3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Nekem tetszik

per aspera ad astra

FRenkie
szükségem lenne max6tal mûködõ brazil ra!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
sokkal szebb!

fle go
Ron Ragm: a puskán lévö texturára nyomnék egy kis bumpot és változtatnék a fém részeken, lehetne kicsit ütött kopott, valamivel jobb fémes hatás kellene szerintem. És a ravasz feletti részt megpróbálnám részletesebben kidolgozni.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

RelakS
mûanyag 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

a pityunak a fa texturajat kicserelnem, (ha fa egyeltalan, akar alca huzatnak is nezhetnem)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

egy advancedebb resz. Minden rendererre vonatkozik.

advanced shading, shadow light contrast

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ron Ragm

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ûberkirály lett!😄

Live your life like it\'s your last day...

igen,szerintem is tul kicsik a deszkák,meg a bump tul eros.
Egyébként jó.

youth
Jobb de kisebb bump legyen és a bemélyedést inkább displacementel old meg. Úgy jobban néz ki szerintem...

Youth

ok. megvan a finalrender stage 1. ezzel már meg lehet azt csinálni mint a texture renerrel.

RelakS
Lehet, hogy lambéria 😉

Malakai
Csak én érzem úgy, hogy kicsik a deszkák a legóhoz képest?
Egyébként nagyon jó. Talán még annyi, hogy picit lebegõsnek érzem a talajon a jármûvtöt. 1ébként jobb lett.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

fle go
hat nem tom valoszinu tul kozel lehet

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

Tenyleg szebb, de csak en latom ugy mintha a nezet perspektivaja egy kicsit mar ortografikus lenne. (tul nyitott a kamera)
szep 😊

fle go
Kiserletezgettem meg kicsit, nekem ugy tunik ez a kep jobb mint az elozo,szerintetek? Min kellene meg valtoztatni?

Bocs asszem egy kicsit nagy lett a kep.

nalam mukodik a secondary bounces.

azt még nem használtam,meg meg sincs 😊
De lehet hogy azt is kipróbálom majd.

Miert a PDFcreatorral mi a baj?
Aldaryn
Újabb lámaság: Mér nem nézem meg, hogy hogyan van a "fullos" VRay-ben (pl 1.09), mi? Igaz is... :o)

per aspera ad astra

Ajj,szinte gondoltam,hogy ezzel fogsz jönni 😊
Oké,kösz,majd megszerzem valahonnan akkor.

Az AdobeAcrobat es az AcrobatReader nagyon nem ugyanaz!!!
Ahhoz a Teljes ADOBE ACROBAT (Nem a READER) kell!
Aldaryn
Le a kalappal elõtted, hogy van türelmed, és kedved (meg idõd) tutorokat írogatni. Nem, nem ironizáltam.
Egyszerûen, tudom, hogy nagy meló, screenshotokat mentegetni, rizsálni, értelmesen írni, és még jól is nézzen ki, na ez meló.
Inkább 20x elmondom, megmutogatom valakiek élõben a monitor elõtt.

Én is kíváncsi vagyok, it írsz! Általánosságban mindenrõl? Vagy vaklami funkciókról bõvebben, esetleg "kedvcsináló VRayhez?"

Újabb kérdés: Amennyiben Irradiance mapot hazsnálok Adv. 1.45-ben csupán fisrst diffuse bounce-t számol, másodlagosakat nem. :/ Ez így eléggé érdekes. Ez az beta-ség miatt lehet? Photon map esetén szépen számolja az összes sugárverõdést... :/

per aspera ad astra

petesilver
Határozottan klassz! Kapunk értesítést, ha lesz több is?

Mission Impossible 2010: PRO Class

hat ebbol te nemigen tanulsz semmit sem egyenlore de ha annyira ko hat ne' ! 😊)
ihol e'

petesilver
Engem érdekelne, akár angolul is! 😊

de a design csak levgen lesz, szoval az egesz egymas utan van dobalva 😊

jelenleg irok egy vrayfree tutorialt, sajna angolul.
A nullatol kezdodoen, ha kell majd dobok linket, a very very basic resz kesz. Amugy meg vray a legegyszerubb az osszes kozul, legalabbis eddig. 😊 Elegge gyors is ami nem kis elony.

petesilver
Mostanában ezen dolgozgatok, jelenleg félkész állapotban van. Játékba készül, vagyis szigorúan lowpoly, amennyire tõlem telik, a render minõségét ne nézzétek, csak azért van, hogy lássam az összhatást. A büfékocsi+napernyõ+székek render összesen 862 poligon.

petesilver
A legegyszerûbb megoldás: a kívánt oldalon monca azt az eplolernek, hogy save as.../mentés másként/ és a második sorban a fájl típusánál válts át mht kiterjesztésre. Lementi az egész oldalt úgy ahogy van, képestûl, mindenestûl. Jómagam eszerint korrigálok!

