3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ackro
😊) mingyá reagálok srácok, csak most el kell mennem!

szerintem ez teljesen normalis amit irsz, felreertettel. Nem azt mondtam hogy nincsenek erzelmeim, hanem azt hogy egy picit holisztikusabban is lathatod az egeszet. Ha valaki eppen lopna a penztarcamat, vagy az eletemet, masoket fenyegeti, hidd el habozas nelkul akcioba lendulnek es... 😊) Szo sincs arrol hogy nem... Csak arrol, hogy ha az ember tagabb egy kicsit tobbet lat belole mint a relativ vilag puszta hatas/visszahatasa. Fules visszafules. 😊 Nem mindig kifizetodo visszadni. Van amikor az ember megerdemli. Faj nem faj ez van. Mert kulonben ujabb fulesek jonnek.

En is mondhatnam "szerencsere", mert az ilyen ember aki a megertes eselye helyett is azonnal teret enged az agressziojanak, annak a gyermekei... no, jo nagy sotetsegben nonek fel... No ez hogy hangzik? Most erre valaszlhatsz ugy is hogy engedsz a beledprogramozott agresszionak es duhnek, vagy egyszeruen atlepsz rajta, es megprobalsz megerteni valamit amit eddig nem sikerult, es oszinten szolva mindig is feszulteseget fog okozni az eletedben, mint ahogy rengeteg mas dolog is. A sok feszkobol pedig betegseg,tompasag lesz...
Szerencsere...
szerintem kar a szoert...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sonajk @:o)
Nenadesz!

Van gyermeked, feleséged?
Ha van, nem igazán értelek.

Nekem 3 fiam van. Ha egy ilyen ba@om, keresztül gázolna rajtuk, az alább már tagalat miért miatt, valószínû, a fájdalomtól nem igazán látnám az általad említett "hangyabolyt". Sokkal inkább lebegne a szemem elõtt az illetõ nyaka, amit valószínüleg, baromian ki szeretnék tekerni.

Tudom, nem vagyunk egyformák (még szerencse).

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

na nem akarom telefirkalni a forumot akit erdekel a tema tovabbiakban emailezzen, vagy nyisson egy uj topicot.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

egyeltalan nem morbid, csak a te jelenlegi felfogokepessegid hatarit boven tullepi. Az eleted meg azok a cselekmenyek amik korulotted tortennek az mindened, nem latod at az egeszet holisztikusan. Ha az segit tekints az egeszre ugy mint egy hangyabolyra 😊) megvan mindenkinek az szerepe. Igen idonkent ott is vannak amokfutok 😊)

De ne ertsd felre egyutterzek, es nem tartom a dolgot szemely szerint helyesnek, de ez nem jelenti az hogy nem fogadom el vagy hogy nem latom at.

Off_X
Sok dolog all emogott. Peladul amit te tevhitnek nevezel, az nem mas, csak amit hallottal, meg csak tapasztalatnak sem nevezhetjuk. 😊 Itt az egesz a kornyezetrol szol, ha megnezed gyakorlatilag az ember nem tudja eldonteni mi az ami igaz es mi nem. (most nem arrol beszelek, hogy sut e a nap vagy sem....) Mert az elme mindent az alapjan epitett fel ami a kornyezetbol kapott. Tudatosan/kevesebe tudatosan megtanult.
Bizonyos szempontbol tevhit az hogy ujjaszuletgetunk meg elozo eletek stb. Valojaban 😊 rengeteg dimenzioban(talan ez a legerzekletesebb szo) letezunk ugyanabban a pillantban.

Az ido egy latszolagos valami, amire azert van csak szukseg hogy a tudat egy ici-pici darabja "az elme" fel tudja fogni,hogy egymas utan tudja rakni a dolgokat.
Vagy maskeppen az ego, mint egy vegtelen tenger egyetlenegy pici kis pontja, es a pici kis pont az amit az ego kepes kezelni. Hiszen megha csak a realtiv vilag terjedelmeben gondolkodunk, akkor is igen hamar a vegere erhetunk annak a tartomanynak amit befogadni/megerteni kepesek vagyunk.
Pl engedd el a kepzeleted, szoba, haz, utca, varos, megye, orszag, orszagok, kontinens, bolygo, naprendszer, galaxis, meta galaxis, halmaz, univerzum, stb. Probald meg az egeszet feleleveniteni. Igazan tisztan keves ember tud akar egy utcat is eletre kelteni...

