63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
Ronin666 #22388 Az elég jó. Én túl magasra raktam a beállításokat és az imap volt csak 8 óra 2600*1950-es felbontásban. A render meg vagy 7 nap :(.
Mellesleg látszik is, hogy a képemen az árnyékok nem olyan foltosak, meg pöttyösek mint a tiéden, de ez azért nem ért meg ilyen nagy renderidőt.
-
nenad #22387 2500 x keparany.
lightchache+imap. Lhcache valami butal gyorsan lefutott (2000subdivs 0.11 sample size) imap kb 1.5 -2 ora. render 1 ora.
kevesebb mint 500k poly.
-
NAGYON Ütős lett. Ennyi idő alatt.....áááá, ilyenkor érzem, hogy tehetségtelen és lassú vagyok :(
Nagyon ügyes. Grats!

-
Lekapkodtam egy-kettőt, asszem pont azt is. Megnézem és feltolom a könyvtáramba. (Oda.) -
Ronin666 #22384 Még valami. Naned, Frenkie milyen felbontásban renderreltétek le a végső képet amit beküldtetek? És mennyi ideig tartott? -
Ronin666 #22383 Köszi szépen mindenkinek!
Saját magamhoz annyi kritikát mondanék, hogy nekem a képemen a render beállítások nem annyira jönnek be, ami annyiban sem volt egyszrű, hogy 8 óra mire kirenderrelek egy képet és összességében sok idő hogy jól beállítsam messzemenő rutin nélkül. Szerintem a modellek, texturák, fényelhelyezések jók lettek, és a kép lehetne szebb és élethűbb meg kicsit élettel telibb is. Talán PS-ben kellett volna még hozzányúlni, vagy a renderrel szórakozni még kicsit.
Na majd legközelebb... -
Vrayel készült az enyém, de szerintem a másik 2 is. Fogalmazzunk úgy, hogy Vrayel egyszerűbb élethű és szép képet renderelni, mint scanline-nal, de azzal sem lehetetlen. -
Szép lett a terem, szép a fény és a modellek. A színek nem elég megnyerőek szerintem, a narancs nem annyira megy a plafonhoz meg a sötétkék táblákhoz.
Még 1 tipp, a boss székét (a legközelebbit) kicsit kigörgethetnéd felénk, így lenne egy kis mozgás a képen, látszódna a monitor, és a leni űrt is kitöltené. -
Ronin, Nenad, Frenkie... Grat a képekhez! Hibátlanok... -
Amúgy számomra a sorrend:
1, ronin666
2, FRenkie
3, Nenad
Egyébként szerintem a legeslegjobb az összes képen találhatók közül Nenad asztalán a kancsó a poharakkal és a kendő rajta. Hát az valami baromi jó. Szinte érzem, hogy milyen vékony az üveg... -
Én arra lennék kíváncsi, hogy a képek készítői, mennyi év tapasztalattal rendelkeznek, hogy ilyen istencsászár scene-ket dobnak össze? -
nagyon szép ez is.
mind3 képpel kapcsolatban kérdezem hogy ezek az alap max renderrel is ilyen szépek vagy vmi extra kellett hozzá? -
Nekem is, az valahogy nem passzol ebbe a high tech környezetbe...
Nekem is nagyon tetszik!!! -
nenad #22375 tubosuidos dolog torolve.
koszi! -
nenad #22374 nem lett rossz! Sot!
EGyedul a noveny log ki a kepbol nekem egy kicsit. -
Ronin666 #22373 No akkor én is felrakom a munkám amit csináltam.
Naned, Frenkie gyönyörű munkák! Nagyon tetszik mindkettő!
-
nenad #22372 a good year eagle-es alsot szedd le legyszi nekem! :)
(nem vagyok reggelve) jol johet meg vmikor :D -
Huhhh... ilyen jó kis linkre nem is számítottam!
