3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aldaryn:""Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörõt? :/"
Frenkie épp most modellezett egyet, keresd õt!"
ezt nemértem ?😞
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Az imént említett Ftp-re feltölteni is tudok, nem csak letölteni.
Ez nagyszerû.
Tényleg. Kéne egy kis segítség (bár ez így lehet, hogy bolondság). Itt vannak a pluginkönyvtárak nevei. Melyik mi lehet?
1. CEBAS_FINAL_RENDER_STAGE-1_SP1_FOR_3DSMAX6
2. fr stage 1 max 6
3. rpccreator
4. VRayInstall_Adv10903m60
5. Digimation.Flatten.full.version.inc.max6.support-VOX
6. Digimation.SpeedTree.2.03.full.version.inc.max6.support-VOX
7. Digimation.TreeFactory.full.version.inc.max6.support-VOX
8. 666SITNI.SATI.DREAMSCAPE.V2.1.FOR.3DSMAX.V6-DWP
9. SITNI.SATI.AFTERBURN.V3.1.FOR.3DSMAX.V6-DWP
Ha valakinek van valami ötlete, kérném szépen ossza meg velem, mert nekem gõzöm sincs róla.
Elõre is Thx.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
http://www.mailtronic.hu/?ref=quasarion

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Egyszer már belinkektem: #8413-es hozzászólásban.😊
Live your life like it\'s your last day...
Quasar!
3DS Max v6.0 (3CD a full) DC++ Koli és Matrix hubokról származik. Ha valakit érdekel a ripp (teljes értékûen használható, csak a textúrák és más sallangok hiányoznak belõle) letölteheti a
Cameleon warez oldalról. Nem kell fizetni érte. Nyomj egy "belépés"-t alul és megtalálod.
nenad_v!
Hát igen. Részben valóban osztom az álláspontodat.
Max 6. pluginokról csak annyit, hogy én már szedegettem egy jó párat errõl - ftp://203.250.86.71/13/031022150238p/tmp/FE_03/Plugins Max - az ftp oldalról. Ha jól látom, talán Max 6 Iso is felkerül ide. A sebesség stabil 50-60k körüli. Egy szimpla Total Commanderrel "anonym" simán fel lehet lépni rá.
Aldaryn!
Remélem a gépemmel nem lesz baj. A vas egy Intel P4 2,4/533, 1GB DDR333, MSI Gef4 Tit4800SE8 128MB DDR, 140GB HD, 2db 17" LG Flatr. Szóval talán menni fog. Nem is ettõl tartok igazán. Inkább attól, hogy hamarosan kibuknak a programban maradt hibák, és akkor jön majd a verziószám váltás, mint ahogyan az 5-ös verziónál is történt.
Szóval én igazából csak ettõl tartok. Az biztos, hogy próbaképpen felteszem, aztán majd meglátjuk.
Eddig ti segítettetek nekem, de talán most egy kicsit ebbõl tudtam visszaadni.
és magasabb gépígényt!
MAX esetében legalábbis... 😞(per aspera ad astra
Frenkie: Ha van ilyen zip kód feltörõd plz juttasd el hozzám.
Frenkie épp most modellezett egyet, keresd õt!
per aspera ad astra
Szóval én az ötössel kezdtem, majd 5.1, és hatos. A hiba ablakot már én is eklõ tudtam hívni.
Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörõt? :/
Nem, használom én a MAX 6-ot, csak a programozók tényleg egy rakatt poént belenyomtak. 😊 Vagyis, amin csak nevetni lehet, mert sírni már fölösleges... 😞
per aspera ad astra
Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy te nem használnád???
Akkor most mit tegyek??
Meg van 3D Studio, 3DS Max 3.0, 3DS Max 4.0, 3DS Max 5.0, 3DS Max 5.1 és most már a 3DS Max 6.0.
Te mit tennél fel, ha most kezdenéd.
A legpoénosabb fejlesztés szerintem, hogy ugyan olyan "Error report" párbeszédpanelt kapott, mint az XP... 😊 Mondhatni ironikus. Legalább humoruk van a fejlesztõknek... :]
Hmmm... én most sehol sem érzem jól magam, sõt, mindenhol kifejezetten sz@r a kedvem, matematikai logika szerint így csöves vagyok. Ja, lehet benne valami. (...) A MAX fórum állandó bagázsa eléggé segítõkész, meg jófej, úgyhogy szvsz jó helyre jöttél...
per aspera ad astra
Jó reggelt mindenkinek. Ma eljön az igazságpillanata (lejött a full 6.0-ás Max). Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyivel van több a könyvtárakban, mint a rip-ben. Na most megyek is telepítgetni.
Hoppá! Hát majdnem elfelejtettem. Az éjszaka végig néztem (az oldal címét Frenkienek köszönhetem
), egy Fiat 500 készítésének lépéset. Nem semmi. Rengeteg dolgot megértettem (még ha csak elméletben is). Ha valakit érdekel látogasson el a
http://free.x3.hu/klub3d/fiat500_karosszeria_01.htm
oldalra.
ByE all
Szeretek idejárni, mert itt segítenek nekem. Ahol segítenek nekem, ott jól érzem magam. Ahol jól érzem magam, az-az otthonom. Akkor én most hazaértem?
WARCRAFT 3 WALLPAPER VOLT A REFERENCIÁM
a blizzard.com on fent is van.
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
De mindent öszevetve tetszik az ötlet is meg a kivitelezés is, csak az aránykkal nem vagyok kibékülve.
De jóóóó!!!!
Én még mindik a Skyline-t csinálom. 😞
Ha kész lesz a versenyre esetleg be is küldöm 😊
A régebbi tanulmányok fennt lesznek, csak a szedést, meg a külalakot kell az új design-ra igazítani. Viszont idõ, nos, az megint nincs... 😄D
per aspera ad astra
.\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Szóval a viccet (bár ez nem volt az @:o) ) félre téve tényleg nagyon szépen köszönök elõre is minden segítséget.
Megrajzolod a pohár keresztmetszetének a felét,
és a módosító ráadása után a max gombot megnyomod, és a szöghöz természetesen 360° at írsz.a segmens gondolom egyértelmû.
Sonajk: Csak így tovább, ne add fel.
mondom pár oldalt ami hasznos lehet számodra:
Magyar 3dmaxes oldal (Matrix és Hunkircsi barátunk által powered)
Render.hu
World3D.hu
ezek magyar oldalak
és itt egy angol nyelvû, de rengetek gyakorlattal:
3DTotal
nézegesd õket, és nyugadtan fordulj hozzánk segítségért!
Mikor kreálok én valami hasonló szintü grafikát 😞(.
Elõre is köszönöm.
Flego: Klafa a bohóóóc! Mikulásszakállat neki! 😄
per aspera ad astra
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Azért köszönöm, hogy egyáltalán vetted a fáradtságot és megnézted, no és a bíztatást is.