3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lion: te ezeket az éleket hogy csináltad? Ugyan ugy extrudeval 0 akármicsodávl?

[negativ] Les
nagyon ott van 😊 !!

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

Muti a full kocsit! Kiváncsi vagyok, ja és ha javítottam a hibákat a Peugeoton teszek fel közeli képet fehér háttérrel.😊

Live your life like it\'s your last day...

LionTR
Kozkivanatra: wire

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

LionTR
Poenkodhatsz, persze. De wiret nem kapsz azer se 😊

Aldaryn
Na ja. No ADSL.Legfeljebb letöltöm Getrightttal... 😄

Wire please! Amúgy jól néz ki. Lassan jobban modellezel subdivvel mint én! (hehe... én is poénkodhatok? (Lion érti mirõl van szó...) ) De komolyan, szép lett!

per aspera ad astra

LionTR
Egyetertek Frenkievel. Meg azon felul szerintem tok folosleges a kepen a kocsi koruli nagy nagy feketeseg. Csak Aldarynt szivatod vele, mer lassabban hozza be neki 😄

Vegre volt 1 kis szabadidom, haladtam a kocsival! Elkeszult a kilincs 😊

FRenkie
kkcsit közelebbi zoommal jobb lett vóna,így semit sem tudunk mondani erre ...

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Itt is van:
Eleje.
Hátulja.

Nem jók a linkek, az x3 nem engedi kintrõl megnézni. De mindjárt felteszem a freewebre.

Na, egy kicsit haladtam a Peugeot 607-essel, bár van még az elején a lámpa helyén egy törésvonal, és a hátulja sem tökéletes.
Eleje.
Hátulja..

fle go
eh eh full renderben 22Mb lett az avi file-om ezt nem teszem fol ide jo?😊)))))))))))))))

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Ja... Sokan csinaljak 😊 En pl. utalok olyan dolgot csinalni, amirol tudom, hogy valaki mar megcsinalta... 😊

fle go
Koszi mindenkinek az otleteket!!!!!!
Nenad surubben is jarhatnal errefele😊!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

LionTR
Elobb megyek at szomszed szobaba, erre a villanyos srac nagyban nyomja MAXon a fiatos tutorialt... Lehet hogy az tenyleg jo valamire? 😊

Szisztok!!! Érdeklõdtem még régebben a *.psm fileok iránt egy másik fórumon és azt mondták, hogy psm file-t eredetileg 3ds fileból konvertálták. Kérdezném, hogy mennyiben igaz ez, szóval tényleg 3ds fileból konvertálják és ha igen akkor lehet netrõl leszedni convertert hozzá?
Válaszokat elõre is köszi!!!
FiReBoY

LionTR
Aquli: egesz szepen alakul!

youth
Szívesen!
De ezeket ne vedd tényeknek, eszerûen ezek csak onnan valók amit hallok olyan emberkéktõl akik eléggé benne vannak a sûrûjében, mivel én még nem dolgozok :/ Szerintem naggyából fedi a valóságot...

Youth

Tök jó.

npeter
Thx az infókat Youth.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

FRenkie
swfbe átlehet konvertálni flash-el a múvíkat. a legjobb ha .mov ba rednereled és utána át sfwbe.de ha egyszerû animot akarsz swfbe akkor célszerû plasmával csinálni.

fle go
ACKRO: köszi a tippeket, nekem egyenlore csak full modba engedi kirenderelni a 100 framet, a többi beállitásban restartol a max😞 megnezem igy mi lesz belöle reggelre biztosan kirendereli.
Lion: okes akkor maradjunk a jövö hét csütörtökben, addig toborozzuk a népet!

youth
Hát ez elég ismeretség alapján megy, de ha nincsenek olyan ismerõseid akik egy ilyen cégnél dolgoznának, akkor pl. Design21-en nézd meg a hirdetéseket. Ott van ilyen hogy modellert keresünk stb, bár beleolvastam ilyenekbe és persze non-profit szagú 😊) De te is feladhatsz hírdetést, felsorolod mit tudsz, referenciákat bemutatod és várod hogy jelentkezzenek 😊 Ez mondjuk nem valami jó módja...
Talán az lenne a legjobb ha felkeresnéd e-mailben a cégeket így biztos hogy megtalálnak 😊 csak az nem hogy esetleg felvesznek e vagy sem, de több az esélyed. Már csak 1 kérdés maradt: honnan szerzed meg a cégek elérhetõségeit 😊 valami öreg rókát kéne felkutatni, aki otthon van ezen a téren, de ha Design21-re feldobod hogy "cégek és elérhetõségeik" kapsz párat tuti, sõt még reklám is a cégeknek 😄
Csak azért mondom a design21-et mert ott van pár öregróka ha szabad ezt mondanom, persze vannak olyanok is akik csak azért járnak oda hogy kötöszködjenek, ezért is csúszik kicsit a színvonal fokozatosan ha figyeled...
Ennyi jutott eszembe hirtelen...

