63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Egységes design...ez így nagyon szuper.
Ha ilyen lesz az ágy lába is... :o) -
Frankó! Én felvenném az egyik fényforrás ereját, hogy kicsit stúdiósabb legyen a kontraszt, és legyenek tényleges fehérek. :) (Vagy PS-ben utánahúznám) -
Azt hiszem én is itt láttam. De folyamatosan egészítgetik ki. Érdemes visszanézni sokszor. -
Már elég régi dolog, itt az SG-n is volt hír róla :) -
:) Hehe... Már készül a Google Maps satellitkép verziója is. Ugyan nem teljes föld, és gyakorlatilag alig van terület amire nagyon jól rá lehet zoomolni, de Észak-Amerika egyes területeire, pl. NewYork Los Angeles egészen odáifg beenged, hogy akár az utcákon közlekedő autókat is látod. :)
http://maps.google.com/
Érdemes megnézni. Elég durva. :) -
4D #18847 Nagyon tetszik ez a szepeszipós, izé szecessziós utánérzetű lámpa. A te képed, ergo nemakarok beleuga, de nem próbálod a búrákat is megtekerni egy picit?
Vagy csak a tejüvegre spirál bump? -
Hibátlanok!
És rögzitve van az üveglap:) -
Készül a lámpa is, vezeték még nincs :)
-
a kiszolgáló nem található :( -
4D #18843 Ezt jól fogalmaztad meg, én is így látom. Végülis derítő fényekkel ki lehet sakkozni scanline-vel is szép dolgokat, de valóban több macera. -
-
MrGeE #18841 Egy kis Off:
NASA World Wind
aki még nem tesztelte, KÖTELEZŐ!!!
-
hm azt mondod, hogy az az? azok valóban szépek. blizzard a kedvenc fejlesztócsapatom.:) -
Nézz meg pár régebbi Warcraft videót.
Megfelelő kezekben szép az az alap max render! :) -
Jó az, azzal is lehet szép képeket készíteni, de a speckó enderelőkkel egyszerűbb (szerintem). -
Mert nem antialiasol, nem szór fényt ( Szór de nem pattogtatja, amitől olyan realisztikus lesz az összkép ). A többit nem tudom -
ezt egyébként sohasem értettem, miért nem jó a max saját renderelő része? -
vray egy renderelő. Igen, igen. :) -
nenad #18834 up! :) -
Frenkie: nagyon fasza, es gyonyoru a render, varom a fejlemenyeket. -
4D #18832 "NEM csökkenti Frenkie belefektetett munkáját"
Akartam mondani érdemeit. -
4D #18831 Idővel neked is lesz szemed hozzá, ha már jópár képet csináltál/láttál.
Meg hát gondolj bele, a valóságban (mi is az?) még egy műtő sem ennyire steril és tiszta, a tapéta sem, kis foltok a padlón, nem tök egyformák az ismétlődések, ujjnyom az üvegen, bla bla. Ezek hiánya persze NEM csökkenti Frenkie belefektetett munkáját, hiszen van a tiszta, meg a sterilebb "stílus", de modellezésbe, fényelésben mindekttő u.annyi meló. A különbség "csak" a textúrázásban van. -
4D #18830 Ja, de még -20% al lehetne kisebb. Itt nekünk is pont ilyen a parketta (szegény Frenkie pechére). -
Darkboy #18829 

-
ti profik miben tudjátok megkülönböztetni ezt az igazi fképtől? Mert én semmilyen különbséget nem látok...
mi az a vray?
nekm 6os van azzal is meg lehet ezt ugye? te modellezted ugye? -
Hehe, az volt az első CG-s oldal, amit valaha is láttam. ^_^ -
marcee #18826 Ellenben a szegélyléc még mindig túl kicsi. :D -
nenad #18825 a parketta is kisebb lett! :) -
4D #18824 Szép! És ráadásul ezzel az arány-viszonyítási pont problémát is elegánsan oldottad meg. -
Egy átfogó képet szeretnék amin rajta van minden, persze több render lesz majd. -
Hogy, tessék, what? -
Khm... jelen:D
(Mint volt rob_bal -os... de asszem most bunkó voltam, és inkább megkéne hagyni Malakai-nak, hogy jelentkezzen)
Amúgy Frenkie, le a kalappal, nekem nagyon bejön! Hajrá, kíváncsi leszek mi sül ki belőle... mennyire tervezed megcsinálni a szobát, egy átfogó kép, vagy apró részletre koncertálsz, mint pl a képen az üvegasztalnál? -
HI!
Kösz srácok! Jön a gumibigyó is rá!
Mindig is akartam egy szép, dizájnos szobabelsőt összerakni, lehet most sikerülni fog. Éppen ezért most nem lesz rozsda, se kosz, csak szép tiszta fényes cuccok. Egyébként ezt a témát könnyen meg lehet valósítani, csak kell pár szép bútor és 1-2 vraylight :)
grizzly: Kössz az elismerést, de ez tényleg csak a vray érdeme. Ja, max 7.
Ami pedig a maxos oldalt illeti, jó ötlet, régen voltak is ilyen oldalak, "rob-bal"-ra emlékszik valaki? -
Juj de szép lett.
Tetszik a fal is. Jó a stílusa. -
Rengeteg ilyen oldal van csak egy kicsit utána kéne nézni... -
Sztem meg olyan ragasztóval vannak az ilyenek odarakva ami ugy van a 2rész között hogy nem látszik. +a nagy suly miatt szinte lehetetlen ledönteni -
Nagyon extravagáns :)
Egy technikai hiba: nincs gumirozás az üveg és fémlábak között.
Fontos, hisz elég egy jól irányzott könyökölési szándék és annyi a drága üveglapnak...mégha ilyen vastag is :)
Bocs. Túl szép, kellett vlaamit találni, hogy ne bízd el magad :)
Nagyon jó lesz ez. Grat. -
ott nem látok tutorialt, forum meg elég kihallt bár nemtom -
GixEr #18814 minek, sok mprobalkozas bukott mar igy el. Ott a www.design21.hu tessek latogatni, reszt venni benne. Sok segitseghez juthatsz ott is.
-
Meg a parketták is igencsak hasonlítanak egymásra