63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #22228 az ilyen cuccokat reactorban fraction- vagy minek hivjak-al kell csinalni, sokkal gyorsabb. Marmint mintha siman szamolnad, nemtom azzal csinaltad e. -
reactor ebbe belehalt, még 100 substeppel is elszállt, pedig ráadásba jó sok helyet is hagytam a téglák között. Szeretnék egy egész kéményt ledönteni. Ez olyan 20 perc calc time volt Simcloth részéről.
collapsing_anim_seq01.avi (10s DivX 1,6MB)
sorry a szar minőségért, de valamiért DivX codec nem szereti a AA nélküli dolgokat. :o) -
ez igen ....
nekem nagyon bejött ez is a kinyomtatnám és kitenném poszternek a falra stylus lett. Grat szép -
nenad #22225 jah, mostani simlcothba ujabb solver van mint Reactorban. Gondolom majd ha megint elokerul valami jo kis papir akkor lesz benne ujabb is. -
Szép lett! -
Banyek... nekem is malter köllene... összedől az egész kéményem pár kihagyott téglától. O_O :) Asszem kicsi a friction. Tényleg, elvileg ha felvesezm 1.0-hoz közeli étékekre, akkor elméletben lehet maltert szimulálni, max kcisit furcsán hathat, hogy a téglák szétesés után is ragadnak. :P -
Hehe... Reactor már csak ilyen. Simcloth egyszerűen bejelenti, hogy nem sikerült megakadályozni az interpenetrációt. :)
Tényleg, azon derülök jókat, hogy simcloth rigid body solvere mennyivel pörgősebb reactrénál. ^_^ olyan 400 téglát még gyönyörűen elbír, és nem hull darabjaira, mint szegény reactor. (na jó, az se hullana, ha sok substepet kapna, de simvloth tizerd annyi idő alatt végez) -
nenad #22221 tok jo, nem is kell animalni semmit, csak szetrobban magatol!
-
peetee76 #22220 Munka utáni pihenésképpen tutorialból, mivel még csak barátkozom a Vray renderrel...
-
Nagyon klassz! -
:))) -
MrGeE #22217 vagy egy kis malter 8) -
jah vagy a toleranciát kellene lejebb venni.
Bár nekem akkor meg minden beleesett a másikba :c))) -
Sztem túl közel vannak a kockák egymáshoz. -
Már teljesen kész csak a motort kéne a hejére tenni -
Hopp elszúrtam a linket :)
avi -
Helló Evogordon ! Megtudod mutatni a kocsit, hogy milyen lett ? előre is köszi... -
:DDDD
Kevesebbet kellene FPS-ezni:P -
Volt már valakinek ilyen gondja hogy csinál egy téglafalat boxokból és RBcollection-t és a fal nem megmarad hanem mint egy bomba szétpettan? Ha van olyan aki ezt a problémát megoldotta vagy tudja a megoldást pls írjon.
.avi -
GixEr #22209 Azt a booleant azonnal vedd ki (talaj-jarda) szentsegtores a poly+bolean, tessek modelezni foleg, ha az csak kb 10+ kattintassal jar!! ;)
1, A racsot csinald sima shape/spline-bol (renderabled+thickness2-3)
2, Az ovohely mintha kicsit keves polybol allna
3, A badogteto nyuljon tul a lakon --------,-
,
4, Ladatexturak ismetlodnek, ejnye bejnye
5, Szogesdrot vastag
6, Lampa nincs?
7, most nappal vagy este van?
8, az ott egy ortorony lenne a fal sarkan? (miert nincs ott?+a lepcso hozza)
9, valamiert nagyon nem latszik/erzodik a ter olyan sikban van az egesz...
10, Jardaszegely?
11, kilincsek/zsanerok?
12, tartsd be a meretaranyokat!! (szogesdrot, racs, kovek)
13 reszletek (fucsomo, kis gaz, esetleg egy szaraz fa)
.... :)
-
Amikor kimented jpg-be, kérdez egy quality/file size, smoothingot,az utóbbi nincs neked maxon? -
Tetszik,de miért ilyen homályos? Már renderelésnél is ilyen vagy csak miután kimented? -
Kéne megen segítség:DD ittvan egy kép a készülő táborról segítsetek hogy mit kéne még rá tenni vagy jó e így??(a hátsó rész azért üres mert az egy tanuló hely lövész rész) de az eleje.. kéne e vmit még odarakni vagy jó e így??
remélem jó a mérete:D
-
Google 0,06 másodperc alatt
ugyebár... -
Igen, a discreet tud. De szerintem, amióta kérdezed, azóta ezerszer utána nézhettél volna. -
tudna vki biztos választ mondani, hogy melyik a legujabb 3d s max? -
Jah, azt én is néztem. -
Pibullnak: Pontosan lemértem, 5 db. kattintásra Malakai által linkelt oldalról, ez:
http://www.oozinggoo.com/ll-form1.html
Lávalámpák mögötti technológia. Folyadékelegyek, viselkedésük, kombinációk... -
Sőt, onnan linkelgetve eljutottam egy full lávalámpa csináldmagad site-ra, ami a különböző folyadékokkal, módszerekkel foglalkozik. :) Mik vannak... -
Hehe nem semmi a csavo...es koszi hogy utananeztel a glu-nak. -
Háh, lol, észre se vettem, amúgy a videó miatt kerültem oda. :D -
Van angolul is csak egy kattintásra onnan. :P De ez akkor is poén. -
asszem az -
Hello!
Melyik az aktualis legujabb 3dsmax? 7.0?
Márk -
Ha ráteszem a motorra a collapse-t akkor a textúrák eltünnek és ilyen sötét szűrke lessz az egész. Mit lehet tenni hogy a textúrák meg a szinek megmaradjanak? -
Csak úgy mellékesen házi láva lámpa azoknak, akik értenek ilyenül. :D -
Belenéztem Glu3D-be, de sok fizikai paramétert nem találtam a részecskének, mindig össze fog esni valamelyest a folyadék sajnos. Lehet játszani a thicknes (viscosity), LOD (ezek a sourceban), Scale (Main Nodeban) paraméterekkel, de mondjuk nem mentem bele, úgyhogy konkrétat nem tudok mondani, könnyen meglehet, hogy jobban megéri egy alap max-es részecskerendszer és arra tenni a glu3d mesh-ét, meg hagyni egyetlen részecske rendszert és nem tökölni két folyadékkal (ahogy, ha jól értettem Al is mondta). -
GixEr #22191 Van egy-ket mintascene a max alaptelepito csomagjaban, nezd meg. Egyebkent egy reszecskerendszer ami "node"? alapu, fust, viz, de mondjuk raketa is lehet mert meg tudja keresni a te altalad megadott celt!!!! stb -
Megnéztem az oktatófilmjét a vizes akárminek és mindent.. pontosabban majdnem mindent úgy csináltsam ert vannak dolgok amik nem ugyan ott vannak mint az oktatófilmen de a folyadék nem ömlik ki megvan a pályája rákapcsolva az üvegre a bogyók is beleesnek a pohárba.. csak nem kezd el folyni a víz..:( de szép dolgokat lehetne csin álni vele;) egyépként itt írtátok mi az a PF??:D az is vmi vízzel kapcsolatos dolog? -
LOL:)