63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Amúgy meg ne ess abba a hibába, amibe sokan
, hogy plugokat erőlteted, itt is vagyunk páran. 
-
Nya... csak beirok:)
Aldaryn... azert draga, mer vallaljak, hogy nemlesz kompatibilitasi gondod a geppel, jol van beallitva, illetve ha egy nyamvadt csavar is meglazul, kiszall a team es jol megfabrikaljak. Olyan szintu garancia van rajuk kb, mint a Chieftec tapokra vagy a Kingstom rammokra. (lifetime / csere cumo ameddig szerelik, uj nem jon.)
Ahol ezek fontosak, ott talan meg is fizetik az arat. Amugy olcsobban josz ki, ha magad allitod ossze ugyan azt a gepet, de a helyszini garu, a support ugrott. -
Cool a Vray rendert szívesen használnám, én is fent is van elindítom kilépek a maxból de sehol semmi utána visszaállítódik alapra..:( -
max 7,5
Vray render
Npower Power Boolean
és mostanába: Simcloth, glu3d, és mindenféle spec kinek mi jut eszébe: pl illustrator render, vagy swift 3d max plugin mikor mi kell éppen -
Hello!
Lehet, hogy ez egy kicsit pofátlan kérés lesz, vagy le fogtok ugatni:
Most kezdtem el újra maxozni sok kihagyás után 3dsmax7-el, és valaki össze tudná írni pár mondatban, hogy mostanában mik azok a pluginek, scriptek, amiket mindeki általánosan, leggyakrabban használ? pl 3dsmax4-nél kellett a meshtools. Ez a 7-hez is kell, vagy abba már bele vannak építve a funkciók?
Milyen render systemet használtok mostanában? Még mindig mindenki Brazilt, vagy már vmi mást?
Márk -
Drágább és nem nyúlhatsz bele. rgo nagyobb a kockázat és a rizikó :c)))így magasabb lesz az adrenalin szinted meg hasonló :c)))
És hát ügye az adrenalin az jóó :c)))
Komolyra véve elvileg arra találták ki hogy így olcsóbb de a fene tudja ha össze "szerzem" az alkatrészeket sztem az olcsóbb.
meg abban jobb hogy nem neked kell szenvedni a különböző alktarészek kompatibilitásával hanem minden össze van lőve
-
Tényleg, mitől jobb egy ilyen BOXX gépet venni, mintha saját magam rakom össze az alkatrészeket? -
kevesled? Én 512-vel vagyok már jó ideje, még csak nem is gyors. Ez volt olcsó, ez fért a keretbe. :) De attól még renderelek keményen asszem. -
http://www.tyan.com/products/html/thunderk8qw.html
Az adatokat olvasva nem egyszerű a cucc de ha jól vettem ki már megrendelhető -
Ronin666 #22259 Én még anno nézegettem az Opteron árakat és lehet hogy a következő gépemet két procis optiból rakom össze. Nem olyan egetverően sok, csak akkor már nem ártana bele regisztrát memória, az meg megint elég húzós, rendesen megdobja, ha mondjuk egy emberi 4Gb-ot raksz bele (jelenleg 2Gb van és keveslem). -
nah akkor rálendülök veszek eggyet :c)))
Ki kér még mert akkor mind a 3 db t elhozom :c))) -
Nem csak neked. :) -
Elkéne egy ilyen gép otthonra.....:D -
4db dual core-os AMD procc van benne. Ami ugye 8 procc. :) Kísérleti példány. Az alaplap pl. egy Tyan prototípus, még csak 3 db. van belőle. Két PCI Express 16x slottal, hogy 2 videókártyát is belepakolhass, jah, és ami a lényeg: Nem Server alaplap, hanem workstation alaplap. A sok felesleges kütyütől mentesen :D -
na akkor valaki egyszerűsítse le nekem ezt normál angolól nem értő halandónak.. jól láttam hogy 8db proci van ebben a dobozocskában ???? -
"Click on picture and copy render settings"... Jááj... tudo, tudom, sokaknak nincs idejük erre, de engem midig is a "miért" érdekelt jobban, mint a "mit"... :)
Na mid1, amúgy jó tutor, kellemes VRay szagú kép a végeredmény. -
Na találtam egy interior tutort.Elég egyszerünek tünik.
