3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
de van 1 pár probléma:
-jobb oldalt alul a kövön(?) nemegészen jó az uvw map
-szeriintem túl éles az árnyék
-az a mûanyag ülõke szerintem nem tud abba a sóderszerû tömör talajba annyira belefúródni
-az ablakban a borosüveg(?) címkéje túl tiszta
-jobb oldalt a fal tövében ,nem lehet úgy összefújni a fal alját😊mert a teget metszi a föld...
konstruktív kritikáimat remélem jó szívvel fogadod😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
mintha a brazil, és a vray összeakadt volna
képzeljétek.audi.max,mtl editor-> max bezár...|render->hibaüzenet->max bezár... ... (renderelõ brazil)->átváltok vrayre->minden tökéletes... érdekes nem?
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Karácsonyfát díszitek éppen, kurvasok poli egy rohadt ezüstszalag és olyan tetû módon rendereli még scanline-ban is, hogy itt alszom el. Ráadásul minden mozdításnál renderinget kell néznem, mert a nézetablakban nem tudom bekapcsolni, hogy a fát eredeti verziójában mutassa (két háromszöget látok az egészbõl), mert a brazil miatt szétfagy. uninstallálni meg nem akarom, úgyhogy minden dísz felrakás után elszívok egy cigit, meg iszom egy kávét, majd elolvasok húsz hozzászólást, meg egy fejezetet a 'miért ne modellezzünk lassú gépen' címû könyvbõl! Piccsába! 😞
Nna! mondtam már, hogy rühellem a karácsonyt? 😊

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Skacok: ha jol sejtem vagytok paran akik Pestre jartok suliba vagy eppen koleszban laktok, pl osszezorrenhetnenk valahol egy kis eszmecserere vagy ilyesmi. Lion Te asszem koleszos vagy nem? Baromi jo lenne valakivel mar eloben is dumalni. Sajnos multkor nem tudtam elmenni az expos talira😞

Ha igen akkor renderelem nagyfelbontásban,más nézetböl is stb...

http://druglord.buzz.hu/ ;)
per aspera ad astra
per aspera ad astra
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Privi ment 😊
Matrixx: ez mind szep es jo, csak az a gaz,hogy ekkora munkaval ennyi szabadido mellett nem fogok elkeszulni 5odikeig. De Nyiri lancsaja mar elegge elorehaladott allapotban van, o biztos kuld egy kepet 😊
Jó lesz a repülõd, csak még van egy pár polygon ami nem négy oldalú, és lehet, hogy azért nem szép meshsmooth.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Koszi a helpeket ,meghirdettem a gepet apron 60k iranyarral, majd esetleg lealkudjak 50re...
Dolgoztam a repulon, az alapmodell megvan, de egy probameshmoothal meg nagyon ratyi eredmenyt ad. Na mindegy. ittt van ket kep, szerintetek sok hiba van a modellben?:
http://free.x3.hu/aquli/tu2.jpg
http://free.x3.hu/aquli/tu1.jpg
Egyebkent TUPOV repulo 😊
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli: az igazsag az, hogy en "meglehetosen" automanias vagyok, es szerintem en toltam el a topicot ilyen iranyba. (ha nagykepu voltam, bocsi)
Az igazat megvallva NAGYON irigyellek, neked van önkontrollod, és tudsz az eszedre hallgatni. Én meg, nos... maradok Káosz (élet... 😊 )
per aspera ad astra
Hát kedves Aquli_ nem akarlak elszomorítani, de ennyit nem fogsz szerintem a gépedért kapni.Ez van sajna nagyon mennek lefele a használt holmik árai
.
Amit mostani konfignak szeretnél az egész jó.Véleményem szerint ha már mindenféleképpen Abit, akkor már inkább nf7 vagy kv7.Bár én az Epox-ra esküszöm.Ja és monitorból LG-t helyett inkább Mag,Bellinea.Persze ezek csak az én személyes véleményem.
Más:Mi ez a sok jármûkészítés most itt mindenkinél??Indultok vmi versenyre vagy ilyesmi??
Na by all
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Na nem csak vicc, a tutor nagyon jó!!!
Youth
En is szivesebben csinalnam, csak ugy birom ki, hogy kozben folyamatosan refreshelgetem a forumot, hogy beszo'hassak ha van vmi.
😄
de az inset és a 3xos extrud ehelyett edge extrude is lehetett volna nem?a végén.
a legelején nem értem azt a felbontást...
aquli: egy ilyen repcsi szerintem nem nehéz
per aspera ad astra