63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Suny
    ClothFX!:D És azt, tudja vki honnan lehet download?
  • Suny
    Te tudod?
  • Suny
    nem tuok angolul annyira, hogy megértsem...
  • GixEr
    nezz be a forumba sok kerdesre megtalalod a valaszt!!!
  • Suny
    (válasz #14224)
  • Suny
    Az a kérdésem lenne, hogy mivel csínálják a ruháikat? Mert tök realisztikusan mozognak a ruhák! Ez vmi plugin? (clothreyes pl tud ilyet!)
  • Suny
    Tud valaki dobni nekem egy linket, amiről le tudom tölteni a ClothReyest?Ami a max6, vagy 7 hez jó?
  • GixEr
    Azt hiszem ez benneteket is erdekel (nyalcsorgato :)
    Panzar
  • Dichter
    Egyébként meg, ha nem megy annyira, ne fejjel kezdd sztem.
  • Dichter
    fej ly-al???????

• Johnyy
    Látom vágjátok a témát! tudtok valami tutorialt az arc, fely modelezéshez fényképről???? mert nem megy anyira...
  • Dichter
    Már látom. Renault Clio
  • Dichter
    Biztosan megdícsérném, ha látnék belőle valamit, de a böngészőm fél órája nem hoz be képeket.
  • petesilver

• Aldaryn
    Bár, most arról kezdtem el töprengeni, hogy nekem van egy félkész írásom nagyjából erről a témáról. Most az feleslegessé vált, mert nem lenne sokkal több fordításnál. Ez is oylan, mint a programozás? Tök mid1 mi az ötlet, valaki már biztosan megoldotta? :))
  • Aldaryn
    Ez jó, ez nagyon érdekes és jó... a nteten tényleg lehet hasznosítható infót találni.
  • Aldaryn
    A dolog iróniája, hogy egyes MAX verziók pont az autobackup közben szerettek elszállni... :P Ctrl+S, használd sokat! Jobb, mint az autoback. Ha csak nem arról van szó, hogy elrontottál vmit, és nincs már elég undo level...
  • petesilver
    Ahh, muszály volt írnom valamit, mert megint szeneset játszik a max mapolás közben. Asszem kivédem inkább, ugye lehet állítani az autobackup időtartamát sűrűségileg? beállítom vazze 1 percre, és utána fagyogasson.
  • petesilver
    Ahh. Lejött végre az evermotion fulltutorial video CD-je a mental rayről, Mental4ever névvel. Egészen jó!
  • petesilver
    Ez nagyon jó!!!!! Thx!
  • nenad
    http://www.itchy-animation.co.uk/light.htm
  • petesilver
    ezt érdemes megnézni. Teljesen véletlenül akadtam rá, az egyik helyi fórumozó galériájában van. itt a link:
    link
    Csernobil a kép állítólag, de nem az a lényeg, hanem a 360 fokos panoráma. Húzod a csúszkát az ablakban, és mintha forognál körbe. Talán valakinek jól jöhet valami renderhez
  • nenad
    marmint jelen esetben
  • nenad
    talan a lenyeg hogy elet legyen benne, ez a kulonbseg a ket kep kozott. Elethuseg rovasara nem, ha nem viszed tulzasba. Ez olyan mint egy szep szines foto, vagy egy kevesbe jol bealitott foto.
  • Ronin666
    Ahh értem mire gondolsz. De ettől a 'stítus feeling'-től nem veszti el, vagy nem csökken a kép élethűsége?
  • nenad
    ronin, veletlenul beleakadtam ebbe a ket kepbe.
    ebben van stilus-feeling - http://www.citrinedesign.com/meshine/wip/paganini_auditorium_test_1.jpg
    ebben nincs, vagy keves - http://www.citrinedesign.com/meshine/wip/paganini_auditorium_test_3.jpg
  • zsomborm
    hi! nemtud valaki 3d studio max 7-hez serialt meg craket? a 30 napos hoz?
  • nenad
    max7ben ismet megjelent a bitmap bug, ezert "apply crop" tanacsos. Discreet vagy Vlado bacsi majd updatel.
  • fle go
    GixEr: kosssszzzz!!!!
  • GixEr
    Egy linkgyujtemeny
  • fle go
    Emberek surgos segitseg kellene, van valakinek textilia texturaja, vagy tipp honnan lehetne parat leszedni( vaszon, bor, selyem) kellene.
    Koszi elore is!!!
  • fle go
    ezek gyonyoru darabok!!! Gratula, kivalo munka!
  • GixEr
    hogyne lenne:
    -Animatek World Builder AWB
    -World Creation Toolkit WTC
    -Brice (corel)
    -Vue d' Esprit vue
    -Terragen terragen
    -Moyo world
  • morfium
    http://www.e-onsoftware.com/
  • AnarchoiD
    ide irok hatha van tippje valakinek, regen volt a BRICE nevu tajkepgenerator soft .. mostanaban van valami hasonlo ?:)
  • Ronin666
    Jajjj. Ahogy látom halálra sütötte a vásznat de mostmár lerenderrelem, hogy meg tudjam mutatni.
  • Ronin666
    Első ránézésre még nem lesz jó (bár még csak az első fényszámítási réteget látom). Valószínü egy kevesett ezzel is kell majd játszani.
  • Ronin666
    hogy ne maradjak hülye ez az opció mit is fog csinálni? inverse square
    A másik meg hogy az exponenciális color mappoláshoz a HSV-t vagy a simát rakjam be, mert eddig is a sima volt használatban.
  • nenad
    hja. ez erdekes, lehet tutorial lesz belole :)
  • Ronin666
    ez az animált textúrájú vray light új, de a másikat megnézem