3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hali, csinaltam egy kis gi teszt animot, kb 1,5mb (divx)kukkanjatok meg. (folyoso teapotokkal, feny kivulrol hullik be)anim

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Aldaryn
Szép ez, scak azok a színek... 😊) Deszaturáld már egy kicsit a lámpák bevonatát, ennyire nem vagyunk még a retro stílusban! 😛 Amúgy kellemes, igazán az éjzsaki felvételt nézném meg belõle...

Pár észrevétel:
Egy iylen menõ tárgyalóban biztosan futja egy kicsit nagyobb plazmára is... a mostani 16:9-es monitornak lenne talán jó, egy jó drága PC konfigban... Pont aki az asztalfõnél ül, nem lát semmit sem belõle, s a falba vágott mélyedés is kicsit nagy "paszpartúra" ekkora képnek.
Az erkélyre kerülhetne egy magasított szegély, végig a szélén, s ha van, akkor egy hangsúlyosabb korlát, hogy egyértelmû legyen, hol is vagyunk éppen.
Lehet, csak innen látszik úgy, de a falon lévõ kis, felfüggesztett polctól elég nehéz lehet eljárni, fõleg, ha valaki kicsit kitolja a székét.
A másik fal melett lévõ "várakozószékek" pedig minek? 😊 ha valakinek már nem jut hely a tárgyalóasztalnál? Sorry, iylen megoldást se láttam még.

Igen. Belekötöttem mindenbe. 😊 De, hátha a kép javára válik.

per aspera ad astra

ja és valószínöleg a nap fényét felerõsítem, és egy csipetnyi sárgás fényt adok neki.
Jó rendben akkor majd a képeket feljebb pakolom. Igazad van nem sok helyen raknak festményeket 150cm magasságba 😊. A lépcsõben is igazatok van, de abba az a poén, hogy a padlón ugyanaz a textura van, és mégis ilyen lett.
A saláta a sarokban már elég élethû, vagy azon is kell még valamit cifrázni?
Még tervezem a két baloldali képre nagyobb bumpmapot, hogy úgy tûnjön, mint ha ecsetvonások lennének rajta, és le szeretném rólluk venni az AA-ot, csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet texturák esetében kikapcsolni. A Design21 fórumán felemlegették hogy kapcsoljam ki, de nem kaptam rá választ, hogy hogyan is kell azt 😞.
Meg még a hátteret szeretném kitenni fixre, mert most csak az evrioment-nél van bekapcsolva, hogy rakja háttérbe. Arra gondoltam, hogy egy marha nagy téglalapra ráhúzom a textúrát, és azt rakom a háttérba, és az már fix lenne, de annak az a baja, hogy azt is külön be kellen világítani, mert alap járaton sötét lenne. Van valami más módszer a háttér fix elhelyezéséhez?
TheGOro
egy pont kimaradt a "Nekem nagyon tetszik" után.

http://GOro.hu

TheGOro
Nekem nagyon tetszik a bal oldalon lévõ képek azok amik nekem nem jönnek be, valószínûleg azért mert szem magasság alatt vannak a képek

petesilver
kimaradt az ennyire szó, a zöld növény és szék viszonylatából.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Én próbálok barátkozni a székekkel a falnál, de szerintem nem tükrözõdik az életben a zöld növény ilyen távolból. A másik a 3 lépcsõfok. annak is visszább venném a rflectionjét. A többi ott van nagyon!

Na íme a tárgyalóterem legújabb változata.
Már csak pár dolgot fogok rajta alakítani, és már kész is lesz. (ez már majdnem a végleges)
Tessék kritikákat vágjátok hozzám! Abból tanulok. Mi nem reális még mindig? (nagyon)

TheGOro
Üdv!

Emberfej modellezésébe kezdtem 1-2 nappal ezelõtt, elég lassan haladok, arról nem is beszélve hogy elég lamzor vagyok ebben a témában. Ha végre sikerül emberi fejre hasonló mûvet kreálnom a textúrázás után shag:hair plug-in használatával képzelném el a haj, szemöldök, borosta megvalósítását...

koszi en meg az "n"-es verzioval kuzdok, de akkor mar keresem is az ujabbat!
Most meg te olvass 😉
petesilver
Pedig amennyit látok belõle rohadt egyszerû. Sima henger, a végei kb 3 lépésben extrude, növekvõ kerülettel, aztán smooth az egészre. Kb 5 perc alatt megvan.

Gixer beszedem van veled, olvass privatot

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ijj ok 😊

youth
Hát az húzós... nos tanulj meg modellezni mondjuk polyban aztán ha már vágod akkor bármit meg tudsz csinálni pl ezt is.

Youth

1. Ezt nem én csináltam
2. Nem tom hogy kell átimportálni
3. Mayában se tom megcsinálni

youth
Ha már megcsináltad mayaban miért akarnád megint megcsinálni maxban? Fölösleges munka... exportáld ki mayaból és importáld be a testeket maxba.

