63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #19860 es az arakat is nezted?
120+$
:) -
http://www.1001fonts.com/
Itt nézd meg én találtam. -
Ha mélyen tisztelt tipográfusok hagyták ki a családból (mert nekik az nem teccett), akkor valószinüleg nem fogsz találni, legalábbis nem "hivatalosat"... -
nenad #19857 passz, de probald meg total commanderral megkeresni, hatha. (lehet hogy c:-n van program filesban)
egyebkent meg nem warez topic!
:)
de ha mar itt tartunk nincsen vkinek Lucida Sans ITALIC fontja?
(ha letezik egyeltalan, vmiert illustrator baszik italicot csinalni belole, minden masban mukszik) -
bencsab #19856 Ha arra gondolsz, amit Malakai belinkelt, akkor csak szólok, hogy nemrég megújították, és már elég sok minden benne van. -
Valaki itt használ illustrate 5.3-as renderelő progit? Mert nekem lejárt a 30 napos trial verzióm és nem rendereli a képeket, de van egy pdxpatcher progim hozzá amivel megkéne a maxban az illustrate!.dll-t adni és crack-eli a progit és működnie kéne, de nemtalálom azt a file-t. Van valakinek ötlete hogy hol keressem(melyik mappában)? -
Ehunvane. -
Erre ott van a VRay manual. Az AA része elég konkrétan ki volt dolgozva annak a régi verziónak is, ami a neten kering. -
Valaki egyszer már összegyűjthetné hogy mi mire jó.. pl mi az antialiassnig és mit csinál ha ennyi és mit ha annyi -
legyen inkább 1-400 ;) -
nenad #19850 3-3 as az mit jelent min-max 3/3 ??
(ja'jj neked ha igen)
:) -
Az en verdam keszulget, merthogy mayas, es abban meg fele akkora virtuoz se vagyok mint maxban, es vrayban, most eppen a shaderekkel materialokkal szenvedek, szeretnek jokat csinalni de nem igen jon ossze, viszont nem adom fel:) -
HAHA, á ez tök véletlen de poén :)
Az utóbbi képen van egy kis PS korrekció, de a kész képen az eredetihez fog hasonlítani.
Nenad az AA-val mindig bajban vagyok, ez 3-3 as QMC vel készült, hogy gyors legyen, ,mondjuk így is volt kb 20 perc. Ti mit használtok az antialiashoz? -
Jaja, nekem is feltűnt már.
Frenkie: ez véletlen v. direkt? :) -
:D ezt már én is észre vettem. -
Nem tudom, hogy jobban megnézitek e Frenkie képeit...
Ez a gyerek titkos jeleket, szimbólumokat rejt a képeibe akárcsak Da Vinci annak idején ;)
2 ügynök már figyeli a célszemélyünket...
-
Ez színeiben kétségtelenül Frenkie-sebb... -
nenad #19843 az elso verzio sztem szebb, mert vilagosabb. Most igy osszehasonlitgattam oket. -
Kéretik ezeket a komoly alkotásokat nem napi felesleges rendereknek nevezni! :) Ha 10 perc alatt dobtad össze, akkor nem szóltam. :P -
nenad #19841 aa- val gond, mas nemigen. -
Szerintem ha ilyen vékony az üveg a saját súlyától összetörik:)
Bocs,sz*r vicc volt:) -
nenad #19839 ugy tunik nincsen vektor output.
nemtom mire kell igazabol, mert vegul is csinalhatsz image sequencet vagy avit es tracelheted egyenkent is oket, ami par framnel nem olyan veszes. -
"Napi felesleges render"
-
igen de csak mesh poly és patch-re lehet konvertálni :( -
:D -

-
Ilyesmit szeretnél?
link -
Az utvonal egy helix nevű shape. -
Editable shape-pé konvertálod. -
Az útvonal spring hogy lesz shape?
Gondolom ez szükséges ahoz hogy a "Pick Path"-be be tudjam rakni -
kösz, megpróbálom -
ez annyira nem fontos dolog ez csak amolyan hobby L képzelés meg poén lenne :c)))
Amúgy én sem vagyok precíz -
GixEr #19828 de elote at is kapcsolhatod a spline-t hogy "renderabe" legyen a megfelelo vastagsaggal(thickness), csak lehet hogy a spline interpolaciojat egy picit feljebb kell venni. -
Sajnos most nem érek rá,csak ki akartam próbálni,de pár hét mulva segithetek. Viszont én nem vagyok olyan preciz mint te:) -
ha ennyire ráérsz dolgokra akkor beveszlek a " Rajzoljunk meg egy 7,5 hektáros Paintball Pályát részletesen ám" projektbe :c))) -
:))))
Kellett pár perc mire leesett mit szeretne Lazarus:)Csinálok is egyet:) -
isten ments nehogy visszavegyél :c)) kellenek az elvadult elmék :c)))))) -
GixEr #19823 rajzolj egy spiralt es rajzold meg az utvonalkent szolgalo spiralt(shape). jelold ki a spiralba tekerni kivant spiralt :) es kerd ra a PathDeform modositot. -
Ha már lebuktam akkor vállalom:)
Majd visszaveszek,sry.:) -
Hi! kéne egy kis egítség.
Hogy rajzoljak olyan spirált ami úgyszintén egy spirálból áll... ? :)