Youth

fle go
hmmmm es mi a gaz akkor ha az elso framet szepen kirendereli utana pedig beint a progi, es kilep!
Vagy semmi problema csak nagyon bena vagyok?

fle go
ehem, rossz helyen kapirgaltam meg van amit akartam....thx!

fle go
Csak egykameras animom van es eleg egyszeru.
Ezekbol mit valasszak? Vagy kell valami plug in hogy bovuljon a lista?
Egyebkent koszi!

Ackro
Ha csak egy kamerát használsz a jelenetben, akkor simán a rendering panelen az Active time segment pipát bekapcsolod, majd lejjebb a render outputnál megadsz egy fájlnevet ('files...' gomb) és ott tudsz megadni pl avi formátumot, amit utána beállítassz, hogy milyen tömörítést használjon.
Ha nagyon hosszú az anim, akkor érdemes képszekvenciába lementeni (pl jpg) és azt utánna összeforrasztani premierrel.
Ha több kamerád van, akkor a video post-ban hozzá kell adnod a kamerákat (add scene event ikon) a quevehez, majd a kamerák közti átúsztatást egy image filter-rel tudod megoldani kameránként (pl:simple wipe, fade) az átúsztatás helyét és idõtartamát a video post fõablakában tudod beáálítgatni a csúszkákkal, majd végül egy add image output event, ahol a kimenteni kívánt fájl nevét, formátumát, renderingbeállításait tudod megadni.

fle go
Udv Emberek!
Megcsinaltam elso animaciomat😊) csak az a gondom hogy fogalmam nincs hogy tudom azt kimenteni, swf, vagy mpg formatumba, hogy meglehetne nezni? En a sceneben megtudom nezni, de hat az ugy eleg silany, ki kellene renderelni az animot, azt hogy csinaljam???

npeter
Kössz az infókat mindenkinek.
Ja még1 kérdés:hol találhatok olyan honlapot,ahol játékfejlesztõ csapatok vannak(magyar).
By all

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

FRenkie
na majd kiderül ...

fle go
Es a petofi hidtol lefele az buda vagy pest iranyaba van?

K.András
Nekem is az jött le belöle hogy egy játékba lazán beleférne!Szerintem fasza!De elég nehéz lesz neki környezetet kitalálni, mert legyünk öszinték ezt nem lehet egy falapon bemutatni ahogy egy orát,cd-t stb...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Aldaryn
És a csillagvizsgáló mellett van egy hatalmas kerek izé. Szerintem neutrínószámláló... 😄 Mellesleg tényleg jó hely az az épület. 😊 Vannak benne szemetgyönyörködtetõ aulák, stb...

Frenkie: Nem, nem nem tetszik, csak asszondom cartoonos, azt meg sosem tudtam összeegyeztetni a fantasyval. Éppen ezért orroltam meg nagyon a Warcraft III-ra. A manga, az más téma, az jól öszepasszol a Fantasival.

per aspera ad astra

LionTR
Az ELTE-s epulet a Petofi hidtol lefele egy bazinagy fuves placcon van, egy csillagvizsgalo figyel a tetejen, es van mellette egy izlestelen "szobor".

FRenkie
okesz-makesz😊

Aldaryn: majd ha rárakom a textúrákat-megy egyáltalán befejezem, meglátod hogy nem lesz olyan cartoonos!
(ennyire nem tetszik?😊

Okesz-makesz, legközelebb jpg-t teszek fel, és jobb képminõséget.

FRenkie
gondolj a modemesekre is!ne bmp-be tedd fel mert többszöröse a jpgnek a mérete!és melesleg ebbõl nem sok látszik

fle go
ja közben eszembe jutott tud valaki egy oldalt ahonnan jó shag hairt lehet letölteni? Mert eddig 2 helyröl szedtem le de hibásak😞(

fle go
Frenkie: jól alakul a harci eszköz! Kiváncsi vagyok a végkifejletre.
Aldaryn: lehet hogy az ELTE infos épülete jó én nem tudhatom soha nem jártam ott, de ha valaki elárulja, hogy hol van nekem tökéletesen meg fog felelni találkaheynek, szoval szerintem akár a héten akár a jövöhéten, összehozhatnánk a találkozót, mit szóltok?

TE ebbol a blueprintbol latsz valamit? allitsd be jol a viewport-t A bitmap mertetet emeld fel es lokj ra AA-t meg AF-t

Ahogy ígértem: itt a kép.

Aldaryn
De akkor ne cartoon fantasy feelingeset! Abból épp elég Warcraft III van. (nem, enm a videók! Azok szuperok!)😄

per aspera ad astra

Köszi, de én csak túloztam, mert annyira kezdõ azért nem vagyok, csak az autó készítéshez nem értek annyira, de már egészen jól haladok, mindjárt nyomok egy képet is.

FRenkie
direkt nem is photorealt akarok hanem ... fantasy fíílingeset!

Aldaryn
Az unsmootholt jobban néz ki! Game modellnek nagyon jó lenne... de a smootholt kimenet nem az igazi, olyan cartoonos...

per aspera ad astra

FRenkie
én azt mondom neked hogyha még kezdõ vagy max 5tel nyomulj szerintem...

FRenkie
na itt a szmútolt is😞és a ló is)😊

Köszi!

FRenkie