3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nezd meg a az arnyek resznel a sbdvs (subdivision)-t minel nagyobb annal simabb es lasabb is. A vegso renderre 12-15 eleg. Lehet ici picit noisos lesz de az nem baj.
en 3 vraylightal es egy directel vilagotok.
Fr ben pedig egy direct es az enviroment.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sonajk @:o)
Nöm köllene végre löszállani rulam ezön a térön???
(kicsit szögedies az akcentusom 😊, már csak ezért sem lehet lány)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Igen, valóban ua.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

FRenkie
szerintem sonajk azért nem lány mert van XXX gyûjteménye is a honlapján😛

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
ugyanaz mind2 nem? csak az egyik +1toturiál...

FRenkie
nenad beraktam 1 vraylightot a scenebe, kis nrancssárgás fénnyel, és tök pöttyös lett az árnyék!az miért van?

Mûködik és egész ügyes 😊

Remélem a nagy csendet, csak a hatalmas kép kreálás okozza 😊

Köszi, én most szedem.😊

Live your life like it\'s your last day...

Köszönöm. Én már le is kaptam mind a kettõt 😊

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Nagyon hálásak lennék (talán mondhatom mások nevében is) érte. Elõre is thx.

mind1ik ugyanaz, nekem van 1.03 az stabilabb. Ha kell felnyomom valahova.

Az enyém ezt nem csinálja. Az 5-ös Max alatt használom a Brazil r/s V1.0.0 verziót, ami ráadásul a következõt írja ki az aboutnál "Version 1,00,Aug 31 2002 3D Studo Max 4,2 build". Szóval ez a 4.2-es Maxhoz készült. Ha gondolod, kilinkelhetem neked, hogy letöltsd és kipróbáld, bár elképzelhetõ, hogy a tied is ue.

ezekszerint te is küzdesz vele, nem csak én 😞(

Barpi
Koszi! Evvel fogok probalkozni!

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

youth
Max 6-hoz kis fake sss tutor:

http://www.3dluvr.com/content/article/129/1

Youth

FRenkie

pl photoshopban (layer)dublikalod, majd az egyikre raengedsz egy sharpent, majd valamennyire atlatszova teszed es igy szabalyozod az elesseget manualisan. Ez igaz lehet pl egy auto contastos kepre amiben valami jo valami nem mig az eredetiben valami jo valami nem es a kettot kombinalva osszehozhatsz dolgokat.

Kérdés: Mit csináljak azokkal a képekkel amiket beteszek referenciának, hogy ne legyen annyira pixeles? Hogy egy picit vagy jobban élesebb legyen.

nekem minde1 meddig tart, termeszetesen ahany lampat csak akarsz...

De lehet hogy újra kezdem.!? És addig is foglalkozok valamivel.
Lion: Hogy az istenbe csináltad? Én is legalább ilyen élethût akarok.

Hi újra mindenkinek. B.U.É.K. és Kellemes Vizsgaidõszakot.
Holnap vizsgázok, tehát most géphez jutottam.
Most végig néztam amibõl kimaradtam. Mindenki jó és szép dolgokat csinál, de a LION-é kib..zott jó!

LION: Ehhez a Hondahoz kár lenne tutorialt nem csinálni. Hát ez, ez....ezzz Ahhhhhh! NAGGYonn DURvaa! Autóban ISTEN vagy!! Mikor megnéztem a 2F2F-t akkor ez tetszett a legjobban, de akkor még nem tudtam volna lemodellezni (most sem), ezért csináltam a Nissant. De közel sem realisztikus, és még mindig a modellel szarakodok hogy jó legyen. Mikor rá néztem a kocsidra rögtön el is ment a kedvem, mert az enyém ilyen sose lesz.

Na jó elég! Mindenkinek további jó munkát. Ja, és nálam is lesz egy kis profil váltás, meg nick váltás, meg lehet hogy egy honlapot is nyitok.
Majd beugrok valamikor.

CSá mindenki.

De akkor hogyan fog kinézni statikailag 😊)))

Azért talán most már egy kicsit jobb, mégha a mikrofon hiányzik is 😊))

Tudsz valami helyet ahol az összes ilyen kód össze van gyûjtve?

