3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fle go
Frankie: koszi a kritikat!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Brazillal rendereltem. A felni sima brazil chrome, csak bekapcsoltam a glossy reflection-t

FRenkie
ezt mivel renderelted?és milyen anyagú a fém?

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
fantasztikus a kocsid.

FRenkie
klassz!a kuka kifejezetten jó
de van 1 pár probléma:
-jobb oldalt alul a kövön(?) nemegészen jó az uvw map
-szeriintem túl éles az árnyék
-az a mûanyag ülõke szerintem nem tud abba a sóderszerû tömör talajba annyira belefúródni
-az ablakban a borosüveg(?) címkéje túl tiszta
-jobb oldalt a fal tövében ,nem lehet úgy összefújni a fal alját😊mert a teget metszi a föld...

konstruktív kritikáimat remélem jó szívvel fogadod😊

Nekem is volt hasonló élményem
mintha a brazil, és a vray összeakadt volna
FRenkie
szasztok!
képzeljétek.audi.max,mtl editor-> max bezár...|render->hibaüzenet->max bezár... ... (renderelõ brazil)->átváltok vrayre->minden tökéletes... érdekes nem?

LionTR
khm. en megertem, hogy picit ideges vagy, de picit moderald magad, kulonben Aldaryn fog moderalni 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Ackro
hogy ez a válasz hogy került oda? faszba! Ja! biztos azt akartam írni, hogy self illumot próbáld meg, de elvetettem az ötletet... sorry

Ackro
uff! Egy napig nem figyelek, és máris két oldalt írtok tele! 😊
Karácsonyfát díszitek éppen, kurvasok poli egy rohadt ezüstszalag és olyan tetû módon rendereli még scanline-ban is, hogy itt alszom el. Ráadásul minden mozdításnál renderinget kell néznem, mert a nézetablakban nem tudom bekapcsolni, hogy a fát eredeti verziójában mutassa (két háromszöget látok az egészbõl), mert a brazil miatt szétfagy. uninstallálni meg nem akarom, úgyhogy minden dísz felrakás után elszívok egy cigit, meg iszom egy kávét, majd elolvasok húsz hozzászólást, meg egy fejezetet a 'miért ne modellezzünk lassú gépen' címû könyvbõl! Piccsába! 😞

Nna! mondtam már, hogy rühellem a karácsonyt? 😊

fle go
bocsesz fiuk az autok utan benyomok egy kozelit a kukarol😊)

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
Sawo: en is szeretnem ha valaki valaszt adna neked, mert engem is foglalkoztat a tema de meg a megoldast nem talaltam meg ra😞

Skacok: ha jol sejtem vagytok paran akik Pestre jartok suliba vagy eppen koleszban laktok, pl osszezorrenhetnenk valahol egy kis eszmecserere vagy ilyesmi. Lion Te asszem koleszos vagy nem? Baromi jo lenne valakivel mar eloben is dumalni. Sajnos multkor nem tudtam elmenni az expos talira😞

SaWo! Ment egy privát üzenet!

Én neveztem a nyáron elkészülttel
SaWo
Srácok az én kis utcai lámpácskámra senki sem tudna tippet mondani?

Köszi, tényleg NURBS a felni, de a gumi az poly.

K.András
Remélem igy már mindenkinek tetszeni fog 😊
Ha igen akkor renderelem nagyfelbontásban,más nézetböl is stb...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Aldaryn
Ennyi erõvel akár lehetne egy: "Create award winning original GC scene, renderable in 1 secs"

per aspera ad astra

Aldaryn
Szépen néz ki, NURBS? Bocsi iylen messzirõl nemlehet látni, és polyra jellemzõ hibát sem látni benne...

per aspera ad astra

Aldaryn
Ez két texmap...

per aspera ad astra

Vorpal
plugin lesz😉

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Vorpal: plz az 5 ösbe is 😊)

Vorpal
egyszer nektek is sikerni fog és túljuttok az autókon igérem beépitek a MAX következõ verziójába egy Create Car gombot.Aztán mellé a Create shiny car surface gomb és marad a Create car HDRI meg az apróságok

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

FRenkie
Aldaryn! a 2 fájlt hogyan kel használni amit küldtél?(pluginba bemásoltam,módosítónál nm látom)

FRenkie
valami vicceset kikéne találni...

Miert ne?

Köszi, és örülnék, ha küldenél pár bumpot.
Privi ment 😊

Mibol gondolod. 2 napja hozza sem nyultam, meg most hallottam eloszor a versenyrol 😊 Nem azert csinalom 😊

LionTR
Amugy gondolom regebbi munkat nem fair kuldeni. Vagy igen?...