FRenkie
jól néz ki, de az AK az nem fémbõl meg fából van?

redfox: Örülünk, h. elkezdtél mexezni, de ha renderelsz -akár egy wip- képet akkor próbáld meg az objektumot a kép közepére elhelyezni úgy, hogy a kép határáig érjen. Mert most van itt egy kis kb 500*500 as pözsóreészlet, egy kb 1000*1000-es képen, amivel még a fórumba is belekúrtál 😊)
ugyhogy figyeljünk erre...

várjuk a folytatást

Aquli
Nem találtam region rendert, vmi region net render van, de az arra való, hogy egyszerre egy hálózaton 25 gépen lehet rendereltetni a képet. Pontosan a site melyik részén van az amit te mondasz?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
De egyébként ez mitõl van? Másnak van ilyen? Megpróbálom ezt amit mondtál. De más megoldás nincs? És a Vray milyen, nehéz vele dolgozni?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Sry, kicsit nagy lett.😊

Hali!
Hoszzú tengõdés után újra maxozom, és nekiálltam egy peugeot 206-osnak, mert a 607-es kicsit nagy volt nekem elsõ kocsinak.😊 Most itt tartok:

Ryleh
hi...talán annyi,hogy a zöld szinû elem nincs tulságosan simitva?Igy olyan plasztik kinézete van...nem?

RelakSfromhome
Növeld meg a hossziránti részletességet, mert jellegzetes polygonbugokat mutat, fõleg az a züd rész

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Ron Ragm
Flego szép kocsi!
Én most egy AK47-est kezdtem el csinálgatni, kritikák jöhetnek😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Nagyon állat! Nekem csak a feketével van bajom, mert nem csillog úgy mint a többi, és sötét is. Egyébként nagyon király! Gratula!

Bár ha jobban megnézem akkor szerintemez parketta akar lenni

Na most nem tiszta teljesen.
Hogy tudom pdf-be lementeni,ha van acrobat reader-em?

Kösz GixEr,megpróbálom.

Szerintem inkább tegyél parketta textúrát rá ,ha már így akarod megoldani.Bár lehet hogy parketta akar lenni,csak nem látszik szerintem igazán akkor.

Mentsd el pdf-be (en mindig ezt teszem)
Ket megoldas van:
1. Adobe acrobat (fizetos) kozvetlen webrol vegigjarod a linkeket es lemented lapozhato pdf-be
2. pdfCreator (ez feltelepul mint nyomtato, es ingyen) oldalankent kell menteni. (http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/)
youth
Flego!
Nagyon fasza vagy!!! Gratula!
Egy kérdés fogant meg bennem:
Most hol is van ez? mert ha asztal akkor nagy az asztal, ha földön akkor meg a fa textúra nem jó. Tehát olyan mintha egy végtelenített asztalon lenne, valamit szerintem rakj bele hogy egyértelmû legyen.
Persz ez szubjektív... nemkell így csinálni, csak mondtam.

Youth

Hi

Próbált mostanában a 3d totalrol menteni valaki weboldalt?
Miért van az hogy sosem tudom lementeni az oldalakat? Lehet tenni ellene valamit?Pedig uj windows-zal is probaltam.
Elõre iskösz!

FRenkie
Szerintem a színek még nem a legjobbak, a fekete tól sötét.
A doboz jobban vonuljon a háttérben, és a középpontban az autó legyen, ne csak a bal alsó részben. Egyébként díjazom a türelmedet!😊

Eghy kis karakter modellezesi segedlet:
http://www.shockfamily.net/skeleton/muscles.html?muscle=External
RelakS
Ha feldobok egy képsort egy vontatós terepjáróról, azt is megcsinálod? 😄 Van rajta motor is 😊