3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem Nenad oldala, és ez igen tanulságos lehet mindenki számára. (nekem az volt)
http://cskapi.uw.hu/vray_lighting.avi
scene: http://cskapi.uw.hu/class_final_vray_reset.rar
Bocs skacok hogy, nem valaszoltam a velemenyeitekre de mult heten hirtelen el kellett utazzak.
nenad nagyon popec a szobabevilagitos tutor!!!
Aldaryn a padlos kepnel hogy ertetted hogy interpolalt? bocs nem egeszen vagyok tisztaba, mire vagy hogyan ertetted a kerdest.
Nenad nem glossy reflection.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Én ezt eleddig csak úgy tudtam megoldani, hogy két render, egy HSV, egy sima exponenciális, s PS-ben a HSV-t mint szaturációs réteget engedem rá. 😊 ennyi, hátha vkinek jól jön.
per aspera ad astra
http://nenadesz.atw.hu/
😊
A veget osszecsaptam mer mar almos vagyok, de mindenki erteni fogja a lenyeget 😊
Na pa :
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Egy pelda, glue3d, sokan vigan hasznaljak, nekem gyakorlatilag attol is kiakad ha kiteszem az scenere az ures glue3d helpert... Nem ertem mitol.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

per aspera ad astra
Ezzel pl. semmi gondja nem volt, de néha igen rendellenesen hal meg. Gyakorlatillag eddig tartott, hogy a render gombig eljussak fagyás nélkül. Nem tudom, itt lehet-e a hiba, de elképzelni se tudom, hogyan lehet ezzel komolyan dolgozni. :/
Minden esetre szép dolgokat lehetne vele alkotni, s gyors, MAX-ba integrált megoldás lenne, akár leváltva a NURBS implementációt, de stabilitásban még azon is túltesz. 😊
per aspera ad astra
per aspera ad astra
kellene nagyon fontos!
egy jó videó konvertáló ami a WMV fájlt is tuggya konvertálni
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Power Solids Product Line
The only limit is your creativity!
Power Solids brings the power of high-end Solids Modeling into your MAX
and Rhino environment. Power Solids is not just another modeler that
utilizes the ACIS or Parasolid kernel. It utilizes a much newer kernel
developed by IntegrityWare, Inc. (www.integrityware.com) over the past 6
years. This kernel has some unique technologies including: a powerful
NURBS surfacing package originally developed by Wayne Tiller of GeomWare,
Inc.; a native Non-Manifold Topological representation; very robust solids
and non-solids Boolean operations; adaptive tolerancing to enable it to
handle imported models for a variety of systems, a high-end filleting
package that handles difficult large radius cases; a shelling and
offsetting algorithm that handles self-intersections; and extraordinarily
fast and reliable tessellation engine to convert the trimmed surfaces into
meshes.
Don't Re-create -- Power Translate!
Have you ever had to re-create a CAD model inside of MAX/VIZ? Power
Translators is the answer to get those CAD models and assemblies into MAX
or VIZ with the push of a button. Power Translators reads IGES, STEP, SAT,
and Rhino and creates a "BrepObject" to represent the precise geometry
defined in these files. It can then create a mesh at render time to a
specified user defined tolerance relative to the size of the object in the
image. For example, a tolerance of 1/2 Pixel will produce an extremely
high quality image with very smooth edges that do not have polygonal
artifacts. The "BrepObject" introduced by Power Translators can have
materials applied at the sub-object level and is able to utilize most MAX
Meshmodifiers (twist, UVMap, etc.).
Ha kell valakinek, MotoGp után fel tudom tölteni esetleg valahova.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class
de az ekezeteket ne keressetek, remelem nem gond 😊
Youth
Youth
az egesz rhinoban keszult. Sketchuppal az iveket kicsit koplikalt mert nincsen normalis exportja, nincsenek smootholva az objektek es nem is lehet oket, valszeg valami flag hianyzik beloluk. De amugy baromi jo lenne. 😞
egyebkent photon mappos/imapos a cucc es lesz animacio is.
Most probalom ravenni valahogy vrayt hogy a reszletekkel torodjon tobbet es massal kevesebbet.(gyorsabb legyen)
3b
Elõre is köszi
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
per aspera ad astra

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Flego az elso kep amit bedobtal az sokkal jobb, miert nem azt hasznalod? Ha nem jok a szinek akkor allits rajta psel vagy akarmivel.
a helzet az hogy a feny ami visszaverodik az egy HDR kepbol valo, hogy miert ilyen foltos azt nem tudom (ez a neve a kepnek ugy toltottem le egy oldalrol ahol a kitchen HDR is van:ml_probe.hdr a neve)ez valami erdoben keszult kep, lehet hogy kisfelbontasu es azert foltos, vagy valamit rosszul csinalok.