Aldaryn
Most találtad meg a dhtml kódokat használó szövegeffektusokat? 😊)) Nézzed meg egy Netscape 4.0-val, eszementül durva... 😊

per aspera ad astra

VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Nekem nagyon tetszik. Szép.😊
Szerintem azt a középsõ oszlopot vedd ki, csináld szélesebbre az alatta levõ tartót tegyél rá egy mikrofon állványt, és rakd körbe székekkel, így olyan lesz mint egy elõadóterem.😄

FRenkie
teszt

FRenkie
ez szuperlesz GI vel, csak szedj majd le textúrákat, mert ezek az alapok már széthasnáltak...

FRenkie
ja bocs csak amíg legépeltem nem jött be kép😊

FRenkie
pontoisan mit
?

Sziasztok!

Na ismét nekiálltam egy kicsit szerkesztgetni, már csak azért is, hogy legyen hova tenni a székemet 😊
A stádium még nagyon kezdetleges, de majd alakul.

Aldaryn
Jé, már megy a bevilágítósdi? 😊 Huh...

per aspera ad astra

Aldaryn
Gyakorlatilag majdnem u.a. mint a DVD, csak "kevesebb a hely" az MPEG stream számára... 😊)

per aspera ad astra

FRenkie
nenad mikor van a hatarido?
hány lámpát lehet használni?

Sot! 2 hangavot es 4 feliratot (ki-be kapcsolhato) tud kezelni az SVCD szabvany. Menus is lehet.

nagyon jo, akkor majd lehet megkerlek mondd el hogyan, ne most, majd elobb kepbe rakom magam. 😊

En SVCD-t szoktam kodolni az asztali dvd-mhez es az nem olyan ratyi mint ahogy te mondod 😄

fle go
Ahamm, megint tanultam valamit töletek mint mindig! Köszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

kulonben nem rossz az a minoseg. csak jol kell megcsinalni, egy haveromnak ven egy hatalmas tvje (16:9) es azon nyomulunk. Tvre tokeletes.

na most van egy kis idom nekiugrok en is.

Aldaryn
vcd-t. 😊 VideoCD. Olyan CD, amin egy adott szabvány szerinti stream van, megadot "helyeken" (könyvtárak...) asztali DVD lejátszó pl. megeszi általában. A minõsége enyhén szólva is ratyi... 😞 De mivel ez szabványos, sokszor egyetlen megoldás.
Szerencsére mostanában egyre több asztali cucc támogat DivX-et vagy Xvid-et... 😊) Mint anno az mp3, ez is elterjed a PC szférán kívül is...

per aspera ad astra

fle go
Ehh mi az a vcdt?
Barpi tetszik az urhajod, Aldarynnak igaza van legyenek fenyesek az elemek.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Barpi
A lampa modellezese nem lenne gond. Amit nem tudok az az, hogy milyen ertekeket adjak a spot-nak. Target, vagy sima kell-e? Probaltam targettel, adtam neki volume light-et, de utana nemtom mit kell allitani mert nekem csak tejszeru fenyem volt. Magyarul, vilagos volt ugyan, de nem lattam at a fenyen. Erre nincs valami tutorial?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

LionTR
Kar hogy ebben most nem tudok reszt venni, mer megyek minnya fel pestre, de holnap majd megnezem az eredmenyeket. Kivancsi vagyok 😊

Abbys IM :: Death to virus writers! ::

SaWo
sztornó, másodikra jó lett 😊

SaWo
Attól tartok, rossz a csomagolt file, bár lehet, hogy cvsak az én készülékemben van a hibas. Mindjárt letöltöm még egyszer

na itt van, nagyon egyszeru faladat, termeszetes hatasu bevilagitas. Akinek van kedve hajts! 😊
Max5scene scanline renderer setup, no lights, no materials.
Barmilyen renderert is hasznaltok csak egy sima materilat huzzatok ra mindenre, valahol feher fele tolodo szurke.
A camera02 nem art ratenni egy kis camera correctiont (max5>design/apply camera correction) (max6>jobb egergombclikk a kameran es apply camera correction...)
Nemtom kinek milye van ezert igy csinaltam bocs.
Az egyik kameranal van egy agy, a masiknal 3 szek, hogy kicsit erdekesebb legyen.

http://free.x3.hu/losmurdello/tree/gitesthouse.rar ~ 130KB

en fogalmam sincs mikor jovok, kb este 10 korul, addig nyomuljatok, valoszinuleg addig sikerul majd nekem is eloallni egy verzioval.

SaWo
Nenad, szólj, ha majd kellenek a bútorok.

kosz, megnezem