3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fizikán Ural címér voltál? :> Pöhk... 😊)
per aspera ad astra
Ráadásul perkálni itt is kell, keményen, sõt alapból még többet is, csak késõbb ,a legközelebbi adóbevallásnál, vagyis esetenként akár 1 éves csúszással kapja vissaz az eber a pénzének egy részét.... Szép, szép ez a sulinet, de mint minden, ami eleve egy profitorientált világban mûködik gazdasági szinten, azért sántít, ha közelebbrõl megnézi az ember.
Nem azt mondom, hogy rossz, csak nem olyan jó, mint aminek feltüntetik. 😊
Ha valakit érdekel bõvebben, olvassa el a sulinettel kapcsolatos jogi vázlatokat, a weblapjukon kinnt van a közember számára érthetõ, és a precízen megfogalmazott jogi sallang is.
Ja, Frenkie: Minek neked 17-nél nagyobb? Különben is, most már nem éri meg várni egy TFT-re?
per aspera ad astra
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Ti mit tudtok az ati radeon 9500pro 9700prora valo felpoccinteserol?
flego: vallalkozo szulo nevere lehet kulonbozo cuccokat vasarolni, joval dragabban, mint a normalis ara, viszont egy evben egy szulo 60K HUF erteku cuccot leirhat az adojabol >> ingyen van.
Persze, van a "jobb helyeken" is ilyen "akcio".
Aldaryn: pedig ma is arra jartam fizikan...
És még annyi hogy ezt milyen üzletben lehet igénybevenni, mondjuk valami profibb PC-s boltban is elöfordul ilyen?
Köszi!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
monitor kéne még nagyobb!!!(17"->19")
vagy egy ati 9800 😊bár azt biztos nemlehet kapni ezen kereteken belül.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Én most veszek egy 17-es monitort meg egy winyót...
Jövõre asszem digitális fényképezõ lesz 😊)
Frenkie: mire gondoltál? neked elég klafa géped van.. valami kiegészítõre fáj a fogad? 😊)
Youth
ti kezdtetek már valami ezzel a sulinet dologgal?én még gyorsan beruházok vmire,szilvezster elõtt,aztán januárba jöhet a következõ!
na ja... mi? 😊)per aspera ad astra
Nemsokara (lehet meg este) dobok en is kepet. (legalabbis megprobalom - megin...😊
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
csak figyelj oda hogy ne told szét a fórumot mert Aldaryn (a kegyetlen moderátor) moderálni fogja 😊))
Youth
Tenyleg ez az uccso 😊 Egy havernak kerte mutassam meg hol jarok.
Jo munkat sracok!
kezdem átérezni a helyzeted Aldaryn.Krvára semmi idsõm sincs nekem sem.pedig még csak 11dikes vagyok.ó bárcsak tényleg 48 órás napok lennének!na mindegy.
nyiri!beszartam,azthittem a fotóra hogy az a te mûved!!!mert láttam melette a wip képetet,amik elég frankóak és pontosnak látszanak.de aztán láttam hogy még nem vagy kész.
na látid ennyire bízom benned!😊
aquli.sokfajtát lehet,csak nehogy audi TT-t csinálj...
per aspera ad astra
- egy jó, nagyfelbontású HDRi-képet tudna valak adni?
- egy fa és egy üveg textúrát tud valaki mental ray-hez, vagy Vray-hez?
elõre is kösz!
Most lettem kesz az elso ajto kivagasaval. Oszinten szolva en nem vagyok normalis 😊 Valaszthattam volna egy olyan autot ami mindenutt kerek igy alig van "merev" el. 😊 Csak az ajton tobb mint 100 van hogy igy tudjon kinezni (ezutan meg meg kell tiszitanom a felesleges vetexektol 😊 Mivel Multi/Sub Object materialt fogok hasznalni, szvsz meghulyulok mik kijelolom a fontos polykat....
PEACE
Youth: thx a linket, utána nézek mit lehetne még a képen variálni.
Aldaryn: egyenlöre fogalmam nincs hogy fogjak bele a kocsmás kép animálásába😞 De valamit kiokoskodok, mert szeretném megcsinálni.
Remélem jó sül ki belöle.
Nyíri: állat lesz a kocsi, nagyon ügyelsz minden részletre, minden elismerésem!
Mindenkinek minden jót! Föleg jó maxozást ...bárcsak nekem is lenne itthon gépem, de majd csak összejön az is!
Csöváz
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ma nézem cgtalkot erre front pagen egy nagyon szép kép látható. Hát rá is mentem végigolvastam a topicot és a gyerek elárulja hogy hogyan csinálta azt a belógó fát és annak árnyékát. (azért mondom el mert szerintem használhatnád ezt az After Party mûvedben) Naszóval a fákat kompozitálta DE az árnyékokat úgy csinálta hogy csinált a fény elé egy planet és arra tett egy "átlátszóság mapot" opicaty vagy mi a neve és így a fény az átlátszó részeken simán áthalad viszont ahol a fa van ott árnyékot vet. Nagyon ötletes és jó megoldásnak tartom, látogass el a fórumba kérlek:
http://www.cgtalk.com/showthread.php?threadid=101475
Bye
Youth
Youth
Itt az eleje, meg csak ezt chamfereltem, egy ket helyen a chamfer utani nem kello vertexeket meg nem weldeltem, azert tunik rossznak. A hatulja es az oldal ugyan ilyen reszletessegben kesz van, csak nem volt kedvem megcsinalni a kepet, mert tobb szaz elt kellene chamferelnem + a vertexeket atneznem, meg messze vagyok a vegetol, mert jon az ajto kivagasa, a tukor, a hatso spoiler, de szvsz mar van alakja 😊
Köszi!

per aspera ad astra
képzeljétek!ma töri tanulás közbe ihletem volt!!eccer csak eszembe rombolt egy megháromdésíteni való ... valami ,ami meg is lesz háromdésítve.Egy izé.és majd ha télleg lesz belõle valami,elárulom...
http://www.revai.hu/~mcdodee/upload/lifeonmars_wallpaper.jpg
Ha nem megy a link, pár nap, és biztos menni fog. ftp-ként elérhetõ, de webes felületen még nem megy... Hiába, az új rendszergazdi, szóval... inkább dolgozna...
per aspera ad astra
A reset azért oldja meg, mert resetnél minden az alapbeállításra kerül, ezzel együtt pl. a perspektivikus nézet FOV-ja is. A reset csak akkor nem célravezetõ, ha éppen egy munka közepén állítódik el a FOV... 😊
Jó MAX-ezést! Meg úgy minden mást is!...
per aspera ad astra
Csak a perspektívikus nézet, de az is csak néha. A Reset viszont meoldotta 😊)