3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FRenkie
Hi!
Aldaryn:""Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörõt? :/"

Frenkie épp most modellezett egyet, keresd õt!"
ezt nemértem ?😞

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Én sem, de most csoró vagyok, s nem tudom mikor lesz vége. Már haza mennem sincs sehova. Anyám még az ágyam is eladta alólam. Komolyan. Egyetlen tulajdonom ez a számítógép. Többször igérem nem teszem be.

mivel van internet elérésed, megkeresed a gyártók honlapjait ás megtudod - hoppá!
Ezt nem gondoltam volna rolad.

Sonajk @:o)
Hoppá!
Az imént említett Ftp-re feltölteni is tudok, nem csak letölteni.
Ez nagyszerû.

Tényleg. Kéne egy kis segítség (bár ez így lehet, hogy bolondság). Itt vannak a pluginkönyvtárak nevei. Melyik mi lehet?

1. CEBAS_FINAL_RENDER_STAGE-1_SP1_FOR_3DSMAX6
2. fr stage 1 max 6
3. rpccreator
4. VRayInstall_Adv10903m60
5. Digimation.Flatten.full.version.inc.max6.support-VOX
6. Digimation.SpeedTree.2.03.full.version.inc.max6.support-VOX
7. Digimation.TreeFactory.full.version.inc.max6.support-VOX
8. 666SITNI.SATI.DREAMSCAPE.V2.1.FOR.3DSMAX.V6-DWP
9. SITNI.SATI.AFTERBURN.V3.1.FOR.3DSMAX.V6-DWP

Ha valakinek van valami ötlete, kérném szépen ossza meg velem, mert nekem gõzöm sincs róla.

Elõre is Thx.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Ha valakit érdekel e-mailes pénzkereseti lehetõség, akkor copy ezt.

http://www.mailtronic.hu/?ref=quasarion

Thx és elnézést a figyelmetlenségamért, bár talán ez betudható annak is, hogy eltökélt szándékom végigolvasni az eddig leírtakat. Én becsülettel el is kezdtem, csak odáig még nem jutottam el.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Szívesen, bár nem túl nagy dolog, csak egy gagyi karácsonyfadísz, amit 5 perc alatt csináltam.😊
Egyszer már belinkektem: #8413-es hozzászólásban.😊

Live your life like it\'s your last day...

Nem osztanád meg valünk, azt az elkészült egyet (persze csak a képét és természetesen csakis szabad akaratodból @:o) ).

Én is innen szedtem le.😊 És egyébként én is csak pár hónapja kezdtem el, de már három modellem van, ebbõl egy készült el, kettõ fél állapotban.😊

Hát akkor kezdeném szépen sorba.

Quasar!
3DS Max v6.0 (3CD a full) DC++ Koli és Matrix hubokról származik. Ha valakit érdekel a ripp (teljes értékûen használható, csak a textúrák és más sallangok hiányoznak belõle) letölteheti a
Cameleon warez oldalról. Nem kell fizetni érte. Nyomj egy "belépés"-t alul és megtalálod.

nenad_v!
Hát igen. Részben valóban osztom az álláspontodat.
Max 6. pluginokról csak annyit, hogy én már szedegettem egy jó párat errõl - ftp://203.250.86.71/13/031022150238p/tmp/FE_03/Plugins Max - az ftp oldalról. Ha jól látom, talán Max 6 Iso is felkerül ide. A sebesség stabil 50-60k körüli. Egy szimpla Total Commanderrel "anonym" simán fel lehet lépni rá.

Aldaryn!
Remélem a gépemmel nem lesz baj. A vas egy Intel P4 2,4/533, 1GB DDR333, MSI Gef4 Tit4800SE8 128MB DDR, 140GB HD, 2db 17" LG Flatr. Szóval talán menni fog. Nem is ettõl tartok igazán. Inkább attól, hogy hamarosan kibuknak a programban maradt hibák, és akkor jön majd a verziószám váltás, mint ahogyan az 5-ös verziónál is történt.
Szóval én igazából csak ettõl tartok. Az biztos, hogy próbaképpen felteszem, aztán majd meglátjuk.

Eddig ti segítettetek nekem, de talán most egy kicsit ebbõl tudtam visszaadni.

Aldaryn
"Ami nyilvanvalo: Magasab verzioszam tobb hibajavitas funkciot hoz magaval..."

és magasabb gépígényt! MAX esetében legalábbis... 😞(

per aspera ad astra

Meg is írta? Nagyon tud a gyerek. Én csak egy mezei vegyész vagyok, én nem tudok programozni. 😞

Frenkie: Ha van ilyen zip kód feltörõd plz juttasd el hozzám.

Ja és honnan szedted le a max6-ot, mert nekem is kellene a cd-s változat.

