63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Aldaryn
    Oké, 30 sec, de úgy gondoltam, hogy realtime interaktív cucc 30sec-es update sebességgel. :)
  • Malakai
    Fent van a rendertime, nemhiszem. :)
  • Aldaryn
    Ez valami realtime cucc?
  • nenad
    http://forums.splutterfish.com/blog/archives/images/mxs/overlay.jpg
  • KisQbi
    Jobbra lent a reactor panelon van egy olyan hogy "Open Propery Editor" egy ilyen kis ablak a szimboluma... ott a legegyszerűbb beállítani vagy a reactor utilytibe a property-snél....

• Evogordon
    Ez nekem magas :(
    De a tömeget szerintem se állítottam be, még nagyon kínai nekem ez a reactor.
    Eltudnád mondani hogy holl kell beállítani a tömeget?
  • nenad
    betettem egy nagyobbat es kevesbe zajosat, bar igy a gi mar nem tokeletes
  • nenad
    ja a ket test fix es ezert nem fog mukodni a hinge, errol szol az uzenet.
    lehet nicsen tomeguk? Ha collectionben nincsenek benne azert kulon szolni szokott sztem.
  • KisQbi
    én valahogy úgy értelmezem mintha a HINGE két olyan test között van amik fixek... tehát vagy nem szerepelnek RigidBody-ként vagy UNyielding-ek lennének... de nemtom....
  • Carlos
    Nagyon állat.
    Klassz a lépcső...
  • nenad
    ennyi lesz majd a kep +
    egy ket kep, egy asztal, viraggal, csao.

• Evogordon
    A reactorrol letöltöttem egy tutorialt a design21-ről és szinte teljesen megcsináltam de amikor rámegyek a reactor->prewiew animation-ra akkor a képen látható szöveget írja ki valami effektet ír de nem jöttem még rá hogy mi a probléma. Esetleg van valaki aki tudja hogy mit rontottam el vagy hagytam ki?
    itt a kép
  • KisQbi
    Ezt mindig benyalom:D már egyszer ráfáztam itt is.. nem tudom miért élek még mindig ebben a hitben.... no mind1
  • Aldaryn
    meg az autókkal? :D Én nem punnyadok, ahnem 2 napja csomagolok. Holnap reggeltől 1 hétig nem vagyok.
  • nenad
    valahogy nagyon punnyadt a tarsasag, emberek mi lesz a kepekkel? :)
  • Aldaryn
    emberek, ha haj kell, akkor ott az Ornatrix. Lazán kenterbe veri a Shave-et MAX alá... :) Ráadásul van VRay shader amivel (a galériaképek szerint) még a GI is megy. Bár, nemtom melyik VRay buildhez jó, asszem csak egy darabig volt elérhető, gondolom ha esz majd fix, végleges SDK, akkor lesz kinn megint.
  • nenad
    en se probaltam meg, gondolom ez olyan 1 targyas alkalmazas, tobbon mar szetakadna a gep.
  • Aldaryn
    A Joe Alteros kód került bele.
  • SoDI---
    működik
  • Malakai
    Ja és nem a hairfx került be a 7.5-be, hanem a Joe Alter féle Shave & Haircut-hoz hasonló dolog.
  • SoDI---
    danke
  • Malakai
    Nece, serintem megy 7-essel is, amúgy nem próbáltam, mert korábban se hiányzott annyira.
  • grizzly21
    http://www.turbosquid.com/FullPreview/Index.cfm/ID/229960
    blizzard...
  • SoDI---
    Ha mindegy, akkor elviselem, hogy nincs :D
  • SoDI---
    "If you load user interface layout files (CUI files) from previous versions of 3ds max that include tab panels, the tab panels will display. In addition, all button images from tab panels are still available, and can be used on custom toolbars."

Hát kösz... Jaj de jó, hogy már letöröltem a gépről a 3-ast, amiből átemelhetném!
    Olyan boldog vagyok.
  • SoDI---
    "The tab panels are no longer part of the 3ds max user interface. This was done so controls would take up less desktop “real estate,” and to improve the performance of 3ds max window refreshes."

Látom már, a 6-os verzióban se volt már benne, csak régebben. Én most 3-asról térek át, és ott megszoktam.
    Elfoglalja a helyet... Jó vicc, nagy monitorom van, kecsegek :D
  • KisQbi
    milyen tab panel? numerikus panelra gondolsz?
  • SoDI---
    Annak nem valami Y-ra kéne előjönnie?
  • SoDI---
    A max 7-esben mé' nem látok én tab panelt? :(
  • KisQbi
    hairFx

ez a plugin amit integráltak.. ezt kapard össze...
  • Pitbull90
    köszi de nekem sajna csak a max 7es van meg:(( azaz nem tudom a szőrzetet megcsinálni régen úgy csináltam ilyesmit mondjuk egy embernek hajat hogy valahonnan töltöttem le ilyen füvet vagy mit azt azt az objektumot másolgattam :DDD. max 7.5höz meg szentem sehol nem fogok hozzájutni:(. a másik meg élethűen akarom megcsinálni (azaz a szőrzetet) me a háttér igazi felvétel lessz azt oda fogom bevágni a számítógépes változatot megpróbálom milyen lesz mert táj rajzolás nem az erősségem... sőt eggyáltalán nem tudok nagy tályakat rajzolni:(
  • nenad
    nekem nem jelenik meg semmi sem.
  • KisQbi
    Ha van rendes UVja akkor deeppaintben és photoshopban textúráznám.... úgy a leglátványosabb és a leggyorsabb.... sztem...
    aztán ha nem tetszik akkor még mindig lehet HarFXel szőrt rakni rá (7.5ben már van.) Ornatrix nekem sosem jött be annyira, de csak azért mert rendszeresen fagyott... aztán ha már van a 7.5ben saját hajszőr modul akkor inkább abban bízok.....
  • Pitbull90
    Valaki tudna nekem abban segíteni hogy ebből a micsodából hogyan tudnék élethű állatot csinálni???? pls vki segítsen olyasmit amit az ortanix (vagy mi) csinál csak ott nem tudom szabályozni milyen hosszúságu legyen a szőr meg le is járt:D
    itt a kép: http://www.grafics.click.hu/wol.jpg
    remélem valakinek van ötlete ha vmilyen pulignal kell akkor mi a neve és hol tudom leszedni
    Előre is köszönöm!
  • nenad
    lazulas:

• Aldaryn
    :) ez a sketch vége. Most kellene az a bizonyos rajztábla a PS-hez... de mivel nincs, ezért megy ez a rajz is a "to do" vastag mappájába, hogy majdan, ha lesz, akkor elkészítem. :D
  • Evogordon
    Néztem egy tutor videót a 7.5-ös max-ról és a clothfx-ről szólt mondom ezt én is megcsinálom de nemtaláltam a clothfx-et pedig azt hittem hogy a 7.5-be alapból benne van. Nem lehet valahonnan letölteni? Vagy csak illegálisan lehet hozzájutni?
  • MrGeE #21467
    rögtön +teccett,fejezd be PLÍÍÍÍZ!!!8D
  • Aldaryn
    Én eztet csinálgatom éppen. Ez a 10 perces sketch. Nem hiszem, hogy valaha is lesz belőle 3D, ahhoz túl béna vagyok, de rajzolgatni jó. (fénykép, mobillal, mert scannerem nincs...)
  • Aldaryn
    Kurva jó... "wanne be there" feeling... :)