3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyszivesen, csinalj mar egy normalis UVW kiterites leirast, nem talalok sehol egy normalisat, pedig mar ideje lenne megertenem ezt :]
THX!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
UTALOK A CSUTORTOKDELUTANI SZABADIDOMBEN MIKOR MAR NEM KELL HOLNAPRA TANULNI, A PROGRAMOZASSAL SZARAKODNI!!!!!
//bocsi, de ezt ki kellett adni magambol...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A suurlandon kívül mi a másik (car) blueprint oldal?
DEx-
Nikásze peeri menó
per aspera ad astra
ha jól látom az opacity van kisebbre véve?
próbáld meg egy raytrace materiállal, fekete diffúzzal , úgy milyen!
SoftFX
Volt itt egy felhívás bizonyos fenyõfa dísz készítéssel kapcsolatban, ezért hát úgy gondoltam én is készítenék egyet (hátha felteszitek, ha tényleg csinál valaki hozzá egy fát). Biztos vagyok benne, hogy ti tudtok ennél sokkal szebbet is készíteni, de kérlek benneteket, a dísz egyszerüségét nézzétek el nekem, hisz még csak ismerkedek a programmal. Azthiszem talán ebbõl a megfontolásból gondaltam azt is, hogy a képet nem teszem ki az asztalra, hanem csak a linkjét biggyeszteném ide. Talán ezzel elérem azt, hogy csak azok nézik, akik kíváncsiak rá és a késõbbiek során (ha nem tetszett), nem díszeleg itt a fórumban.
ByE all
A MAX legyen veletek.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
jó ötlet
szép anyagok, a sárga anyag nem anyira tetszik, de a zöld kifejezetzten perfekt már most.
kiíváncsi vagyok a többi ojjektumra(lesznek gondolom)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
per aspera ad astra
U.I.: Nagyon pofás a Ferrarid! 😊
per aspera ad astra
Tenyleg nagyon elethu lett. Grats!!
per aspera ad astra
kérdezném: max-ban hol lehet állítan, hogy egy tárgy fogadjon vetett árnyékot, vagy ne
választ elõre is köszönöm
per aspera ad astra
Ja, bocsesz, nem írtam a formátumot: standard PAL. (hogy ki lehessen majd kazira írni... 😄DDD)
per aspera ad astra
(no persze ott a shave, de hát ugyebár... khm... azt senki nem tudta még eddig megszerezni.. 😊) )
per aspera ad astra
a materiálokon már nem változtatok, tudnék de nem tezsem.
Az egész témát -érzem- jobban is meg tudtam VOLNA csinálni, de nekem igy is tetszik.
De mi is ez az egész anim? mirõl szól vagy valami? ja és feldobod majd netre ugye?
Youth
Én nem tudom mit számol ennyit rajta, egy frame a tartalmától függõen 7 perc és 2 és fél óra között számolódik ki. Igaz, hogy sok lámpa van benne (25db) volumetrikus fényekkel, meg tükrözõdés, miegymás, de ettõl még papíron is hamarabb kiszámolom kézzel!
Felháborító! 😊 Na ezért nem csinálok én magam szórakoztatására animokat és amíg nem lesz egy egymásodperces renderfarmom (25 gép) legalább, addig nem is fogok (ergo soha).
Az egész csak azért bosszant, mert ma kellett volna leadni, de még 18 órányi pöcsölés van hátra, majd a képszekvenciákat összefûzni, meg hangot alávágni, feliratozni, átvenni DV-re, majd BETA-ra.
Ráadásul nem is tetszik, még kellene bele motion blur is, de azt már nem mertem odatolni neki (causticsról szó sem lehetett), ígyaztán jó fos lesz az egész.
Sorry, hogy elsírtam bánatom nektek, de ti legalább tudjátok mirõl beszélek.
per aspera ad astra
viszont ez eddig egy fröccsöntött mûanyag gyermekjátékot juttat az eszembe😊
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Amúgy akkor itt az ideje, hogy folytassad a fenyõfát.
per aspera ad astra
Live your life like it\'s your last day...
4-éve karácsony elõtt eldöntöttem, hogy csinálok egy 3D-s karácsonyfát...
A 3d studio Release 4-el (még dos-os), egy PI 120MHz-es 32MB-os géppel...még a tûleveleket is le akartam modellezni (4 tû/cm), meg is csináltam az egész fát.
Aztán az elsõ render-nél kiírta nincs elég memória és annyiban maradt a projekt 😊.
SoftFX
SoftFX
Karácsonyfadísz.
Live your life like it\'s your last day...
Es en vagyok tuningmanias, mi? 😄
nem ilyennek kéne lenni a a nfs undergroundban a fekete tartozékok anyagának?
A gömb cupán azért, mert azon jól meg lehet figyelni a shader felületi viselkedését, jobban, mint egy plane-en.
Nenad: Azért meghallgattam volna egy-két tippet. 😊)
Igazán így ez nem sok mindent mutat az anyag "valódi" természetérõl, ahhoz minimum animálni kellene. A felülete töksima, alatta pedig ez az erõsen bump-olt valami, ami ráadásul egy rakatt szálból van, szép anizotropikus tükrözõdést biztosít... stb... ez a való életben (ismétlem, nem láttam még...) állítólag nagyon "cool", fõleg egy motorháztetõn.... 😊))
per aspera ad astra
De látom, azért néha rádöbbentek, hogy ez a fürum sokkal fontosabb mindennél!

Ha valaki megnézi a kép file neveket, akkor egy kis fordítással könnyen ráakadhat, hogy laminált szénszálas mûanyag akart volna lenni.
A való életben nem fogtam még ilyet a kezembe, csupán neten láttam képeket, és abból próbáltam következtetni.
Frenkie: Nekem okés. Szerencsére ez karácsonyhoz, és nem xezredik hozzászólásho zkötött, mert akkor biztosan nem jönne össze. :]
per aspera ad astra