De hogy visszakanyarodjak a temara(off 😊, nos a torzszulott, (""mielott"") megszuletett nagyon is tisztaban volt vele mit hogyan miert. 'O' valasztotta ezt, ha ugy tetszik. A tapasztalat kedveert nem is masert. Ez pusztan az ego, a belenknevelt dolgok miatt latod igy a dolgokat, ha kiterjeszted, vagy legalabb kitagotod a hatarokat, meglathatod o ugyanugy resze a teljessegnek, se nem jobb, se nem rosszabb, mint mi. Egyszeruen mas. Mint egy fa, vagy egy darab ko. S mindezeknek is megvan a maguk tudata. Se nem jobb vagy roszabb mint bami mas, csak mas.

Mondok egy peldat, kovetkezetes peldat. A szulok aggodnak a gyermekukert aki mondjuk a spiritualis fejlodes utjara lep. Megprobaljak iranyitani, korlatozni ot. De mi is tortenik valojaban? Csak a sajat felelmeiket, tudatlansagukat vetitik ra a gyermekre. No ne ertse felre senki sem nem hibaztatok senkit sem ezert, azonban azt kene megerteni, hogy bar szabad akarata mindenkinek megvan a dolog, "anno" szuletes elott nem igy lett "eltervezve" 😊). Az ego korlatozasai miatt az ember keptelen atlani a teljesseget, es meg az odavezeto utat is, ami a valodi szabadsaghoz vezet("kulso" cselekvestol fuggetlen boldogsag - ha csak egy aspektusat nezzuk) ellensegenek tekinti, tudatlansaga, korlatoltsaga miatt. Meg akkor is ha ennel szebbet nem is kivanhat gyermekenek, (alapvetoen ugye minden szulo ezt szeretne) meg akkor is... Erted?

Szoval meg ha az ember nem is fogja a dolgokat, mindenesetre azert erdemes nyitva hagyni egy kaput, mert ki tudja? 😊

No finish

5-ös MAX-hoz hol találok pluginokat?

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Szia!
Tippet köszi, 6-os maxot illetõen. Az tényleg gond nélkül telepszik fel. Ennek ellenére én az 5-öst tettem fel, az is gond nélkül felment és brazil is van hozzá (csak tudnám, hogy hol a csudában találom meg).

Ellenben a másik gondolat sorodat nem igazán értem. Hogy is van ez? "a gyalogos igenis tehetett róla, hogy elütötték, hiszen ott sétált, ahol nem kellett volna"...??? Most akkor mi van? Képzeld el, hogy egy hölgy, tol egy babakocsit a járdán (hol a fracba tolná máshol). A kocsiban egy béby. Jön egy ilyen idióta ámokfutó, aki nem tudja, hogy az ital csudára tompitja a reflexeit. És akkor BUMMM. Gázol. Fent a járdán. Akinek a felesége és a gyereke volt az elgázolt, magyarázd te meg, hogy "a gyalogos igenis tehetett róla, hogy elütötték, hiszen ott sétált, ahol nem kellett volna". Szóval szerintem egy kissé morbid az eszmefuttatásod.

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek 😊

nem baj ahogy mondani szoktak "a torveny nem ismerete nem mentesit annak (megszegesenek) kovetkezmenyeitol. Ugyanigy a termeszet torvenyeinek nem ismerete, nem mentesit senkit semmitol sem, de persze nem is keri ezt szamon senki, senkin sem 😊 (maskulonben ezt a fizika is leirja a hullamtorvenyek kereteben)

Aldaryn
S mint mindig, autóban nagyon ász vagy.

