3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát van egy hiptézisünk, hogy Sonajk lány. Sonajk azt állítja, hogy õ nem lány, de nem tudjuk, igazat mond-e.Tehát annak a valószínûége, hogy igazat mond 1/2. Ez legyen P(A) = 0,5 Sonajk azt állítja, hogy "életed egyik legnagyobb tévedése vagyok", de mint köztudott K.András élete legnagyobb tévedése lány volt, ergó Sonja ezzel azt állította, hogy õ lány, viszont, ha ezt az állítást P()-nek tekintjük, akkor könyenbeláthatjuk, hogy P(😎 = 1-P(A). A feltevés viszont hami, mert Sonjak nem tudta, hogy K.Ansdrás legnagyobb tévedése egy lán volt, ezért merte kijelenteni a P(😎 állítását, és ha ezt a tényt õ hamarabb ismeri, valószínûleg nem állítja fel a tézisét.
Most kezdem én is elveszíteni a fonalat, abbahagyom.
Sonjak, mi a keresztneved? 😮 😄DD
Ne értsd félre, ez nagyon tetszik, csak én már akkor nem tudok mit hozzáfûzni, mert mindig elmondod õket. 😞
Amúgy Aldaryn!! Régen (kb fél éve) úgy szerettem megnézni a fórumot márcsak amiatt is mert szinte naponta frissítetted a fórumot a képeiddel... Most ebbõl úgy visszavettél (tudom én is, de a te képeidet szeretem 😊)) Pl amikor a szobádat csináltad... Mostanság szinte csak moderálni jössz ide... hát hogy van ez??? 😊) Szóval személy szerinte én örülnék ha WIP-eket, kis részeket mutogatnál, legyen szó egy KOCKÁRÓL 😊))
Na elég a nyalásból!!!! Megyek olvasni : The Phantom of The Opera... a zenéje nagyon tetszik most könyben is megnézem (persze anglul, a legkönnyebb szinten 😊) valahol el kell kezdeni készülni a nyelvvizsgára 😊))
Jóéjszakát mindenkinek!
Youth
http://druglord.buzz.hu/ ;)
SZVSZ lebegtetõegység van az aljába építve, így odébb is könnyen lehet gurítani. Csupán arra kell vigyázni, hogy ha nem akarjuk mozdítani, akkor ne nagyon dõljünk neki. Vagy egyszerûen le lehet kapcsolni valahol az antigrav-ot... 😊
per aspera ad astra
De ha eleted legnagyobb tevedese egy lany, vagyis o lany, es o meg azt mondja, hogy "nem lany", akkor ez ellentmondashoz vezet, de mivel vegig ekvivalens atalakitasokat vegeztunk, ez csak ugy lehetseges, hogy kezdeti feltevesunk hibas.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
amugy jó a honlapod csak még semmi seincs benne😞
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Legnagyobb tévedésem egy lány volt, szoval ha te vagy a legnagyobb tévedésem akkor te lány vagy 😊))
Még annyit, hogy nem lány, csak életed egyik legnagyobb tévedése vagyok.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
talán túl nagy, meg olyan mintha az a 2 hasonló rész egymás tükörképe lenne(habár nem biztos hogy az, mert kicsit eéltérõ)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Live your life like it\'s your last day...
Köszi 😊
A mesht megpróbálom kijavítani.
Á, a DCt csak chat-elésre használom 😄DDD (mi másra lehetne 😄DD )
Amúgy a kocsi tényleg jó lett!!! Meg a camera is jó már!!!

Youth

per aspera ad astra
per aspera ad astra
Ismét itt vagyok 😉
Nem sokat, de haladtam a Volvo -val.
Itt van róla pár kép
Szerintetek mit javítsak ki rajta?
Köszi 😊
Legnagyobb banatunkra 6oshoz meg nincs brazil (legalabbis en meg ugy tudom)
Köszi!
Szal: Van egy oszlopom.
Csináltam egy király oroszlánfejet, és rá szeretném tenni az oszlop oldalára. Hogyan kell rásimítani az oszlopra, hogy az pont passzoljon???
Kszi!
Szerinted-(tetek) a 4-es Max-ot érdemes még feltenni kezdésnek. Kédem ezt azért, mert iszonyatos mennyiségû plugin lelhetõ hozzá.
