63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
ez tok jo nekem tetszik az otlet -
A google-t már végignéztem, ugyanezekkel a szavakkal, de ilyen cartoon-os szemen kívül nem találtam semmi használhatót. Na jó, befejeztem, nem zavarok tovább. Köszi a segítséget! -
gugli -
Aha, az Photoshop-os, nem? Köszi! :) -
3dtotalon van egy "hogy fessünk élethű szemet". nagyon jó. De azzal csak a textúra lesz meg. -
Na, de most komolyan! Senki nem tud nekem egy szem tutorialt adni?
-
Zsottybobo #22783 http://gonoszmacskaszem.com :) -
mit szólnátok ha felpőrgetnénk a topicot és az új project
"Az üveggolyó és ami benne van" címet kapná??
-
Kérhetnék egy kis segítséget? Hol találok szem tutorialokat? Igazából valami gonosz macskaszem jelleg? kéne. Esetleg valaki tudna segíteni? Köszönöm! :) -
Árnyékszék című csodálatos félkész művem:)
A vértócsa a képen egy kis GI maradék:)
-
nenad #22779 renderido passz, bealitottam szerenyen 20.000 subdivisiont a PPT-nek, aztan kb 10 perc mulva mar baro jol nezett ki, ugyhogy gondoltam ez tokeletes lesz secondarynak. Aztan brute force 25 subdiv, es nemtom mennyi ideig, olyan 1 ora lehetett? -
Mindenki helpet olvasgat?:) -
No comment.

-
nenad #22776 2 termeszetesen :)
egyebkent folfele csokkene az intenzitas -
Tudna valaki választ arra, hogy hogyan csináljak szép bolyhos szőnyeget interiorban maxban?
Elore is köszi
Márk -
putyi #22774 hány fény világít?
mer, ha csak egy, akkor éjjen a ppt! -
Parkettára mit állitottál be reflectnek, és mennyi volt a renderidő?:)
Az a fehér "zománcfesték" nekem nagyon bejön a képen. -
ksz -
Persze hogy memondjuk
www.chaosgroup.com oldalán kb 150 000 ft. Csak azért ígymondom mert a bannere rávan írva hogy nem WAREZ topik. :D -
szisztok. tudja vk. honnan szedhetném le a V-RAY-t ? ksz. fontos lenne -
Hali!
Lehet, hogy már kérdezte valaki ezért elöre is bocs.Most registráltam magam a vray oldalon, de nem tudom eldönteni melyiket töltsem le a free vagy a demo változatot.Milyen különbség van a kettö között és a demo az miben tud kevesebbet a teljesnél.Idökorlátos vagy pár rendert lehet vele csinálni vagy bármeddig használhato csak egy két dolog hiányzik belöle.
Köszi -
nenad #22768
ujra rendereltema kepet, bruteforce gi/lightcache(path tracing)
(az arnyekok a lepcso alatt nem voltak rendben) -
semmi. ez nem a mienk. a mienk a 3dmax.hu
ezt a domain alig pár hete regisztrálta egy privát person.
A domain.hu n megnézheted -
tök tetszik az új logód :)
Megint kényszert érzek, hogy logót váltsak ennek hatására...és hallgathatom a "miért váltottál logót, MEGINT???"-eket :D -
www.3dsmax.hu
hmm... mi volt ezen s site-on?
-
pauly #22764 Használj multi-sub-object materialt -
Jó az... :)) -
Mondjuk a szín a bannneren nem igazán tetszik, de feltűnő végülis. :) -
asszem nekem mintha egyszer sikerült volna de hogy hogy?:o -
ez most én lennék? hát nekem mindegy hogy nem csináltok autókat csak egy jó 5let(nek tünt) volt, viszont cserébe kiengesztelhetnétek modellekkel. a gta-s cuccok pl jok lennének de tga-kat hiányol a cucc. ami nincs mellékelve -
Akkor láma kérdés (utánnaolvastam a studio21-es könyvben, nem találtam választ), ha nekem kevés a 6x4 slot a material editorban, akkor olyankor mivan? Lehet bővíteni, vagy bármi? -
Klassz lett...
-
:)
Barátunk a medvesajt:) -
Remélhetőleg utólagos engedelmével Aldarynnak kicsit módosítottam a banneren... -
:)
Amugy sima drag&drop-pal is megy:) -
Render/evrimoments/backgroundcolor
De nem ártana neked is elöbb tutorokat nézni vagy a maxban F1 és beírod a keresőbe, hogy background és rögtön kidob mindent amire kíváncsi lehetsz
/bagoly mondja verébnek/ -
Hi! Nem tudjátok hogy lehet renderelésnél egy saját képet betenni háttérnek??? -
akkor bocsi! :) -
blaholl #22751 Kösz mindkettőtöknek. -
Gyorsabb voltál. :D