Welcome back great MAXer! 😊

per aspera ad astra

K.András
Szerintem ez nem igy van, de persze nem kell mindenben egyetértenünk.Igy ebben nem is fogunk 😊))De vitázni sem!!!

http://druglord.buzz.hu/ ;)

K.András
???Asszem itt nem a halott hibázott...

LionTR
Most (illetve kb 40 perccel ezelott) vmi olyan tortent, ami regen nem. Elinditottam a MAXot. Es holnap, miutan megtertem kollegiumi hajlekomba, orakat!!! fogok a MAX elott tolteni!

Quasar: az a baj, hogy nem minden embert visel meg az, hogy masnak kart, fajdalmat, neadjisten a halalat okozta, annyira, amennyire kene. De az ilyet hiaba is buntetet akarhogy, attol nem lesz jobb. (mivel nem tudod belole kivaltani azt a fajta fajdalmat, amit okozott)

Ezt dobtam ossze kb 25 perc alatt, very very beta verzio of elulso fenyszoro:

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

Látod. Többeközt, ezért szeretek ide járni. Tök jó fejek vagytok mind. Ha kell bolondoztok, de ha kell tök normálisan, komoly témáról is lehet veletek társalogni. Igaz, hogy akadnak kivételek, de nem ebben a szobában.

K.András!
Egyet kell értenem veled. Valóban nem lehet pótolni az embert, még halálbüntetéssel sem. Talán ezért is kellen, sokkal jobban figyelnünk, odafigyelnünk és vigyáznunk egymásra.

Quasar!
Hidd el, azért az árnyas oldalnak néha, bár ritkábban, de napos oldala is van. Ha nem lenne, valószínû, ember sem lenne a munkára, amit csinálunk. Illetve, csak az érzésektõl mentes, szívtelen emberek lennének erre kaphatók. Hidd el, én nem ilyen vagyok.

Vizsgáidhoz, részemrõl egy nagy zsákkal.
Ünnepekhez? Hasonlót, mint te nekünk, bár Húsvét még messze van 😊)

Csajok? Azt minek, hisz itt vagyok én 😊) #8696 (nem tudom megemészteni)

Jó éjszakát mindenkinek.

FRenkie
az enyém egy wice citys maca😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Aldaryn
Ez nagyon mély téma, szerintem bárki energiáját meghaladná, hogy megadja rá a megfelelõ választ, de létezik-e egyáltalán ilyen? Az ember eredendõen nem tud objektíven ítélkezni, ez az amitõl a létezés megfosztja. De nem akarok filozófiai eszmefuttatásokkal untatni senkit sem...
Csak az biztos, hogy amennyi borzalom van a világban, annyi csoda is akad. Valamelyik arcát mindig felénk fordítja az élet, s van, hogy magunknak kell felkerekedni, hogy végre a másik orcáját is láthassuk...

További jó létezést, alkotást, töprengést.... !

per aspera ad astra

Aldaryn
Valamennyire én is a sajátomnak érzem, elvégtére majd 2 napot dolgoztam a kedves kislány arcán, mire egy elvetemült drow lett belõle...

per aspera ad astra

Hát most inaktívvá fogom tenni magam a vizsgaidõszakra. Ritkán esetleg majd beszólok. Vagy mittudomain.

Az elõzõ hozzászólásnál a Pszichológiailag nyelvtanilag nem teljesen helyes. Helyette inkább pszichikait mondtam volna.

Na csá mindenkinek, jó munkát és jószurkolást ööö tanulást, meg jegyeket, meg jézuskát + ajándékot, meg B.U.É.K., meg sok locsolkodót ésatöbbi ésatöbbi..+CSAJOKAT!!!!

