 😊))
Bezzeg én azt hittem barátok vagyunk 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Szerintem jó volt! Beszéltem egy német gyerekkel aki angolul nyomta... XSI-t mutatta be nagyon király volt, nem is hittem hogy enyire jó, de azért még csak a játékipart hódítgatja 😊 azt mondta angliában olyan 4000-en használják... max 6-ban számomra a MR volt az újdonság meg amit Aldaryn játszott hogy házat épít 😄DDD
De nem lövöm le a poénokat mad a fotók alá írok commenteket és abból kireül ki mit miért csinált 😄DD
Youth
Most értem haza a NME-rõl. Yoth fotózott párat, majd kirakjuk ide. Sajár felelõsségre mindenki megnézheti.
Nagyovonalakban nem volt egy nagy durranás, de a MAX 6 bemutató miatt (már csupán az elõadó srác stílusa miatt is...) megérte.
Na és persze: A MAX 6 poszter... Ami ma elfogyott mire odaértünk. Úgyhogy holnap reggel korán kezdünk. 😊)
per aspera ad astra