63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    en ffdshowt hasznalok, van telepitve xvid is az enkodolashoz, es TSCC, ennyi.
  • Free
    most csak az Xvid a div x az ac3 meg a tc akármi ami a nenadnak van van fent :c) És minden megy :c)
  • Free
    jah leszedtem és csont nélkül jó :c))
  • Aldaryn
    I 2nd that. :) Codeck packot ne használj. Van kb 3 codec, amit fel kell raknod, plusz néhanapján egy-két egzotikus, és kifújt. Megy majd minden simán.

(pl. egy Xvid, egy AC3 filter, meg még talán vmi képhez)
  • Darkboy
    szerintem az a gond! a codec packok sztem szarok, nekem szétb*szta a rendszert... Amúgy tényleg nem írta ki, hogy hova rakja, tényleg 2 mp amíg felrakja, de nekem win media player-el és jetuadio-val is ment!
  • Free
    na most én rettentő láma vagyok .. de hiába töltöttem le a Codeket amit belinkeltél és hiába telepítettem , semmi lejátszónál nincs kép.. ez lehet az ACE mega codepack hibája ? lehet nem bírják egymást? meg gyanus hogy 2 mp alatt telepítette magát de meg sem kérdezte, hogy hova szeretném. szóval most olyan hang van de kép nincs a videónál.. :c((
  • Darkboy
    akkor nem lesz törölve? :)
  • nenad
    TUT FILEOK NEM AZ ATW.hu gondozasaban jelennek meg ezentul.
    :)
  • youth #18644
    Én is tudok tárhelyet adni, ha gondba lennél Nenad...
  • youth #18643
    AA-s tutort mikor láthatom? :)
  • oryon
    Nenad: sajna nem elérhetőek a videók...legalábbis nálam nem elérhető (firefoxban: nem regisztrált oldal, letöltéskezelőben meg 525 bites fájlt szed le)
    Nézz utána plz. Kiváncsi vagyok rá :)
  • nenad
    a hang az sima windows pcm.
    annak mennie ke'k
  • ThomasGins
    ty
  • nenad
    sztem mindeki toltse ezt le, manapsag mar majd mindennut ezt hasznaljak.

http://www.getafile.com/cgi-bin/merlot/get/techsmith/TSCC.exe
  • ThomasGins
    A codec merre található?:)
    Vagy nézni tudlak,vagy hallgatni,együtt nem megy:)
  • nenad
    en meg azt gondolom hogy inkabb beszolt vki, akinek szemet szurt a dolog.
    Eddig sem akarmilyen meretu cuccok voltak fent es toltottek is. Soha nem volt gond az oldallal. Ezert is gondolkodom hogy hogyan tegyem ki publikba.
  • 4D
    Azon röhögtem, hogy a 80-as években, még tilos volt másoló gépet magánbirtokolni. Mára "fejlődtünk", és tilos? nagy file-ket feltölteni?
    Na de ugorjunk.
  • Darkboy
    végén ezt is törli az ATW
  • KisQbi
    jaja... de nem mindenhol komplemeter... van ami csak meleg vagy csak hideg...
    nagyon jó...
  • Aldaryn
    Eléggé erőlteti ezt a komplementer színpárost, de mit is mondjak, ezt én is, mert jól mutat... :D
  • Aldaryn
    Azt már le se mertem írni, még a végén maga a MAX topic is gyanússá válik valakinek...
  • KisQbi
    Sziasztok!

nemtudom innen volt e a link... de mindenesetre aki nem ismeri ne hagyja ki!!!
    http://www.savinoff.com/http://www.itchy-animation.co.uk/light.htm

Ez a srác meg nagyon jól használja a szineket... érdemes megnézni a képeit...
    Dmitry Savinoff

• 4D
    Ráadásul jószándékból? Még gyanúsabb.
  • 4D
    Nem lehet, hogy limitált a videófile méret az ATW-nél?
  • ThomasGins
    Kellene egy webkamera is a gépéről:)
  • Free
    az ok de azért ebbe talán neked is van belevaud nem ?? :c))
    na megy a privi mindjárt
  • nenad
    nekem mind1 :)
    nem magamnak csinalom.
  • Free
    kapsz egy oldalt nenad.3dmax.hu már csinálom privben küldöm az elérhetőségeket és akkor ott L férnek a tutorok is

vagy mi legyen az aldomain ???
  • Malakai
    Lehet, hogy van auótmata rendszerük, ami törölte.
  • Aldaryn
    Mondom, mondom, gyanús lettél te nagyon... valaki, aki nagy méretű videófileokat pakolgat fel, és ezeket egyből sokan el is kezdik lehúzni... több mint gyanús... :)))))
  • nenad
    valaki torolt, nem tudni miert, a lenyeg az hogy irtam nekik egy levelet ugyan vilagositsanak mar fel miert is kerult torlesre, mivel kizarolag okatato anyagokat tartalmazott.
  • Aldaryn
    vagy, mert nagy filokat raktál fel, tehát, biztos valami rosszban settenkedsz! :))))
  • Evogordon
    Nem az lehet hogy lekapcsolta az atw az oldaladat mert nem frissítetted vagy akármi?
  • tilbury
    Engem is ugyanez a hibaüzenet fogad :-(. Pedig jó lenne tanúlni a tutorokbol...
  • Evogordon
    Meg itt egy kis illustrate render:
    kép
  • Evogordon
    Itt a javított változat:
    kép
  • Aldaryn
    Hmm, nekem nem jönnek be a tutorok... "Nem regisztrált oldal" hibajelzést ad az ATW
  • nenad
    egyebkent tok jo :)
  • nenad
    a gi parametereknel van olyan hogy saturation, azt vedd le 0.6-ra
  • Evogordon
    csak mintha egy kicsit vörösebb a kelleténél, ezzel lehet valamit tenni hogy ne legyen ennyire vörös?