3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináljon mindenki egy karácsonyfadíszt!aztán berakjük egy közös fenyõfaágra a kész mûveket!!
na mit szóltok?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Abbys IM :: Death to virus writers! ::

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
per aspera ad astra
Hmmm. Talan 1 femgolyo? 😄
.jpg)
per aspera ad astra
Youth: Vedd úgy, hogy szóltam. Vagy arra gondolsz, hogy te vagy egy 2 lábon járó Mental Ray Manual? Az is OK.
per aspera ad astra
Csak szólj nekem 😊))))
Youth
PÁNIK! ÁÁÁÁ!
Egy fincsi veszekedést valaki? 😊
Flego: Na, hogy állsz a kocsmai ülõkével? Haladtál azóta?
U.I: Tud valaki megbízható MR leírást? Vagy valami olyasmit, ami nem csak leírja, hogy miket kell a shaderbe akni, hogy mûködjön, hanem magyaráz is... 😊
per aspera ad astra
ugyan az is egy vélemény, de általában mindenki egy kicsit bovebbre gondol, ami több segitseget adhat.
(Mindenki örizze meg a nyugalmát!)
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
sikerül belõnöm a fémshadert erre a fa nemjó 😊
akkor dolgozok rajta, vagy keresek egy másikat hozzá.
a referenciám egy 2Ds rajz (warcraft3 wallpaper, a honlapjukon rajtavan) ugyhogy a textúrázás szerintem teljesen rám van bízva.
Keressetek egy hasonló baltát és pajzsot ábrázoló wallpapert, és ha megtaláljátok az jó, mert akkor hasonlít valamennyire😊
kösz a kritikákat.
De remélem a vérfoltoktól nem fog látszani szinte semmi....

per aspera ad astra
Ez lehet igaz, de fenyöfára akkor sem hasonlit,és én csak arra szoltam 😊))
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Nekem tetszik, meg esetleg annyit csinalnek vele, hogy a fa anyagat roncsolnam egy ket helyen. Mintha nyilvesszo, kard vagy balta csapodott volna bele, de ezek nelkul is franko!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
nagyon pangunk...
amuyg kész vagyok az ojjektumokkal, még egy kis finomítgatsá és majd rakom be a kész képet, ha érdekel valakit.
Vagy próbáljam meg texporterrel kirenderelni texbe majd vissza rája?
per aspera ad astra
Használ itt valaki közületek 3DS 6.0-át?
Ha igen, mi a véleménye róla? Érdemese az 5-ösrõl váltani?
A válaszokat elõre is köszönöm.
ByE!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Youth
SZVSZ... 😊
A neonnal annyi a problema, hogy egy "nem világító" neoncsõ nem így néz ki...
per aspera ad astra
Végre volt egy kis idom, es próbáltam javítgatni dolgokat a kocsmás képemen. Konkrétan az ülökék textúráján és a neonon. Ime az eredmény, mi a véleményetek, vagy inkább müanyag textúrával kéne próbákozzak az ülökéket illetöleg?

per aspera ad astra
Egyedül talán a stabilitási fejlesztések miatt lehetne 6, de ezekbõl én sajnos még nem igen tapasztaltam érdemit... 😄
Reactor szinte csak a ragdoll szimulációval bõvült ki, ami szintén nem más, mint egy jól megírt script a már meglévõ eszközökre.
per aspera ad astra
Youth

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Live your life like it\'s your last day...
Mindenkinek boldog Mikulást!!!
Hozzáértõ: Miért nem próbálod ki? Én általában csak alapozok mások véleményére, de ha *érdekel* akkor úgyis én fogom eldönteni, hogy tetszi-e, vagy sem.
per aspera ad astra
Már bocsesz de te nem tudod hogy jo e a renderman,mi tudjuk hogy super és azt is hogy te nem fogod használni, hacsak nem tudsz shadereket programozni...
nézz el a blizzard.comre és keress warcraft 3as wallpapereket...
ingen még a textúrákkal szenvedek de nagyon. én is látom hogy homályos néhol ezért kérdeztem hogy milyen samplingel kéne renderelni, mert a felbontása rohadt nagy, és nem az a probléma szerintem.és nem is mindenhol homályos csak néhol.
a fémtextúrával-Aldaryn- pedig igenis vacakoltam de azse megy. 😞((