3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont SaWoval egyetértek abban, hogy a fa egy kicsit furcsa... (A fémet nem piszkálom, hiszen látszik, hogy azzal még nem vacakoltál.. 😊)) )
Nekem talán helyenként még elmosottnak is tûnik mintha kisfelbontású kép lenne a texmap...
Viszont a színe az nagyon jó. Bár, ez a végén úgysem számít majd igazán... Úgyis "vérvörös" lesz.
per aspera ad astra
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Live your life like it\'s your last day...
azér itt a készülõ pajzsom:

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
az antialiasnál?
és ha igen akkor vraynél milyen simítást célszerû használni?
[email protected] erre a mailre.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Az említett képen leraktam egyetlen darab omni-t és "jól" beállítottam a GI-t. Ennyi volt. A képet VRay-el készítettem, de a decay-ek és "élethû" scene méretezés miatt a Radiosity is elboldogult volna vele... Ha kell a scene, megkeresem, sé elküldöm... Mert azt el ne várd, hogy legépeljem az összes paramétert... 😄DD
per aspera ad astra
Köszi
Frenkie: ok még csiszolom a dolgokat
Mellesleg hangulatosnak ígérkezik!
Frenkie: Ez a szmájli nagyon durva...
per aspera ad astra
Az indexes forumon van egy peugeot 306 forum, meg nyaron hozzaszoltam, azota senki. Na az tenyleg haldoklik. Vagy csak nem kellett volna hozzaszolnom...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Lenne egy kerdesem, hogy tudnam a kepen lathato fenyeket szebbe erosebbe tenni?
KOvetkezo keppen csinaltam: a standard materialt ranyomtam a lampanak( neon) szant objectre, ezutan a diffuse colornak adtam egy output -ot ahol a az RGB erteket atraktam 3-ra.
Ezt atkopiztam a Self illuminationra is igy kaptam egy feher ( vilagito anyagot) aztan rakatt egy kovetkezo standard materialra, es a pipettaval rakattintottam a neonnak szant objectre majd a standardot megvaltoztattam Advenced lighting Override-ra es ott a Luminance scale-t felnyomtam 5000-re. Majd mentem a Rendering azon belul az advenced lightra es ott azt aktivizaltam es atallitottam Radiosity-re, majd a start utan kiszamolta a dolgokat eleg gyorsan, nos a vegeredmeny a lathato kep lett, de nem vagyok megelegedve vele! Hogy lehetne ezt jobban megoldani?
Segitseget elore is koszi!
Így megy ez. Úghogy a "haldoklik a fórum" beszólásokat inkább máshol. Pl. Az olyan helyeken, ahol 1-2 hete senki nem írt. Na, az tényleg haldoklás.
per aspera ad astra
shaggal kapcsolatos dolgokat en is szivesen hallgatnam, en ugyan csak fuvet probaltam vele osszehozni, de nem sikerult tul jol.
2. a másik ha valaki profin gyártja a kocsikat(Lion) , az megint másért jó.
3. ha valakinek olyan kedve van
4 nem mindenki kocsit csinál közûlünk...
5. mi szívesen várjuk a többi emberkét is, de nemtudom mért nem írnak ide, csak néha írnak "külsõsök".
6. inkább te szólj a ds21eseknek hogy írjanak ide is.
különben is szerintem ide sokkal egyszerûbb beírni, és visszalapozni, mint a d21 en a sok téma között kóvályogni, persze annak is megvannak a maga elõnyei.
Már belekezdtem egy Manga figurába is. Még csak a teste van meg karok és fejnélkül de szerintem egész jó lesz.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Frenkie: CgTalkot böngészem amikor látom, hogy egy koponyás manus szövege alatt tök szépen és szokatlanul ott van hogy Homepage, meg hogy First thread... rá is megyek a homepagere mivel nagyon tetszett ez... hát erre kidob téged, el se olvastam a nevedet csak ráböktem rögtön a homepagere... Na mondom akkor ha már itt vagyok körül nézek... A koponya amit rajzoltál nagyon jó lett!!!!! Gratulálok!!! Meg a honlapod is nagyon klafa!
Bye
Youth

Mikita: nem tudjuk, de ha rajossz szolj nekunk is!!!
SoftFX: tobbszor is volt olyan, hogy ott volt a kep alatt a link, de azt is kiprobaltam, es ugy se ment. Egyebkent Aldaryn jovoltabol en is megtekinthettem vegre a kepeket (igaz kicsit sokat kellett varni 😊, es tok jok! Csak azt nem ertem, hol van egy orknak ilyen csontja? 😊
Pedig jó volt mindig valami téma volt és azt vitettuk meg, emlékeztek?Ilyen volt pl a RÉS tárgyalása, meg a lánctalp ... szal jelentkezzetek emberek!
Már megint haldoklik a fórum, sajnos nem tudom feldobni semmivel, nem volt idöm mostanában, új 3D-be belefogni, vagy a régi kocsmás képen javítani, holnaptól a cégem jóvoltából belevetem magam a fotózás rejtelmeibe😊 Az is érdekel és egészen biztos hogy jó hasznát veszem majd a késöbbiekben a modellezés terén.
Frenkie: jó lett az orc balta, de okvetlen csináljál mellé pajzsot is, valami nagyon állat kéne, utána meg egy jó kis kompozicióba beilleszteni valami félhomályos, izzó égboltos csatateret ábrázoló környezetet eltudok képzelni😊
A shell modifier semmi más, csak egy solidify, kicsit több "extrával", mellesleg a manualban a shell modifier leírása a köv. sort tartalmazza: "The Shell modifier “solidifies” or gives thickness to an object " Hmm. Vicces, mondhatni... Legalább humoruk van, ha cinikus is.
per aspera ad astra
a régi sem jó.
Orange: jaja mesht hasznaltam