Dehogy is gondoltam komolyan. Bár angol nyelvtudásom társalgási szinten ugyan csak hiányos, azért ezt még én is értem. A cél (azon kívül, hogy sok könyvtárnévben valóban szerepel), csak az volt, hogy érzékeltessem veled, hogy ezeket kölönbözõ emberkék hozzák létre és ki tudja ki miket írogat (elírogat).
Komolyabbra véve a figurát, valóban sok az elírás, amit az Isten sem tud kihámozni, mire is utal a könyvtár név. Nem is igazán foglalkozom már vele, mert mint már az elõbbiekben írtam, találtam (kis segítséggel) a DC++ alatt 3 olyan HUB-ot, ahol a fõ volumen 2 és 3 D-s programok. A könyvtárnevekközt keresve a tartalom tiszta és világos. Külön felírják, hogy mejik plugin, mejik MAX-hoz lett kitalálva. Igaz, hogy a 6-os MAX még eléággé alúlfinaszírozot pluginokal, de majd csak javul a hejzet.
Ha valaki nem tudná, itt letöltheti a DC++ programot.
A hubok pedig a következõk:
dinomedia.no-ip.org
gorehide.mine.nu
graffixlab.no-ip.org
Érdemes még felmenni a Matrix és Koli sys net HUB-ra is, bár elég magas a megosztás mérete, illetve nem ez a fõ volumen.
Üdv.
ha ezt a "please-t" komolyan gondoltad, akkor több szavam nincs
további sok sikert.vaklo
Szóval mit godolsz? Szerinted én nem próbáltam ezt. Ellenben ismételten ajánlom a már említett cím meglátogatását a számodra. Kíváncsi lennék, hogy a please nevû gyártót, hol találod meg.
Na ennyit az állománynevekrõl. A letöltött info fileokban pedig a legtöbbször nem térnek ki rá, hogy a plugin melyik verziószámú maxnál használható. Szóval szerintem marad az install és próbálkozás, ami azért idõnként eredményezhet egy-egy max uninstallt, majd egy ismételt installt. Szóval ez a nyers valóság, nem ám az állománynév alapján történõ keresgélés, no meg az info file tartalmának nézegetése.
Más:
Becsület szavamra, többé nem froclizom a neved, de ezt még muszáj volt. Tudod! Az ember és az õ életében adódó apró örömök, amiket nem tud kihagyni.
Baráti üdvözlettel
üdvözlettel.vaklo
Mar egy ideje nem volt olyan, hogy visszajovok vasarnap este es egy oldalnal tobbet kell visszaolvasnom 😊
Redfox: szep lesz az asztal, csak 1 kerdes: az asztallap "csucske" a valosagban is olyan szogeletes, mint a kepeden, vagy le van kerekitve? Mer ha le van, akkor ott meg finomithatsz rajt.
Sonajk: termeszetesen lehet tobb MAX egyszerre a gepen, csak maximum itt-ott ossze fognak akadni. Ilyen esetekrol mar Aldaryn baratunk is beszamolt regebben, csak mostanaban nem tul bobeszedu.
Aldaryn: mostanaban nem vagy tul bobeszedu.
Ha minden igaz, mar csak ezt a hetet kell vhogy vegigszenvednem MAX nelkul, ezt viszont nagyon. 3 potZHm lesz, meg 1 vizsgam... De nem nyavajgok, van boven, akinek meg ennel is sokkal szarabb hete lesz. Mar csak azon kell izgulni, hogy beleferjen az uj gep tapja meg az uj alaplap a regi hazamba, hogy anyamek ne vegyek eszre, hogy vettem egy vadiuj gepet...
Na joeccakat mindenkinek!
Nem konkrétan a 3d-hez van köze, de azért felteszem itt is kérdésem, emrt máshol nem válaszoltak rá.
Van egy Winsows XP, és egy Sb Live 5.1
Van a speaker menü, de ha rámegyek, akkor kiírja, hogy hiba, meg minden, meghogy elküldi a mikroszioftnak a mittudoménmi. Nem tudjátok, hogy hogy lehet beizzítani ezt a Speaker menüt? Itt lehetne a hangforrásokat pakolgatni,hogy a 4 hangfalból honnan szóljon. Kérlek titeket, help!!!
Unwarp UWV módosító -> options -> advanced options -> Tile Brightness ...
Szerintem ezt állítsd fel 1-re
dinomedia.no-ip.org
gorehide.mine.nu
graffixlab.no-ip.org
Ha gondoljátok nézzétek meg.