LionTR
Bocsánat 😊

Matrixx: ez mind szep es jo, csak az a gaz,hogy ekkora munkaval ennyi szabadido mellett nem fogok elkeszulni 5odikeig. De Nyiri lancsaja mar elegge elorehaladott allapotban van, o biztos kuld egy kepet 😊

Hoppá, ezekkel a felnikkel ellátott autók csak nem a versenyünkrekészülnek? 😊
Köszönöm, segített a tutorial 😊

Aquli írta: "Dolgoztam a repulon, az alapmodell megvan, de egy probameshmoothal meg nagyon ratyi eredmenyt ad"

LionTR
Nem latom a keped! Hihetetlen, hogy mindig van egy szerver ami beszarik...

LionTR
Hol latsz te itt meshsmoothot?!

Ja igazad van a mazda logo nem lett túl jó.

Jó lesz a repülõd, csak még van egy pár polygon ami nem négy oldalú, és lehet, hogy azért nem szép meshsmooth.

FRenkie
mert freeweb ...

Aquli
MIERT NEM RAKJA BE A KEPET??????

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Szep ez a kerek Orange, csak furcsa a kozepe.

Koszi a helpeket ,meghirdettem a gepet apron 60k iranyarral, majd esetleg lealkudjak 50re...
Dolgoztam a repulon, az alapmodell megvan, de egy probameshmoothal meg nagyon ratyi eredmenyt ad. Na mindegy. ittt van ket kep, szerintetek sok hiba van a modellben?:

http://free.x3.hu/aquli/tu2.jpg

http://free.x3.hu/aquli/tu1.jpg
Egyebkent TUPOV repulo 😊

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Én egy mazda 6-ost csinálok, és én is épp a felninél tartok. Az enyém így áll:

LionTR
Probalj meg kibirni 19 evet anyam mellett. Asszem neked is lenne egy keves onkontrollod...

Aquli: az igazsag az, hogy en "meglehetosen" automanias vagyok, es szerintem en toltam el a topicot ilyen iranyba. (ha nagykepu voltam, bocsi)

Aldaryn
Pedig tényleg értem! 😄 Ha nagyon csipkelõdõ voltam, akkor bocsi. 😊 Az igazat megvallva nem is veled, hanem a matekkal akartam csipkelõdni... 😊

Az igazat megvallva NAGYON irigyellek, neked van önkontrollod, és tudsz az eszedre hallgatni. Én meg, nos... maradok Káosz (élet... 😊 )

per aspera ad astra

npeter
HI all!
Hát kedves Aquli_ nem akarlak elszomorítani, de ennyit nem fogsz szerintem a gépedért kapni.Ez van sajna nagyon mennek lefele a használt holmik árai
.
Amit mostani konfignak szeretnél az egész jó.Véleményem szerint ha már mindenféleképpen Abit, akkor már inkább nf7 vagy kv7.Bár én az Epox-ra esküszöm.Ja és monitorból LG-t helyett inkább Mag,Bellinea.Persze ezek csak az én személyes véleményem.

Más:Mi ez a sok jármûkészítés most itt mindenkinél??Indultok vmi versenyre vagy ilyesmi??
Na by all

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

youth
Szétolta a topicot, kérem a moderátort moderálja 😄DDDDD
Na nem csak vicc, a tutor nagyon jó!!!

Youth

LionTR
Szallj mar le rolam! Inkabb tanulj, nehogy megin 2est irj abbol az anyagbol, amit tokjol ertesz... 😊)
En is szivesebben csinalnam, csak ugy birom ki, hogy kozben folyamatosan refreshelgetem a forumot, hogy beszo'hassak ha van vmi.

FRenkie
hát ez is elmegy...
😄
de az inset és a 3xos extrud ehelyett edge extrude is lehetett volna nem?a végén.

a legelején nem értem azt a felbontást...

FRenkie
Anikó ,örülök hogy segíthettem.gondoltam hogy elég lesz annyi amennyi, a részletesebbet Aldaryn barátunk alant tálalja...

aquli: egy ilyen repcsi szerintem nem nehéz

Aldaryn
Wow, pont fél óra alatt voltam meg vele! 😄 Na, Anikó, becsüld meg jól, ehelyett analízist kellett volna tanulnom. De az is igaz, hogy ezt EZERSZER szívesebben csináltam! 😄

per aspera ad astra

SaWo
Bocsi, az X+-ra tettem fel a képet, és ott köztudottan nem sezertik, ha a képeket belinkelik, de ha ezt az url-t: http://free.x3.hu/sawo/lampa.jpg bekopiznátok egy böngészõbe, akkor látszódna. Köszi a helpet elõrre is.