3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ez a fotonos dolog, na, ez eléggé durva! 😊
Személy szerint Mind Brazil, mind Vray kapásból képes lenne rá, csak nem értem, miért kell külön kezelni a diffuse, és glossiness fotonokat. Ha egy számítási passban menne, akkor minden további nélkül lenne foton GI caustics. Vagy pl. meg lehet úgy oldani a dolgot, hogy az ember tényleg valósághûen felépít minden shadert (azaz MINDEN shadernek reflection, ahogy a valóságban, és uzsgyi. 😊 Akkor lesz, szépen mind Vray, mind Brazil alatt... Ooops, fR-t kiahygtam. Ott is.
Véégre: Nenad visszatért.
per aspera ad astra

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
http://www.teamredqueen.com/
No azt hiszem ez a leghitechebb renderer jelen pillanatban ugy ertem, hogy majd minden letezo fenyutszimulaciot tamogat. Ambient occlusion, final gathering, irradiance chache, photon map. No de ami igazan ledobontetett az az, hogy a targyak is generalnak causticsot. Ami ugye valosagban letezo dolog, viszont eddig meg nem lattuk viszont sehol sem. A kepen jol lathato ahogy a uveggomb a falra vetiti a voros fal "fenyet" Upsz 😊
A masik igen kellemes tulajdonsag a memoria felhasznalas.
van valami chache a geometrianak. Aztan 100.000 photon = 100kb (!) 1milla= 1 mega... Azonkivul itt nincs sumakolas a fotonokkal, mar 100.000 photonnal is gyonyoru dolgokat kap az ember.
Hat jo lenne ha valaki irna egy max connectiont... A cucc kb 4x olyan gyors mint elodje, van SSE2 tamogatas is.
www.renderqueen.com

Az én 6gen civicemhez mikor kezdez hozzá ?
Persze eszem ágában sincs siettetni téged... 😊
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Aldaryn: de, van...
Youth: olvass vissza a forumon, lesz ott egeszalak, meg wire is. Tudom, hogy karacsony van, viszont keso este is 😊 Ha holnapig nem talalod meg, elkuldom a linkeket.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Iradtaln gyönyörÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Aldaryn: folyékony vinyó? 😊) amúgy nemsokára az "öreg motoros" vinyók helyett lassan bejönnek azok a vinyók (nem jut eszembe a neve) ami kémiai úton tárolja az információt... Asszem a fényképezõkbe meg ezekbe van ilyen... lassan nemcsak 512 MB-os meg hasonló lesz hanem 100-200 GB-os is amit már lehet is használni a számítógépbe... 😊) ez persze nem elképezlés .))
Ezt el nem tudom képzelni hogy nem lesz majd poly, különben hogy feszítjük rá a textúrát??? na mindegy majd ha piacra jön... 😄DD
Mindenkinek boldog Karácsonyt!!!!! Jó pihenést!!! (márakinek :/)
Youth
per aspera ad astra
Ennek a technikának is sok elõnye van, de azért hátránya is akad. Pl. az UV mappolást nem lehet megúszni, mivel továbbra is lesznek 2D-s texmapok...
Régebben sokat foglalkoztatott a téma, és szerintem a jövõ nem a polygonális renderelésé, viszont a nem polygonális objektumok "kezelése", azaz a modellezés, stb... szvsz egy jó darabig megmarad a polygonális szinten, vagy a NURBS terén... minden esetre a végsõ objektumot polygon "ketreccel" szabályozzuk. Egyelõre még nem elég gyorsak ehhez a procik....
Tök jó dolog a jövõ technikáin elmélkedni... Folyékony vinyót valaki?
per aspera ad astra
Szóval gyönyörû. A HDRI rettentõen sokat dok az összhatáson, de akkor is állat. Gratula!
Csak így tovább.
per aspera ad astra
Ez azert eleg sok jo dologgal kecsegetethet, pl sokkal kisebb memoriafelhasznalas, mindenfele uwv map kinja-banata-szerencsetlensege(^2) eltunhet, stb.
HDRI ügyben: Szívesen máskor is 😊))
Youth
Live your life like it\'s your last day...
A kommenteket kepzeljetek oda az elozo probalkozas alapjan 😊)
Ja, koszonet (Aldarynon keresztul) Youthnak a HDRI kepert!
Aldaryn: revairol hogy a herebe linkeljem be a kepeket?!
Szerintetek nem erdekes, hogy 3dMark03-mal egy gep 2300 pontot csinal a legujabb, 53.03-as detonatorral, mig a videokartya lemezen talalhato 52.14 (korabbi) verzioval 3133-at?
Ilyen képcímeket adtál... Asszem ha saját szervert akarsz azt be kell jelenteni, regisztrálni,s tb... én is töröm ilyenen a fejem, hogy csak a próba kedvéért. De amíg nem jön össze ez, addig tedd fel a freeweb-re vagy valahova hagy nézzük már a képeket!!!! 😊
Boldog Karácsonyt!
Youth
Legalabb erre a napra tegyuk felre kicsit a modellezest es foglalkozzunk a szeretteinkel!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Te, ez a Youth gyerek mar megin teged kostolgat! 😊
Youth: De ugye nem Adamnak hivjak?! Mer ma csak azzal lehetne tetozni a bajt/szerencset 😊
Akkor megprobalom meg1x a kepeket:
A felnit mar lattatok, most keszult hozza fektarcsa is
Ugyanaz, HDRI-vel
Ha valaki esetleg meg nem tudna, milyen geprol van szo.
per aspera ad astra
jó mi?

nemtudjátok hogy mikor (max6,vray) beakarom állítani egy lámpa vray tulajdonságainál a fotonokat, akkor nemjön be az ablak, hanem helyette bejön egy edit ablak ahol valami scriptet kéne hogy írjak??
Live your life like it\'s your last day...
ejnye! 😊)
Youth