3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többieknek meg koszi az ötleteket, de ha a power booleanal is gondok vannak akkor mit javasoltok a lyukacsos lego elemeket hogyan modellezzem le??? pl: a belinkelt képen látható nagyobb narancssárga rúdszerü elemet, ami a vázat alkotja.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A sarga elem belseje meg ugyse fog latszani 😊
Ha jol emlekszem meg te kerdezted anno, hogy milyen progival lehet digizni. A haverom aszonta, o neroval csinalta, bocs hogy ilyen keson valaszolok.
Abbys IM :: Death to virus writers! ::
Aldaryn: Nagyon sokáig az volt a kedvenc játékom, és már izgatottan várom a kettes részét.😊 Legközelebb linkelek új képet.
Live your life like it\'s your last day...
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Jobb mihamarább leszokni róla...
Ha mégis nagyon erõltetni akarod, akkor a Power Boolean megteszi, bár az is sokszor bakizik... 😊 Hehe...
Redfox: Please likelj új képet, ha updatelsz, a kavarodások elkerülése végett. Köszi.
U.I.: Szvsz még mindig sántítanak az arányok, ha az egészet megnyújtanád Z tengelyen, akkor valósághûbb lenne... Játszottál valaha Sims-el? Az elég jó referencia, csak a valóságban szélesebbek az ajtók, ablakok... 😊 Nomeg a lépcsõk...
per aspera ad astra
redfox, kijelolsz a targyakat es scale...
melyik maxot hasznalod a 6 ost?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Ha egy lépcsõt, pontosan egy straihgt stairt akarok csinálni, akkor miért van az, hogy amikor beállítom a méretét, és rákattintok visszamegy a talajra, és lapos lesz?
Van ugye ez a ház, meg a szekrény+asztal, de azok nagyobbak ,hogyan lehetne õket lekicsinyíteni, kerestem de nem találtam olyan funkciót?!
hasznalj meter vagy centit, es akkor tudod fejbol kb ki hol merre.

Kicsit azonban szerintem sem oké a sárga elem (ugyan nekem ilyenem sosem volt... ) de szvsz nem passzol bele a rúd! Valahogy a belseje tényleg olyan "bumpolt"... gondolom így van.
Még valami: A LEGO feliratokat nehoyg modellezzed! Bele fog halni a gép. Inkább, ha nagyon közeli kép kell, a végén MTD-vel rápakolod, vagy valami hasonló...
Ja, és Hajrá! 😄
per aspera ad astra
\"A lehetetlen nem létezik!\"
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
én is belekezdtem egyszer egy Technic LEGOba , de csak az 1. kocskáig jutottam el😊
Jó ötlet amúgy, és nem is olyan nehéz, viszont nagyon nagyon sok idõ.Bár célszerû az összerakás terve alapján felépíteni, és lemodellezni minden egyes darabot, és akkor tudod majd öket többször is használni!ja meg le is lehet mérni a darabokat, és úgy még pontosabb lesz!
Sok sikert hozzá!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Es persze a jatekot nem en kaptam, de jo kihivas megmodellezni, majd scannelek kepet a referenciarol.

De azért ha felteszed kérdésed, még az is lehet, hogy érteni fogom a kérdéstt, sõt, ha nagyon eccerût kérdezel, még azt is meg tudom mondani rá, mi rá a válasz 😊 ...
A legjobban most azért azt tudom, hogy ha még sokat itt ülök a gép elõtt tanulás helyett, hanyas lesz a fizika aláíráspótlásom 😛PP
(maxos mentalhoz) nem vilagos egy ket aprosag miertje.
de majd utanakeresek en is.
Youth
Youth
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
http://druglord.buzz.hu/ ;)
per aspera ad astra
U.I.: Nekem semmi szükésgem nincs a MAX figyelmeztetõ funkciójára, mivel, ha befejezte a renderelést, a prociterhelés vissazesik 2-4%-ra, a ventillátorok belassulnak, és hirtelen az eddigi süvöltõ, minden egyéb hangot elnyomó, hangorkán helyett az egész lakást síron túli csend tölti be... 😄 Szóval ez pont inverz mûködik... Hehe...
per aspera ad astra
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
A photon mappos temahoz kapcsolodoan, megcsinalom mental rayel is, ugy tunik nem is akarhogyan meg lehet vele csinalni eleg rovid ido alatt...
(A Preferences/Rendering fülön a Render Termination Alert boxban tudod ezt megetenni.)
per aspera ad astra
1.- Mégnem próbáltam, de az 1.03as brazil nem furikázik el 6os max alatt?
2.- Használ itt valaki DC++-t? Egyolyan gondolóm lenne, hogy a dinomedia.n-ip.org nevû hubról "kikick"-eltek, mert állítólag kevés slot-om volt nyitva. Akinek van ott ismerõse, vagy ismer operátort, az járjon már el az érdekemben krem (Username: