3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Egy kis esti levezetes rhinoban. Meg fotos is lett a vegere.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Tiszta szívás
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

per aspera ad astra
Egyebkent az interneten is rajta van, sot a discreet oldalan is, en onnan tudtam meg 😄
talán mert rejtettek?! Eh...per aspera ad astra
per aspera ad astra
megmondjam ?
itt: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Macrovision\SafeCast\Product Licenses
Keressük már meg, hogy a rákba tárolja MAX 6.x a licenszinformációt, hogyha elszáll, újra lehessen reggeltetni a programot Windows reinstall nélkül. Ha valakinek ismerõs a megduplázódott hosszúságú request code, errõl van szó. A CDilla licenszinformációit tartalmazó bejegyzését kellene ehhez leszedni, hogy új, immáron érvényes kódot generáljon, ami után aztán már lehet törni a cuccot.
Szóval, bárki, aki tudja, hol van ez a file, szóljon. Nekem nagyon nem kell már, de sok emberke kérdezi tõlem, és idegesít, hogy enm tudok, mást mondani, csak azt, hogy elvileg ezt kellene, vagy megtalálod a file-t, vagy letisztítod a vinyót. :/
Kösssz.
per aspera ad astra
Ez kb olyan kérdés, hogy miért nem hegesztik bele a Photoshopba az Illustratot vektorgarfkus képességeit, uyge? 😄
per aspera ad astra
csinaltam egy hasonlo bevilagitast photonmappal, a photonmap csak 22megat zabal, ugyhogy ha keves a memoriad akkor is nekivaghatsz. kb 5 perc alatt lerenderelodik, a vegere a min settingset vedd fel -3ra most -5 van. Es igy jut be eleg feny mindenfele trukk nelkul. Ami a padlot illeti nyugatan vedd le rola a texturat amig szamoltatod az photonmapot/irradiance mapot, es amikor ujra hasznalod oket akkor visszateszed igy is nyersz egy csomo fenyt.
Aldaryn: köszi a helpet, az a reluxa nem vet árnyékot(beállítottam a propertiesnél). Most megcsináltam úgy, hogy kitöröltem a szoba plafonját, meg a két nem látható falat, és így skylighttal bejut a fény szépen. De ez nem csalás valamennyire?
A lámpaburán meg az nem tükrözõdés, hanem az én hülyeségem, nem gondoltam arra, hogy átlátszó lesz (mert kicsit az), és az aljából a gömb feléig beérõ cylindert vontam ki booleannal, azt lehet látni a gömb közepén. Elég lett volna az aljából pont egy kis sávot kivonni.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Mission Impossible 2010: PRO Class
idonkent karmaim koze kerul egy egy profi cucc is, mint pl ironcad. Mindig meglepodok mennyire egyszeru oket hasznalni, de legjobban azon hogy a filletezo kepesseguk minden tultesz, mert ezek egyszeruen mindent lefilleteznek.
Egy egyszeru pelda, ezt kivetel nelkul minden program amit eddig ismerek megszivja(brutalisan), ironcad nem. 😊 Amugy ajanlom a programot mindenkinek. Egyszeru gyors nagyon atgondolt modeler/animator.

Mit kell állítani, hogy olyan szép fejléc legyen alul a végsõ képen, ami megjeleníti a renderprogit, renderidõt, és az alkotót? az úgy tetszik, de még nem néztem utána.
Köszönöm ma egész nap ezen fájt a fejünk egy cimborámmal karöltve
Lassan már mnajdnem becsavarodtunk
Nagyon köszönöm

per aspera ad astra
Nézegetem a MAX oktató DVD n a tutorialokat. van is egy kancsó amit az ember teljessen jó üvegre szinez. de ha azt a filet nyitom meg amit õ mond van is olyan szin meg beálítás név szerint a glass (illum) vagy mi, de ha új tiszta lappal kezdek akkor a material editorban már nincs.
ez a cucc valahogyan a Mental Ray része de nem tudom L dönteni hogy hogyan lehet az õ filejában benne az újban meg nem ez a szinhatás
Ha valaki tudja a választ az ossza meg velem. köszönöm
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Jó a DEMO is mert fel lehet törni van hozzá crack de a demot sem találom sehol
pls HELP
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Egy másik tényezõ az, hogy a szoba színvilága, különösen a szép, keményfa padló nem épp egy világos szobát teremtene a valóságban sem.
Harmadik észrevétel lehetne az, hogy a szobának csak 3 fala van meg, legalábis a lámpabúrában látható tükrözõdésbõl erre következtetek, egy plusz fal ott növelné a szobában "megrekedõ" fénysugarak számát!
Utolsó apróság: ha sötét jelenetet akarsz renderelni, de szeretnél látható részleteket, kis kontrasztvesztés árán ott a Color mapping beállításoknál található Dark multi érték, ezt fejjebb húzva világosodnak a sötét (nem fekete!) részek.
per aspera ad astra
Köszönöm
Folytattam a képet, de nagy gondom van a bevilágítással. Vrayel csináltam, egy db Direct target light világít be az ablakon kívülrõl. De mivel csak az ablakréseken világít be, ezért, hogy normális világosságot kapjak, a GI multipliert 35-re kellett állítanom. Ez normális?
és a renderidõ is elég nagy, volt vagy fél óra, vagy több.
Tudnátok segítséget adni, hgoy hogy világítsam be a képet, és milyen beállításokkal?
Márk
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
De ha munkáról van szó, ahol nagyon számít az idõ akkor az is más tészta, bár én akkoris inkább nagyvonalakban lemodelelzném 😊
Na nem rontom a topic arculatát
bye
Youth
Köszike
ui.: jah MAX 6 -hoz kellene
per aspera ad astra
Van egy plugin SlimCloth amivel meg tudom csinálni ezt a szövet efektust de nem tudok rájönni hogy hogyan tudom rögzíteni.
Vag ez a lehetõség csak a Cloth nál van ?