itten találhato -
Gondolom kicsit nagyon drága lehet egy ilyen sok procis gép én még a 2 procisnak is örülnék:D sőt... különben egy könyvben láttam hogy a 3ds maxhoz ezeket a boxokat ajálják csak havi 90.000:D:D azt már nem írták meddig kell fizetni..... -
Ez számítógép..? -
Banyek... -
Az miért van szerintetek hogy exportálok egy file-t és aztán ha be akarom importálni kiír ilyet hogy : No object found és aztán improper file format!? -
Path deform pl. -
Nem, a Földnek beállítottam, hogy elpusztíthatalan. :D -
Háááááááááááááát azt gondoltam hogy semmi sem lehetetlen de egy kicsit bővebben..? -
Nem ám elpusztitod a földet!:) -
Mindent lehet. -
Na jó, utolsó kísérlet, a beállítások szerint a fracture összeragasztott téglagyűrűm 300mps -os sebességgel fog a tökéletesen elpusztíthatatlan talajnak ütközni. Ez egy adag átlagos téglagyűrűt a pillanat tört része alatt szublimálna, és nem maradna más, csak szuperfinom forró téglaplazma. Meglássuk reactor szerint ez hogy néz ki. -
GixEr bocsi kicsit későn írom... köszi segítséget a szögesdrót az eggyik gondom hogy csinálok egy rugo formát de abból mivel tudok tüskéset csinálni?? megtüskézni????? eggyáltalán lehet ilyet???? -
Sehogy. A collapse van olyan kedves, és nem hajlamos mindent bevágni egy material ID alá. Inkább használj attach-ot. -
Banyek... a micsodám tele van ettől a fracture-től... Hihetetlen, nem elég hogy a VP-t elcseszi, nem hajlandó saját ütközése hatására törni. Van egy (fizikailag korrekt mértekben és tömeggel beállított) 1800kg-os téglagyűrűm, ami nagyjából 10m magasról zuhan a talajnak, és egyben marad. O_O ha csak úgy hagyom, és mondjuk rádobok egy 1000kg-os golyót akkor az szépen lezúz belőle darabokat. Frankó. :) -
nenad #22238 FREE Szerver? :)
(fontos cucc) -
Nagyobb rés van a téglák között.
Különben tudja valaki hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy ha ráteszek több tárgyra collapse-ét akkor ne egyszinű legyen hanem amit én adtam meg szineket és textúrákat?? -
És hogy?:) -
Megoldottam a problémát ;) -
Ha felveszem a frictiont akkor nemkéne robbania? -
Csináltam valami olyasmit mint aldaryn csak itt mintha plasztik lenne a téglák közöttO_o
kabumm :D -
Új Apple logó? :D -
Hogy csinálod ezeket?
Hogy állítod be, hogy egy kockának legyen ütközése 'fizikája' ? -
Oh, igen, az meg megint egy érdekes dolog, hogy amint fracture-hez adom ezt a 900 db téglát az egész rendszer VP szinten behal. De hogy mi a jó fenétől. Amint a fracture részei lesznek a téglák, már csak 1-2fps-el tudom forgatni a VP-t, és ráadásul hajlamos kifagyni, ha gyorsan rángatom. O_o -
Próbáltam azzal is, meg nélküle is. :) Fracture-el addig jó a dolog, amíg nem hull szét túl sok darabra, de ha már 20-30 tégla "beragad" valahova, akkor kezdődik a rémálom, mintha nem lenne semmi csillapodás, a feszültség csak nő, és nő, és nő...
Amúgy télleg fracture-el kellene megoldani. :) Be szép is lenne, ha nem szállna el. Úgy tűnik, a havoknak meggyűlik a baja, ha sokan szerepelnek a szimulációban.