3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valójában nem 3 darab képet csináltam csak annyit vágtam ki. Egy tökrözõdõ gömböt szedtem le a fáról aztán azt fényképeztem le kb 10-15x, persze feleslegesen :)
Photoshop 9 vagy mi van nekem, össze tudja fûzni a képeket, hogy magas dinamikatartományú kép legyen.
Automate / Merge to HDR...
Aztán kicropoltam a gömböt, lett egy kocka kép aminek nem kellenek a sarkai.
HDRShopban megnyitottam és a panorama transformációknál átlöktem Mirrored Ballról, Lattitude/Longitude-re
és kész...
Ha tudsz fotózz úgy hogy rákötöd a fényképezõt a PC-re és ott állítod a záridõt stb, így nem érsz hozzá a fényképezõhöz, tehát nem tud bemozdulni. Az a baj én nem így csináltam, mégcsak állványom sem volt.
Sok sikert!
Youth
A yafray sem egy roszz renderengine.
Magaban blenderben egesz komoly dolgok vannak..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
per aspera ad astra
mennyi minden van itt a sarkon/kórvák is vannak ám/
csak leugrottam a sarki fûszereshez 8)
1: kéne egy kis spurit kihúznod /particlével /
2: azt kéne utánna széjjelfújnod
csak hogy míködés közben is lássuk a dolgot :D
köszi az érdeklõdést, már azé jobban vagyok amúgy 7)
galéria: tempmaxer.uw.hu

te veled mi a helyzet?
meséjjé má mi van veled
eszek egy kis libamájat hátha jobban leszek!!!
de azért nem kén e itt osztani mert bannolllak
minnyá erágom a netkábelt <#boxer>#boxer>
/HA KINYÍROM MAGAM 8)/
TEEEEEEEEEEEEEEEEEE
inkább rukkójjá elõ valami atomjó rendörrel!!!!!!!!!!!!!!
hogy kell ient csináni?
ja jóvan énis tudok iet :D
de tényleg egésszen amatõr

mondjuk az a fajta "makro por".. szal olyat még nem nagyon láttam... viszont földre, betonra, talajra porszerû koszt meg pl bolyhos sapkánál a miniatûr bohojhatást részecskével... de ez a por dolog... sztem shaderszinten kellene megoldani... (majd a kötözgetõs Vray:D)
hmm.. de azt is lehet hogy lecopyzod az objectet amire port akasz.. minimálisan scalezod és egy okos transparency-bump anyagot adsz neki...
de ezek csak fikciók...
Ja makró... Tudod mit szeretnék megtanulni? Azt, hogy hogy lehet port csinálni. Nincs tippetek? Mert a makrók azért olyan valóságosak mert látod rajta a kis porcicákat, rozsdát meg ezeket meg tudod oldani textúrával de a port azt hogyan? Valami részecskékkel kéne nem?
Youth
Komolya azt hittem, levédetted a Dvision nevet.
per aspera ad astra
Youth
per aspera ad astra
És itt a csúf környezete:

Youth
Youth
Boldog Karit igy utólag!
Jövõre majd re...
\"So always look on the bright side of death\"
tiszta szabaduszo muvesz stilusban renderel ez a maxwell :D
preview legalabb normalis kepet ad, kiprobalom azzal.

per aspera ad astra
Latom faradhatatlanok vagytok allandoan nyomjatok a dolgokat:)
En most konyveket bujok csak hogy otleteket meritsek a folyosos munkahoz, hamarosan belevetem magam.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
nagyon nagyon gaz.
en ha megvennem nem is tom mit csinalnek.. :)
na mutasd a rendert
per aspera ad astra
per aspera ad astra
per aspera ad astra
(refrakcio igaz..)
hmm sztem meg belefer egy kemeny muanyagba,