Sonajk @:o) : De mint mentõs neked ezeken az embereken is segítened kell akármit is csináltak nem? Hát nem irigyellek mit mondjak. Segíteni olyan emberen aki az "orrom elõtt" gázolt el valakit. De szerintem õ is úgy gondolja majd ha ki józanodott, hogy inkább õ halt volna meg. Lehet hogy többet nem is fog vezetni. Pszichológiailag biztos megfogja viselni, és elég lesz az neki a börtön mellé. De sajnos ahhoz még idõ kell hogy becsukják nem?
Na mindegy, ebben a szituban nem lennék senkinek a helyében. Eleve mentõs se tudnék lenni, max csak betegszállító. A látványt nem bírom. Képeken még csak-csak, de életben (holtában) ott esnék össze. Ha ránézek egy sérült valakire, szinte ott érzem magamon a sérüléseit. Mikor vidoen látom hogy vágnak valakit szikével, szinte olyan mintha rajtam vágnának.
Na errõl ennyit mert rosszat fogok álmodni.

K.András
OFF
Én megértem,eltaposná valaki valamely családtagomat egy autoval én is a belét akarnám a nyakára tekerni.Az is biztos hogy nem lehet 5-6 évvel kárpotolni egy embert, de ami azt illeti halálbüntetéssel sem.
ON

A nap kérdése: 6, 10, illetve akár mennyi év, kompenzál-e egy emberi életet?

Láttad ugye a napokban a gázolót, aki 5 ember életét oltotta ki egy ittas állapotban történõ gépjármû vezetéssel. 7 évet kapott.
Ugye jól megkapta?

Látod. Ez itt a probléma többe közt.
Eltörölték a halálbüntetést, hivatkozván többekközt arra, hogy mindenkine (így az elkövetõnek is) joga van az élethez.

Egy kérdés: Az áldozatok e jogai, hova tûnt?

Tudod mit. Ha az én családtagom, hozzátartozóm lenne, nagy valószínûséggel megtalálnám a módját annak, hogy a szemet szemért, fogat fogért elvet érvényre juttassam. Ha kéne, akár saját kezem által.

Én is gépkocsit vezetek nap mint nap. Abban a bizonyos "pakliba" ugyan csak benne van, hogy bármikor hibázhatok, illetve hibázok is, bár nem illene, de én sem vagyok tökéletes. De az az ember, aki eleve úgy ül a kormány mögé és teszi meg az elsõ métert, hogy a hibázásra halmozottan ad esélyt önmagának, más, mások kárára, az akár a halálbüntetést is megérdemelné. Én nem éreznék iránta szánalmat.

Természetesen ezek itt a saját gondolataim a témában, amivel nem kötelezõ egyetérteni.

Bocs, ha kicsit kifakadtam magamból. A baj többek közt az, hogy már túl sok borzalmat láttam.

LionTR
Ja. Az egyetlen kulonbseg, hogy nekem az a sajat szemem 😊

K.András
"Helyszínen fõbelõni az ilyet."
Bele is foják taposni a földbe ne félj!!!
Meg kap mellé 6 évet...

FRenkie
Aldaryn, Lion és én... "a szemes nickjûek" 😊

FRenkie
no comment

LionTR
Nalunk 1x a hazunk bejaratatol kb 70 meterre keseltek le egy sracot, pedig belvaros volt, szoval nem vmi csendes, kulvarosi reszleg...

LionTR
Huhh, ez duuurva! 😞(

Köszönöm mindenkinek a törõdést és a segiteni akarást. A tele van már a hócipõm. 2 óra sikertelen kísérlet után, feltettem az 5.0-ás verziót. A 4-es + kapja be. A szomszéd szobában van egy másik gép, ha nagyon unom magam, majd arra +próbálom felrakni. Azért még egyszer köszi mindenkinek a segítséget. Persze tudom, hogy így a legnehezebb, ha az ember nem ül azelõtt a rohadt gép elõtt, ami a hibákat sorra produkálja.