Nagyon köszönöm!!!!!!! -
link
Pöpec képek lettek! -
Oh, Nenad! Gratulálok az enteriőrhöz! FReankinek nem kevésbé! :-)
Előadom itt is a kérésem... 3d autóabroncsra és felnire lenne szükségem, (egy reklámfilmhez layoutalni kell) - nincs időm modellezni. Help me, please! Honnan lehet ilyet szerezni? -
Gratula, ilyet biztos nem sokan készítettek. Kellemesen hűvös atmoszférát áraszt a kép. -
nenad #22367 ja igen a parnat azt kaptam! :)
tobbi iparosmunka. -
Hát igen.
A technika fejlődik... -
az a durva hogy ilyen képet pár évtizede még fényképezőgéppel sem igen lehetett csinálni, meg photoshop se volt, csak festményeken lehetett ilyen szép dolgokat látni. ez viszont már 3d..forgatható, zoomolható minőségromlás nélkül. -
Nenad, Frenkie: Nagyon szépek lettek, komolyan, PROFI hatást keltenek (ha nem vagytok ?).
Evo: a kocsi is szép, de a lighting nem megfelelő.
Nekem meg láma kérdésem lesz: Ha a Vray Free-t használom a rendes helyett, akkor milyen fontosabb (átlagos felhasználó számára fontos) dologtól esek el?
ha sokminden kimarad belőle akkor ráállhatok a crack-keresésre (nem warez topic ;)).
Márk -
Köttye a tippet KisQbi, már csak azt kéne tudnom hogyan érem el azt a panelt amit mondtál... Nem tom vagy én vagyok béne, vagy szivat a max-em mert nem találok meg semmit, mindent átpakoltak (csak most tértem át 7-esre).
A két szobakép altkotóinak üzenem, hogy mindkét kép fantasztikus, és nem tudom miért de nekem az a régies stílusú jobban bejön. (ez nem azt jelenti hogy a másik roszabb távol álljun tőlem ilyet mondani)
Ja és: nincs valakinek egy tömör egyszerű tutorja NURBS-höz mert most csináltam a 7. változatot egy pajzsról NURBS-ben de valami mindíg nem jó... -
Max respect, bro! -
jaja ez a legjobb szó, olyan finom a hangulata hogy kész. a gyűrűk ura jutott hirtelen az eszembe szerintem azt is megtudnád csinálni nenad! (persze sok munkával) egy olyan kis lakályos hobbit zúg kinnt a zöld gyep meg a kis patak.hm:)
-
Frenkie, Nenad, emelem kalapom előttetek, ezek gyönyörű képek lettek. Technikaialg nem belekötni nem lehet, de pár dologról azt se tudom, hogy a csudába csináltátok.
Nenad, a te képed pedig annyira tele van élettel, legszívesebben elheverednék a kemence melleti kis zugban. :) Egyszerűen otthonos! -
Ez valami hihetetlen!!
Frenkie is meg Nenad is.. beszarok hogy lehet egyáltalán ilyet csinálni, nem hogy megtudjam hogy hogyan lehet pláne hogy egyszer én is csináljak vmi hasonlót...
nagyon szép a régi stílusú meg a modern is...Ezeken van PS?
mert pl ha én csinálok egy ilyen padlót meg falat meg árnyékot akkor az mindig olyan élettelen...ez viszont nagyon ott van -
MrGeE #22358 vettem 2 csomag pellust
nagyon ott van mind a 2 belső 8)
-
Neba*!Csak 2 nap.Ez nekem 1 év megfeszitett munka.Igy mégnagyobb Grat
-
nenad #22356 gyakolatilag ket napot meloztam ra, amikor kiderult hogy van hosszabitas, orultem neki de igazabol csak a ket ruhat+parnat tettem hozza.
-
Ez az a belsö amit pár napja kezdtél el csinálni?Nagyon jo!Mindent most modelleztél hozzá vagy van pár dolog ami már kész volt és csak be kellett illeszteni a térbe? -
nenad #22354 bevilagitasra fekudj ra! -
nenad #22353 nagyon jol nez ki a CUUC! Most nezem! :) -
Nagyon cool!! -
-
A fotel ránézésre kényelmetlen, de ez is kb ugyanazt az érzést váltotta ki, mint FRenkie-é. -
nenad #22349 no, itt az enyem. EGyebkent nem biztos hogy nyero a temavasztas. De legalabb nem modern. Gondolom minkenki olyat csinalt.