3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha elámulok attól, hogy mennyi mindent tudtok dolgokról, néha a legegyszerûbb forrás nélkül. Pl. Flegos HDRI kérdése. Aldaryn simán elmondta a lényeget, szerintem anélkül, hogy lenne neki Dosch HDRI CD. Abban ugyanis PDF formátumban van tutor, ami elmagyarázza a HDRI fajtáit, és alkalmazását. Ha kell valakinek azért még, akkor elõkaparom, és felrakom az FTP-re. Szal elgondolkodtató, honnan a csudából tudtok ennyire!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Culram: A max nem tud mozgó gif-et renderelni. Én személy szerint a Paint Shop Pro-val raknám össze (Animation Shop), de akár Premierben is lehet. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
csillárt mikor zúzol? 😄
per aspera ad astra
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Ha késõbb se jön, akkor küld csak a kódot. Én mondjuk semmit nem írtam bele, csak a számsort.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
per aspera ad astra
Amúgy szvsz a shader az, ami nagyon emlékeztet engem a phoenix-ére... 😄
per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Annyira jól érzem magam hogy ilyen könnyen tudok szép tüzet csinálni. 😊 Csak kíváncsi vagyok hogy oldom majd meg hogy a környezet is reagáljon a tûz fényére.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Culram: Csak kérdezz bátran, de csak véletlen volt, hogy tudtam a választ, én is csak ismerkedek vele. ^_^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Malakai: Köszi mindent, mert már mindent nyomkodtam.
per aspera ad astra
Egyébként egyik készítõ mellékelt ide pár bcurve-ot.
És példa-fileokat is tett fel, amik nincsnek alapból a bétában.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Aldaryn, egyszer megcsinalom 😊)
per aspera ad astra
(gondolom ez nem mond semmit 😊
Na szoval vegul is csak egy oldalt csinaltam meg es utan korbeforgattam mindenkit.
Eredetileg maxban akartam Reaktorral, de aztan ugy gondoltam ideje lenne eszhez terni! 😊
per aspera ad astra

per aspera ad astra
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
a ligt probe amúy nem más, mint a panorámakép fényképezésnél olya gyakori tükörgömb, vagy üveggömb direkte látható képe. Ez a legkevésbé "megdolgozott" szinte nyers formátum.
per aspera ad astra
Lenne megint egy lamer kerdesem, van ugyebar Light Probe, Spherical Map, Vertical Cross, Horizontal Cross tipusu HDR kep, azon kivul hogy formailag kulomboznek, van egyeb kulombseg is koztuk, esetleg meg van adva melyiket mire kell hasznalni?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Amúgy nenad-é a copyright az ötletre, anno még õ mondta még nekem SSS helyett a glossy refraction-t erõs foggal levelekhez.
per aspera ad astra
Ha kicsit visszalapozol van ott egy "Free" FTP. Onnan tudsz letõlteni tutorialt plugint mindent, amit az itt fórumozók feltöltöttek odaadó munkával.
MINDENKI: Mûködik az FTP mindenkinek. van hely bõven ha szeretnétek megosztani másokkal munkáitokat akkor oda fel lehet tölteni.
Szabályok: mindenki aki fel akar tõlteni készítsen az "ide tudsz feltpõlteni" könyvtárba a saját neve alapján egy könyvtárat és lehet is feltõlteni. És ha lehet senki ne töröljön semmit :o)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
per aspera ad astra
Egy kis tesztelgetés:
Egy készülõ kép elemei lesznek a kis gyomnövények. A kék csíkok csak proxy objektumok.
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Itt van egy texturázó progi, ami szinte a játékokban elõforduló objectek texturázására szakosodott. Downloads részben találod a játékpluginokat, egyenlõre Quake 3-ig van. Elkapott valami, állig téli szerkóba öltözve ülök itt a gép elõtt.
Más:
Ma 2 órán keresztül néztem ugyanabban a monitornézõ pózban a fõnököm, és a végére nem bírtam ki, és lerajzoltam. A gond az volt, hogy csak alkoholos filcet találtam, így a végén megkérdezte: Ilyen karikásak a szemeim? Mondtam nem, de ezzel a tollal nem lehet satírozni 😊 Amúgy tetszett neki😊Ultimate Unwrap