3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na unokatesóméknak igazán jó Karácsonyuk lett :))
De legyen nektek is!!!
Youth
SoftFX
dinomedia.no-ip.org
gorehide.mine.nu
Itt tömény grafika van mást nem is oszthatsz meg asszem...
Youth
az ember?
Persze ez csak ötlet. A 10.000. tényleg komoly esemény lesz.
Gabo: Ne keseredj el. A kihívás és szenvedés csak megerõsíti az embert.
Mondjuk 1 hétnél tovább igyekezz ne használni, mert az maradandó idegi károsodásokat okoz. Nézz csak rám.... ú
Before max:
, after max:
... :))per aspera ad astra
Szóval inkább nyaggatom az ismerõseimet és majd lesz belõle valami, addig pedig kibírom valahogy.

Sawo: tényleg valami nagy durranás kéne, de már most elkéne kezdeni hogy legyen is belõle valami:)
Pl. Aldaryn elkezdte csinálni a parkolót is Arizóna közepére azt is lehetne hasznosítani.
Vagy esetleg lehetne egy nagy KOLLÁZS mindenki best képeivel.Mit szóltok?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]

Itt vannak a képek: Brasillal, VRayal, Max Default Scanlinevel lerenderelve.
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentõs]
Aztán meg egfy fárasztó 5let, de ugye van kedvetek a 10K-hoz :DDDD a 9K-val meg sem próblkozom :DDDD Ha valaki nem értené, olvasson vissza :DD na jó, csak vicc volt. Azért aki még nem tudja, annak elmesélem, hogy ez a kis banda, azzal szórakozott régebben, hogy 1000 hozzászólásonként berakott valami nagy durranást mindig. Általában mibndenki az aktuális munkáját, vagy ilyesmi. Hamarosan közeleg a 10000. beszólás. Ez nagy alkalom :) Készlgessen mindenki!!!
Nagyon kíváncsi lennék már azokra a képekre! S ghondolom a többiek is, úgyhogy szerintem hagyjad mán ott azt a webtárhely szolgáltatót! És használd végre az Ural tárhelyed, ha már egyszer kértél passt!!!! :DD
per aspera ad astra
Hogyan lehet két .max tartalmát egybe tenni?
Elõre is köszi!
Live your life like it\'s your last day...
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Hat ha nagykepu nem is voltam, hogy helyesen irni nem tudok, az biztos. Most inkabb nem ternek ki minden hibara, ha nem haragszotok, azert nagyjabol ertheto amit irtam :)
A kép nekem sem jön be pedig megöl a kíváncsiság!
A képen rajtavan a renderer: Vray.
Merry Xmas!
Köszi a bíztatást székkal kapcsolatban. Neteddel semmi gond, mert nálam sem jön be a (talán) kép.
Nembeszélve arról, hogy csatlakozni szeretnék az elõttem szólókhoz és ezúton kívánok mindenkinek
Boldog, Békés Karácsonyt!
Szoval vegre tudtam folytatni, amit mar jo reg elkezdtem, itt is van par kep:
(...)
Amit vmi miatt nekem nem tolt be, ugyhogy nem merem betenni, csak egy cimet, ha mukodik szoljatok, akkor az en netemmel van gaz: http://www.nexus.hu/liontr//w018.jpg
Frenkie: kiraly lett a diszek. Brazil?
Sonajk: tok jo a szek, mindekeppen legyen folytatas (asztal, tobb szek, cuccok asztalra, szoba, lakas, haz, varos, stb :))
Boldog karacsonyt kivanok en is mindenkinek!
most megyek, csak holnap leszek, ha kell szolj.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Mivel a fránya Maya nem akaródzik eljutni hozzám, ezért alighanem elkövetem azt a hibát, hogy ideiglenesen visszatérek a Max-hoz. Lehet, hogy meg fogom bánni, de valamit csinálnom kell végre. Bekészítek a gép mellé egy adag nyugtatót is, aztán lesz ami lesz...
Azért ha a kezdõdõ õrület jeleit vélitek felfedezni rajtam, szóljatok!
Nézd meg lécci :))
Ilyenkor Aldaryn csak nem moderál ki... hát van szíve ennek a fiúnak ha megteszi????? :))))))))))
Youth
Frenkie: szepek a diszek, es meg is ragadnam az alkalmat, MINDANNYIOTOKNAK BEKES BOLDOG KARACSINYI UNNEPEKET KIVANOK!!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Nem valami nagy a nyüzsgés :((
Csak annyit szerettem volna írni, hogy a székrõl készült képeimet már itt is eléritek.
Remélem lefut a vasárnap és ismét beindul a csevegés.
ByE all.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Itt nézz körül tervrajz ügyileg.
Szia Youth: mijez az uj logo?
sajnso nincs nekem sem arc refem, és a mamámat nem fotózom le:)
Tervbe vettem hogy egy öreg néni arcát lemodellezem és feltextúrázom. Nem tudnátok segíteni arc referenciákban?? Valamint blueprint gyanánt is jöhet szembõl, oldal nézet, de bármilyen nemû segítséget szívesen vennék. Vagy ha van a családotokban egy idõs néni megtennétek hogy csináltok nagyfelbontású arc ref.-et??? :)
Elõre is köszi!
Youth