3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt az enyem
nemtom mennyire lehet kivenni az asztal alatti fekete chieftec dragoon-t:)
Nah, de mostmar dolgozzatok! En meg tanuljak, holnap 2 ZH es szetfogjak rugni a nemesebbik felem, mer 1bol tuti UV lesz. :(
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
az új és a régi :)
gepem

galéria: tempmaxer.uw.hu
Sok sikert, sokan szeretnenk ide bejutni! (Kar, hogy nincs gyakorlatom, sem jo referencia munkam.)
Érettségim és angol nyelvizsgám sincs.
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
http://www.howardmodels.com/0-tree/DecidiousTreesFull-112103/index.htm
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"szerintem"
1/5 ert megtanit barki jo kozepszintre, (ha van esze)
Azoknak a véleményére lennék kiváncsi akik modellezésbõl élnek, hogy érdemes e erre a Autodesk 3ds max mesterkurzus-ra befizetni? Fél milla nem kis pénz... megéri?
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A halozat volt zajos es a hazat szerettem volna foldelni, ahogy hozzaertem a konvektrohoz, kesz.
Object deform amugy a neve:)
\"So always look on the bright side of death\"
Koszi!!
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Szintén jó megoldás bármilyen rendszerben, ha veszel egy alamire való erõsítõt, amin van digit bemenet, és az audio jelet digitálisan küldöd át neki. Mivel digitális kimenete manapság már az integrált cuccokak is van, így többnyire az erõsítõ árából megúszod. Vagy, akár a meglévõ rendszeredre is kötheted.
per aspera ad astra
Nálam ezt a problémát az szüntette meg hogy vettem a gépbe egy audigy2 ZS -t és mivel PCI os a gép legaljába tettem(álló ház)messze minden zavaró ventillátórtól meg CD tõl meg minden. most nincs is alapzaj :c)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Ezzel el lettem volna mire kifundálom magamtol:)
Az egyik gepben egy Ati rodeon 9200 kartya van meg alaplapi hangkartya, a video es az audio jelet is kivezetem TV -re RCA val es zug a hang, letezhet hogy a video jel bezavar az audioba, uj a TV tehat elvileg jonak kellene legyen esetleg nincs kelloen arnyekolva valamelyik kabel? Mivel probalkozzak? Probaltam scarton keresztul is amibe rca-kat kell dugni ugy is ugyan az a szitu:(
Van valami otletetek?
Koszi elore is a segitseget!!!!
"volumeselect" : verticles, meshobject (gomb) és soft selection
ez azt csinálja hogy a kiválasztott mesh szerint selectál
"push"
Pl egy plane közepére beteszek egy gömböt és a plane-ben lesz egy félgömbnyi mélyedés akárhova mozgatom a gombócomat. És nem reaktorra gondolok. Vhol láttam ilyesmit egyszer a helpben ha jol emléxek,csak nem lelem.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Amúgy mndenki nagyon faxa képeket csinál. Eccer majd esetleg én is.
az zaj, zaj :D , qmcaa. Mondjuk sztem a zaj hozza tud adni a kephez.
a renderido valamo 10 perc volt, azonban most egy 3ghz MultiThreados pIV nyustolok. Egyebkent ez a multithread sztem igazan AA-ra jo ahogy figyelem hogyan renderel. Az AAnal nagyon kijon a kulonbseg. A tobbinel azert latszik hogy vagy kicsi a cache vagy vmi.
per aspera ad astra
Amugy se sok nfr-t látni tõled:)
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
nincs sharpening. es mas a megvilagitas is.

Nahszóval eredetileg mayas vagyok, de kitekintek a maxba is és szeretnék kérni tutorlinkeket, elsõdlegesen a material és renderelõ részleghez kellen mert egy kicsit más rendszerrel mûködik a dolog és szeretném a logikai felépítését megérteni elõre is köszi!
UI:És egy kérdést melyik renderelõvel érdemes renderelni V-ray v. Mental ray? melyik jobb mit tud mit nem stb
http://www.lantos3d.com Lantos Dávid alias 1mp3rator alias imp99
ha lesz idom kitalalok valami jo kis shadert!
Amúgy nagy csillagból miért lett koronácska, így egybõl ki is szedtem. :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )
És minthogy régóta csak olvasgatok és nem szóltam hozzá rögtön megemlíteném, hogy boldog karácsonyt, buék és a banner-re meg egyszerûen nem is találok szavakat. <#eljen>#eljen> Azt ugye tudjátok, hogy mostantól nem lehet ennél lejjebb venni a minõségét többé!
Gugli fejléc mekkora már?!:)
Fel kellene találni a braille monitort:)
on
per aspera ad astra
a meter csak azert mert ez a default unitom mostansag.
es mivel 0.2 meg ilyenek nem sok tortent ezert odahuztam nekije vala.
de ez meg a fog bug miatt van egyebkent.
egyebkent letezik ilyen tomb... ennyire azert nem vagyok eredeti!
:P
Én 100%-át nem értem:)
50% shrinkelem? :) Ebbõl most vagy az 50%-ot, vagy a shrinkelést nem értem. Vagy pedig scale-re gondolsz, és akkor meg szintén nem értem. :)
per aspera ad astra
foleg ha normalisan meg van csianlva az uvw, ami ebben az esetben termeszetesen nem igaz. :D
de az sss meg s reflection tenyleg sokat szamit, egyebkent doglott a dolog.
per aspera ad astra
kep
s-s-s :)
egyebkent semmi kulonos,
Na vaznyeg, most ahogy megneztem a materialt rajottem miert ilyen kicsi 50es muliplierrel az sss, a fog color 255,255,255 ez a nyomorult bug meg mindig bent figyel. Soha ne hasznalj pure white-ot.
Hmmm... vegulis lehet hogy enelkul meg nehez lenne ezt a szorodott de egyenletes sss-t megcisnalni. Na majd meg lokok egy ket tesztet valamikor.