3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem meg itt a legujabb fu animaciom, valamivel jobb mint a korabbi, ezt eleg jo felbontasban 17 orat renderelte a gepem (200 frame).
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
http://druglord.buzz.hu/ ;)
A vér hozzáadásához javaslom, hogy egyszerûen
A, : Ne bontsad külön ID-kre a baltát, csinálj hozzá 1 db texmapot (ennek sok elõnye lenne...)
B, : Rakjad az egész eddigi shadert egy blend shaderbe, és blendeld rá egy maszkkal a vér shadert. Ennek is megvannak az elõnyei...
per aspera ad astra
per aspera ad astra
bevan állítva a pre-calculation és a collisionnél meg a balta "test" is.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
En eddig se lattam egyik baltas kepedet se, meg most se! 😞
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
ittvan hogy mindenki lássa!
Ugyanis az x3 as képeket nem mindenki látja,de az ultraweb általában muzsikál.
hogy lehet egy sok mat ID-t tartalmazó object minden IDjû felületére egyszerre ugyanazt a textúrát tenni?tehát pl ott a baltám éle, van egy fém rész és van a penge, de erre mind2 re kell majd vérmaszat... ?
akit érdekel itt van a baltám ,rejta bejelolve a leendõ Mtl ID kkel, tehát ez nem a végleges!
A lenyeg: EN MEGYEK
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Aznap remélem jó kedvem lesz Programozás ZH után... 😄
per aspera ad astra
SaWo: itt van a felújított tabló:
Ha nem linkelné:
4K Felújított tabló
(http://sman2.fx3.hu/tablo.jpg)
Ne feledjetek el válaszolni a #8147-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SoftFX
Remek az emlékezeted: én raktam rá magam Camera Match-el 😊.
Nem hittem volna, hogy valaki is megnézte...
Azt hittem mindenki átugrott fölötte.
SoftFX
-Remélem nem rontottam el.
(ez oda-vissza 4 vonaljegy: kb. 480Ft, ha nem emelték 😊
A fél három pont jó, hisz úgyis várunk egy kicsit ha valaki késne...
Mobilszámom privátban elküldöm mindjárt.
A szupergames privátja (ha nem tudnád használni) a bejelentkezés után a bal oldalon van, a neved alatt találsz egy ilyet: x új üzenete van. Erre kattintasz és máris látod.
SoftFX
Az a gáz, hogy 12-kor indul Miskolcról vonat, az 2-re ér fel 😞( Szal én csak oylan fél 3ra tudok menni, hja leírjátok persze, hogy hogy jutok el oda 😊))
Persze csak privátban írom meg (és ne éljetek vissza vele 😊.
Ne feledjetek el válaszolni a #8147-re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SoftFX
DE akkor kérném, hogy még egyszer írd le, hogy jössz-e és mikor leszel a lenti helyen.
SoftFX
Ki ér rá és jön 27.-én (Csütörtökön) 14:00-tól az Elte "A" épülete elé???
Csak az írja, hogy jön, aki tényleg el is jön és elõreláthatólag rá is ér!!!
Az oldal: az "A" épület 4-es,6-os villamosra nézõ oldala!!!
Tehát, ha leszállsz a 4-es,6-os villamosról a Petõfi-híd BUDAI hídfõjénél (remélem nem tévesztettem el) és elmész a förmedvény (fura szobor) mellett (egy kis fás sétányon keresztül), akkor szembe találod magad egy kis térrel, ahol jobb oldalon padok (ülõ alkalmatosságok) vannak, szembe veled pár széles-lépcsõ és azon túl az ELTE TTK "A" épülete (egy fekete torony magaslik kissé kiugróan az épületbõl és üveggel teli).
NE mennyetek fel a lépcsön, hanem nézz körül, mert annak a környékén állok majd egy kék (és fekete) adidas hátizsákkal (bár a felirat csak közelrõl olvasható), fekete keretes szemüveget és valszeg sötét-szürke fubu kabátot viselve!!!
Aldaryn: Jogos:
Szóval az "A" épület az az ÉSZAKI TTK-s épület (az infópark mellett). Azért "A"-t írtam, mert ez ki van írva rá, így mindenki megtalálja.
Remélem így elég pontos lett! 😊
SoftFX
Bye
Youth
Pl. itt a Duna mellett nagyon jó alapanyagot lehet szerezni. Nagyon tiszta, homogén stb... és egy fillérbe sem kerül, mégis lehet vele dolgozni. Max koszos leszel. 😄
per aspera ad astra
Youth
de aztán rájöttem hogy valamit elbaltáztam 😊 (szó szerint)
Ha ez se megy,... hmm.. szívás.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Ezen keresztül tanulgatom a PS-t, festés, stb... Elég gagyi de elsõ ilyen jellegû munkám :/
Youth
Youth
per aspera ad astra
Aldaryn: nekem most dolgozik a cégben a gépem mint állat😊) Talán hétföre kirendereli azt a 200 frames animot amit beadtam neki hogy csámcsogjon rajta😊
Na, majd akkor dobok be képet.
per aspera ad astra
A épület? Az melyik? (bocsi...) Az északi, vagy a déli TTK épület??
(mert ugyebár ott lenne jó találkozni, az Infópark melletti TTK-ban)
Ja, az "A épület elõtt" dologgal még annyit kellene tisztázni, hogy hol elõtte... 😄 Mindkét TTK-s épület akkora, hogy eleje kb. nincs is. A formális specifikáció nem elég pontos! 😊)
Pl.: Az Északi épület duna felöli fõbejárata. vagy a két épület közötti duna felöli parkoló, stb...
per aspera ad astra
Valamelyik Csütörtökön 14:00-tól az Elte "A" épülete elõtt???
Flego: az Elte-n van kola-autómata, kávé-automata, büfé...😊Inni tudsz.
Az alábbi sorrendben válaszoltatok idõpontmegjelõléssel:
Flego: En altalaban minden nap 17 ora utan raerek
Quasar: én meg szerdától vasárnapig.
Aldaryn: Általában Péntek kivételével mind OK. a szerda lehet még rossz, bár az a másnaptól függ... (ZH-k...)
Ezek alapján választottam a fenti idõpontot.
Módosítani és a listára felkerülni továbbra is lehet:
ÍRD le mikor érsz rá a találkozóra!!!
SoftFX