Aldaryn
"Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörõt? :/"

Frenkie épp most modellezett egyet, keresd õt!

per aspera ad astra

Én meg most kezdtem fél éve. Még mindig csak az elsõ modellem szépítgetem, azzal amit itt felszedek. A hátsó lámpával meg már tele van a .......
Szóval én az ötössel kezdtem, majd 5.1, és hatos. A hiba ablakot már én is eklõ tudtam hívni.

Nemtud valaki egy zip féle csomagolás kód feltörõt? :/

Aldaryn
Hát a 6.0-t.... 😄DDD

Nem, használom én a MAX 6-ot, csak a programozók tényleg egy rakatt poént belenyomtak. 😊 Vagyis, amin csak nevetni lehet, mert sírni már fölösleges... 😞

per aspera ad astra

Szia!
Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy te nem használnád???
Akkor most mit tegyek??
Meg van 3D Studio, 3DS Max 3.0, 3DS Max 4.0, 3DS Max 5.0, 3DS Max 5.1 és most már a 3DS Max 6.0.
Te mit tennél fel, ha most kezdenéd.

Lehet, hogy engem jól fenéken kéne billenteni, hogy ennyi 3DS mellett, csak most kezdek el foglalkozni vele? Jobb késõn, mint soha!!!

Aldaryn
Sok sikert a MAX 6-hoz. :]

A legpoénosabb fejlesztés szerintem, hogy ugyan olyan "Error report" párbeszédpanelt kapott, mint az XP... 😊 Mondhatni ironikus. Legalább humoruk van a fejlesztõknek... :]

Hmmm... én most sehol sem érzem jól magam, sõt, mindenhol kifejezetten sz@r a kedvem, matematikai logika szerint így csöves vagyok. Ja, lehet benne valami. (...) A MAX fórum állandó bagázsa eléggé segítõkész, meg jófej, úgyhogy szvsz jó helyre jöttél...

per aspera ad astra

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek. Ma eljön az igazságpillanata (lejött a full 6.0-ás Max). Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mennyivel van több a könyvtárakban, mint a rip-ben. Na most megyek is telepítgetni.
Hoppá! Hát majdnem elfelejtettem. Az éjszaka végig néztem (az oldal címét Frenkienek köszönhetem ), egy Fiat 500 készítésének lépéset. Nem semmi. Rengeteg dolgot megértettem (még ha csak elméletben is). Ha valakit érdekel látogasson el a
http://free.x3.hu/klub3d/fiat500_karosszeria_01.htm
oldalra.
ByE all

Szeretek idejárni, mert itt segítenek nekem. Ahol segítenek nekem, ott jól érzem magam. Ahol jól érzem magam, az-az otthonom. Akkor én most hazaértem?

FRenkie
teny skacok.
WARCRAFT 3 WALLPAPER VOLT A REFERENCIÁM
a blizzard.com on fent is van.

Megnéztem. Tényleg olyan. Bocs.

van orkpajzs és orkbalta referencia? 😊) blueplan? how to build an orc shield and orc axe? 😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Nekem tetszik, tök jó lett. Szépen ki van dolgozva a pajzs is, a rozsda meg minden, jó az összkép. Gratula!😉

FRenkie
az arányokat referenciáról néztem.

Tudom,hogy az én véleményem nem sokat számít, de szerintem, a pajzs túl kicsi a baltákhoz képest. Nem tudom mekkora egy orc, de szerintem nem az embernél kissebb. Nos ha az orc megfogja a baltát, de rendesen megmarkolja, akkor szerintem akkora az ökle mint a pajzs. De ha ez hosszú fejsze, akkor meg vastag a nyele. Lehet hogy egy orc arányai nem olyanok mint az emberé, de akkora keze nem lehet hogy megfogja a fejszét, azután meg védje magát azzal az öklömnyi pajzzsal.

De mindent öszevetve tetszik az ötlet is meg a kivitelezés is, csak az aránykkal nem vagyok kibékülve.
De jóóóó!!!!

Én még mindik a Skyline-t csinálom. 😞
Ha kész lesz a versenyre esetleg be is küldöm 😊

FRenkie

Itt van a baltás képem.

FRenkie
nincs mit!

de egyet mondj meg!
ez mi? @:o)

LionTR
Jo hetveget mindenkinek, en huzok haza! 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Aldaryn
Jelenleg csak azon "elérhetõek", emelyek a BETA tesztlapon fenttvannak. Ha nyomsz egy vissza-t a d20 makingof menüjében felül, akkor bedob a makingof-ok menüjébe, onnan meg el tudsz már menni mindenhova.

A régebbi tanulmányok fennt lesznek, csak a szedést, meg a külalakot kell az új design-ra igazítani. Viszont idõ, nos, az megint nincs... 😄D

per aspera ad astra

Szé jó reggelt mindenkinek. Ébresztõõõõõ. Hasatokra süt a nap .

