3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként még mindig az az érzésem, hogy én tévedek, és biztos van helyes edge elrendezés, csak nem jöttem rá. Kíváncsian várom a kimentett screenshot-okat, amivel megcáfoltok 😊)
Elsösorban shagfur és shaghair kellene.
Kszi!
Ma nem volt idõm, kicsit közbejött valami, bocsesz, hogy csak ígérgettem,... errõl jut eszembe, még anno mondtam, hogy elõkerítek egy VRay világítási beállítást, csak nem találtam, viszont azóta meglett, fel is töltöttem...
Asszem ez az... 😊
per aspera ad astra
Abbys IM :: Death to virus writers! ::

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
Megerdeztem mibe kerul. 256$ Hat bazel nem semmi.
Oke hogy most eppen nincsen sehova sem portolva (MarbleCLAY mar tamogatja) de ez az ar ezert a cuccert. Asszem megveszem! 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Koszi mindannyiotoknak!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Es hozza sem nyultal az ivekhez(curves) sem extrude sem mashoz. sok szuper dolog van benne.
SaWo: Szvsz más szemlélet. Bizonyos feladatokra sokkal plasztikusabb, és könnyebben kezelhetõ, mint a poly, viszont ugyan úgy megvannak a hátrányai is. Ahogy én eddig láttam.
Melyik MAX-os modellezéshez hasonlít leginkább? Hmm... mit szólsz a MAX NURBS-höz? 😊 Na, viccet félre, szerintem a spline, patch modellezéshez, kiindulva abból, hogy NURBS terén szinte mindig görbékbõl indulsz...
per aspera ad astra
Egyedül egy Rhino vagy Maya kvalitású NURBS modlellerben lehet gyorsabban ugyan olyan szépen megcsinálni, mint meg lehetne polyban. De ott tényleg meg lehet. Ez a feladat kifejezetten "ordít" a NURBS feldolgozási módszerek után. Pár trim, pár fillet, ... és hipp-hopp meg is vagy, lekerekített élekkel.
Ugyan ezt, a lekerekített élek miatt MAX-ban képtelenség NURBS-el elkészíteni.
Igazából a MAX NURBS szvsz itt vérzik el. 😊
per aspera ad astra
Rutinbol csinalod vagy se....
per aspera ad astra
De én már hiába kalimpálok itt... mondjátok hogy nem 😊))
Youth
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Elég hosszú lenne elmagyarázni az egészet... Holnap reggel van pangó idõm, ha neked ráér, akkor csinálok egy gyors kis képsorozatot, hogyan kell "bonyolultabb" formákat vágni sima felületekbe. 😊
per aspera ad astra
Lámer vagyok azt nem értem még megcsináltam polyban frankon 8 szögü n-gonnal meg volt a formam majd a nyolcszög polyjait kiszedtem igy keletkezett egy lyuk ugyebar ez eddig stimmel de ha utana azt csinaltam hogy kijeloltem az ossz polyt es extrudaltam akkor a masik oldala az objektumnak teljes egeszeben lyukas maradt (de miért?) es csak ugy tudtam befedni ha polykat szerkesztettem ugymond a hatuljaban. Na majd holnap belinkelek errol egy kepet ha nem ertheto nektek. Habar en se ertem😊) Van itt meg mit tanulnom, de jocskan ha lenne kozetetek valaki pesti akkor orokke nyaggatnam hogy mutasson mar meg ezt vagy azt😊)
a kérdéses darabkát szerintem polyban modellezd le.
kör kerestmetszetû lyukat nem nehéz csinálni, egy nyolcszög(n-gon) mentén vágsz lyukakat a polyba-amikor még csak 0 a vatsagságsa, és a 8szögeket kivágod, illetve a többi lyukat is, és majd ha "hiányoznak a lyukak" akkor adsz rá 1 shell módosítót ami magasságot fog adni a felületnek.A keresztalakú lyukat is ily módon kell kivágni , de a "kereszt" sarkaihoz nem elég 1-1 vertex, mert akkor a smooth után eltorzulna, hanem 2, de a legjobb ha 3 vertex határlja.Majd a shell után pedig a -úgylátom a lyukak széleinél- beextrudálod.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
nekem van 1 vray es 1 fr verziom, es lehet lesz egy MR es 1 RQ.-bar ez utobbi, most kicsit macerassab. De azert marhara kivancsi vagyok

http://www.matador.sk/img/p_mp41.gif
És ilyet akarok rá venni tavasszal:
http://www.toyo.com/tires/tire_lines/popups/jpgs/t1s.jpg
vagy ilyet:
http://www.yokohamatire.com/images/carsandtires/ParadaSpec-2.jpg
Egy sportautónak milyen a gumi bordázata?
Nem tudnátok adni valami képet róla?
Elõre is köszi!
Youth
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
de az elnevezes tenyleg onnnan szarmazik, aztan szeged egy kicsit modernebb lett es talan kevesebb ember beszel mar ugy, igy hat maradt a kornyekre a hagyomany 😊
Mi ez a nagy tájékozottság a szögedi leányokkal kapcsolatban? 😊))