63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• nenad
    es az arakat is nezted?
    120+$
    :)
  • Evogordon
    http://www.1001fonts.com/
    Itt nézd meg én találtam.
  • Malakai
    Ha mélyen tisztelt tipográfusok hagyták ki a családból (mert nekik az nem teccett), akkor valószinüleg nem fogsz találni, legalábbis nem "hivatalosat"...
  • nenad
    passz, de probald meg total commanderral megkeresni, hatha. (lehet hogy c:-n van program filesban)
    egyebkent meg nem warez topic!
    de ha mar itt tartunk nincsen vkinek Lucida Sans ITALIC fontja?
    (ha letezik egyeltalan, vmiert illustrator baszik italicot csinalni belole, minden masban mukszik)
  • bencsab
    Ha arra gondolsz, amit Malakai belinkelt, akkor csak szólok, hogy nemrég megújították, és már elég sok minden benne van.
  • Evogordon
    Valaki itt használ illustrate 5.3-as renderelő progit? Mert nekem lejárt a 30 napos trial verzióm és nem rendereli a képeket, de van egy pdxpatcher progim hozzá amivel megkéne a maxban az illustrate!.dll-t adni és crack-eli a progit és működnie kéne, de nemtalálom azt a file-t. Van valakinek ötlete hogy hol keressem(melyik mappában)?
  • Malakai
    Ehunvane.
  • Aldaryn
    Erre ott van a VRay manual. Az AA része elég konkrétan ki volt dolgozva annak a régi verziónak is, ami a neten kering.
  • Free
    Valaki egyszer már összegyűjthetné hogy mi mire jó.. pl mi az antialiassnig és mit csinál ha ennyi és mit ha annyi
  • Aldaryn
    legyen inkább 1-400 ;)
  • nenad
    3-3 as az mit jelent min-max 3/3 ??
    (ja'jj neked ha igen)
  • fle go
    Az en verdam keszulget, merthogy mayas, es abban meg fele akkora virtuoz se vagyok mint maxban, es vrayban, most eppen a shaderekkel materialokkal szenvedek, szeretnek jokat csinalni de nem igen jon ossze, viszont nem adom fel:)
  • FRenkie
    HAHA, á ez tök véletlen de poén :)

Az utóbbi képen van egy kis PS korrekció, de a kész képen az eredetihez fog hasonlítani.

Nenad az AA-val mindig bajban vagyok, ez 3-3 as QMC vel készült, hogy gyors legyen, ,mondjuk így is volt kb 20 perc. Ti mit használtok az antialiashoz?
  • oryon
    Jaja, nekem is feltűnt már.

Frenkie: ez véletlen v. direkt? :)
  • Evogordon
    :D ezt már én is észre vettem.
  • youth #19845
    Nem tudom, hogy jobban megnézitek e Frenkie képeit...
    Ez a gyerek titkos jeleket, szimbólumokat rejt a képeibe akárcsak Da Vinci annak idején ;)
    2 ügynök már figyeli a célszemélyünket...

• Aldaryn
    Ez színeiben kétségtelenül Frenkie-sebb...
  • nenad
    az elso verzio sztem szebb, mert vilagosabb. Most igy osszehasonlitgattam oket.
  • Aldaryn
    Kéretik ezeket a komoly alkotásokat nem napi felesleges rendereknek nevezni! :) Ha 10 perc alatt dobtad össze, akkor nem szóltam. :P
  • nenad
    aa- val gond, mas nemigen.
  • ThomasGins
    Szerintem ha ilyen vékony az üveg a saját súlyától összetörik:)
    Bocs,sz*r vicc volt:)
  • nenad
    ugy tunik nincsen vektor output.
    nemtom mire kell igazabol, mert vegul is csinalhatsz image sequencet vagy avit es tracelheted egyenkent is oket, ami par framnel nem olyan veszes.
  • FRenkie
    "Napi felesleges render"
  • Lazarus
    igen de csak mesh poly és patch-re lehet konvertálni :(
  • ThomasGins
    :D
  • Free
  • ThomasGins
    Ilyesmit szeretnél?
    link
  • ThomasGins
    Az utvonal egy helix nevű shape.
  • FRenkie
    Editable shape-pé konvertálod.
  • Lazarus
    Az útvonal spring hogy lesz shape?
    Gondolom ez szükséges ahoz hogy a "Pick Path"-be be tudjam rakni
  • Lazarus
    kösz, megpróbálom
  • Free
    ez annyira nem fontos dolog ez csak amolyan hobby L képzelés meg poén lenne :c)))

Amúgy én sem vagyok precíz
  • GixEr
    de elote at is kapcsolhatod a spline-t hogy "renderabe" legyen a megfelelo vastagsaggal(thickness), csak lehet hogy a spline interpolaciojat egy picit feljebb kell venni.
  • ThomasGins
    Sajnos most nem érek rá,csak ki akartam próbálni,de pár hét mulva segithetek. Viszont én nem vagyok olyan preciz mint te:)
  • Free
    ha ennyire ráérsz dolgokra akkor beveszlek a " Rajzoljunk meg egy 7,5 hektáros Paintball Pályát részletesen ám" projektbe :c)))
  • ThomasGins
    :))))

Kellett pár perc mire leesett mit szeretne Lazarus:)Csinálok is egyet:)
  • Free
    isten ments nehogy visszavegyél :c)) kellenek az elvadult elmék :c))))))
  • GixEr
    rajzolj egy spiralt es rajzold meg az utvonalkent szolgalo spiralt(shape). jelold ki a spiralba tekerni kivant spiralt :) es kerd ra a PathDeform modositot.
  • ThomasGins
    Ha már lebuktam akkor vállalom:)
    Majd visszaveszek,sry.:)
  • Lazarus
    Hi! kéne egy kis egítség.

Hogy rajzoljak olyan spirált ami úgyszintén egy spirálból áll... ? :)