3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Live your life like it\'s your last day...
Egyébként jó.
Youth
Egyébként nagyon jó. Talán még annyi, hogy picit lebegõsnek érzem a talajon a jármûvtöt. 1ébként jobb lett.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Bocs asszem egy kicsit nagy lett a kep.
De lehet hogy azt is kipróbálom majd.
per aspera ad astra
Oké,kösz,majd megszerzem valahonnan akkor.
Ahhoz a Teljes ADOBE ACROBAT (Nem a READER) kell!
Egyszerûen, tudom, hogy nagy meló, screenshotokat mentegetni, rizsálni, értelmesen írni, és még jól is nézzen ki, na ez meló.
Inkább 20x elmondom, megmutogatom valakiek élõben a monitor elõtt.
Én is kíváncsi vagyok, it írsz! Általánosságban mindenrõl? Vagy vaklami funkciókról bõvebben, esetleg "kedvcsináló VRayhez?"
Újabb kérdés: Amennyiben Irradiance mapot hazsnálok Adv. 1.45-ben csupán fisrst diffuse bounce-t számol, másodlagosakat nem. :/ Ez így eléggé érdekes. Ez az beta-ség miatt lehet? Photon map esetén szépen számolja az összes sugárverõdést... :/
per aspera ad astra
ihol e'
A nullatol kezdodoen, ha kell majd dobok linket, a very very basic resz kesz. Amugy meg vray a legegyszerubb az osszes kozul, legalabbis eddig. 😊 Elegge gyors is ami nem kis elony.

Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
redfox: Örülünk, h. elkezdtél mexezni, de ha renderelsz -akár egy wip- képet akkor próbáld meg az objektumot a kép közepére elhelyezni úgy, hogy a kép határáig érjen. Mert most van itt egy kis kb 500*500 as pözsóreészlet, egy kb 1000*1000-es képen, amivel még a fórumba is belekúrtál 😊)
ugyhogy figyeljünk erre...
várjuk a folytatást
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Hoszzú tengõdés után újra maxozom, és nekiálltam egy peugeot 206-osnak, mert a 607-es kicsit nagy volt nekem elsõ kocsinak.😊 Most itt tartok:

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Én most egy AK47-est kezdtem el csinálgatni, kritikák jöhetnek😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hogy tudom pdf-be lementeni,ha van acrobat reader-em?
Szerintem inkább tegyél parketta textúrát rá ,ha már így akarod megoldani.Bár lehet hogy parketta akar lenni,csak nem látszik szerintem igazán akkor.
Ket megoldas van:
1. Adobe acrobat (fizetos) kozvetlen webrol vegigjarod a linkeket es lemented lapozhato pdf-be
2. pdfCreator (ez feltelepul mint nyomtato, es ingyen) oldalankent kell menteni. (http://sourceforge.net/projects/pdfcreator/)
Nagyon fasza vagy!!! Gratula!
Egy kérdés fogant meg bennem:
Most hol is van ez? mert ha asztal akkor nagy az asztal, ha földön akkor meg a fa textúra nem jó. Tehát olyan mintha egy végtelenített asztalon lenne, valamit szerintem rakj bele hogy egyértelmû legyen.
Persz ez szubjektív... nemkell így csinálni, csak mondtam.
Youth
Próbált mostanában a 3d totalrol menteni valaki weboldalt?
Miért van az hogy sosem tudom lementeni az oldalakat? Lehet tenni ellene valamit?Pedig uj windows-zal is probaltam.
Elõre iskösz!
A doboz jobban vonuljon a háttérben, és a középpontban az autó legyen, ne csak a bal alsó részben. Egyébként díjazom a türelmedet!😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
http://www.shockfamily.net/skeleton/muscles.html?muscle=External