Youth

Sziasztok Mindenki!
Lenne egy kérdésem. Láttam, hogy létezik 3dsmax6-hoz Character Animation Toolkit.Valahonnan meg lehet ezt szerezni? Kérlek segitsetek.
Malakai
Ez ám elég kicsi kép. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Lenne egy kérdésem!
Ezeket az oszlopokat mayaban csinálták és én iyleneket szeretnék csinálni maxban azt hogy tom megcsinálni?

petesilver
THX!

youth
Írd ezt be:

http://design21.hu/

Új szerveren vannak, új motorral így gondolom már nem ugyanaz az index file... vagy mittomén 😊 a lényeg hogy így megy... 😊)

Youth

petesilver
Valaki tud valamit a Design21 oldaláról? Nálam az eddigi linken nem mûkszik😞

fle go
Udv!
Egy kerdes...talaltam a neten kovajogva olyat hogy Artlantis shaders. Ezt lehet hasznalni maxhoz vray-al vagy ez egy mas progihoz valo?

Koszi

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

1.09.03r60
Sziasztok!
V-ray -bol most mi az utolso(mukodo) Max6-os verzio?
lehet komponalni de alltalaban nem mukodik, van egy ket dolog ami megy, pl brazil camera+vray akkor brazil szamolja a finalrender materialt ha jol emleszkem,de ezeken kuivul nemigen.

petesilver
Kérdeznék valamit. Ugye rendernél 3 helyen is megadhatod, hogy a max milyen rendert használjon. ez jelentheti akár azt is, hogy mondjuk brazil material mellé V-ray fényeket számoltatsz egyszerre, vagy a kettõt nem lehet komponálni?

petesilver
2 megjegyzés:
Nyilván elkészülés után egybõl fényképezett, mert kosz, porszem sehol egy szál se!
Ezt mennyi idõ alatt rendereli le, ha a felét rosszul szerkeszti? Fél év?

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

petesilver
ühümm./így áll+fog nélkül mást nem tudok kinyögni😊/ Megyek széttépem az IRL scenemet!!!!Vinyóval együtt!

RelakSfromhome
Ezeket hol fényképezte?

nagyon durva. Itt- ott látszik, hogy render (túl tökéletes tapéta, szögletes székháttámla), de nagyon durvaaaaaaa

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

nemtom ismeritek e saluto kollega munkait :
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_11.jpg
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_21.jpg
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_51.jpg
http://www.as90.com/temp/SALuto/All/Ebank_DoubleVip_61.jpg
elotte kapaszkodjatok meg 😊

egy kulonallo kis program lesz a vray.exe lehet majd vele renderelni orba-szajba 😊

fle go
Udv!
Emberek ez mi konkretan?
http://vray.info/newsread.asp?ID=91

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

petesilver
És még valami. Enviromentnek elég ha megadok egy korrekteget, vagy csináljak félgömböt, és azt texturázzam éggel? Márhogy a jelenetben a messzi távolban ha látszik is valami, akkor ott ég legyen. Nincs kedvem eröltetni valami nyomorék kamerabeállítást, nehogy látszódjon, hogy még ég sincs.

petesilver
Most jön akkor, amit Aladryn mondott. Rárakom a kicsikét az aszfaltra, egyenesen be a pitbe,/ez lesz a környezet😊/ És tankolni fogják a õt, meg közben lecserélik a kerekét. Szal ha összejön, korrekt kis sceen kerekedhet belõle a segítségetekkel. A szerelõemberkék adottak, azok vannak. Gondolom ahoz, hogy jól tudjam megmozgatni-beállítani õket, ahoz már csontozni kell, és úgy mozgatni. Van tapasztalata valakinek? Egyáltalán jól gondolom?

KOXX
hm, a discreet oldalán már a max 7-rõl van valami

FRenkie
nagyan klasszak!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

nagyon fasza, talan meg lehetne probalni a direct computationt, 25 subdivsel, es 0.08-al a qmcnel(noise treshold)Elesebbek lennenek az arnyekok, talan kevesbe "lebegne"

petesilver

petesilver
Végül ilyen lett a render Aladryn segítségével:

mar kaptam koszonom

petesilver
Kis szerencsével megmenthetõ simán, drukkolok!!!

a "r"-es vrayt valaki legyenszives tegye fel valahova.
Koszi!

a mai semmiteves cimszo alatt csinalok egy tutot 😊
beadtam a vinyot szervizbe, hatha le tudjak vakarni rola az adatokat.

petesilver
Mindjárt nézek valami készet akkor. Milyet szeretnél?

azt hittem nyilvanvalo, keress egy db levelet, a level formajat formazd a textura formajara, elmented 3dsbe, aztan rateszed a texturat, es kesz... hehe.mint barmi mast.

Próbálgattam, és egész jó kis növényt gyártottam, csak még mindeig gyenge, mert a levelére nem tudom, hogy milyen textúrát rakjak, és hogy hogyan...
Bár a progiba lett volna olyan rész, ahhol materiált lehet adni a leveleknek, de az nem mûködött, mert maxban már textúrázatlan volt az egész.
Top Secret a dolog, vegy elárulod a leveleid titkát? 😊