Egészen más:
Láttátok a hiradóban a gázolást. Az itt volt a házunk végében. És én ilyenkor nem dolgozok 😞. Nem semmi egy csóka. Letarol 3 külöbözõ helyen 5 gyalogost, akik a járdán haladtak és vidáman tovább áll. Helyszínen fõbelõni az ilyet. Még szerencse, hogy megfogták. Még belegondolni is rossz, hogy lehettek volna köztük az én hozzátartozóim is. Erre mondják, hogy szerencse kell még az élethez is. Annak az egynek, aki meghalt sajnos ez hiányzott.

a cdilla konyvtra a c:/cdilla utvonalon van, ez egy rejtett (system) konyvtar, ha nem latod be kell allitani hogy lassad.

menj a cdilla konyvtarba es torold ki az osszes DAT kiterjesztesu filet... (*.dat) ha utana sem megy akkor meg mindig a cdillaval van baj.

Aldaryn
Mindig ezt válaszolja? Ha újra regisztrálod, akkor is?

Egyébként ez idõnként elõfordul c-dillával, van, hogy meghal, és akkor ez történik, de egy új regisztrálással megoldódik a dolog. Ha hülyeséget szóltam... bocs...

Nenead: Tényleg! Igazad van! Idõnként, így visszaemlékezve - még mezei fûrésszel is sikerült megpörkölnöm pl. egy farudat, barkácsolás közben...
Frenkie: sorry, kicsit láma voltam, mint mindig... :]

per aspera ad astra

A license error has occured. Please restart your system to initializa the license management system. If this problem continues, contact your system administrator or authorized dealer.
Error <18.1.78>.

The software license failed to initialize.

na erre varrjatok gombot

mi a sz@r baja van???

W XP-home alatt találkoztam ilyennel, nálam 2000 alatt nem volt ilyen probléma
Nem. Már az agyamra megy lassa. Úgy kiba@om, hogy öröm lesz nézni!!!

Sonajk - mûködik?
Kumesz
Köszi szépen!!

barmilyen jobb rajzoloprogrammal, pl photoshop, photoimpact. De akar hasznalhatsz illustratort/freehandet is, es akkor vektorban is megcsinalhatod(merettol fuggetlenul elesek maradnaka konturok)

Kumesz
Az elöbb nem küldtem el a cimet milyenre gondoltam de most korrigáltam!http://www.pumaszallas.hu

Kumesz
http://www.pumaszallas.hu

Kumesz
Valaki megtudná nekem mondani melyik programmal érdemes nekikezdeni egy ilyesfajta logonak!!
Elöre is köszi!

Köszönöm a segítséget.

ftp://ftp1.discreet.com/web/support/3dstudio/

innen a C-Dilla zipeket és C-Dilla HTML dokumentumokat magadhoz másolod, elolvasod amit írnak
Nenad_h!

Köszönöm a kritikát, véleményt és minõsítést, mellyel személyemet illetted. Az igaz, hogy én mindezek helyett, segítséget szerettem volna kapni (talán elég világos volt a megfogalmazás, bár ki tudja). Ennek ellenére én a hozzászólásodat még egyszer nagyon szépen köszönöm.

Baráti üdvözlettel

Hali!
Kéne gyors segítség. Arra már rájöttem, hogy MAX 4-et valamiért nem tudom feltelepíteni (cdillaval van gondja az indulánál). Ellenben most nem tudom, hogy MAX 5, vagy MAX 5.1-et tegyek-e fel. Arról nem is beszélve, hogy mintha olyan emlékeim lennének, hogy a Combustion a kettõközül valamelyikbe nem mûködött. Szóval ti melyik verziót tennétek fel? Esetleg MAX 6? A 4-es talán a rengeteg hozzá található plugin miatt lett volna jó.

HELP!
Pls.

SoftFX
A Cornell box-nál a fehér boxot a mennyezeten mivel/hogyan csinálják???

SoftFX

fle go
ja, a kulombozo maró szerszám ami a zsanérok számára csinál lyukat, okozhat némi "égett" szagot...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

K.András
" "Égett" forgács? 😊"
Tudod ezt is ugy készitik mint a cserépedényt, égetik LOL

Aldaryn
Szép a bútordarab, Kíváncsi vagyok a többi elemre. NEkem személy szerint bejönnek ezek a tiszta fa bútorok, miden különösebb csillogó lakk, vagy festés nélkül...

Frenkie: "Égett" forgács? 😊

per aspera ad astra