Köszönöm neked "Istenem"!
Szóval a viccet (bár ez nem volt az @:o) ) félre téve tényleg nagyon szépen köszönök elõre is minden segítséget.

FRenkie
neked a Lathe nevû módosító(modifier) kell!
Megrajzolod a pohár keresztmetszetének a felét,
és a módosító ráadása után a max gombot megnyomod, és a szöghöz természetesen 360° at írsz.a segmens gondolom egyértelmû.

FRenkie
nembaj megértjük, hisz te modemes vagy😊

Sonajk: Csak így tovább, ne add fel.
mondom pár oldalt ami hasznos lehet számodra:
Magyar 3dmaxes oldal (Matrix és Hunkircsi barátunk által powered)
Render.hu
World3D.hu
ezek magyar oldalak
és itt egy angol nyelvû, de rengetek gyakorlattal:
3DTotal
nézegesd õket, és nyugadtan fordulj hozzánk segítségért!

Kockák nagyon jól néznek ki még akkor is, ha a kép jpg.
Mikor kreálok én valami hasonló szintü grafikát 😞(.

Elnézést, de megmondaná nekem valaki, hogy hogyan tudok egy vonalból álló objektumot egy "úthoz" rendelni, hogy felvegy az alakját? Egy poharat szeretnék készíteni. Tudom, hogy ha megcsinálom a pohár metszeti rajzát azt egy kör mentén kinyomva (forgatva) megkapom magát a poharat. A baj csak az, hogy nem emlékszem már az utasításra, ami ezt megteszi. Azért vannak alapvetõ problémák ugye? Hát errõl beszéltem.
Elõre is köszönöm.

Figyu... A korabba tanulmanyokat nem tudnad elerhetove tenni a lapon? Ez a d20 sikerult, hatha azok is 😊))

Aldaryn
Jaj, bocsi a ratyi JPG minõség miatt! Észre sem vettem. 😞((

per aspera ad astra

Aldaryn
Egy kis update a kockákról, volt pár percem ezzel szórakozni ma este...

Flego: Klafa a bohóóóc! Mikulásszakállat neki! 😄

per aspera ad astra

Na közben rájöttem egy-két dologra. A végeredmény nem igazán nyerte el a tetszésemet. Bár meg kell hagyni, az üveghez sokkal közelebb van, mint az elsõ próbálkozásom, de ennek ellenére nem érem el, hogy belûl üregesnek tûnjön. Szerintem ez az elsõ képen valahogy jobban érezhetõ. Lehet, hogy magávall a modellezéssel van a hiba. Nem tudom. Mindegy, azért nem adom fel.

LionTR
Van egy winspeedup nevu progi, azzal le lehet szedni a directX-et.

bemész a regeditbe és átírod Directx 7-nek. Utána már nyugodtan telepíthesz egy 8-at a nyakába, mert úgy megeszi, mint a huzat. A lényeg az, hogy mindíg alacsonyabb verziószámnak írd át a regeditbe, mint amit a nyakába szeretnél nyomni. A format C:-t pedig felejtsd el. Nincs rá szükség. Tökéletesen mûködik a fent leírt módszer.

Sajna nem igazán megy. Nem tudom, hogy kell. Azt értem, hogy raytrace típusú anyagot hozzak létre. Ha ezt megteszem nem kapok átlátszó anyagot. A hiba biztos, hogy bennem lakozik, de amint már mondtam nem igazán értek hozzá. Ráadásul az angol nyelv hiányos ismerete elég csúnyán megnehezíti a dolgomat. Valamikor még a 3DStudiót használgattam (könyveket is megvettem hozzá), de aztán abba maradt a dolog. Ez viszont itt most teljesen más (Max), arról nem is beszélve, hogy a 3DStudióban megszerzett ismeretanyag (autódidakta módon) is rendesen megfakult a fejemben. Szóval igy nagyon nehéz. Rengeteg kérdést tudnék feltenni a témával kapcsolatban, de senkit sem szeretnék terhelni, illetve amire magamtól jövök á az mindíg is jobban megragadt bennem. Szóval ha használom (már pedig szeretném), elõbb utóbb valamilyen szinten biztosan menni fog, csak az mind idõ és türelem kérdése. Azt szívesen venném, ha tudtok olyan oldalt(akat), ahol a program kezelését magyar nyelven taglaják, azokat a címeket eljuttatnátok hozzám.
Azért köszönöm, hogy egyáltalán vetted a fáradtságot és megnézted, no és a bíztatást is.

K.András
format c:

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ajoci
Sziasztok. Directx9-et hogy tudom leszedni a gépemröl???

Thx, magyarul jobb lenne, de ez is megteszi 😛

FRenkie
flego ez király!😊))

nyiri: uwrap for max

Cseeeendeeeeeesééééééééjjjjjj.... 😛

LionTR
Tok jo lett! Majd betesszuk a kozos karacsonyfa ala 😊