3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig nem igen volt idom semmire se😞Miota a modelezes a maniam sokkal keveseb idom van mint regebben volt, alig jut idom modelezni, ezert csak mostanra keszult el a lego auto, par hiba maradt benne, azt ne nezzetek, nehany darab belesulyedt kicsit az asztalba meg a dobozba😞 Keson vettem eszre majd korrigalom, egyebkent mi a velemenyetek?

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Letöltöttem a Brazil Rio-t a 3dsmax 4,hez, felrakom, renderelni akarok és kiírja, hogy csak 512*384-es felbontást támogat, ez miért lehet?
Nem hinném, hogy próbaverzió vagy ilyesmi. Mi a megoldás?
Elõre is köszi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
per aspera ad astra
Tehat ha pl van egy alapformad es azt nem konvertalod at polyframe-e akkor ha kilelold amit nem akarsz subdivideolni a modify-nal asszem talalsz egy masik subdividet, akkor csak ott fog subdividolni.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
SZia FleGO, jo regen nem lattalak mar!
Aldaryn: most nezegettem a HDRI tanulmanyodat, le a kalappal nagyon jo! Nincs meg veletlen pdf formatumban, eltennem barmikor jol johet felfrissiteni a dolgokat.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
ZBrushból hogyan érdemes importálni Maxba a modellt? Hogyan érdemes - polygontakarékosan - megoldani ezt a dolgot? Ha sima *.obj fileként viszem be, akkor ugye millió polygon van. Ha adok neki egy Optimize modifyert, akkor meg már nem ugyanolyan szép... Bocsánat a béna kérdésért, lehet, hogy valami egyszerû módszer van, de nemtom hogyan gazdaságos... Segítsetek nekem! Köszönöm!
per aspera ad astra
Tud valaki segiteni ? -> PMorphTools for 3dsmax - ps_ap050b <-
http://www.3dluvr.com/detonum/tutorials.html
Deep paint-ben hol lehet azt beállitani,hogy megtartsa a smoothing group beállitást ha beimportálok maxbol?
Elõre is kösz!
az elmenteni meg akar a rendrelni azzal nincsen gond, de hogy pont a 3-s map channelbe tegye... az kezimuinka lesz...
per aspera ad astra
Azt akarom vele elérni mint az alap render to texture-val.
-Renderelje le nekem a lightmapot az összes objectumra
-Mentse le egy 256x256 tga-ba
-Feszitse vissza a lightmapot az objectekre map channel 3-al
Please Help !!!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
akkor csinalj egy gyurut (circle) es egy mondjuk szinuszhullam szeru vonalat, amit a korivre merolegesen helyezz el. circle kijelol aztan loft, es a szinuszhullam legyen a shape.(get shape) A surface parametersben tudsz allitani dolgokat, pl ha normalok nem jol allnak, illetve hogy mennyi polybol alljon a dolog.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Hát ezzel TÉNYLEG bénázol, tudniillik, szóköz van az útvonalban, meg az ÉN c meghajtómon NINCS ILYEN nevû fájl!! Pláne, hogy melóhelyen linuxot használunk, amin még c meghajtó sincs

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE