3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Live your life like it\'s your last day...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Wire please! Amúgy jól néz ki. Lassan jobban modellezel subdivvel mint én! (hehe... én is poénkodhatok? (Lion érti mirõl van szó...) ) De komolyan, szép lett!
per aspera ad astra
Vegre volt 1 kis szabadidom, haladtam a kocsival! Elkeszult a kilincs 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Nenad surubben is jarhatnal errefele😊!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Válaszokat elõre is köszi!!!
FiReBoY
De ezeket ne vedd tényeknek, eszerûen ezek csak onnan valók amit hallok olyan emberkéktõl akik eléggé benne vannak a sûrûjében, mivel én még nem dolgozok :/ Szerintem naggyából fedi a valóságot...
Youth
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Lion: okes akkor maradjunk a jövö hét csütörtökben, addig toborozzuk a népet!
Talán az lenne a legjobb ha felkeresnéd e-mailben a cégeket így biztos hogy megtalálnak 😊 csak az nem hogy esetleg felvesznek e vagy sem, de több az esélyed. Már csak 1 kérdés maradt: honnan szerzed meg a cégek elérhetõségeit 😊 valami öreg rókát kéne felkutatni, aki otthon van ezen a téren, de ha Design21-re feldobod hogy "cégek és elérhetõségeik" kapsz párat tuti, sõt még reklám is a cégeknek 😄
Csak azért mondom a design21-et mert ott van pár öregróka ha szabad ezt mondanom, persze vannak olyanok is akik csak azért járnak oda hogy kötöszködjenek, ezért is csúszik kicsit a színvonal fokozatosan ha figyeled...
Ennyi jutott eszembe hirtelen...
Youth
Vagy semmi problema csak nagyon bena vagyok?
Ezekbol mit valasszak? Vagy kell valami plug in hogy bovuljon a lista?
Egyebkent koszi!

Ha nagyon hosszú az anim, akkor érdemes képszekvenciába lementeni (pl jpg) és azt utánna összeforrasztani premierrel.
Ha több kamerád van, akkor a video post-ban hozzá kell adnod a kamerákat (add scene event ikon) a quevehez, majd a kamerák közti átúsztatást egy image filter-rel tudod megoldani kameránként (pl:simple wipe, fade) az átúsztatás helyét és idõtartamát a video post fõablakában tudod beáálítgatni a csúszkákkal, majd végül egy add image output event, ahol a kimenteni kívánt fájl nevét, formátumát, renderingbeállításait tudod megadni.
Megcsinaltam elso animaciomat😊) csak az a gondom hogy fogalmam nincs
hogy tudom azt kimenteni, swf, vagy mpg formatumba, hogy meglehetne nezni? En a sceneben megtudom nezni, de hat az ugy eleg silany, ki kellene renderelni az animot, azt hogy csinaljam???\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ja még1 kérdés:hol találhatok olyan honlapot,ahol játékfejlesztõ csapatok vannak(magyar).
By all
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Frenkie: Nem, nem nem tetszik, csak asszondom cartoonos, azt meg sosem tudtam összeegyeztetni a fantasyval. Éppen ezért orroltam meg nagyon a Warcraft III-ra. A manga, az más téma, az jól öszepasszol a Fantasival.
per aspera ad astra
Aldaryn: majd ha rárakom a textúrákat-megy egyáltalán befejezem, meglátod hogy nem lesz olyan cartoonos!
(ennyire nem tetszik?😊

Aldaryn: lehet hogy az ELTE infos épülete jó én nem tudhatom soha nem jártam ott, de ha valaki elárulja, hogy hol van nekem tökéletesen meg fog felelni találkaheynek, szoval szerintem akár a héten akár a jövöhéten, összehozhatnánk a találkozót, mit szóltok?
per aspera ad astra
per aspera ad astra